Känner mig dum

Av nån anledning gör jag det..

Nåja. Har duschat precis och nu dricker jag nån slags proteingrejs, faktiskt gott. Sojaprotein, mjölk och lite chokladpulver, bli göttans det.

OM någon vänlig själ kan hjälpa den mest glömska människan i världen imorgon vore det bra. Jag måste nämligen komma ihåg att köpa alsolsprit. Och mjölk. Blir jobbigt att komma ihåg.

Godnatt

Vill ha såhär igen

Saknar mina naglar =(


Ikväll har jag varit duktig!

Jag har lagat mat, diskat, gått iväg med alla förpackningar till insamlingen, städat och tvättat så nu är jag lite trött. Passade på att göra undan massa grejer medans jag kände mig hyffsat pigg.

Förresten, varför måste en vaccinations-människa vara så jävla otrevlig?? Vad vinner dom på det?

Och snart dags för träning, tjoohoo! Fan ta mig om jag inte pressar mig hårdare ikväll!

Julkänslorna har inte lätt att infinna sig, speciellt inte när vädret är så deprimerande som det är. Regnet öser ju ner nu, så jäkla trist. Imorn börjar julkalendern, helt sjukt att det är 1 december imorn! :S Jag är som vanligt inte beredd så snart är det januari innan man ens hunnit reagera.
Men titta, dte är jul hos mig ändå!




Julbyn har åkt fram också, den får sin vanliga placering ovanpå tvn. Finast är den när den skiftar färg men jag brukar inte vilja ha den på efetrsom det kärvar och låter konstigt då :S Jäkla synd det..




Åh, jag längtar tills jag har en egen liten familj, ordna till en mysig jul tillsammans, med massa julklappar till barnen, massa mysigt julpynt och massa snö ute förstås! Vilken dröm! Hoppas man får uppleva det i framtiden..

Behöver lite hjälp

Behålla eller lämna tillbaka? Är den värd 249 kr?

Skitdålig bild, jag vet.


Rädda mig!

Gaah, jag är invaderad av sladdar här. Det ligger sladdar överallt, kors å tvärs, hit och dit, framför och bakom. Överallt!! Jag hatar det så innerligt men jag kan inte göra nåtning åt det, jag är alltför oteknisk. Finns dte nån där ute som kan tänka sig att hjälpa mig med mitt problem?? Snälla?!


För trött för att blogga

Jaa hörni jag är så trött att till och med blogga är sjukt ansträngande.. Gör ett försök ändå.

Jag är rädd att min träning kommer rinna ut i sanden. Motivationen jag hade är nästan borta, det känns inte lika roligt längre trots att jag bara tränat under en sån kort period. Det känns som att det är en massa annan skit i mitt huvud som förstör för mig.
Det får inte bli så illa att jag lägger av.. Nej fan så ska det inte bli!

Trött tröttare TRÖTTAST!

Nu är magen mätt och belåten, det var grymt jävla gott med mat! Tänk om man kunnat trolla fram de istället så man slapp stå och fixa själv, det skulle ju gå mycket snabbare och man hade sluppit svälta som man typ gör när man väntar på att maten ska bli klar.
Jag käkade pasta-spenat och soja-bacon och det var gott, det kan man nog inte tro då det låter väldigt mysko. Nåja, jag är en mysko person som tycker om såna där knasiga kombinationer :P 
Och nu sitter jag i fåtöljen och känner mig helt däckad, är så trött att jag inte vet vars jag ska ta vägen. Orkade som vanligt bara diska lite halvers hehe. Jag måste duscha också, huua vad jobbigt.

Shit, jag kommer nog inte orka lyfta på ändan mer ikväll, jag är nog fast vid fåtöljen :S Är såååå trött!!

Första advent

Känner mig bakis idag trots att jag inte drack nånting igår. Är sjukt trött och har lite ont i huvudet.
Kanske för att man kom hem rätt sent igår, men det var en trevlig kväll iallafall, som vanligt tycker ja.
Filmen var helt okej men det var så mycket namn som florerade i filmen som jag inte lyckades hålla koll på.

Idag lyckades jag bättre med vitaminkicken då jag tog en annan apelsinjuice i och struntade i isen. Den blev läskande, krämig och god. Bjöd syrran och hennes kille och dom tyckte också om den, som tur var haha.
Måste gå och handla snart :/ Jag har typ ingen mat hemma det känns drygt.
Blir träning senare.

Det blev inget av julskyltningen på stan idag för min del :( Hade kunnat följa med syrran men jag har lite saker att fixa så jag stannade hemma.
Så nur är jag ensam igen :( Hata! Inge kul att ha nån slags advents-mys heller då man är själv, så jäkla tråkigt.

Jaja, nog för nu..

Lördag!!

Hur ska man utnyttja tiden på bästa sätt utan att den liksom bara.. Försvinner?

Nåja, ikväll blir det fika och bio iallafall, ska bli roligt.

Men resten av dagen vet jag inte vad jag ska göra av. Funderade på att åka till stan igen men jag tror jag är för lat för det.

Drömde en hemsk dröm inatt, riktigt knäpp var den och jag kommer inte ihåg mycket men det utspelade sig på ett gym. Riktigt knäpp natt som var nu, jag måste ha legat jättekonstigt för när jag vaknade kunde jag inte röra lillfingret och ringfingret, hade ingen känsel. Ulnaris-inkämning på hög nivå haha. Undra hur jag låg som för att det skulle bli så :P

Äntligen helg!

Så skönt att det är helg nu.


Nu på kvällskvisten var jag inne hos syster en stund, vi drack först kaffe och smuttade sedan på äppelvinet. Det var helt klart godare än vanligt vin men det smakade inte som äppelpaj som jag hört, det fanns dock en liiiten svag smak av det. Jag tror att det är godare att dricka varmt än kallt.

Ska lägga mig tidigt ikväll, är jättetrött.

Hemme

Hemma från träning. Imorn lär jag ha ont precis överallt! Det blev som lite mer träning nu eftersom jag ville prova lite olika övningar som jag aldrig provat, för bröst och triceps då. Haha, vissa fattade jag tydligen inte alls hur man skulle göra men det är så typiskt mig det. Och jag provade bänkpress, gick bra med bara stången men 2,5 kilo till på varje sida gick inte haha. Har nog inte ens rört en sån stång sedan jag gick i högstadiet.
Men det är roligt att ha sällskap av nån som kan pusha på mig, det behövs!! Det märktes ju verkligen nu, jag skulle ha gett upp mycket tidigare utan nån som pushat mig. Är besviken över att jag knappt klarar 6 kilo på triceps, förut orkade jag 7 kilo ganska lätt men nu går det inte :(

Dags att hoppan in i duschen.

Godnatt alla

Kämpar för julstämningen

Det blev nte så mycket pyntat här. Tog fram en ljusslinga som jag placerade i fönstret, lite rött glitter runt sänglampan och en röd ljuslykta som står på tvn. Det andra får vänta tills i början av december iallafall.
Lyssnar på julmusik just nu, bara för att försöka komma in i lite julstämning.
På söndag ska jag äta lussebullar och pepparkakor. Hade helst ätit egengjorda men saffran är sjukt dyrt, upp emot 37 kronor har jag hört :S Det är ju sanslöst dyrt! Men man förstår ju varför, ingen bra skörd iår eller nåt.

Jag är jättetrött nu och har träningsvärk i ryggen och rumpan framförallt.
Imorgon ska jag nog träna också och då tänkte jag testa lite olika maskiner som jag är nyfiken på. Det är faktiskt roligt, och så man vet till nästa gång vilka man kan ta om en maskin man tänkt använda är upptagen :)

Evighet

Imorgon ska jag till stan för att köpa detox-te och en mixer. Detox-te vet jag vart det finns att köpa men en mixer till rimligt pris lär vara mycket svårare att hitta. Clas Ohlson är väl första stället man får leta på. Hoppas hoppas hoppas jag hittar en!
Måste man verkligen köpa julklappar iår? Jag orkar inte :/
Ska hämta ut biobiljetterna imorn å, får fanken inte glömma det! Ska bli riktigt kul att se Luftslottet som sprängdes :)
Kom på att på ginatricot finns det så himla fina underkläder så jag måste nästan dit och shoppa lite sånt imorn :P

Jag hatar hatar HATAR att sitta här i mitt jäkla rum helt ensam jämt, det är så tråkigt! Har inte så mycket till val tyvärr. Nu ska jag leta fram lite julsaker och pynta lite för att fördriva tiden. Utan att jag tänkte på det har jag julpyntat mina naglar också, typ.

Jag, A och A har verkligen sjuk humor, HAHA! Och dom är så otroligt roliga så jag skrattar näst intill ihjäl mig jämt haha :D

Måste säga att det blivit otroligt svårt att skriva blogginlägg numer. Förut hade jag mitt eget speciella sätt att skriva tycker jag, det känns som att jag skrev på ett "gladare" sätt förr i tiden, det var ju roligare att skriva då. Nu tycker jag inte att det är roligt längre och jag har inte särskilt många anledningar till att vara "glad och sprallig", det känns inte rätt att vara sån längre, även om jag skulle vilja. Det känns inte rätt helt enkelt.

Det här tog en evighet att skriva. Nu ska jag rota i garderoberna efter julsakerna och sen plocka fram jul-byn!

Ciao


Träningsvärk

Jag har väldans träningsvärk i ryggen idag, framförallt mellan skulderbladen :P
Träna ikväll, weei..

Nu ska jag äta. Rolig update, i know.

Trött i huvudet

Fick nåt ryck idag och lagade italiensk mat, bara för att prova nåt nytt. Det blev nån sorts pastasås gjord på matlagningsgrädde, spenat, quornbitar och krossade tomater (skulle va soltorkade tomater egentligen men 25 spänn för en liiiten burk tomater?! Nä där blev jag tvärsnål) + massa vitlök. Det smakade inte så mycket tyvärr men det gick att äta. Undra vad sjutton man ska prova imorgon?

Jag är så trött efter den här dagen, såååå mycket information om saker vi ska göra i uppsatsen. Det blir bara några dagars jullov i år :/ Mne men, sånt man får räkna med! Uppsatsen måste ju bli klar i tid och de sista 5 veckorna har vi en annan kurs samtidigt så då finns inte mycket skoltid till att skriva uppsats. Nåja, önska oss gärna lycka till, det behövs!


Ica reklam

Alltså, deras nya reklam med EMD.. HAHAHA!

Rubrik

Dags att köpa en mixer så jag kan göra mina egna vitaminkickar.

Det var väl allt för nu..

Addicted?

Känner mig så lat idag :( Men imorn kväll blir det träning iallafall! Börjar få abstinens efter det nästan, I´m addicted! Då ska jag även prova det där proteinpulvret :)

I don't wanna hear about it anymore
It's a shame I've got to live without you anymore
There's a fire in my heart
A pounding in my brain
It's driving me crazy

We don't need to talk about it anymore
Yesterday's just a memory
Can we close the door
I just made one mistake
I didn't know what to say when you called me baby

Don't say goodnight
Say you gonna stay forever
Oh oo Oh, all the way

Can you take me high enough
To fly me over (fly me over) yesterday
Can you take me high enough
It's never over
Yesterday's just a memory

På uppdrag av Anneli

Sagt av mig något uppgivet:

"Men jag vill inte köpa en sån där äckel-päckel sallad!"

Haha, typiskt mig. Det visar hur det är att vara i vv-huset :P


Time to focus!

Imorn ska jag nog ta en vilodag från träning och istället göra sånt som jag förskjutit väldigt länge nu. Måste verkligen städa här, det ser för jävligt ut rent ut sagt och inte fan vill jag ha det så :( Tänk om jag kunnat ha egna möbler åtminstone, vilken lyx!
Men det är inte lätt när det är svårt. Jag vill vara glad och känna glädje, jag vill känna detta även när jag gör tråkiga saker. Förr tyckte jag faktiskt att det var roligt att städa, jag städade jämt! Det varken vill eller orkar jag numer. Undrar hur man återfinner glädjen i livet för den är tyvärr nästintill bortblåst..



Dags att fokusera!! Tönt tönt tönt är vad jag är!



--------

Det kommer då aldrig finnas någon som är snyggare..

Nattinattnatt

Om ni bara visste hur mycket jag behöver en kille i mitt liv, nån som bryr sig om mig =(

Duschen nu, sedan sängen.

Godnatt

Rättelse

Damn Yankees hette dom visst hehe.

Jag tror inte att jag kunde engelska när jag lyssnade på den där låten som mest, ändå sitter texten nästintill i ryggmärgen, hah..

Jag hittade filmen!!

Ni bara måste ta er tid att kolla på den här lilla filmen om en trollkarl och en kanin som vill ha sin morot. Den är så rolig! :D


Kossan.se

Yankees Damn

Hittade en låt som jag länge undrat vad det är för nån, en låt som vi hade på ett kasettband hemma när jag va liten. Jag kommer ihåg att den ena låten som var med är Wind of change med Scorpions, men den andra har jag inte haft en aning om förrän precis nyss. Efter lite sökande på google hittade jag den :D

Yankees Damn - High enough

Det är nostalgi att lyssna på den, fast versionen som finns på spotify var inte den bästa :/

Alltså jag ska seriöst sluta skriva "DET", kan aldrig stava de rätt, jag borde skriva typ "dä" istället. Haha..

Vem vare som kasta och sean banan

"Vem vare som kasta?" Inte tyckte då jag att det var så jäkla kul att se..
FJag fick iaf skrattanfall åt Sean banan tidigare idag, han är ju inte klok! Helt galen, och han har så hemska ljud för sig exempelvis när han säger "fifään" och "ruumpaaa" och när han skrattar, haha!

Jaha, det var värst vad jag hade mycket att förmedla idag då. Viktiga ämnen alltså, mm..

Jag är tydligen en bitch också, tack för den..

Natti natti

Hohoo nu taggade jag till! Fanken vad roligt att träna och jag ska göra allt för att det ska synas på mig!
Det är roligt när man får höra att man är fin då man själv inte tycker det alls :) Sånt mår man bra av att höra, iallafall jag gör det!

Har så förbannat ont kring örhängena på baksida örsnibben, framförallt på vänster sida. Helvete vad dte svider när jag ska tvätta där! :( Ajajaj!

Godnatt igen

Ny vecka då

Dags att börja om på ny kula. Slängde i mig en daim ikväll och fyfan vilken ångest jag har nu! Jag måste skärpa mig för faen! Imorn har jag en extra halvtimme på mig så för en gångs skull ska jag minsann ut och gå på morron! Aldrig provat men nån gång är ju alltid den första. Hehe, det är skitlätt att sitta här nu och säga att jag ska göra det men imorn bitti kommer det verkligen bli svårt! Jag måste måste måste prova, får ta till alla medel för att lyckas! Vet inte vart jag ska gå bara, alla vägar är så tråkiga :(
Det ska bli av såvida jag inte är däckad imorn. Det är väl endast det och att det regnar som kan stoppa mig :P
Godnatt

Jag och träning alltså

Näe hörni, jag kommer måste gå efter att "all träning är bättre än ingen träning", jag kommer alltså bara köra på som jag gör nu och inget annat, inte försöka bli vältränad eller nåt utan bara hålla mig i någorlunda form. Det är ju ändå bättre än att bara sitta och aldrig röra på mig som jag gjort förut. Jag behöver verkligen någon som säger åt mig vad jag ska göra, hur tungt jag skulle klara av att köra för det är jag minsann dålig på att känna själv :S Behöver nån som motiverar mig varje gång känns det som.
Alltså, jag vet ju att det är typ bättre att köra på tyngre vikter men färre repetitioner men av nån anledning så kör jag alltid på vikter som gör att jag orkar fler repetitioner.
Jag och träning alltså, vi passar nog inte ihop egentligen. Men som sagt, bättre med någon sorts träning och röra på sig än att inte göra nånting.
Nu måste jag för sjutton duscha! Gud vad seg jag är!

Magträning

Kanske borde lägga ner mer krut på att träna magen idag. Nån gång måste jag ta ut mig riktigt ordentligt och det ska jag minsann göra ikväll! Springa borde jag med göra men det orkar jag förmodligen inte. Usch så trött jag är! Men nu är det slut på att vara lat iallafall, fyfanken. Gick en promenad idag iallafall och vad skönt det var! Jag går alldeles för sällan numer, men det har ju blivit så eftersom syrran inte bor här :/
Axlarna ska jag nog träna idag också, har försökt få nån struktur på det men det kommer jag inte följa ändå haha. Jag gör lite som jag vill när jag väl kommer till gymmet :P

Twitter

Hoho vad jag är bra på att övertala folk ;)
Lyckades få anna att börja twittra! :D
Haha!

Jag är besatt av liljor just nu

Det är det enda jag målar iallafall, i olika färger. Se själva:









Fattar inte att jag lägger ut en sån här bild men jag gör det ändå, det har faktiskt hänt litegrann på den här fronten :P Alldeles för hemsk fortfarande men jag ska ju jobba på det! Haha..


Söndag

Jag får panik på att tiden går så jäkla fort :S

Har varit på en promenad nu på förmiddagen och det var riktigt skönt. Gick den vanliga svängen fast svängde av mot tomtebo istället, längesen jag gick där.
Och nu blir det rotfruktsoppa till lunch, gott och nyttigt. Det behövs nu när jag varit så jävla onyttig den här helgen så är det på tiden att jag äter nåt nyttigt. Ska koka lite ägg sen så man får i sig lite protein också.

Fanken vad det blöder på baksidan av örsnibbarna :( Inte alls kul, det känns som att de aldrig kommer läka.

Träna ikväll, skoj! Vet inte riktigt vad jag ska köra. Kanske axlar och mage? Hmm, får se.

Gamla bilder på mig!

Nu ska ni få se väldigt gamla bilder på mig, bilder som jag haft på helgon hur länge som helst och som ajg nu fick för mig att visa för mina bloggläsare :P Kanske kan va roligt att se hur jag såg ut förr..


Den här bilden vet jag inte ens hur gammal den är riktigt men jag tror att dne är tagen nån gång innan julen 2005Hehe, är blek som ett spöke :P



Vet inte när jag tog den här heller men dte är bra längesen. Det var under Johan-tiden iallafall då jag satt väldigt mycket vid datan (var ju därför jag skaffade webkamera haha)


Det var väl dom jag hade tänkt visa för er!

Ny-gammal design

Jag blev så less på förra stilmallen, snodde den här från min andra blogg och bytte färger :P Men sidmenyn hatar jag! Vet dock inte hur man ändrar den..
Det här är mitt försök att få mig själv att komma in i julstämningen.

Fyfan så trött jag är nu. Blir lätt så när man sitter vid datorn i många timmar. Huuua, beroende eller vad.
Tänk första terminen jag bodde här då jag inte hade datorn, hur fan klarade jag mig? Hade tv iofs men ändå. Det är ju aldrig nåt bra på tv. Å andra sidan gjorde man andra saker istället för att bara sitta vid den här saken och göra ingenting, för det är ju faktiskt så det är. Man gör ingenting alls, bara glor runt på inget vettigt.

 


Nu är det jul!

Iallafall i min blogg :) Haha.

Rubrik

Jag förtjänar bättre..

Foppa är verkligen modos frälsare nu, woohoo. Måtte dom vinna ikväll!!

Lägesrapport

Usch det är säkert flunsan jag fått. Mår sämre nu än vad jag gjorde tidigare. Får hoppas jag överlever skiten isåfall, vem vet, chansen är nog stor att man stryker med.
Blir inget festande iallafall, det är uteslutet tyvärr :/

Nu ska jag iallafall försöka få igång webradion och lyssna på Rögle-Modo. Hejja modo!!

Morn morn

Jag har snoozat i minst en timme, som vanligt. Jag orkar fan aldrig kliva upp då jag ska egentligen.

Ska ner på stan snart och möta upp systeryster, hennes kille och lillpojken, ska fika tillsammans så det blir nog skoj. Sen blir det väl att titta i affärer. Måste ha nya stövlar, mina har ju gått sönder :(
Just ja, tavelramar måste jag ju köpa, dyra saker men jag målade två teckningar igår som jag vill rama in. Hmm, kan kanppast finnas någon som bor så litet som jag och som har så mycket tavlor som jag har och nu blir det ännu fler. Vissa får ju till och med stå på golvet för att väggarna inte räcker till :P

Imorgon ska jag ha en "ta hand om mig själv"-dag

Tänkte göra det idag men hade ingen ork, dessutom är duschen full av nytvättade kläder som hänger på tork.
Så imorgon blir det en lååång och varm dusch, skrubba hela kroppen noga med skrubbvantarna, göra inpackning i håret och eventuellt lägga ansiktsmask fast då måste jag köpa en sån först hah. Sedan smörja in heeela kroppen vilket jag är superdålig på, måste bli skärpning på den fronten! Ska väl försöka fixa ögonbrynen också på något vis. Kanske syrran kan komma hit en snabb sväng och klippa mig lite med, det vore nice!
Borde äta riktig mat imorn men vad det ska bli har jag ingen aning om egentligen men troligtvis grönsakssoppa, det är ju både nyttigt och gott. Fruktsallad som efterrätt/mellanmål får det bli, yummie.
Hoppas jag orkar ta mig till stan imorn! Om jag blir mer sjuk havererar min plan för morgondagen, dte vill jag inte!

Jag vill bara ha dig

Det enda som känns bra med att det snart är jul är att jag äntligen kan lyssna på min favoritjullåt, Jag vill bara ha dig med Brandsta city släckers.. Jag älskar den och den är verkligen jul för mig. I flera år har den varit min favorit och jag lyssnar på den hur många gånger som helst när det är jul =)

Wow!

Läste precis att Modo värvat Dan Hinote igen! Haha fasiken vad kul. Kommer inte glömma hans uppoffring i finalmatch mot färjestad för några år sedan, under lockouten. Han var modig nog att börja bråka med Chara (ni vet, den där jätten) och det var som att han visste att han skulle få med sig färjestads bjässe bort från matchen. Han lyckades ju bra med det minns jag, haha. Tycker han är cool. Hoppas det går bra för honom i Modo nu då.
Jag borde kanske börja bry mig om hockey igen, det är ju egentligen tråkigt att inte ha någon speciell sport som är ens favorit. Äh, kommer inte funka men kan ju försöka iaf :P

Konstig

Hela den här situationen är konstig. Önskar jag slapp..


NaTTi nAttI

Den här helgen blir nog lugn och skön för mig vilket är väl behövligt. Jag är så trött och slut så nu behöver jag vila upp mig inför kommande veckor som kommer bli tuffa, men säkert väldigt roliga! Ska nog ladda upp med massa gott att äta och sen kika på filmer och serier hela helgen. Förutom det ska jag väl försöka göra någon nytta, typ städa och tvätta.

Godnatt

Sweet as sugar

Spelar det längre någon roll
Jag orkar inte slåss
Det är bortom min kontroll
Du lämnade mig ensam, och självklart blev jag rädd
Min sista gnista hopp, var att synas, att bli sedd..

Socker - Kent

Ska försöka ta mig till gymmet om en stund. Får se hur det går. Känner mig inte riktigt hundra i kroppen.


Brushing teeth together, you´re holding an arm around my waist. I sure miss it..

:/

Torsdag

Jag vill ha nintendo wii med super mario! Fyfaen vad roligt det hade varit att ha det! Haha..

Köpte ett akvarellblock och akvarellpennor idag så nu ska jag ta upp mitt målarintresse igen. Behöver bara hitta lite inspiration för jag har ingen aning om vad jag ska måla än så länge. Men det ska bli roligt, brukade måla med såna pennor när jag var liten :) För er som inte vet är det som vanliga färgpennor man ritar med och sedan kna man blöta en pensel och dra över så det ser ut som när man målat med vanlig akvarellfärg. Smidigt är det.

Tro ni inte att jag provade en klänning idag och att den satt skitbra? Joo klart det! Den satt nästan perfekt och det var en storlek mindre än jag brukar ha, den satt till och med ganska löst :) Aaw den var så fin och framhävdre verkligen mina former, både här och där haha :P Den var mörkgrön, inte svart som jag alltid brukar gilla. Men jag köpte den inte, hade inte pengarna :/ Snygg var den iaf!

NaTTi

En nyduschad och mycket trött frida



Nu ska jag nog ta och skriva lite dagbok innan jag går och lägger mig.
Jaa, jag skriver en vanlig personlig dagbok. Samtidigt har jag 2 bloggar (förresten 3 stycken) och en mikroblogg. Shit..

Kommer ligga och fundera på om dte är möjligt att träffa någon och tycka om honom även om man fortfarande känner nåt för någon annan. Det kanske är det jag "hoppas" på och att det är därför jag bara tjatar om detta hela tiden. Hmm, tänkvärt..


Tror förresten att jag har dålig motorisk kontroll på fingrarna numer eftersom dom är och fingrar på massa andra tangenter än de dom ska.

Haha.

Godnatt

Vad jag vill ha

Jag kämpar på men det är så svårt :( Försöker allt vad jag kan. Men hur det kommer sluta känns ovisst, jag vet ärligt inte hur det ska sluta, vet varken ut eller in.

Vill bara ha någon att tycka om. Spelar ingen roll om vi är hur olika som helst bara vi tycker om varandra för de vi är och visar det för varandra. Det är allt jag behöver, det är allt jag begär. Känns tragiskt det här..

Tror att jag ska träna imorn kväll ändå och sedan vila hela helgen. Får väl göra nåt annat istället, vad vet jag inte. Men det lär väl bli filmhelg eller nåt, jag tar mig ju aldrig tid för det annars.

Nu ska jag duscha.

Godnatt

Jag vill ha vår/sommar igen!!



C-uppsatsens tredje dag

Mm, snart inne på fjärde dagen, herregud vad tiden går fort. Dagen har iallafall lett till att vi hittat ett ämne som känns roligt och spännande så jag tror faktiskt att detta kommer bli bra! I övrigt har vi flummat på, gråtit och skrattat om vartannat.
Imorgon är det möte på förmiddagen och sedan litteratursökning på internet på medicinska bibblan.

Just nu lyssnar jag på simple plan. Igen haha. Har kommit in i en sån period nu antar jag. Jag tycker så mycket om No love och Take my hand, skitabra låtar. Måste säga att de har väldigt konstiga efternamn allihop i gruppen, eller så är de påhittade, I don't know. Haha!

Kan säga att jag är lite smått beroende av twitter :S Det var ju inte meningen men smidigt är det!

Förresten, jäklar vad de byggt om på ica ålidhem nu! Man känner inte igen sig..

No love

There's only hate
There's only tears
There's only pain
There is no love here
Oh so what will you do?
There's only lies
There's only fears
There's only pain
There is no love here


 - Simple Plan

Jag lyckas fan inte sklriva en enda mening utan att trycka på fel tangenter!

Weeiho

När vi skulle gå hem från skolan testade jag och Natta att gå i kulvertarna, vi skulle ju till sjukhuset men vi hamnade ju någon helt annanstans, nämligen i Onkologihuset som är framför sjukhusets huvudentre. Haha, vi är ju bäst ;)

Jag är så trött men jag ska fan ta mig till gymmet ändå och träna ben!

Igår kom jag på en sak!

Haha vet ni vad jag börjat med nu på senare tid? Har tänkt på det flera kvällar nu och nu är det nästan så skrattretande att jag måste blogga om det. Det är nämligen så att jag har ju en 90 cm säng, väldigt smal alltså. Ändå ligger alltid långt ut på kanten när jag ska sova, jag tar alltså bara upp halva min lilla säng. Det finns då massa plats över. Haha, jag har börjat fundera om det är nåt slags tecken på att jag inte borde sova ensam :P

Bytte användarnamnet på twitter, __mesmerized är det som gäller nu. Blir galen på att alla användarnamn man vill ha är upptagna så man får ta till underlines och grejer :/ Jag hatar det.


Det trodde jag aldrig...

Att jag skulle registrera mig på twitter. Men nu har jag gjort det så än så länge kan ni följa mig på twitter.com/fridasliv

Nattinatt

Fy fan vad jag hade velat det där. Nu är det helt avskrivet men fy fan vad jag saknar det :( Jag får aldrig nånsin som jag vill.

Dags att lägga sig nu kanske, nacken gör så ont :(
Vaknar jag med huvudvärk imrogon vet jag inte vad jag gör!

Natti

No stress

No stress spelas i mina högtalare just nu, härligt avslappnande musik. Tänk om jag faktiskt kunde slappna av till musiken också hmm.
Just det ja, jag var verkligen nära på att få en gråtattack på gymmet idag :( Usch så ledsen jag var, det var inte roligt.
Imorgon börjar ny kurs, c-uppsats :S Jag är så nervös..

If only you

If only you could see that I'm burning. If only you would know how I'm hurting, all for you. If only you...

Alltså jag vet inte vad det är med mig idag, varenda ord jag skriver blir fel! Trycker på fel tangenter hela tiden så ni kan tänka er hur lång tid det kan ta att skriva ett inlägg i bloggen när jag måste radera ochs kriva om hela tiden. Jag blir galen på mig själv varenda gång jag trycker fel.

Träningen gick väl inge vidare ikväll. Typiskt. Får se om det blir nån träning imorn kväll eller om jag vilar, har inte bestämt mig än.

Och nu har bilderna från gårdagen lagts upp på facebook, herregud säger jag bara! Man ser ju ut som jag vet int va :P

Gym soon

Iväg till gymmet om en halvtimme, göttans! Biceps och triceps + springa.

För övrigt har detta varit en otroligt tråkig dag men tiden har rusat iväg iallafall. Jag hatar den här förbannade ensamheten! Förut tyckte jag att det var skönt att vara ensam mestadels men nu hatar jag det. Skulle inte kunna sitta här en hel helg helt ensam och utan nåt att göra som jag alltid gjorde förut. Jag behöver nog en sambo :/

Tid och pengar, ge mig ge mig!

Det är så mycket jag vill göra.
Vill åka till Kalmar och träffa min vän Robban, vore superkul.
Linköping vill jag också åka till och träffa Laura, herreguuud vad det är längesen vi träffades sist! Hennes vovve vill jag ju också få träffa, han är ju så fin :)
Stockholm vore också så roligt att åka till över en helg, gå på Cosmonoa, shoppa massor och bara ha det roligt och härligt.
Paramore och Green Day konsert skulle jag cokså så gärna vilja gå på.

Men när fan ska man ha tid till det? Och pengar har jag ju verkligen inte :(

Memories

Make me high - Star Tattooed feat Ava

Den låten förknippar jag starkt med sista gången jag och J träffades. Lyssnade mycket på den när jag åkte dit och hem så det är väl därför. Anledningen till att jag tar upp det nu är för att jag håller på att lyssna på den just nu ;P Och då ploppade det upp i mitt huvud bara..

Nåja.

Såhär såg jag ut igår:



Begriper inte hur jag lyckas hålla mina armar så jävla fult på varenda bild jag är med på, haha!

Igår kände jag en ännu större längtan än vanligt efter att ha någon speciell i mitt liv, någon som väntar hemma, håller om en och som är glad för att man är hemma. Jävla helvete, det kommer aldrig bli så för mig, men ojojoj vad jag vill ha det så!

Damn it

För jävligt att jag ska bry mig så jävla mycket när jag inte har nånting för det. Förbannat..

Söndag

Det var en rolig kväll igår med tjejerna :) Och det var faktiskt bra musik på Corona, och sjukt roligt att dansa! Jag bara äääälskar det! Och det blir ju faktiskt roligare när man druckit mer :P Det blev betydligt mer alkohol igår än vad jag brukar få i mig men jag är ändå inte bakis idag, tjohoo! Ingen huvudvärk iallafall men jag är så trött och kroppen värker av allt dansande haha. Igår var jag sådär onödigt social och pratade med folk jag känner igen, fast ja, dom kände ju tydligen igen mig också så. Jag är tydligen väldigt bra på att komma ihåg ansikten och namn, det ni.

Måste komma ihåg revideringen!

Ska nog träna på sena eftermiddagen, biceps, ben och springa får det bli..

Hold me, tell me everything's okay.. =(

Det blev av ändå

Fortfarande värker huvudet på vänstra sidan, det måste gå över för jag vill verkligen festa ikväll!!

Det blev ändå av att jag gick till strömmis så det blev lite handlat på systemet och maxi. Det blev typ ingen mat jag köpte utan det blev mest bara hårprodukter på maxi, typ hårspray (det händer ALDRIG att jag köper det annars men jag vill försöka få till lite volym och stadga i håret ibland har jag kommit på), balsam och inpackning. Köpte duschcreme också, ungefär samma som jag köpte på hm igår fast 15 kronor billigare :S

Nu häller jag i mig kaffe igen och sen borde jag väl diska.

Någonting är knas

Vad är det för fel på mig? Tänk om det är något farligt? :(


Monster - Itchy Daze
Don’t want to turn off the light
hope someone hears me tonight.
I know there’s a snake in my bed
eating its way through my head

I want to be normal, I want to feel safe
waking up screaming, it’s always the same.
I don’t want to turn off the light
hope someone hears me tonight.

Hold me, tell me everything’s ok.
Show me there’s a way to beat the monster
save me, make it go away.

I’m trying to wash of the stains,
try not to think about the pain
I know I’ve got no place to hide,
God knows the times that I tried

I want to be normal, I want to feel safe
waking up screaming, it’s always the same.
I don’t want to turn off the light
hope someone hears me tonight.

Hold me, tell me everything’s ok.
Show me there’s a way to beat the monster
save me, make it go away.

Hold me, tell me everything’s ok.
Show me there’s a way to beat the monster
save me, make it go away.

Mysfarbrorn nr 1!


Godmorgon lördag

Vaknade med huvudvärk igen :( Att sova börjar för mig bli en jobbig bit i livet, det är helt upp i knas just nu. Antingen sover jag ingenting på nätterna eller så vaknar jag med huvudvärk eller ångest. Vet inte hur många gånger jag vaknat med huvudvärk denna veckan men det har varit ofta. Och det är alltid på vänster sida det gör ont. Tog ju en ipren för en timme sen men det har inte hjälpt :(
Och jag som tänkte gå iväg till strömpilen en sväng men nu vet jag faktiskt inte om jag kommer orka det.

Ska häva i mig kaffe nu ialllafall och se om jag mår bättre sen.

Snart blir det massa biobesök

Yeei :)

New Moon ska jag och Anneli se, och Luftslottet som sprängdes blir med N. Får se när det blir av, hoppas att det blir av så fort som möjligt :)

Nej duschen var det ju, undrar om jag ens tar mig dit ikväll. Haha måste måste!

Det var den träningen det

Önskar att jag vore i en annan tid, en annan plats och med helt andra förutsättningar än vad jag har nu.

Nej jag kommer verkligen inte komma långt i träningen om jag inte har nån som pushar mig där på gymmet. Suck, man skulle haft en PT alltså..

Jag har kommit på att det finns hur mycket som helst jag kan se på datorn när jag har tråkigt. Supernatural, Scrubs, Mr Bean mm. Åh så himla bra :)
Undrar om det blir nåt mer Scrubs-tittande med N. Nu var det väldigt länge sen sist.

Kanske borde hoppa in i duschen nu då..

Jag har ju faktiskt otur idag

Tänkte inte på att det faktiskt är fredagen den 13:de Men iallafall, träningshandskarna fanns inte på hemsidan heller, de va slutsålda och tydligen finns de bara i en butik i Kalmar :S

Rubriklöst

Could someone please make the pain go away?

Känslor och logik hör verkligen inte ihop. Bra sagt A.. Det är ju så sant..

Nu ska jag prova min klänning, kanske lägger upp en bild på hur den ser ut på mig också.

Update:

Detta var det bästa jag kunde få till. Ni får ursäkta för riktigt dåliga bilder men dte är grymt svårt att ta kort på sig själv!
Haha usch vad hemskt. Nu har jag iallafall ännu mer motivation till att träna, alltså för att bli mindre så klänningen sitter bättre på ;P




New dress

Galliano gown, right? :P

Köpt på Bik Bok



Redovisningen idag gick över föräväntan, dte kändes bra och lärarna sa många bra saker om den. Självklart fick jag revidering på inlämningen och det visste jag att jag skulle få så det känns lugnt.
Efter det drog jag och A ner på stan och fikade på Station, jag tog blåbärspaj som vanligt (om ni fikar där, ha med studentleg för då får man 10 % rabatt). Var en trevlig stund.
Gick till Stadium och kollade efter träningshandskar men de hade inte såna i tyg. Måste beställa på hemsidan istället så det ska jag försöka göra sen. Jag tror killen som jobbar där som jag frågade om hjälp tyckte jag var dum i huvudet som inte villa ha såna i skinn, men ni som känner mig vet ju att jag skiter fullkomligt i vad folk tycker om det ;P Jag brydde mig inte nämnvärt.
Sen blev det h&m och ginatricot men inga köp värda att nämnas.

Och nu är jag hemma, ska koka pasta och käka nåt till det. Ikväll blir det träning, tänkte köra nån slags intervaller på löpbandet. Så ingen styrketräning ikväll.

 


Kanske?

Jag drömmer om ett liv där jag betyder någonting, där jag är den viktigaste. Maybe in next life?

Faan, nu har jag suttit vid datorn hela dan, jag är hopplös :(

Småbloggande

Blir mycket småbloggande nu, sorry.

Ibland bjuder spotifys reklam på något bra. Jag snappade upp en låt som faktiskt är grymt bra, lyssnar på den om och om igen :)

Monster - Itchy Daze

Rolig reklam

Haha, såg nyss den på tv, som jag skratta alltså. Robert Gustafsson är ju bäst :P


Hur svårt kan det vara?

Det borde väl inte vara så svårt att kunna ta sig till Norrköping i några dagar, eller hur? Aja, det är nog rätt svårt ändå men fan vad roligt det hade varit att ta sig dit nån gång :)


Bestämde mig snabbt

Jag tar löpningen imorn istället, efter blåbärspaj och station special/vitaminkick. Då har jag förmodligen köpt handskarna också, yeei =)

Borde kanske förbereda redovisningen, som jag haft hela dagen på mig att göra men inte gjort..

Hmmm..

Jag vill iväg och springa. Kanske borde göra det..?

Men ååh

Jag vill ju träna någonting ikväll. Typ bara springa, men frågan är om jag orkar :/ I don't know.
Är hur trött som helst, kan inte slappna av.. :/

Humor på hög nivå, eller hur?

Konversation på msn med A började så här idag:

- Ansiktsburk

Haha fy fan vilken humor :P jag skrattade gott åt det.

Förresten, igår på gymmet kom jag på att det där klippet jag la ut igår faktiskt ingår i en reklam på tv, kommer inte ihåg vad det är reklam för men den går på tv iallafall, haha.

Träningen igår var faktiskt bra, det känns i axlarna idag, en angenäm känsla faktiskt :) Har dock insett att jag borde lugna ner mig, jag tar lite tyngre vikter än vad jag kanske borde och gör för många repetitioner. Men det är jag i ett nötskal, jag vill komma nånstans på en gång :P men känns det bra så gör det, har inte ont nånstans iallafall ;)

Kärlekssång

"Det blir aldrig, aldrig, aldrig någon kärlekssång från mig.."

Nej just det ja.. :/

Jag har fått den där jäkla ansiktsburk-grejen på hjärnan och A hjälper mig inte direkt att få det ur huvudet :P

Vad gör jag kvar vid datorn om jag skulle sova? Hmm.. Nåja, ska slappa några timmar iallafall innan jag börjar oroa mig för redovisningen som är imorgon, sist av alla. Lyckos dom som hade sin nu på morgonen, måste kännas jätteskönt med extra lång helg..

Jag gillar verkligen denna låt: We weren't born to follow med Bon Jovi. Skitbra låt..

Flum flum

Min sömnrytm har blivit helt upp i tok numer för nu är det verkligen ofta som jag inte sover många timmar om nätterna. Jag var verkligen huuur trött som helst igår när jag la mig i sängen men det tog inte förrän klockan var 3 eller 4 innan jag tillslut somnade, kände mig övertrött eller nåt men dte gick inte att somna iallafall. Förstå att jag är helt slut nu. Då jag klev upp mådde jag inte så bra, jag var helt kritvit i ansiktet (jo jag lovar, så vit var jag), mådde lite illa och kände mig allmänt svag. Skönt nog blev det bättre när jag la mig ner en stund. Så jag kunde gå till skolan med min poster iallafall och sedan satt jag där och drack kaffe i väntan på att gå till VC.

Idag är örat mycket bättre, jag tror det var bra att jag tog ut örhänget inatt (det var delvis på grund av örat jag inte kunde sova inatt skulle jag tro) för när jag vaknade var det lite bättre och nu har svullnaden gått ner nästan helt, skönt som fan. Det blödde iallafall och gjorde ont när jag satte tillbaka örhänget men det spelar ingen roll nu. Sköterskan rekommenderade att tvätta med alsolsprit så nu har jag dränkt in örsnibbarna med det och ska fortsätta göra det bra länge nu. Jag skiter i den vanliga tvätten av dem. Antar att jag kommer måste ha plopparna i ännu längre nu eftersom det inte verkar ha läkt nånting men då får det vara så. Hoppas att det inte blir nåt mer tok med detta nu. 

Haha så himla roligt detta måste vara för er att läsa :P Nej seriöst, jag är värdelös på att skriva men det händer ju inte särskilt mycket i mitt liv just nu så jag skriver om minsta lilla grej som faktiskt händer även om det är fjantigt. Men ni vet ju att jag är en tönt så ;) 

Blir ingen träning idag för nu är jag helt slut i kroppen, är som inte van att träna som jag gjort denna veckan men det har varit grymt roligt! Så jag ser fram emot en ny träningsvecka nu snart! Kanske tar jag en promenad på eftermiddagen istället för det var väldigt längesen jag gjorde det nu.

Och nu ska jag sova tror jag.

Läs denna blogg

http://www.robbie.blogg.se

Det finns knappast någon som skriver vackrare än han vad han gör.
Han är grym ;)

Haha, jag är tvungen!

Min kära vän Anna såg till så jag nyss fick ett riktigt gott skratt genom att skicka en länk med detta youtube-klipp till mig. Ni MÅSTE kolla på det för det är skitroligt :P


Positivt tänkande trots allt..?

Det är inte lätt att vara positiv när faktikskt allt går fel.
Nu tänker jag iallafall dricka kaffe och äta saffransgifflar/kanelgifflar för att jag tycker att jag förtjänar det mitt upp i allt elände. Sedan måste jag väl försöka göra postern. Klantskallen, det vill säga jag, hade inte sparat dokumentet på usb-minnet upptäckte jag på skolan. Så idag blev det först en tur till UB, därifrån till skolan, skolan och hem, hemifrån till skolan, från skolan och hem., bara för att spara om dokumentet och kunna skriva ut. Har fått gå rätt mycket idag alltså. Men jag ska springa ikväll ändå! Jag har kommit på att gymmet är enda stället där jag faktiskt kan koppla bort det som är jobbigt för en stund och det är jätteskönt. Blir alltid deppad när jag måste gå därifrån så jag skulle kunna vara där flera timmar känns det som.

Nu väntar jag samtal från VC och ajg kommer antagligen få höra det jag inte vill höra, att jag måste ta ut örhänget. Ska iallafall passa på att fråga vem som är min läkare nu så jag vet tills då jag behöver ha tag i en.

Det är skönt att det blivit lite kyla och snö ute nu faktiskt. Mysfaktorn har höjts en hel del på grund av det. Synd bara att man inte har någon att mysa med om kvällarna :(

We were'nt born to follow..

Faan så less jag är!

Nu när jag skulle tvätta örsnibbarna upptäckte jag att den ena är jättesvullen och det blöder kring båda örhängena :S Knasigt att det är just det örat som varit bäst under den här månaden som svullnat upp. Bara över natten liksom. Jag vill inte behöva ta bort örhänget ju :( Vad ska jag göra? Vågar man ringa vårdcentralen och fråga om råd? :/ Detta är då inte vad jag behöver just nu, jag har ju massa annat att tänka på! Men det är ju klart att allt ska jävlas för mig, är jag förvånad eller? Nej! INGENTING går min väg, så är det bara. Det slutar väl med att jag måste ta bort båda örhängena och så har jag lagt ut 260 spänn helt i onödan. Och om det blir så tänker jag inte ta nya hål, då får jag klara mig utan!

Förresten så blir man inte lite förbannad när man läser om klädkedjor, som Lindex nu, som endast satsar på mindre storlekar i sin nya kollektion. Small och medium var tydligen de största storlekarna och vi vet ju alla att medium är typ som small nu för tiden, och small är som extra small. Nää tummen ner säger jag!

Hur fanken ska jag göra med min poster nu då? Är helt okoncentrerad på grund av öronen :/
Jag tror jag lägger mig ner och bara ger upp nu..

Träningshandskar

Jag kna ha hittat ett par handskar som jag kan köpa som inte verkar vara gjorda i skinn :) Det står att de är gjorda i microfiber. Återstår bara att se om de finns på Stadium här i stan, får kolla upp det på fredag.
Blir ingen träning med Anneli imorn som planerat alltså :/
Undrar hur jag ska göra min poster. Usch vilken ångest att behöva visa den för andra, huvvaligen :(

Jag undrar..

.. vad det är för fel på mig egentligen :(


Go



..One day I will be ready to go..



Blää

Det går åt helvete det här.

Måste försöka orka ta mig till strömpilen och köpa balsam senar, usch vad jobbigt :/

Den här dagen suger..

Nu är det nog för idag

Alltså, jag blir arg på mig själv. Jag är totalt ofokuserad och då blir resultatet på gymmet därefter :/ Känns inge bra alls. Och löpning känns riktigt jobbig just nu eftersom jag får så ont i smalbenen i början, det går i och för sig över men det är jobbigt med en sådan början. Så numer känns det som att jag inte orkar springa så länge, blir bara 1o minuter eller nåt sån men då försöker jag ändå springa lite fortare.
Och så var det en jäkla bänk där som inte gick att ställa in som jag ville och en kille kom fram och försökte hjälpa mig att ställa in den men det gick inte då heller. Aja, han försökte iallafall :) Det finns visst snälla killar, haha. 

Har grym ångest inför morgondagen då den här tentan ska vara klar och det går ju så dåligt för mig :(
Vaknar jag med huvudvärk imorgon också, då ger jag upp!

Aerobics eller gym imorgon, det är frågan...

Godnatt

I know how it's gonna end

Mm just det ja..
Gråt i halsen, I hate it..

Jag tänkte på det.. De är ju jävligt dumt att försöka sikta på att få stora muskler, vad ska det vara bra för egentligen? Fast för mig verkar det som att musklerna blir ganska stora vare sig jag vill det eller inte. Jag är nog inte gjord för att bli "slank" eller vad man ska säga. Jag känner iallafall stor skillnad på armarna när jag spänner musklerna nu jämfört med innan jag började träna, och då har jag bara hållit på en månad.

Axlar, bröst, ben + springa ikväll då..

Måste köpa ny vattenflaska, glömde min i omklädningsrummet igår :/

Recept på något smarrigt

Nämligen maräng/glass-tårta! Helt sjukt gott när man är sugen på nåt mumsigt.

Vispa ihop 3 ägg med 0,5 dl florsocker, det ska bli en ljus och pösig smet av det.
Vispa 3 dl grädde och blanda sedan det med äggsmeten. Krossa daim och rör i gräddblandningen.
Gör egen maräng eller köp vanliga maränger/marängbotten och lägg i botten på en form. Häll över gräddblandningen. In med det i frysen några timmar sedan kan du njuta av världens godaste tårta! :P

Förtvivlan

Jag har kommit fram till att luftkonditioneringen i mitt rum är totalt obefintlig.
En liten parentes bara.
Mitt i all jäkla panik! Seriöst, vill bara lägga mig ner och störtböla av förtvivlan!


Hjärta & själ

Det känns som knivhugg i mitt hjärta och min själ varje gång.

Själen och kroppen är verkligen ett med varandra. Snacka psykosomatik..

Jag har gått ner en del i vikt, det märkte jag idag när jag ställde mig på vågen. Kollade ju nu när jag var hemma också men den vågen litade jag inte på, fast här blev det liknande resultat så det måste stämma att jag gått ner i vikt. Om det är bra eller dåligt vet jag inte.. Men det var länge sen jag vägde så som jag gör nu..

Det går inte bra nu

Nej usch vad det går dåligt med examinationsuppgiften. Jag har skrivit lite drygt 4 sidor än så länge men det är ingen vidare kvalitet på det. Har fastnat nu och gör allting annat än fokuserar på uppgiften, så hur jag ska kunna bli klar med detta till klockan 4 imorn eftermiddag känns som att typ försöka klättra uppför Mount Everest eller nåt. Kikade nyss på webmailen och nu har seminariegrupperna kommit ut, självklart är jag i sista gruppen på fredag :/ Det är visserligen en bra grupp så det känns bra men man får ju kortare helg.
Nej nu måste jag verkligen försöka fokusera på den här uppgiften.
Åtminstone fram till klcokan 5 för då blir det tvätt och självklart måste man ju få i sig nån mat också. Det blir pasta och nåt halvfabrikat tyvärr, orkar och vill inte ställa mig att göra någon mer vettig mat.

Ni kan inte ana hur mycket jag saknar. Hela tiden..

Michael Jackson och Martin Stenmarck håller mig sällskap nu medans jag pluggar på, känns bra det iallafall..


En vacker dag

När dte varit sådant skitväder så länge och det äntligen är soligt och fint idag, då har man ändå inte tid att vara ute och njuta :( Jäkla hemtenta som ställer till det, jag har hur mycket som helst att göra men just nu har jag tagit en paus och ska äta lite gröt till lunch. Snabbt och enkelt. Men jag vill gå ut och gå, vill inte sitta här inne.
Huvudet känns fortfarande inte bra, det är verkligen en jobbig dag idag :(

Man umgås, kompletterar varandra, man behöver varandras, tillsammans blir man ett. Fina ord men det fungerar inte så. Vad jag önskar att det hade fungerat i mitt fall..

Måndag, hemtenta-dags

Tänk att ha en ny 120-säng, en soffa med divan och en bekväm arbetsstol. Och en stooor tv. Jag skulle bli hur glad som helst om jag kunde ha allt det där. Fast det som är mest akut måste jag fixa nu och det är ju sängen och en arbetsstol vilket jag skulle ha ordnat med för länge sen! Jag förstår inte hur jag kan ha levt så "enkelt" under tre års tid, det är inte klokt egentligen.
Den här dagen har onekligen börjat dåligt, vaknade med huvudvärk vid 6, tog ipren och somnade om men huvudvärken var kvar ändå så nu sitter jag här med något dunkande huvud. Även mitt ena öga verkar trilskas med mig idag, det är lite rött, irriterat och känns torrt på nåt vis.
Som sagt, sitter nu vid datorn och ska försöka få ihop någonting till hemtentan, det är bara problem med att lyssna på ljudfilerna som man måste lyssna på. Fast det såg jag sen att man skulle installera nånting på datorn och det har jag gjort nu så hoppas verkligen att det fungerar! Men detta känns inte bra alls :/
Någon som kan tänka sig att vara lite snäll med mig och tvätta åt mig idag? ;)

Supernatural!

Lycka! Supernatural finns att se på internet, alla säsonger, alla avsnitt! Att jag inte tänkt på det förut!
Nu blev jag ju GLAD. Äntligen kan jag få glo på de snygga bröderna Dean och Sam och följa deras spännande resa därifrån jag började missa när det gick på tv ;)

Finns det nå snyggare grabbar? Näe, skulle inte tro det!


Mjahaja

Nu blev jag lite nere, det gick ju inge bra att träna så nu är det inge roligt längre :( Får väl hoppas det går bättre imorn för då blir det ben och det brukar ju kännas bra så.
Jag märkte att jag är starkare i min vänstra arm än den högra, hur det hänger ihop fattar jag inte, det borde ju vara tvärtom!

Duschen strax och sedan sova, skönt!

Sleep like a princess?

Ny säng på g, yeei!
Hoppas hoppa hoppas det blir av, jag vill ju få sova som en prinsessa någon gång!
Skönt det skulle vara att slippa knarret..

Det blir inge xbox

Strömsladden är hemma.
Bra gjort av mig!

Fika & bio

Snart kommer det ju flera filmer på bio som man bara måste se, eller hur? New moon och Luftslottet som sprängdes. Så vad säger ni Ume-bor, fika och bio snart? OM någon vill, säg till isåfall. Jag vill ju inte se filmerna själv.


Sunday

Söndag igen då. Jag har sovit väldigt bra den här helgen vilket känns jätteskönt. Av nån konstig (men bra) anledning fungerar värmen inne på mitt rum så det har inte varit en frysbox som det alltid varit annars och det har varit helt underbart att slippa frysa. Dessutom har jag ju haft världens gosigaste Hugo hos mig på nätterna :)

Happ.
Funderar på att orka ta mig en dusch nu, det behövs om inte annat. Blir gym ikväll, ensam eller med sällskap, I don't know.


Dagens felsägning:

"Jag hade ont i huvudvärken idag"

Vem som sa det? Gissa tre gånger ;P

.......


We're drifting in two different directions and I truly hate it..


Dansbandskampen

Det blev lite tittande på Dansbandskampen fast jag inte ville egentligen, detta för att datorn strejkade en stund, ja dom andra såg på det så vad hade man annat att göra än att sätta sig vid tvn. Men det var väl inte fy skam det, fanns ju massa ögongodis där ;) Jag syftar framförallt på trummisen i Date, herreguuud vilken söt kille! :D
Nåja, kollade inte så länge på det iallafall och när datorn slutat strejka satte jag mig här igen. Men msn funkar inte, det är väl typiskt och jag är på lite dåligt humör.
Vill kramas lite...


I love you my sweet boys!

Jag älskar mina pojkar, dom är bästaste bästa vännerna som finns! Så otroooligt goa killar, ni borde vara riktigt jäkla avundsjuka som inte får kramas med dom :P Dessutom är dom så himla roliga allihopa, på helt olika sätt, deras kattpersonligheter skiljer sig verkligen mycket från varandra. Det är rena paradiset att vara hemma med dem :D I love it.
Men jag åker ändå tillbaka tidigare imorgon med kvart i två-bussen, eftersom det är så drygt att gå omkring och vänta på bussen hela dagen. Tänkte att jag skulle hinna med ett träningspass imorn på kvällen också så det är väl lite därför jag åker tidigare.
Nu till veckan som kommer är examinationsvecka och jag är lite nervös men inte som när vi hade hemtentan i våras. Det känns som att man har lite bättre koll på detta, vi har ju ändå fått träna på detta under dessa veckor så det borde gå bra. Det enda som kan kännas jobbigt för min del är att jag är så ofantligt dålig på all litteratur som finns och dessutom plocka ut viktiga fakta, jag suger verkligen på det. Men men, ska göra mitt allra bästa det lovar jag.
En vecka kvar sedan drar c-uppsatsen igång. Skapligt nervös man är inför den då, fast det kommer gå bra, jobbar ju dessutom med bästa Anneli så det känns kanoners :)

2 dygns sömnlöshet

Kanske man borde gå och lägga sig när man knappt sovit på två dygn. Sedan jag klev upp igår morse har jag sovit ca 2 timmar. Jävla störd sömn jag har numer, inte roligt och de nätter jag faktiskt lyckats somna leder till ångest på morgonen då jag vaknar. Verkligen nice det, eller inte.
Längtar efter gymmet men nu är jag långt ifrån det. Har planerat vilka muskler som ska tränas vilken dag nu tll veckan och det ser ut att bli varje dag nästan, weei!
Imorgon ska jag ta en springtur iallafall och träna rumpan lite tänkte jag ;)

Viljelös, glädjelös, hopplös, sömnlös. 4 ord som beskriver mig rätt bra just nu..


Det är gjort nu

Jaha, nu har jag precis gjort det där som jag fick tips om att göra, tänker inte berätta vad det är men några få personer vet nog vad jag menar. Orkar dock inte bry mig så mycket om det mer ikväll, jag är helt enkelt för trött för det. Vet inte riktigt om det känns helt hundra än så jag vet inte hur mycket jag ska bry mig om det, men ja, det visar sig väl.

Mina eftermiddagar och kvällar är alltid så otroligt jävla ensamma och tråkiga, och jag förstod ju att jag inte skulle få nåt annat sällskap ikväll så därför var det kul att jag fick umgås med syster och hennes pojkvän en stund tidigare ikväll.

Men nu är det sovdags. Godnatt

I wish



 I wanna spend my nights and days between your arms
Everyday breathing your love





Hehehe

Det har börjat framkomma en massa tecken på att jag och glommers definitivt har jobbat ihop alldeles för mycket nu. Flera har sagt att vi är som ett gift gammalt par som bara gnäller på varandra hela tiden och idag var det en som undrade om vi var en hel grupp vi 4 som satt vid ett bord (ja vi är en större grupp i detta arbete), hon tyckte det såg konstigt ut eftersom hon var van vid att se bara mig och glommers tillsammans jämt :P Haha, är inte det ett tecken så säg! Jag tror nog att vi är rätt less på varandra båda två men det är bara att skratta åt det :P

Förresten så ökar jag på min lista med favoritcitat hela tiden ;)

"Jaaa.. Fatta lagom.." (Dag-Otto i Bröllop och jäkelskap)
"I febu.. I febu.. I juni." (Dag-Otto)
"Nu är råttet mågat alltså..." Per Ledin

Nyaste:
"Bittert!" Glommers
"Lallallalla! Glommers igen ;P
"Har du köpt kanariefågel?"
"Jag letar efter pappan till mina barn och ingen av dom är kandidater till det." Jag
(jo jag kan ju säga lite saker jag med och en del vill jag faktiskt komma ihåg) hehe.
"Jag fick in fel kanal" ( Brorsan, när han fick in fel VÄXEL då han körde bil)



"Min kaktus har fått punktering!" ( Nicklas) Fy tusan vad jag skrattade när han sa det där!! :D Men kan bara hålla med, den hade ju faktiskt fått punktering.

"Ja då var det sommarlov" (Glommers om påsklovet) ;P
"Jag stoppar gärna löv i din häck" (Jag).
"Kom igen nu så fuskar vi!" (jag igen)
"Men sluta sväva!" (jag ännu en gång)
"Fan, 3 nycklar och ingen av dom funkar!" (bror)
"Hörselskydd.. Nää öronproppar.. Nää hörlurar menar jag.." (sagt av bror)
"Du har ett diadem i baken" (Erika)
"Säg inte att jag är här" (sagt av mig då jag gömde mig för en geting)
"Va, har du också arne-bollar?" (jag)
"Oh aj aj aj där" (Fia)
"Vad är det för hastighet på skorna?"


Jag vill flytta

Och då spelar det ingen roll om det bara är till en ny lägenhet eller en helt annan stad, jag är bara i behov av förändring! Jag är så trött, uttråkad på att bo här..
Idag såg jag den där snygge killen som bor här, oh ja, han är redigt snygg ;) haha.

Jag håller på och funderar på om jag ska fika lite men det tar emot lite, känner mig inte helt pigg ikväll, mår lite illa och jag blev så trött förut att jag nästan somnade när jag låg i sängen och tittade på tv. Sen fullkomligt flög jag upp ur sängen då jag kom på att jag inte lagt in bullarna i plastpåsar, vill ju inte förstöra dom för dom tänkte jag bjuda på nån gång, till någon :P De ska in i frysen tänkte jag. Mina frysfack är totalt proppfulla nu men när ska man ha orken (och viljan) till att rensa egentligen?
Tidigare ikväll fick jag för mig att jag skulle göra glass/maräng-tårta så då blev frysen helt överfull, det går nog inte in nånting mer där nu hehe. Hmm, det är bara att komma hit och fika med mig nu gott folk, jag har ju laddat upp med diverse godsaker här nu så :P

Fryser :(

Någon speciell

Det är ensamt, dessa jäkla kvällar, jag avskyr dem.
Önskar jag hade haft någon speciell i mitt liv, en mysig grabb (hehe, förstås) att krama på och ha roligt tillsammans med. Typ en som man är sådär speciellt nära, liksom tillsammans men inte för mycket, inte alltför allvarligt men tillräckligt för att bara vilja vara med varandra, inte alltför mycket krav utan bara veta att man iallafall finns där för varandra. Haha nä fy så dålig jag är, kan inte förklara riktigt hur jag menar. Men om jag säger såhär: en speciell kram-vän? :P
Nää nu får jag väl ändå ge mig :P

Ska få krama mina mysgrabbar där hemma imorn iallafall och jag längtar som bara fan!

Nu ska jag ta tag i presentationen iallafall..

Torsdag

Hallå allesammans!

Idag har jag grym träningsvärk i baksida lår på vänster sida framförallt. Av någon anledning så blir det alltid mer ont på den sidan än på den högra. I och för sig så värker alla muskler i kroppen fast det är sån där skön träningsvärk :P Jag ska vila idag iallafall, eller ja, det blir ju hela helgen eftersom jag åker hem. Det blir promenader istället, möjligtvis springa en sväng.

Nu ska jag äta en liten kanelgiffel & en liten saffransgiffel till kaffet, sedan springa ner till tvättstugan och hoppas nån maskin är ledig och sen förbereda mig inför imorgon.

Måste hinna packa nån gång också :/

Ciao


Lite andra bilder

Jag saknar mitt hår!




Och förmodligen det fulaste ni sett kommer här nedan, nämligen jag med svart/blått (?) hår!
Fattar inte vad jag tänkte med. Gick i nian när kortet togs iallafall..




Laban som liten bebis!



Saknar den här utsikten! Från fasters lägenhet i Härnösand..






Sötaste bilden som finns!

Tuffs, tänk att jag lyckades ta en sån otroligt rolig bild på honom :)
Så söt min lille pojke..



Jag hatar några album jag har med bilder på datorn då färgschemat i vista ändras hela jävla tiden man blir fan tokig! Det är så störande så det går inte att kolla igenom gamla bilder, tar sån sjukt lång tid för att skärmen blir svart hela tiden. Så tråkigt :(
Kollade igenom bilder på lilla stumpan nyss, saknar henne så otroligt mycket :'(


Meningslös text

Nej huua här kommer det ingen speciell uppdatering direkt, jag har inget att komma med. Tänkte försöka mig på en meningslös text om hur värdelös jag är på att söka vetenskapliga artiklar emn vad är det för roligt för er att läsa? Nej just det, men ni fick veta det ändå haha.
Jag hoppas att jag lyckas hitta på nåt kul i helgen som jag kan skriva om iallafall. Alltså det lär väl inte bli nåt roligt påhitt men hoppas kan man ju iallafall göra. I värsta fall får man väl åka till Kramfors, det känns nästan mer spännande än Härnösand just nu, så hemkst att mitt älskade Härnösand håller på att dö :( Känns riktigt tråkigt..

Nåja, nu borde man göra nåt vettigt igen..


Onsdag

Hej på er alla! Har ni haft en bra dag? ;)

Jag har varit på skolan hela dagen, vi gjorde ett skolbesök imorse som gick bra och sedan dess har vi suttit i VV-huset och jobbat.
Idag kostar jag iallafall på mig att laga riktig mat som jag inte orkat göra på några dagar nu. Jag laddar med pasta till träningen ikväll :P Får se till så det blir mer konditionsträning ikväll kanske då jag bara sprang i 5 minuter igår vilket är på tok för lite! Man vill som hinna med så mycket men man kan inte vara på gymmet hur länge som helst.
Borde verkligen tvätta ikväll eftersom hela min garderob ligger i en ikea-kasse (ja det är verkligen så illa), jag använder reservkläder nu typ, sånt som jag inte brukar använda i vanliga fall. Nä huua vad jag har varit lat på senaste tiden, ska bli ändring på det dock.

Uppdaterar mer senare..

Jag börjar bli gammal!

Jag är ju bra puckad i huvudet alltså, glömde vattenflaskan hemma så jag kunde inte dricka nånting medans jag tränade, dessutom är jag så vansinnigt dålig på att hålla koll på hur många repetitioner och set jag kör på varje muskelgrupp. Det är nog dags att börja skriva upp vad jag gör så jag minns. Jaa hörni, tanten börjar bli gammal nu, 23 år gammal, glömsk som fan och orkar inte festa utan vill vara hemma och mysa istället.
Haha, "tant", det blev jag kallad för förut av en viss person, jag var hans "tant" på den tiden.. Aaww..
Iallafall så har jag nog blivit lite starkare. Sist orkade jag inte lyfta en 6-kiloshantel men nu gick det hur bra som helst, körde typ 10 rep x 3. Haha det minns jag iallafall ;)
Imorgon får det bli bröst, axlar, framsida lår och vader..
Jag måste verkligen hitta någon sorts handskar att ha på mig då jag tränar för att nu har jag börjat få såna där hemska förhårdnader på handflatan :/ inte alls roligt.

Nu borde jag väl hoppa in i duschen..

Jahapp

I guess that's it then..

Snart gymmet

Känns segt men iväg ska jag iallafall. Tänker träna nacke/axlar, triceps, mage, rumpa och rygg om jag hinner. Ska ju naturligtvis försöka springa lite också. Egentligen borde jag väl köra biceps också eftersom jag är så svag i dom.
Någon som vet nån bra övning som tar bra på bakre delen av deltoideus (axeln alltså)?
Tråkigt att gå dit själv.

F*ck acne!

Idag insåg att jag måste verkligen göra nåt åt acnen igen, typ köra på tetralysal igen eftersom det faktiskt fungerar åtminstone under tiden jag tar tabletterna. Har aldrig hunnit äta klart hela kuren så jag vet inte om det skulle hjälpa på sikt. Men det är fan värt vissa biverkningar och att det kanske inte blir bra på lång sikt bara jag slipper dom här helvetes onda knölarna i huden ett tag framöver, det skulle vara så jävla skönt! Ni ska se min överläpp idag, helt uppsvullen av alla finnar som ploppat upp ovanför :S jag ser inte riktigt klok ut..

Såhär såg jag ut första gången jag käkade tetralysal. Och då hade jag haft nästan värre än vad jag har nu, ni ser ju att det funkar..


Det är rent ut sagt ett helvete att ha det så som jag har det, ni anar inte hur jäkla ont det kan göra..

Fult

Det ser ut som jag fått överläppen injicerad med restylane eller botox :S

Frozen, insane


Frozen, insane without your touch
Without your love, darling..


Frusen, igen. Som vanligt

Usch nej det här passet vi var på idag tyckte jag inte om. Instruktören gick vidare till olika kombinationer snabbare än man hann med att blinka. Fast jag var ju inte så taggad heller, dessutom stod vi längst bak och jag hade inte glasögonen på mig så jag såg inte ett smack haha.
Ska bli skönt att gymma igen imorn, jag längtar nästan. Bara man inte blir sjuk innan dess, jag fryser nu igen.

Happ, back to the läsande av artiklar nu då.

Jag fullkomligt ÄLSKAR denna låt!

And I will always do. Jag tröttnar aldrig någonsin på den här låten, jag bara älskar den. Så grymt bra. Har du inte hört den så ge den en chans nu, den är verkligen härlig, jag lovar..


Dragonforce - Dawn over a new world



In the darkness of the night in the shadows of the dawn
It's turning black no looking back the sands of time are sown
When the day will slowly end and the sun has turned to grey
Will we feel the power of freedom with the dawn over a new day?
Over mountains paved with gold through the valleys of the slain
Our quest will lead us onwards to the journey of the brave
When the time has come to stand for the power we believe
We will ring the sound of victory for one and all to see

Sometimes in your darkest dreams
you will feel the haunting pain
Silent tears of your hidden fears come to harm you once again
Fight on for the memories
of the everlasting dream
Their pain in the silent
lands on wings of glory free

We can go on forever with the darkness so far away
And the warriors who live forever
fight until the end

Across the highest mountains
and through the endless seas
Our journey ever onwards fight until we all be free
Through the darkness shining the never ending light
On through the days of glory rise towards the fight

And one day we will find a way
towards this distant golden age
The cries of war will sound the day
We stand before the dawn of a new world

On through the raging thunder
across the seven seas
Cold winter skies are falling on the battles we have seen
yea-eeh- yeah-eeh-yeahhhh

We can go on forever with the darkness so far away
And the warriors who live forever
fight until the end

Across the highest mountains
and through the endless seas
Our journey ever onwards fight until the end
Across the highest mountains
and through the endless seas
Our journey ever onwards
fight until we all be free
Through the darkness shining
the neverending light

On through the days of glory rise towards the fight
And one day we will find a way towards this distant golden age
The cries of war will sound the day
We stand before the dawn of a new world

We stand before the dawn of a new world
We stand before the dawn over a new world...

Nu: duschen!


When the visions around you brings tears in your eyes
And all that surrounds you are secrets and lies
I'll be your strength, I'll give you hope
Keeping your faith when it's gone
The one you should call was standing here all along

~~~

Passet var inte särskilt kul men det är alltid roligt med Annelis sällskap :)
Jag hade kunnat gå iväg och gymma igen haha.

Nej nu blir det duschen och sedan plugg :(


Nu har jag förvaringsmöjligheter så jag klarar mig


Måndag

Jag måste nog börja med sömntabletter snart om jag inte börjar på att kunna sova om nätterna. Det blev inte många timmars sömn inatt, huua vad det var segt att kliva upp imorse. Och vädret är rent ut sagt skit, så jävla trist så man vill bara vara inne och sova. Det får man ju självklart inte göra.
Jag käkade frukost på skolan (det börjar bli en vana. Jaa du Kielhofner, nu har jagt till mig nya vanor i mitt liv minsann) och ni kan inte ana hur mycket jag njöt av kaffet imorse, av någon anledning smakade det väldigt gott vilket det inte brukar göra speciellt mycket.
Snart ska jag ge mig ut i regnet igen, ska på stepmuskel klockan 4 med Anneli. Känner mig inte sådär jätte-pepp på att träna denna veckan på grund av mensvärken fast jag får kämpa på, man får ju vila efteråt :P
Imorn blir det gym på kvällen, onsdag gym och torsdag blir det något pass och då hoppas jag på att Bea följer med, det skulle vara så roligt att träffa henne nu då det var så jäkla länge sedan sist :)

Kvällen kommer ägnas åt massa läsande men allra först ska jag "montera" ihop förvaringslådor som jag köpte på Lagerhaus. Det var så roligt för en i klassen tyckte att jag sa att jag hade köpt kanariefåglar :P Hah! Lite skratt blev det ju. Glommers gjorde till sig nåt otroligt imorse så jag fick ett skrattanfall då, jag kommer garanterat fnissa åt honom länge på grund av det haha!

Jag tror att jag ska börja sticka och virka igen, det känns som att det är på tiden. På helgerna ska jag sitta och dricka kaffe/te och sticka/virka som en gammal dam, fast med undantaget att man festar till det någon enstaka gång.

7digital snuvade mig på 14 kronor igår igen så nu är jag arg!

Nu blir det disken.

Paramore - Playing god


You don't have to believe me
But the way I, way I see it
Next time you point a finger i might have to bend it back
And break it, break it off
Next time you point a finger i'll point you to the mirror


Något

Jag saknar dig.
Varför försvann du ur mitt liv?
=(


RSS 2.0