Mitt nyårslöfte

Jag ska bara vara mig själv, precis som jag är och inte försöka vara nån jag inte är.

Take it or leave it..

2009 har varit ett konstigt år, så många bekanta som lämnat jorden. Jag kikade i julhälsningen som skickas ut varje jul här i bygden och aldrig har så många bekanta namn stått med på sidan om de som avlidit. Alltså det är helt sjukt hur många som dött detta år :S
Inatt är det ett år sedan den tragiska händelsen som lamslog hela bygden och lite till :( Chockartad start på året blev det sannerligen.
Och knappt 3 månader sedan var det dags igen, då Nisse dog :(

2009 har varit ett dåligt år på många andra sätt också, åtminstone för min del. Det såg bra ut i mitten av året men sen blev allt skit.


Fundering

Undrar när (om?) jag nånsin kommer hitta han som vill ha min kärlek..Hoho, drömkillen, vars är du? :P

Nu ska jag lyssna på Paramore, det var ett tag sen!

Ny favorit

David Guetta & Kelly Rowland - It's the way you love me

Makes me wanna dance!
;P
Undrar hur lång tid det tar innan jag lyssnar mig less på denna också..


Drömmar

Jag är säkert den mest ledsna person som finns just nu. Allt är bara så dåligt =(
Vill vara lycklig och problemfri, nästan iallafall.

Suck.. Tänk om jag hade befunnit mig i något varmt och vackert land, legat på stranden och få färg på min bleka kroppshydda, och bada i varmt vatten. Och dyka, det är en stor dröm! Och simma bland delfiner. Faan det kommer aldrig bli av men jag vill!!


Onsdag

Godmorgon!

Här sitter jag och är alldeles för trött som vanligt. Klev upp tidigt för att jag tänkte åka ner på stan men jag ändrade mig precis. Det är nåt fel nu då jag inte känner för att shoppa nånting, jag bryr mig inte om att kika på rean som är heh. Jag måste ha förändrats ganska mycket, från att ha varit den som varit på stan nästan varenda dag och köpt massa onödiga saker till att inte orka och vilja ta mig till stan och känna att jag inte behöver köpa nånting. Haha, känner inte igen mig själv! Det är ju rätt dumt att känna så nu när jag har 650 kr i presentkort att shoppa för. Nåja, det ska nog hinnas med att utnyttjas tillslut, när jag kommer hit nästa vända vilket förmodligen sker på söndag eller måndag!
Och då ska jag verkligen iväg till gymmet, har inte blivit av nåt dessa dagar :/ var ytterst nära att knata dit igår kväll men jag var alldeles för trött, så jag ändrade mig. Nu är träningshandskar fixade också :D Tack mamma

"Mystofflor"

Fina va? Fick dom av syster i juklapp så nu behöver jag inte frysa om fötterna :P



Mycket snö i umeå!



Jag tittade på ett kort från förra vintern som jag tog då det var mycket snö också, detta var när det bara regnade här och det var mörkt och blött hur länge som helst. Då trodde jag aldrig att det skulle komma så mycket snö igen men nu är det nästan dubbelt så mycket som förra året ;P

Behöver en ny mobil, min brakar snart ihop =(

Men tänk att Glommers finns med på reklam på spotify :P haha! han snackar bra om vårt program iaf, bra jobbat stefan! :)

Drömmar är inte bra

Varför drömmer jag alltid om sånt jag inte vill ska hända? Aldrig handlar mina drömmar om något bra utan de är alltid ångestframkallande. Why???

Dricker te ur min halva mugg







Vanlig söndag

Det har inte blivit nåt bloggande för mig idag och det beror dels på seg internetanslutning och dels på idétorka. Ibland kan jag känna att det känns lite töntigt att jag sitter och skriver ner saker jag gör och tänker med mera, som NI kan läsa. Jamen hur intressant är det egentligen? Det måste vara hur trist som helst. Men sen tänker jag att ni läser ju bloggen just för att det är MIN blogg som handlar om MIG och allt runt omkring så därför fortsätter jag :P Det kanske är tråkigt att jag inte nischat min blogg men jag har ingen aning om vad jag skulle kunna ha som nisch så det är bara rent allmänt babbel om allt och inget.

Nåja. I flera dagar nu har jag försökt ladda upp bilder både i bloggen och på fejjan men som sagt så är anslutningen här väldigt dålig (av nån anledning blir den det när man kopplar in någon annan dator än den otroligt virushärjade dator vi har här, just nu används brorsans bärbara) så det går otrooooligt segt framåt att ladda upp och jag har inte tålamodet till att vänta. Annars skulle jag lägga upp alla bilder från i fredags och fler julbilder men det får bli en annan gång. Tyvärr ligger alla bilder på brorsans dator så han måste skicka alla till mig sen, känns drygt som fan det :/

Imorn drar jag till Umeå i några dagar för att göra massa jag inte hann göra förra veckan innan jag åkte hem. Ska hinna med ett besök hos syster och stefan en sväng sen har jag massa annat som måste göras.
Och jag kom ju på de att jag är ju förskyld så inte kan jag träna nåt imorn inte :( Men jag behöver det ju!!
Jag ska leva på soppa dessa dagar tror jag..

Några bilder från gårdagen

Fest på bruket i K-fors.

   

   
 
Förstår inte vad jag höll på med när den här bilden togs.
Det ser ju ut som jag är på väg att dyka ner i glaset :P haha!

Titta vad det står på expressens tv-bilaga:



Haha :P vilken humor jag har, eller hur?


Min jul

Julafton igår, den var helt okej förutom skrik och bråk som vanligt, man är väl van :P

Fick fina saker iallafall, bland annat en brödrost, myskläder och presentkort. Just nu har jag på mig en mörkblå mysdress som jag fick av mamma och den kommer jag bo i! Så himla skön och mycket fin dessutom. Hade faktiskt önskat mig en sån. Fick mystofflor av syster också, mycket bra eftersom jag är så frusen av mig.

Nu är syrrans kille här, jag har hunnit reta honom om 30-årskrisen haha ;P

Ikväll ska vi hela högen till kusinerna på fika och sen är det fest i K-fors för min del. Hoppas det blir kul, jag har varit taggad för fest rätt länge men känner mig lite småsjuk just nu faktiskt och är inte lika taggad, men det blir nog bra ändå.

På måndag åker jag norrut igen. Tänkte försöka ta mig till elgiganten i mellandagarna och kolla om de har någon billig digitalkamera på mellandagsrean. Hoppas hoppas. Jag har aldrig ägt en kamera, det är ju nästan sjukt :S

Roligaste idag

Lillasyster säger:

- Titta här vad dom har bitit och klöst för att ta sig in i säcken (om en säck med julklappar som var trasig och som hon menade på att katterna försökt ta sig in i).

Storasyster utbrister:

- Det var jag!

HAHAHAHAHA!!

Sen så har ju även jag sagt massa tokiga saker  de senaste dagarna, bland annat:

- Han kan inte må bra inomhus! (menade inombords)

- Hon spela nån slags ond parfym! (jag tänkte säga vampyr, men det blev lite fel)

Haha :P

Slut ett tag

Blir inga fler uppdateringar här, under obestämd tid.

God jul och gott nytt år!

Ciao


23 december

Marschallerna och ljuslyktan lyser fint ute på gården, snön glittrar och det är kaaallt! Julgranen ute bredvid friggeboden har jag klätt med glitter så den inte ser lika trist ut som den gör utan.

Det blev en tur till Kramfors idag, jag köpte cider inför juldagen hehe. Och det blev ett sista juklappsköp, i ren panik liksom :P och alla verkar handla ALLT just idag, låånga köer blir det. Usch vad jag blev irriterad haha.
Har duschat också men det satt hårt åt, jag är så lat när jag är hemma, och så är det ju så kallt här jämt de gör ju inte saken bättre.
Innan dess så passade jag på att träna lite, blev lite triceps men gick inte så bra. Känner mig väldigt trött så jag orkade inte så mycket. Men bättre än inget.

Jag har ju ganska mycket försämrad rörlighet i handlederna numer efter "skadan", kan som inte pronera fullt ut, och det gör det besvärligt att skriva på datorn har jag märkt. Det gör ont och jag får kompensera lite genom att vrida och ha mig. Även äta med kniv och gaffel är lite jobbigt :/ Inte roligt..

Hur spenderar ni er dag före julafton? =)

No word..? :P

Jag är dum i huvudet. Tog inte med datorn och har en hemtenta att revidera plus att jag måste transkribera, och så insåg jag att det inte finns word på datorn här :S Vad fan ska jag göra då liksom. Klantarsel! ;P

Hehe, jag lyckades få brodern min att gå med på att låna ut sin kamera till mig på juldagen :P Här ska då tas massor av roliga kort minsann! Men vad jag ska ha på mig har jag fortfarande stora problem med. Den svart/vita tighta klänningen sitter riktigt bra på mig, jag gillar den jättemycket. Men den svarta paljett-topen glittrar så fint och sitter också skitbra på :P Så vad sjutton ska jag ha? Äh, slutar väl med det lila linnet/klänningen/whatever it is.. Ytligheter som bara den just nu men snälla, kan ni hjälpa mig? Vad blir snyggast? :P

Kommer bli jobbigt att åka upp till Umeå på måndag igen :( Det lär väl bli så liksom. Får se det positiva i det hela iallafall, att jag då kan gå till gymmet igen :P

Och så ska jag passa på att önska er alla en riktigt god jul! =)

"Little fly"

Kommer från soundtracket till Avatar, jättehärlig musik/ljud. Har inte sett filmen men ska minsann göra det.

Igår såg jag och Anneli äntligen New moon, den var väl helt okej men jag tyckte mer om den första på nåt vis. Tycker det var för mycket fokus på Taylor Lautners vältränade kropp, haha det var så töntigt filmen genom. Och "Edward" var inte lika vacker i den här filmen som han är i första. Haha.

Och nu är man hemma. Dom har gjort det väldigt julfint här så nog känns det som att det är jul. Men som vanligt är det massa bråk som förstör. Så nu har jag stängt in mig i datarummet och lyssnar på musik. Kasst ljud är det då brorsan var för lat för att ta med sig högtalarna hit. Shit pommes, jag har minsann tagit dom till och från Umeå när jag åkt buss, för att inte tala om allt annat jag fraktat långt när jag åkt buss. Latjävel är han haha.
På julafton kommer jag nog ta på mina silverringar i öronen för nu är jag less på de här plupparna. Får se hur det går, de har nämligen inte läkt riktigt än men ska iallafall prova hur de känns på. Silverringar i öronen och röd klänning på julafton, blir nog fint :)


Ni kan inte ana lyckan att se älsklingarna, det är lika jäkla underbart varje gång! De är så mjuka å kramgoa och så himla underbara! Nu ska ajg krama tjockisfarbror nummer 1, det vill säga Babba :D


It makes absolutely no sense

Men det är så iallafall. Helvete rent ut sagt..

Jag mår inte bra =(


Min spotify-lista

Tänkte tipsa er läsare om mina favoritlåtar just nu som jag lyssnar på om och om igen. Visserligen har jag massor med spellistor men dte är just en speciell som gäller just nu, hehe. Skulle kunna dela med mig av länken men personligen tycker jag dte blir roligare såhär :P

Higher - Creed
Russian Roulette - Rihanna
Life after you - Daughtry
Love bites - Def Leppard
Last night on earth - Green Day
Is it true? - Yohanna
Beautiful thieves - AFI
Love like winter - AFI
Too shy to scream - AFI
Empire state of mind - Jay-Z & Alicia Keys
I don't care - Fall Out Boy
Who is gonna meet me - Deportees
Thank me later - Deportees
F*ck off and die - Backyard Babies
No surprise - Daughtry
Used to - Daughtry
The end - Simple Plan
World behind my wall - Tokio Hotel
All the small things  - Blink 182
Stay together for the kids - Blink 182 (jag måste erkänna att den är faktiskt bra :P )
This ain't a scene, it's an arms race - Fall Out Boy

Okej, det var väl rätt onödigt att göra detta men försöker väl bara hitta på nåt för att slippa transkribera haha.

Måndag

Godmorgon världen!
Att det ska vara så fruktansvärt segt att ta sig upp ur sängen på morgonen ;) Haha någon som är mer morgontrött än vad jag är går knappast att hitta (vi säger att det är så). Men går man inte och lägger sig i tid får man nog skylla sig själv. Jag kom inte i säng förrän klockan ett inatt, glodde på film och Scrubs i flera timmar. Jag såg på Taken för att nu tänkte jag att det var dags att se den och den var ju riktigt bra, hemsk som fan men riktigt spännande. Måste som lära mig att kolla på film, jobbar på det nu ;P

Har precis tagit mig en "morgondusch" vilket var riktigt längesen jag gjorde, brukar aldrig orka göra det tidigt på morgonen. Fast nu var det ju inte riktigt på morgonen ;)

Nu snöar det här och det är kallt, 8 minusgrader. Måste sätta mig och transkribera men jag vill inte, usch va drygt. Nä jag vill hellre sitta och lyssna på musik hela dagen men tyvärr måste jag iväg till skolan till klockan ett, blää..

Jag har lite klädångest inför juldagen. Ska jag ha min svarta klänning med vitt mönster på eller tights och den svarta paljett-topen? Snälla hjälp mig nån, ge mig råd :P I-landsproblem, jag vet.

Could I sleep in your arms tonight?

It's good you know

Don't wanna loose you now med BSB måste vara en av deras bästa låt ever. Den är så himla fin..

Åker hem tidigt på tisdag, yeeei :D

Skola imorn

Det känns riktigt jobbigt att behöva gå till skolan imorn, när alla andra har ledigt och får åka hem :( Det vill ju jag med göra.

Nåja, kanske blir bio imorn kväll eftersom jag ställde in sist men innan dess måste jag på klappjakt! Vet vad jag ska köpa så får hoppas att det finns nu.

Jag vill se Avatar!!


Glömt bort att det är 4e advent idag!

Shit, kom precis på att den är 4e advent idag så jag skyndade mig att tända de 4 ljusen hehe.  Nu skulle man haft några lussebullar och pepparkakor och druckit te, lite mys såhär på en tråk-söndag. Undrar om jag orkar ta mig iväg till affärn och köpa det där. Jag har iallafall tagit tag i städningen här, men toaletten är kvar, blää.
Förresten såg jag en silverfisk när jag städa hallen, uuäääh, så läskiga saker som rör sig så jäävla fort (det är det jag tycker är så läskigt med dom, att dom rör sig så himla fort). Undrar hur många som gömmer sig bland kläderna i garderobe, jag ryser vid tanken :S

För övrigt så är jag så jävla förbannad över de där jävla robinsonjävlarna. Bara för att dom inte har nån mat har dom fan inte rätt att plåga ihjäl stackars oskyldiga djur! Det har man fan aldrig rätt till! Jag är så upprörd, fy faan! =(

Ska iväg till gymmet sen vid 4, nu var det 2 dagar sen jag tränade så det ska bli skönt! Funderar på biceps och mage och sen springa lite om jag hinner. Får se hur det går med nacken också, om jag kan göra nån styrketräning. Måste nog ta det väldigt lugnt iallafall.

Meeen, nu vill jag att huvudvärken ska gå över!


Worthless

Känner mig ganska så värdelös nu. Får väl skylla mig själv då jag utsätter mig för sånt jag absolut inte måste och som egentligen bara är sjukt dumt.

Lördag

Det är ofta jag tänker att det är något fel på mig, att allt jag gör är fel. Jag måste börja lära mig att tänka annorlunda om mig själv och att problemet faktiskt kan sitta hos andra också.
Känner mig rätt irriterad nu vilket jag inte skulle behöva göra egentligen.

Har fortfarande sjukt ont överallt i nacken/skuldrorna/axlarna, salvan hjälper inte så mycket. Musklerna på höger sida är så spända att det känns som att de drar nyckelbenet i ett läge längre bak än det ska vara. Ni hör ju hur knäppt det låter men då kanske ni förstår vilka problem jag har.
Smärtan i handlederna är ju kvar också. 

:(

Jag tänkte knata iväg till strömmis en sväng men de blir nog inget av det, jag är för seg. Sitter i sovkläderna och dricker kaffe än.

Någon som kan tänka sig att lyssna på Forever Angel med Axel Rudi Pell och analysera vad texten handlar om åt mig? Jag vill så gärna tycka att den är bra men texten är lite svårtolkad, iallafall för mig...

Hemma

Idag var det intervjudags igen fast det var inte jag som höll i den. Anneli gjorde det mycket bra!

Idag tog jag också äntligen kontakt med VC och såklart kunde jag inte få nån tid idag så hon gav mig tips på att lägga nåt varmt där det gör ont (fast de kan ju hjälpa med kyla också), smörja med antiinflammatorisk gel och få massage. Och på måndag ska jag ta kontakt med sjukgymnast. Usch, det gör redigt ont så fort jag sitter vid datorn känner jag, inte bra alls. Det bästa är att skärmen ska vara placerad så man kan titta rakt fram, lite uppåt men jag tittar som neråt eftersom jag har datan i knät. Ni ser, man lever inte som man lär.
Har smörjt med Orudis gel nu men jag kommer inte åt att smörja överallt tyvärr. Tror iallafall att smärtan släppt litegrann på sidan av halsen (ja man har ju muskler där också). Nu skulle man fan haft en kille alltså, behöver ju både massage och hjälp med smörjning :P

I övrigt så har vi suttit i typ 2 timmar på station och fikat. En kompis till Anneli gjorde oss sällskap och vi hade en väldigt trevlig stund tycker jag =)
Men bion var jag tvungen att sälla in, igen :( Den här gången på grund av smärtan, jag orkar inte sitta stilla i en biostol så länge när jag har så ont. Kanske blir av på måndag istället hoppas jag!

Så ikväll blir det ingenting alls. Bara gå omkring här hemma. Blä jag är sjukt trött. Vila kanske?

Hjälp!

Det första jag ska göra när jag vaknar imorgon är att ringa vårdcentralen för nu måste jag ha hjälp alltså, de får lov att fixa fram en akuttid hos läkare eller sjukgymnast eller vem som helst som kan hjälpa mig! Jag håller på att dö av den här ständiga smärtan och musklerna är spända och STENHÅRDA, och jag har hur mycket "knutor" som helst. Jobbigt som fan..

Det gick bra idag med

Tog det rätt lugnt  med hantelpressen idag, 10 och 11 kilo varierade jag mellan. Gick hyffsat, fast jag är otroligt instabil fortfarande.

Tricepsövningarna gick skitbra. Bland annat då jag stod framåtlutad och lyfte armarna bakåt (hoppas nån fattar vad jag menar), det kändes väldigt mycket i mina små triceps. 8 och 9 kiloshantlarna använde jag då, kändes bra det.

Fastnade vid datorn nu, som jag inte skulle göra. Jäklar..

Mad!

Nu känner jag mig allmänt sur och irriterad.

F*ck off and d*e! *sjunger*

Grr.. Jävla helvete..

Pain!!!

Fyfan vad ont jag har :( Det är värre än någonsin!

Söta tomtenissar

Titta här :D





Någon som kan gissa vart motiven kommer ifrån? ;)

.....

Den här topen ska jag nog ha på mig på juldan då vi går ut!
Kan säga som så att den sitter skitbra på mig, förutom att jag kommer måste sätta fast den med säkerhetsnålar i bh:n, annars kommer den glida ner då jag dansar :P haha!



Det lutar åt att det blir en helsvart "outift" då, som vanligt. Svarta stövlar, svarta strumpbyxor, svart (kort) kjol, den här svarta topen och min svarta minijacka. Haha jag klär mig ALLTID i helsvart när jag går ut :P Vet inte varför det blir så egentligen, men jag antar att jag gillar svart och att det är därför ;)

Kvällens träningspass

Det blev att jag sprang ca 2,5 kilometer först.

Sen körde jag axlar ändå. Tog 8 kilo som vanligt på hantellyften åt sidan, provade ett set med 9 kilo vilket gick hyffsat och 7 kilo på framsidan. Baksida axlar blev det bara 5 kilo. Typ 4 set på varje övning blev det. Hmm, hantellyften uppåt (vet inte om de kallas så) använde jag 10 kilo men kände mig rätt svag och vågade inte chansa så mycket på grund av handlederna så det blev bara 2 set med 10 reps varje gång. Körde lite i maskin också, typ 3 set. 10 kilo första och 15 kilo de andra två gångerna. Huua, det var rätt tungt för mig det. Och den högra trapeziusen tar kål på mig bokstavligt talat, den är så besvärlig! :(

Men som sagt, det var ganska roligt att träna idag, förutom att jag var tvungen att springa i det "gamla" rummet med löpband, tycker inte alls om det. Det låter för mycket där och det är väldigt dålig luft. 

Nu måste jag käka nåtning, vet inte vad eftersom jag typ inte har nåt ätbart men nånting blir det väl, och sen blir det duschen.


 


Vinter blev det tillslut

Det är härligt med snön som fallit men det är för kallt ute. 5 minusgrader räcker tycker jag :P

Jag bestämde mig iallafall för att träna ikväll iallafall, vill som dit och varför inte dra dit då. Tänkte köra kondition och kanske axlar som planerat. Får se hur de blir men till iksu ska jag iallafall. Orka sitta vid datorn hela kvällen liksom.

Nu ska jag dricka lite te tänkte jag..

Onsdag

Det är så himla fint ute nu, massor med snö :) Hoppas verkligen att det håller i sig nu, det får bara inte smälta bort!

Har fått en dålig start på den här dagen då jag vaknat med huvudvärk och det är aldrig roligt. Kaffe har inte hjälpt så nu blir det till att ta en tablett. Sen ska jag bege mig ut i kylan och knata till skolan. Ska boka grupprum och hyra bandspelare tills imorgon.

Ciao så länge

Godnatt

Det har inte funnits någon lust till att blogga idag, därav ingen uppdatering.
Min dagbok däremot, den kommer bli bombarderad med ord.




Yesterday

They can take tomorrow and the plans we've made
They can take the music that we never played
All the broken dreams, took everything, just take it away
But they can never have yesterday
They can take the future that we never know
They can take the places that we said we would go
All the broken dreams, took evrything
Just take it away
But they can never have yesterday



Najti

Jag har ingen aning om vad jag håller på med egentligen, jag borde nog sluta..



I'm all out of love, I'm so lost without you..

Godnatt


En annorlunda jul

Julen detta år är lite annorlunda mot tidigare. För det första har det gått fortare än nånsin, julafton nästa vecka ju! :S Det är sjukt vad tiden går fort, jag blir ju nästan rädd.
Blir ju knappt nåt lov för min del heller, när jag så väl behöver vara helt ledig ett tag.
Och så kommer syrrans kille komma till oss efter julafton nån gång har jag för mig. Det kommer kännas konstigt då vi alltid brukar vara enbart familjen, men det blir nog bara roligt med lite förändring, han tillhör ju faktiskt familjen nu =)
Jag undrar jag hur julen kommer se ut nästa år, om det är jag som släpar med mig min karl hem över jul då..? Det återstår att se det :P

Mina handleder är helt väck :(


Många nya favoritlåtar nu


Life after you - Daughtry

Såå bra..


Guess what?

Jag lider i det tysta.

Förbannat vad jag är trött, och det är minsann samma visa varenda dag. Understimulering av högsta grad, det händer ju fan inte ett skit här..'

Finns det verkligen någon som är mer förstående?

Russian Roulette

And you can see my heart beating
You can see it through my chest
Said I'm terrified but I'm not leaving
I know that I must pass this test
So just pull the trigger

Min nya favoritlåt


Can't hide these feelings

Undangömda känslor kommer alltid fram tillslut...


Hugo for men

Min absoluta favorit.. Varje gång jag går in på Kicks måste jag lukta på denna herr-parfym för att jag bara älskar den. Det är en helt underbar, manlig doft och om en kille har den på sïg blir jag galen haha. Doften gör mig helt crazy :P Nästan iallafall hehe..


Hugo for men

Helt enkelt underbar doft..

Nu killar vet ni vad ni ska dofta för att dra till er mig ;P
Hah!


Har jag verkligen sett ut såhär?

:S


Detta var en drastisk förändring och nu känns det som att det är dags att göra det igen.
Kanske klippa lugg igen..

Lagom är bäst

Det är vad jag vill ha och det jag letar efter..


Jul med grabbarna

Nu längtar jag otroligt efter att få åka hem över jul. Det är lite drygt en vecka kvar, skönt.
Ska gosa massa med mina mysgrabbar de dagar jag är hemma, ojojoj vilka kramkalas det kommer bli!
Det ska bli skönt att lämna alla tankar här uppe i Umeå, och komma ifrån allting ett tag. Det blir ångestfyllt att komma tillbaka hit sedan men det får jag ta..

En "padda" på "vinden" ;)



Måste säga att högtalarna är väldigt tåliga, dom går inte sönder trots att jag  ser till så dom åker i golvet hela tiden, haha.

Tre ljus


3e advent och Lucia

Sitter här i fåtöljen med tre tända adventsljus och ska strax äta lussebulle, pepparkaka och dricka kaffe till frukost. Lite advents/luciamys får man väl lov att ha fast det är tråkigt att vara ensam.

Vill tillbaka till drömmen jag drömde inatt..

You don't love me anymore
You don't want me anymore
There's a sign on your door
no vacancy, just emptiness
Without your love, I'm homeless

Liten och svag

Jag köpte inget smör och ingen tandkräm. Jag gör ingenting som jag borde och måste göra, vars är energin nånstans? Vem har tagit all energi?! Jag vill ha den tillbaka. Det här går ju inte, blir ju bara värre och värre hela tiden. Jag behöver verkligen åka bort, så långt bort från vardagen man kan komma :(
Jag vill ha tillbaka viljan, lusten och orken till att fortsätta. Förstår inte vad som hänt med mig..

Det gör grymt ont i handlederna men jag vet, jag får inte klaga utan bara skylla mig själv och egentligen bara hålla käft. Förhoppningsvis går det över ganska snart men just nu är det jobbigt, speciellt vid pronation/supination och vid ulnarflexion (dvs böja handleden åt lillfingersidan för dem som inte vet vad det är).

Liten och svag..

Jag visste det

Jag hade rätt.

Måste ta mig vidare..


Lördag

Underbara lördag! Jag var duktigt och klev upp strax efter nio och åkte ner till stan vid 10. Så skönt att ha det bortgjort, nu kan jag käka, städa och tvätta i lugn och ro.
Köpte en bikini för att jag ska börja simma lite, men jag orkade ju inte prova den. Hehe, topen är lite för stor, tog fel storlek men de får gå ändå :P



Skaffade mig även handledsstöd eftersom jag har svaga handleder, de hamnar ofta i fel lägen när jag tränar med tyngre vikter så jag tänkte prova om detta kan vara till någon hjälp. Jag har rätt ont i handlederna idag sen igår. Men träna handlederna måste jag göra, måste träna upp styrka och stabiliteten för de är ju helt värdelöst med de just nu. Några träningshandskar har jag inte i sikte nu heller :( skit.

Köpte två små julklappar, så himla fjuttigt lite. Vet inte vad jag ska köpa för nåt :S Svåååårt...

Har köpt lussebullar, men hade hellre gjort dom själv. Det orkar jag inte göra så det får duga med köpta. Någon som vill komma hit och fika imorn? :)

Ont överallt

Har överansträngt handlederna så nu har jag rätt ont i dem, hoppas det gått över tills imorn. Nacken gör sig påmind också, usch :( Jag förstår inte varför jag drar upp axlarna typ till öronen jämt, det är ju inte bra alls. Tidigare idag fick jag nån slags nervssmärta i magen, inte skönt alls. Det liksom högg till och ilade från ljumsken och upp en bit i magen. Det måste ha varit nån nerv som kom lite i kläm där. Hehe, det är bara krämpor med mig ;P

Sitter och tittar på Nobelkonserten, just nu är det ett inslag med Will Smith och hans fru Jada som intervjuar Barack Obama. Dom är för övrigt värdar för konserten tillsammans med sina barn. Ganska intressant att kolla på detta faktiskt.

Dricker lite bedtime-te nu och hoppas på att det gör så jag blir mer avslappnad och kan somna lättare.

Godnatt


Fortfarande trött

Blää, kom på nåt jag skulle blogga om men lagom till att jag kom fram till att börja skriva så var det hux flux borta ur huvudet. Nåja.
Nu då jag satt mig ner så känner jag hur huvudvärken kommer krypandes och tröttheten känner jag av igen. Det var skönt att dra iväg till gymmet för man blir faktiskt piggare då man kommer dit. Jag höjde till 13 kilos hantlar på bröst (vad nu den övningen kallas, hantelpress?) men då behövdes mycket hjälp. 11 kilo går ganska bra själv nu  tycker jag. Körde lite tyngre på triceps med, och jag säger då det, har jag inte träningsvärk i triceps efter det här passet, då är det mycket konstigt! Sen sprang jag även, ca 5 minuter 1 kilometer. Man ska nog springa betydligt längre för att det ska ge nåt men ni vet, jag kör ju med den inställningen att all träning är bättre än ingen träning ;) Hade inte tänkt springa alls idag men jag passade på då jag hann. Så, bättre än att inte springa alls.

Change

Det känns konstigt när folk förändras så mycket...

Herregud vad trött jag är, vad är detta?!

Imorn får det blir förmiddagsträning och sen blir det julshopping på stan. Det är iallafall som jag planerat nu men frågan är om det verkligen kommer bli på de viset :P

Detox

Tyvärr är detox-te det äckligaste jag nånsin druckit tror jag. Det gick inte att få ner :S Sjukt konstig eftersmak hade det, blää. Det är synd iallafall eftersom det hade varit bra att detoxa kroppen lite. Nu går det inte, kan inte dricka det där.

Äh godnatt

Himlen var färgad vackert rosa och lila imorse



Who is gonna meet me - Deportees

I'm stuck.

Welcome to my truth

Om ni bara visste hur mycket jag önskar att saker och ting vore som förut..

=(


Sexy single.. Mm, that's me!

Usch

Vad jag är less på den här skiten!

Jag vill ha den här!!



Det är inte lätt

Varför plågar jag mig själv så? =(

Motvind

Har insett att det inte spelar någon roll vad jag än gör. Jag kämpar i onödan, i tuff motvind.
Behöver något nytt i mitt liv, lite medvind för en gångs skull.
Väntar på att vinden ska ta mig dit jag vill, inte åt något annat håll.  


...........

Tror nästan att jag måste köpa såna där "party-feet" inlägg för att ens kunna ha de här stövlarna på mig. 100 spänn för två fotinlägg känns jäkligt dyrt men det är värt att prova iallafall. Måste ju kunna använda stövlarna!


För övrigt så är wienernougat-glass den godaste glassen som finns! Lovar, inget kan slå den, inte ens Ben & Jerrys! Sjuuukt gott.

Torsdag

Fyfan vad lat jag blivit. Ska inte träna ikväll för att jag inte har någon lust till det och så behöver mina muskler få vila lite mer men ändå. Känner mig som en lat och fet idiot nu då jag ska sitta här hemma ända tills imorn. Jag får väl ta till nån träningsövning här hemma bara för att känna mig lite mindre lat för jag känner verkligen inte för att gå iväg till iksu ikväll. Så imorn blir det bröst/triceps och på lördag axlar/rygg om jag inte ska på nåt pass, får se, annars får det väl bli på söndag istället.

Nu har jag suttit och målat naglarna, french manicure, för den som undrar ;p Men det blev fult och misslyckat :(

Fredag imorn, yeei!

Nya stövlar

Dom var prissänkta med 200 spänn, sen halva priset på det då jag köpte två par så 150 spänn för dessa är inte så farligt tycker jag ;)

Onsdag

Visst är det onsdag idag? :S Blääh jag är så trött att jag inte ens vet vilken dag det är hah! Har varit borta heeela dagen, kom hem för typ en halvtimme sen. Jag och Anneli blev less på uppsatsen och åkte till stan för att fika. Spontan-fika är det bästa fikat ;) Haha, jag kommer rulla fram snart, som jag fikar hehe. Ska iallafall försöka träna bort några kalorier ikväll, trotsa tröttheten lite men det gör jag ju alltid så de går nog bra det.
Hann med att köpa en julklapp och två par stövlar till mig själv.

Nu äter jag fil med müsli och banan i brist på annan mat. Jag orkar aldrig handla och då blir ju kylskåp och hyllor därefter, det vill säga tomma. Får se om jag orkar svänga förbi ica efter träningen och köpa mjölk iallafall :*P

Tik tok

Herregud vad less jag kommer bli på den där låten hehe.

Måste verkligen till stan i helgen och köpa julklappar och det känns skitjobbigt, har ingen aning om vad jag ska köpa :S Får väl fika lite på station så jag orkar med det haha. Inge kul själv men vad ska man göra liksom.
Imorn måste jag försöka tvätta. Jo tjena att det kommer bli av, är jag lika trött imorn som jag varit ikväll kommer det garanterat inte att bli av.

Jag har inget mer vettigt att meddela just nu så de får räcka med bloggen för idag.

Natti

Lite vila

Idag behöver jag verkligen vila så jag ska inte träna nåt ikväll, jag tar igen det imorn istället. Så imorn ska jag springa lite och träna ben, sen tror jag inte att jag kommer träna axlarna nåt denna vecka eftersom jag har problem med nacke och skuldror just nu. Dom får vila lite tror jag.
Fy hellskotta va trött jag är nu. Kaffebrist förmodligen så jag har lite huvudvärk också. Därför ska jag hälla i mig massa kaffe nu :P

Förresten så har jag ALDRIG tränat bakre delen av deltamuskeln, helvete vad den där maskinen som jag använde i söndags tog. Kan som säga att nu VET jag att det finns en bakre del av den muskeln, jäklar vad ont de gör :P


Tisdag

Efter att ha varit deppad väldigt länge känns det som att det börjar ordna upp sig nu. Det känns mysigt med jul vilket jag längtat efter att få känna. Kanske det är för att jag inte siktar så högt längre, att jag börjar acceptera mer och mer och inse att det är såhär det ska vara.
Det enda som tynger är väl ensamheten..

Nu blev jag jättesugen på att dansa, lyssnde på tik tok med Ke§ha :P Ännu en låt jag "lärt" mig att lyssna på. Den gör mig riktigt danssugen iallafall hehe.
Lyssnar även på andra väldigt gamla låtar som jag har massa minnen till. Bland annat Mysterious times - Tina Cousins & Sash! samt With my own eyes - Sash!

Måste snart dra mig, ska vara på Nydala idag, som omväxling mot skolan. Skönt att slippa vv-huset ett tag. Hehe, så tänker man nu men undrar hur dte känns när man tagit examen. Man kommer väl sakna huset skitmycket då man varit där så mycket under 3 års tid.

Ha en bra dag..

Sista

Hemme från gymmet. Jag klarade 10 kilo i hantelcurl idag, yeei. Det har gått framåt..

Duschen nu.

Våra små (jul) granar

Plockade fram min lilla julgran idag, hade typ glömt bort den. Jag kom då helt plötsligt att tänka på gymnasiet, höst-terminen sista i 3:an. Läste geografi B och just vid detta tillfälle hade vi om olika slags landskap, typ vattenlandskap, skogslandskap, jordbrukslandskap osv. Min grupp hade skogsbruk, i den här uppgiften skulle vi tillverka en modell över ett landskap. Så vår grupp gjorde berg, målade vatten, fixade små pinnar som trästockar men framförallt kommer jag ihåg alla mängder med små små granar vi gjorde. Vi tvinnade upp snören som vi la mellan ståltråd och snurrade sedan och klippte till dem så de såg ut som små granar. Sedan målade vi dem gröna. Herregud vilket jobb det var men oj så bra det blev när hela landskapet var klart! Vi var väldigt stolta över oss då ;) Hade varit roligt att se den igen men finns nog inte kvar. man skulle tänkt på det och tagit ett kort...
Haha..


I don't want to miss a thing

I don't want to close my eyes
I don't want to fall asleep cause I miss you baby
And I don't want to miss a thing
Cause even when I dream of you
the sweetest dream would never do
I'd still miss you baby
And I don't want to miss a thing


Det fanns en tid då jag inte klarade av att lyssna på den här underbara låten med Aerosmith, inte för att jag tyckte att den var dålig förstås utan för jobbiga tankar som förknippades med den. Det har som tur är gått över nu, men jag kommer alltid att minnas...

Mina älskade

Sessan och Kurre



Lillstumpan var en riktigt tuff brud, en pojk-flicka va hon definitivt. Hon var inte rädd för nåt och gjorde percis allt som de andra pojkarna gjorde, och säkert lite till hehe.
Kurre var min bästa vän, den snällaste kisse som vandrat omkring på denna jord. Han led med en när man var ledsen och nere, han var glad när man var glad. Hans humör påverkades mycket av hur man mådde som själv. Helt otroligt go var han.

Såklart att ingen av dom fick fortsätta leva. Sessan påkörd och Kurre vet vi inte hur han dog.
Helt klart det värsta som finns när ens älskade inte finns hos en längre..

måndag

Nu kan jag spela xbox hela kvällarna istället för att sitta vid datorn. Frågan är om jag kommer göra det, har bara tråkiga spel ju. Tänk om man hade haft nintendo wii istället :/

Den här dagen började ju på värsta sätt med huvudvärk och att jag försov mig (!), det brukar aldrig hända men jag råkade stänga av alarmet, förstås. Vaknade kvart i 9 och fullkomligt flög upp. Tror inte det hänt sen jag gick i grundskolan, då hände det nån enstaka gång att man vaknade typ tio över 7 och bussen gick 25 över 7 :P

Men det är ju måndag, ingenting är som det ska efter en helgs vilande.

Jag är riktigt sugen på att festa nu, vill ut och dansa! Nån som vill? Jag har massa cider som måste drickas upp också ju så nu är det på tiden att festa till det lite, var så längesen..

Jag har köpt den "rätta" apelsinjuicen så jag ska prova göra vitaminkick igen, hoppas den blir godare nu :P


Den här kvällen

Jag har inte varit här mer än några timmar och jag längtar redan hem faktiskt. Mamma hade gjort så julfint hemma och man hinner knappt njuta av det. Katterna var underbara precis som vanligt, Tuffe hade stoooora ögon mest hela helgen bland annat, hehe. Sötnissarna.

Nu sitter jag och dricker Yogi Bedtime tea, ganska gott faktiskt. Ryggen och nacken är helt fucked up, jag kanske inte borde träna nåt mer..? =( Men jag vill inte sluta!
Träffade A och hennes M på iksu, skoj :)

Fortsätta glo på Vem kan slå filip och fredrik nu. Någon som vet om dom ska ha Söndagsparty nåt mer?

"In med dig din jävla idiot" - Filip säger till Fredrik :P

Jahapp

Ska man be om ursäkt för att man finns till eller?
Jag är fan JAG, finns det inte någon alls som kan acceptera det?
Jag tänker och kan inte ändra på mig, jag är som jag är och duger det inte så...
Själv-peptalk, u know..

Längtar tills ikväll, efter att trötta ut musklerna riktigt ordentligt. Så hoppas jag på att det blir träningsvärk jag får känna i ryggen istället för smärtan som jag har nu, kan inte ens sova på grund av ryggen och nacken. Måste komma ihåg att stretcha ordentligt, det slarvar jag ju med nåt otroligt.
Erika fick massra mig igår på en riktigt jävla öm punkt jag hittade själv, fyfan vad ont det gjorde där och det gör det säkert fortfarande bara det att jag inte känt efter nåt idag, hehe.
Men det är faktiskt jobbigt att ligga ner då det känns som att nacke/axlar/ryggmusklerna inte kan slappna av, grymt jobbigt är det. Vet inte om jag ens skulle våga gå på massage för jag skulle skrika så av smärta att dom skulle tro att dom tar död på mig.

Söndag

Åker snart tillbaka, vill inte. Tråkjävla väder är det ute, ingen julstämning alls :(

Skönt är att jag inte har så mycket saker med mig idag så jag kan handla direkt jag kommer till Ume. Sen blir det gym klockan 6, skönt få det bortgjort tidigt..

Och sedan sitta där uppe helt ensam i mitt rum igen. Jättekul.
Vars är min sambo nånstans???

Gym

Jag längtar efter gymmet, oh yeah!
Så nog fan kommer jag ta mig dit imorn kväll, lita på det!
Känner mig så jävla lat nu ju..

Matlagningskväll

Någon som har lust med en matlagningskväll tillsammans med mig? Typ laga nån god mat ihop och titta på film, dricka kaffe/te och äta pepparkakor & lussebullar och ha massa ljus tända.. Lite julmys mitt uppe i vardagen. Jag vill jag vill! Vill någon vara med, säg till, vore kul. Jag vill som hitta på nåt annorlunda och matlagning ensam hatar jag, det värsta jag vet.

Har hur många jävligt ömma punkter som helst i ryggen. Jäklar vad jag skulle skrika av smärta om någon masserade mig men det behövfs ju, är ju inte bra att gå omkring såhär heller!

Love bites - Def Leppard

Röd klänning och säng

Jag behåller den fina röda klänningen då jag inte orkade åka och lämna tillbaka den idag. Men vad gör väl det, jag kommer vara såå fin i den på julafton ;) Hehe.
Förresten så har jag hittat en superbillig och breeeed (120 cm) säng som jag bara måste ha! Önskar mig den i julklapp så jag hoppas jag får den ;) En ny säng behövs ju!

Det var den resan

Det tog hela dagen innan jag repade mig någorlunda, herrejävlar vad jag mått dåligt. Huvudvärk och illamående, låg typ däckad i sängen mindre än en timme innan seminariet skulle börja. Men det var bara att pallra sig iväg till skolan det. Tur var att vi började lite tidigare och då passade jag även på att smita tidigare så jag skulle hinna med kvart i 4-bussen. Snacka om trök att åka buss, mp3n funkade ju inte så ingen musikunderhållning alls. Det enda "roliga" som hände var att jag lyckades fastna med skon i elementet så den slets sönder, haha!

Ingen bra dag

Vaknat med huvudvärk igen och den jäveln vill inte försvinna trots att jag tagit ipren. Den här dagen kommer bli sjukt jobbig har jag på känn. Sitter fortfarande i sovkläderna och orkar egentligen inte byta om men jag måste ju. Snart dags att plåga sig ytterligare en gång..

Pizza?

Ska nog träna på söndag ändå. Då blir det lite rygg, baksida axlar, och KONDITION är det verkligen på tiden att jag kör! Hoho, hoppas jag orkar bara ;)

Haha nu blev jag sugen på pizza, som alltid när det kommer på tal :P Ser på nåt program om fetma, om två kända killar som är väldigt överviktiga men som lyckats i Hollywood. Dom käkade pizza och klart att jag blev sugen på det då.

Godnatt världen

Känner mig på dåligt humör nu och det blir som lite värre hela tiden. Det är då tur att man kan gå och lägga sig snart så humöret förhoppningsvis hinner bli bättre tills imorn. Jag tycker verkligen inte om när humöret sjunker så lågt :/

Förresten så gav jag mig fan på att jag skulle klara att ha nån slags vikt på stången när jag körde bänkpress, även om det bara var 5 kilo på varje sida så är det stor skillnad för mig jämfört med att bara ta stången. Jag klarade alltså av 30 kilo i bänkpress, det ni! :P 10 gånger första gången, dom andra blev det färrë. Men spela roll hur många gånger jag lyfte den, det räcker med att veta att jag klarade av det en del gånger iaf hehe. Men man är ju en vingelpanna utan dess like haha. Stången far hit och dit..

Ska väl duscha lite snabbt nu. Imorn kan jag sova lite längre, så skönt :)

Natt natt


Suck

Deppigt ikväll.. Kallt, ensamt, tråkigt..



Torsdag

Jag är verkligen världens smartaste människa. Igår kväll när jag skulle lägga mig såg jag att mitt bord som står vid sängen är helt nerstänkt med stearin. Det måste ha splashat överallt när jag blåste ut ljuset som jag hade tänt där igår. Haha inte tänkte väl jag på att stearinet skulle flyga överallt. Blir inte lätt att få brot det där..

Var på Station och fikade idag med Anneli, alltid lika roligt :) Vi satt vid ett stort fönster med utsikt över älven och mot Teg, solen var på väg ner och det var så himla fint.
När vi skulle gå därifrån såg vi en man som höll i en liten bebis, så bedårande söt och såååå liten. Jag dog, vill ha en liten bebis jag med. Åh, den där bebisen var verkligen hur gullig som helst, msåte ha varit precis nyfödd för den var så liten. Tänk vad de är beroende av andra för att kunna klara sig.. Åååhh.. Klocka tickar som sagt HAHA!!

Hittade en julklapp på stan idag faktiskt, hehe. Och så köpte jag en tröja som jag kan ha på mig då jag tränar. Igår blev jag fan tokig när jag inte kunde hitta nån, så jag fick nog och köpte en idag:P

Hur har ni läsare haft det idag då? Ni får gärna berätta ;)

Love´s divine

Nu vill jag att det här jäkla helvetet ska komma nån gång så jag slipper det snart.

...

I need love, love´s divine
Please forgive me now I see that I´ve been blind
Give me love, love is what I need
to help me know my name

Don´t bekräfta!

Haha, intern humor, var bara tvungen att dokumentera det, haha! ;)

Fyfan vad jag är lat, borde dra ner till tvättstugan egentligen men som vanligt, orka.
BLä vad jag är less på kvällarna eftersom jag bara sitter här vid datorn, för att sedan dra iväg och träna. Jag har tröttnat lite, det är nåt som fattas liksom. Livet ska ju vara mer än bara träna och sedan sitta hemma vid datorn..
Men men, får se hur det går ikväll, axlarna ska tränas och jag har sån jävulsk träningsvärk i mina stackars biceps så det kommer bli plågsam träning ikväll haha.

Måste komma ihåg att ta med strömsladden till xboxen sen, så man äntligen kan spela lite. Så om nån har lust att spela lite med mig till veckan så är det bara att säga till, hehe.

Förresten så kan man knappast ha mer otur än vad jag har. Sista gruppen på fredag, slutar halv 5 :S Måste åka 17.45-bussen och då är jag inte hemma förrän vid klockan 21 :( Blir kort helg hemma det, fan. Men vad har man att göra här liksom, finns inget som håller mig kvar så det är lika bra. Då ska jag pussa massa på snackande tage när jag kommer hem :D och alla de andra mysiga pojkarna!

Jaja.

Sovdags då

Åker hem på fredag, bestämde mig precis och det ska bli härligt. Saknar mina små tomtenissar där hemma =)

Det innebär att ryggträningen för min del får bli på söndag, åker hit tidigare som jag gjorde sist så jag hinner med mig och det är nog nada problem hehe.

Godnatt världen


Den dagen den sorgen

Energin håller på att ta slut nu. I´m running out of gas, typ. Hur länge till det finns energi kvar vet jag inte, visar sig väl när det inte går längre. Den dagen, den sorgen..


Jag kan fortfarande sakna att gå den här vägen

Looong time ago.
Miss it anyway, sometimes :/


Varför har jag ont i huvudet?

Jag börjar bli lite störd på huvudvärken som jag haft till och från väldigt länge nu. Den är inte så stark utan den gör sig bara lite svagt påmind då och då. Det konstiga är att det alltid är på vänstra sidan dte gör ont, aldrig på höger sida. Även fast värken inte är så kraftig så är den ändå väldigt störande :/

Nu ska jag göra en smoothie med hallon, mjölk och banan. Bättre det än att äta godis..


Skärpning!

Nähä, det verkar inte som att det finns någon vänlig själ bland mina läsare, hmm.. Vilken tur att jag kom ihåg det jag skulle köpa själv då! ;)

Skönt att det har blivit kyligt ute igen trots att det är halt istället. Nu får man som mer mys-julkänslor i sig, jag ska dessutom äta pepparkakor, lussebulle och dricka kaffe nu sen jag käkat, mysfaktorn höjs ytterligare alltså. Yummie..

Träna ikväll, benen, och jag vet precis vilka övningar jag ska göra, det brukar jag då inte ha en aning om annars. Ska minsann göra allihopa också, även om jag måste stå och vänta. Ska försöka hinna med att springa en stund också. Sen måste jag stretcha höftböjarna ordentligt annars kommer jag få problem med ryggen tillslut, fy fanken vad jag är stram i dem :S Skärpning!

RSS 2.0