Tydligt

Hehe. Jag la mig för att vila för en stund sedan för att jag var så fruktansvärt trött (det är jag alltid nu för tiden och måste lägga mig väldigt tidigt varje kväll. Gamm-käring??). Hur som haver, jag höll precis på att somna och helt plötsligt "smäller det till" i huvudet och i öronen, svårt att beskriva hur det var men ungefär så. Jag vaknade och hjärtat pumpade nog några extra slag, blev så himla rädd haha. Och nu är jag pigg! Jag har aldrig varit med om en tydligare signal på att man inte ska vila/sova längre. Det var tydligen meningen att jag skulle kliva upp då :P

My new home

Ville bara meddela att jag trivs så himla bra i mitt nya hem. Jag har det så mysigt här, trots att jag är utan möbler. Och så är det lite kallt. Och ensamt, men det var ju inget nytt. Förutom det så trivs jag kanon!
Imorn väntar jobb och sedan är jag ledig i 1,5 vecka! 2 helger lediga, så himla skööönt =)

Nu längtar jag efter att få inhysa alla möjliga besökare, alltifrån familjen till vänner som kommer långt bortifrån och hälsar på. Jag vill ha sällis och alla är såååå välkomna här!

Fan

Jag har varit på så bra humör ett tag, fram tils nyss då jag satte mig vid datorn. Nu är jag deppad, arg och besviken igen. Och värre lär det väl bli! Jävla helvete!

Mmmm

Jahapp, det var det..

Åh, underbara hemma!







Tror aldrig det varit så mycket snö på gården nån gång som det är nu, inte vad jag kan minnas iallafall..


Längtar redan hem!

Jag är så jävla less!

Jag har gjort upp med den förre hyresgästen att jag ska få hämta ut nycklarna till lägenheten tidigare. Men jag vet fortfarande inte när det kommer att ske. Självklart var kvartersvärden sjuk den dagen besiktningen skulle göras, i tisdags så jag vet inte när den kommer att bli av och jag tänker inte hämta ut nycklarna förrän den är gjord. Och dom kanske tänker så att eftersom mitt egentlige inflyttningsdatum inte är förrän 1 februari så har dom ingen brådska att göra besiktningen. Men jag MÅSTE ju få lägenheten helst på måndag så jag får iväg mina grejjer innan besiktningen av mitt rum som är på tisdag. Visst, amn måste väl inte ha flyttat ut sina saker vid besiktning men dte underlättar ju för den som utför besiktningen och jag vill inte ha mina saker där då.
Ja. med min vanliga otur som aldrig tycks sluta förfölja mig så kommer besiktningen säkert inte ske förrän sista januari och då är det kört för mig, då vet jag inte hur det ska gå! Flytta allt och städa ur rummet på 4 timmar, dte är ju omöjligt! Fyfan, all denna ovisshet tär på mig, jag får aldrig några besked, kan inte planera in när pappa och brorsan ska komma upp med bilen och hjälpa mig flytta.. Suck suck suck! =(

Förut

Ibland kan jag verkligen sakna det där att ha något, exv en musikgrupp elelr artist, som man gilar extremt mycket. Nu för tiden har jag ingen sådan, men annat var det förr.

Jag var helt besatt i Ace of Base och Arvingarna. Dom var mina absoluta favoriter när jag var liten. Lyssnade på dem jämt. och jag var ju kär i Casper och Lasse i Arvingarna. Kan fortfarande tycka att Casper är snygg faktiskt, även om han börjar komma upp i åren :P
Och när det var Småstjärnorna på skolan så mimade jag och en kompis till Ace of Base, ett självklart val för mgi då iallafall ;) haha.
Som sagt, det var förr i tiden.


Nu finns det inga som jag gillar så mycket, bara sådana som gör musik som jag tycker om att lyssna på men något mer bryr jag mig inte om dem, exv DBA, ATL, blink-182, AVA..

Jaja..


Börjar få ordning

Puh, jag börjar äntligen få ordning i flyttkaoset! Jag har nog packat det mesta nu faktiskt. Nu väntar jag på dagen då jag kan hämta nyckeln, flytta över mina grejjer, städa ur rummet och fara å köpa möbler! Weeii längtar!


Min nya parfym för övrigt.. Doftar lovely! Synd man inte kan känna dofter genom datorn :P

bild: google.com

Snart är det slut

Mmm, snart är det slut med att bo i mitt lilla studentrum. 4 år har gått sedan jag flyttade hit, shit pommes! Tiden bara flyger förbi. Kommer så väl ihåg när vi kom hit och ajg gick in i mitt rum första gången. Det var en konstig doft som mötte mig, dne doften finns fortfarande kvar här, känner den när jag inte varit här på ett tag. Jag minns också att mitt rum inte var städat alls. Det var riktigt snuskigt och egentligen borde jag ha klagat men det gjorde jag aldrig, städade ihjäl mig istället. Och min sängbotten var trasig med det trodde inte Bostaden-Åke på förrän han fick se det själv :P
Själv kommer jag lämna mitt rum så som jag själv vill finna det, nämligen välstädat coh fräscht! Nåja, så fräscht som det kan bli iallafall.

Bara jag kunde få besked av hon som bor i lägenheten nu!

Söndag

Jag behöver knappast berätta för er hur jag känner mig efter denna jobbnatt. Det är preciiis som vanligt.

Igår tänkte jag att jag skulle försöka trötta ut mig genom att sitta uppe och se på film, så jag skulle kunna sova. men tji fick jag! Haha.
Jaja. Filmen var lite rolig iallafall, "My best friend's girl" med Jason Biggs och Dane Cook. Tyvärr gav jag upp och släckte tvn då filmen typ aldrig tog slut och jag blev för trött. Så jag vet inte hur den slutade! Någon som vet och som kan berätta det för mig??
Och Dane Cook.. Han är gorgeous!! ;P Jävlar anamma vilken snygging han är.

Ska försöka ta mig till Strömpilen snart..

Visst är dom fina?




Den här dagen

Jag har ju jobbat då förstås. Gick inte särskilt bra...

Hunnit träna en sväng också, bröst/triceps. Kändes inte så bra det heller. Psyket är svagt, beror nog på det. Dålig uppladdning och så vidare.
Och nu har jag försökt packa ännu mer. Jag fick ihop två sopsäckar fulla med gamla kläder som jag inte använder, dte är helt sjukt hur mycket kläder man samlar på sig genom åren! Jag skulle kunna ha byteskvällar många gånger om och så skulle jag ju naturligtvis vilja ge bort massa till behövande! Det måste bli så nån gång, kan inte kasta det iallafall.

Har även införskaffat mig två t-shirtar idag, hör och häpna! Blev inspirerad av syrran och köpte en med South Park-motiv och en med Tweety på. Riktigt fina är dom ;)

Nehe. Nu ska jag fika nåt tror jag..

Torsdag

Sista lediga dagen, sedan väntar några jobbdagar.

Känner mig trött i axlarna idag men har inte träningsvärk tyvärr. Det borde jag ha tycker jag, körde ju hårdare igår än vad jag brukar. Det blev 3 övningar framsidaa axlar och 3 baksida och jag kan tycka att det borde kännas mer idag men det gör det inte. Tråkigt.. Idag blir det en vilodag iallafall. Förresten, jag har sjukt ont i "step-vaden" haha. Glömde ju stretcha vaderna efter passet, inte smart alls.

Love. Happiness. I'm dreaming away..

bild: google.com


Svammel

Okej, man ska verkligen inte gå på stepmuskel när man har sån jävulsk träningsvärk som jag har för det gör så ont och så orkar man inte så mycket som man vet att man skulle klara annars. Mitt mål nu var iallafall att se vilka vikter jag skulle klara av att ta, och jag tog den gröna stången, 9 kg. Och den kändes löjligt lätt! Hade lätt kunnat ha en stång på typ 11 kg, minst. Hantlar tog jag 5 kg och visst, det var lite jobbigt men det berodde nog som sagt på att jag körde biceps igår. Konditionen är jävligt dålig precis som jag trodde, hängde inte med i mycket och all annan styrketräning under passet gick dåligt. Mycket mage blev det, jag som har så ont efter gårdagen, ni kan ju tänka er hur o-skönt det var :P Och benböj och grejer med, inte skönt alls! Nästa pass får bli när jag vilat några dagar, definitivt!

Snacka om rea!

Köpte denna glasskål för några veckor sedan. Jag hade inte ens kikat på det prdinarie priset förrän nyss, haha. Snacka om rejäl rea!

Ordinarie pris: 450 kr. Jag köpte den för 99 kr! :P


Tisdag

Idag gjorde jag ett mycket bra köp enligt mig, om än lite dyrt men jag är ändå grymt nöjd! Tänker inte säga vad det är ännu med risk för att "få skäll" av en del som ska lägga sig i hela tiden. Men framöver så.. Det är iallafall något som jag letat efter i flera år men har aldrig hittat den perfekta, inte förrän idag! Weeeii =)

Ikväll blir det stepmuskel med Natta, ska bli kul =) Jag var ju inte iväg nånting på det som jag skulle för några dagar sedan så det blir nu ikväll istället. Blir spännande detta för jag har enorm träningsvärk i benen och i biceps så det blir nog ett väldigt smärtsamt pass, hah. Men det får gå, det är bara att tänka bort smärtan!

Nu blir det en kopp kaffe eller två, sedan måste jag försöka rensa och slänga bort gamla saker och kläder. Det är inte det lättaste för mig kan jag säga :( Har otroligt svårt för att slänga bort saker som jag haft länge men inte använder längre. Och typ skolpapper, det är det värsta, får ångest av tanken på att slänga bort dem men jag kollar ju aldrig på dem så de är egentligen grymt onödiga att spara... Näe, jag ska slänga bort gamla ortoser och sånt, måste göra mig av med lite grejjer nu. Förresten, spanade på min drömsoffa idag igen ;) Hoppas hoppas hoppas verkligen att den kan bli min snart!!!

Måndag

Herregud, idag värker det i benmusklerna minsann! :D Träningen igår tog verkligen, det är alltid roligt. Så nu kan jag knappt gå. Tyvärr så kände jag av ledbandet idag med, jag kommer nog få dras länge med det där onda :(

Hur som haver. Det är en ledig måndag och jag har varit på stan. Jag och Anneli åt lunch på Sagami, det blev alltså sushi! Vegetarisk sushi för mig såklart. Och det var riktigt gott! Tog dock en aning för mycket wasabi en gång och det kändes i näsan, haha. Det var kul att prova något nytt och äta sushi gör jag gärna om. Fast några fler bitar den gången, vågade mig inte på så många ifall jag inte skulle gilla det.

Lite shopping blev det sedan och nu ser jag på tv. Får väl se om det blir någon träning ikväll..

Nu blir det uppdatering enbart för sakens skull

Inte för att jag har nåt intressant att skriva. Det var ju otippat, eller hur?

Dagen har iallafall bjudit på benträning plus kondition imorse, gick helt okej. Sen har jag inte gjort nånting, bara ojat mig över hur trött jag är och försökt se på två filmer.

Nu är det strax läggdags

Godnatt

Lördag

Nu är jag ledig i några dagar och har fan ingenting att göra :( Ingen som vill hitta på nåt? Typ fika på stan nån kväll?

Jag kommer att titta på Let's Dance enbart för att få se Alexander Rybak. Så charmig och så otroligt söt kille han är. Känner mig lite fjorts nu, har nog en liten crush i honom :P haha.

Heart broken


google.com

Snyft


bild: google.com

Torsdag

Tänk att allting ska vara så typiskt, som man säger. Som för mig nu då jag tänkte igår att "imorgon ska jag träna ryggen". Självklart så har jag ont i muskelfästet nere vid svanskotan, en smärta jag inte känt av på några månader nu. Men bara för att jag tänkte på att jag ska träna rygg idag, ja då får jag ont där.  Det är så typiskt! Så det blir ingen ländryggsträning :/ Får nöja mig med övre rygg idag tyvärr. Om jag ens orkar ta mig till gymmet..

Inte nog med det. Nu när jag klev av bussen kände jag att det gjorde jätteont i högra laterala ledbandet igen :( Bara helt plötsligt, från ingenstans, så fick jag ont där. Vissa delar av mig verkar inte vilja repa sig.. Nu är det ländryggen, knät och handlederna + nacken som krånglar för mig.. =(

Det är svårt det hära med att blogga

Det är nästan skrattretande hur tråkigt det är att blogga nu för tiden. Att lyckas få till en spännande rubrik har bara blivit svårare och svårare hela tiden, och hur man ska börja inläggen.. Ja det ska vi nog inte ens tala om.
Jag ska inte säga att jag ska sluta blogga för det lyckas jag aldrig hålla ändå, det vet ju ni som följer min blogg ;) Men jag skriver inte när det känns som att jag skriver bara för att liksom och så blir det massa ännu tråkigare inlägg.

Kan inte säga att det händer något spännande i mitt liv just nu så jag har inget roligt att berätta, jag åker aldrig någonstans så jag har inga spännande bilder att bjuda på heller. Det står bara helt still, sjukt tråkigt :/

Men här ska ni få en bild iallafall, på mig faktiskt.. EGO!!



En sommarklänning, halva priset. Velat ha den förut. Kommer bli härlig att ha på sig i sommar!

Blää, om man hade haft nå sällskap då..

Onsdag

Jag hatar denna ensamhet..

Vad gör väl det

Vet ni att idag köpte jag något som gör att jag inte kan röra mig normalt när jag har det på mig. Men vad gör väl det, snyggt är det iallafall tycker jag så det gör inget ;) Har länge letat efter en korsett och fann en idag! Inte just den som jag egentligen vill ha men den får duga. Obekväm som fan men som sagt, vad gör väl det :P

Aj aj

Okej. Alltid ska det bli nåt med mitt högra knä när jag tränat. Kände nyss att det gjorde lite ont vid sidan av knät och kände mig stel (trots stretching förut) så jag tänkte stretcha lite till nu. Skulle jag inte gjort, fyfan vad ont det gjorde! Laterala ledbandet är nog väldigt känsligt. Men inte tränade jag så hårt idag inte, tog det lugnt ju.
Haha, alltid ska det vara nåt som händer!

Crazy

Alltså, jag är fan otrolig, visste ni det? Heeeelt otrolig som bara ställer till det för mig :P Hahaha!

Peppar för gymmet ikväll! Ben + kondition. Weeeiii..

!!!

bild: google.com

Söndag

Den här dagen har i princip varit som jag trodde att den skulle vara, det vill säga full med huvudvärk. Var ju dyngtrött när jag la mig igår men kunde ändå inte somna förrän vid 2 tror jag. Var väl övertrött eller nåt. Men efter att ha varit vaken i 1,5 dygn för att sedan sova en hel natt brukar jag inte må så bra av, sover antagligen alldeles för hårt.
Den här dumma huvudvärken har suttit i heeeela dagen, precis som vanligt. Det knasiga är att när klockan blir typ 7 på kvällen så går det över. Jämt när jag mår dåligt håller det i sig hela dagen och sen mår jag bättre på kvällen. Det brukar inte spela någon roll att ta värktabletter utan det enda som finns att göra är att vänta ut eländet.
Det är segt..

Jag har lite panik nu, dte är typ ingenting kvar av mina axelmuskler!! :S Usch!!

2011 - första inlägget!

Och jag har ingenting vettigt att komma med. Det är alltså precis som vanligt här.

Det gamla året avslutades och det nya firades in på jobbet. Var en trevlig kväll förutom att det bara var massa skräpprogram på tvn. Förutom Grevinnan & betjänten då, en klassiker som alltid går att se! =)
Och arbetsdagen idag var precis som det brukar vara, om än något trevligare och lite roligare än vanligt :) Men jag har inte sovit någonting inatt (dvs INGENTING!!) så jag har varit och är förbannat trött.

Nu på kvällskvisten blev ajg ju än en gång uppdaterad om läget som jag absolut inte vill att det ska vara. Jag får skylla mig själv som ser till så jag får såna hära käftsmällar emellanåt. Aah, det var som att någon slagit till mig så hårt i ansiktet, tårarna bara sprutade. Usch. Det blir sådär emellanåt och det är inget som kommer ordna upp sig heller. Det är som det är.

Så, 2011 började ganska bra men samtidigt inte. Så det kan gå..

RSS 2.0