Årets sista dag

2011 måste börja på ett annat sätt..

Varför ska man alltid bli så jäkla trött innan jobb?! Så onödigt.

30 december

Jag drömde en knasig dröm inatt. I drömmen träffade jag mitt ex familj, på typ en tågstation eller en busstation av nån anledning. Mitt ex, ni vet ju alla vem, var kall och elak mot mig, brydde sig inte om att jag fanns ens. Men hans bror var jättesnäll och trevlig mot mig. Haha. Knäppa drömmar man kan få till ibland.

Åker snart jag nu =(

Babblar

Jag vet. Jag vet ju att jag klarar mig utan en viss person. Men jag vill absolut inte. Vill inte va utan.
Wish he was here with me.. Men jag vet att dte inte går =(

Nä nu är det väl sovdags. Natti

Inbillning

Jag inbillar mig att när jag flyttat kommer allt att bli mycket bättre. Jag kommer bli mycket gladare och se mer positivt på tillvaron, få mer motivation till allting, som exempelvis träningen.
Hoppas..

Tyckte att jag behöver katter i min lägenhet


Klargörande

Angående mitt möbel-surr några inlägg ner.. Jag vill bara klargöra att jag naturligtvis inte kommer köpa två matbord. Det är bara de två jag väljer mellan. Så om någon trodde att jag skulle köpa dom båda så är det felaktigt. Så nu slipper ni fundera på detta.

2009-2010

2009 och 2010 har varit de år som jag förändrats mest under tycker jag. Och det är ingen positiv förändring som skett. Tvärtom. Undra vad det kan bero på.... Nej jag behöver inte fundera särskilt länge på anledningen.
Jag är konstig och tänker sånt som jag vet att jag absolut inte ska tänka om mig själv, har fått en del törnar under dessa år som nog gjort att jag är som jag är idag, både oavsiktliga (förmodligen, kanske rent ut avsiktliga emellanåt också) och sådana som jag själv orsakat.
Även fast man inte kan tro det så fanns det en mycket gladare och mer sprallig jag förut. Önskar jag kunde hitta tillbaka till personen jag en gång var..
Borde dock vara nöjd med det jag har, men det är svårt. Väldigt svårt, när det finns något eller någon som man verkligen verkligen VERKLIGEN vill ha nära men som man hela tiden påminns om är en omöjlighet att få ha. Trots att jag vet att det är just en omöjlighet så kommer jag aldrig att komma bort från tankarna, bort från hoppet, kommer aldrig glömma och aldrig riktigt förstå.
I'm stuck.

Funderar

Inte för jag tror någon bryr sig men de här möblerna funderar jag på att köpa. Ni får väl se bilder när jag är flyttad och alla möbler är på plats. Blir väl spännande att se hur det blir, eller hur?

Soffa.


Matbord och stolar.


Säng (ska naturligtvis ha en större än denna)


Tv-bänk behöver jag inte tänka på eftersom jag fick en sån i julklapp. Behöver inget soffbord heller, ett av mina LACK-bord får räcka ;)

Ångeeeest

Fyfan vilken ångest jag har för helgen som var. Så full som jag var har jag aldrig någonsin varit. Tappade tydligen kontrollen, har några minnesluckor till och med och sa och gjorde en massa dumheter. Usch, det är fan inte kul att tänka på. Aldrig mer sprit!!!!

27 december fortsättning

Jag önskar att jag kunde få veta vad som händer. Jag vet inte hur jag ska bete mig. Ibland känns det som att jag betyder något medans jag i nästa stund får känna mig mindre värd än en påse med sopor. Det är fan inte roligt. Det är som att jag ibland duger, men ibland inte. Jag undrar så vad det beror på.
Blev nog lite för glad angående den där "engångshändelsen" som jag nu kallar den, det var inte alls bra för jag blev verkligen för glad då. Efter det gick det bara neråt, som vanligt. Weird, fattar inget.

27 december

Sjukt mycket snö ute nu. Jag fick ta fram skyffeln för att ta mig fram till trädet där automaten med fågelfrö hänger. Det var då skönt med lite hårt kroppsarbete så jag ska nog fortsätta med skottandet sedan. Ingen annan här lär ju göra det då pappa är sjuk, brorsan tvär och dom andra för lata. Så det är väl jag som får ta på mig det då.
Iallafall så blev ju fåglarna glada över att få lite mat igen. Om det är något jag tycker om så är det att se fåglarna flyga fram och tillbaka för att hämta sina frön som de behöver, särskilt nu när det annars är svårt att få tag i mat själv.

Vinterkräksjukan verkar ha anlänt nu. Den är kort men väldigt intensiv. Igår hade jag nog en blandning av bakfylla, magsjuka och migrän. Mådde ju så fruktansvärt dåligt och minsta rörelse gjorde att det bara vände sig i magen. Usch.

Nej jag har fan ingenting roligt att komma med, så förbannat tråkigt. Jag blir deprimerad av mig själv.

Nu är det en månad sedan.

Läskigt

Fick kramp i hela kroppen imorse, trodde att min sista stund var kommen då. Det var en fruktansvärt läskig känsla att känna hur kroppen blev mer och mer spänd hela tiden. Usch.


Söndag

I jakten på lycka ställer jag bara till det för mig själv och ångesten blir bara värre och värre. Jag borde låsas fast vid min säng.

That's just me

Ibland önskar jag verkligen att jag vore snygg. Jag förbannar mitt öde att jag ser ut som jag gör, att jag föddes såhär. Jag får ångest av alla de snygga tjejer som syns överallt på stan, i reklam, i filmer,och dte där jäkla victoria's secret fashion show. Jag tänker mig att det bara är dte folk vill ha, att man ska se ut som de gör. Men tyvärr gör inte ajg det. Tänk vad många killar som lär sitta och glo på den där showen och dregla typ. Men ingen skulle ta någon notis om mig inte.

Nej fan, nu går jag väl lite till överdrift. Jag ser ut som jag gör, duger jag inte kan folk dra, så är det ju. Men jag vill inte bli omtyckt för utseendet utan för att folk tycker om MIG.
Och mina överflödskilon och att jag är lite biffig med muskler får man helt enkelt ta! Det är jag! Annars, lämna mig ifred om det inte duger.

Favoritcitat från veckan och gårdagen

"Jag behöver en synth" Jag (när jag behövde ett MYNT)
"Släpp in mamma i micron" Erika
""Här kan någon få om du vill" Jag
"Jag har en brödrost i kylskåpet" Jag
"Kostymanställda" Fia (Kommunanställda skulle hon säga)
"Böno" Jag
"Akta huvudet, du har ljus bakom håret" Fia

Less

Jag är less på att inte bli sedd. Trött på att bli behandlad som skit.

.

Fy fan vad saker och ting kan förändras snabbt.

Skadad

Igår skule jag fälla upp bäddsoffan ensam. Inga problem tänkte jag, det är ju lätt! Men nej, jag hade fel. Det gick jäkligt trögt att lyfta upp sitsen samtidigt som jag skulle fälla upp ryggstödet (det kärvade som fan) och ni kan ju tro att jag inte tänkte ergonomiskt för ett öre. Så, resultatet blev nog en sträckning i latissimus dorsi sinister, eller någon annan muskel där omkring. Det gör ont i vilket fall som helst. Det är inte så skönt faktiskt. Jag har nog aldrig haft ont i latissimus dorsi tror jag, förutom träningsvärk då men aldrig gjort illa mig där. Det är något nytt.
Tänk vad spännande..


My everything

"You are my everything
You are my dreams come true
Oh baby how I love you
You are my everything, whatever love may take us through
I don't want to loose you"

23 december

Idag färgade jag äntligen mitt hår. Äntligen är det mööörkt igen, inte svart men väl möörkbrunt.
Så nu har jag inte längre grå utväxt. Ja det är sant, jag har fan grått hår =( Gammal redan vid 24 års ålder.
Det känns inte riktigt hundra.

Jag behöver det!!

Seriööööst, min rygg behöver verkligen massage!!! Även fast jag vet att jag kommer dö av smärta under tiden, men fan vad skönt det skulle vara ändå. Min rygg är helt fucked up! Det kan räcka med att nån bara tar lite lätt på vissa punkter i ryggen så gör det ont. Haha, det är ju ganska illa.

Jag är nog tillbaka

Blev inget långt uppehåll nu heller. Orkar inte starta upp ny blogg för då måste jag fixa en till hotmail och det orkar jag bara inte. behöver inga fler då jag redan har tre stycken som jag knappt använder.

För övrigt så är jag hemma på julledighet nu. Grymt fruktansvärt skönt. Och det är så julfint här, pyntat och fixat överallt är det. Själv har jag idag hängt ut massa talgbollar åt fåglarna och dom blev populära med en gång, det kom dit massor med fåglar så fort jag gick därifrån.
Saknar N som vanligt. Men han får jag fortsätta sakna ett bra tag till, som han själv sa. Lär väl bli för evig saknad det då antar jag.

Nu i julhelgen nån gång blir det förhoppningsvis bowling! Har jag inte gjort på många år nu så det ska bli grymt roligt :)

Hur har ni alla det med julförberedelser och så?

Jag saknar gymmet. Har lovat mig själv nu att efter nyår ska jag bli mer noga med träningen igen som jag var förut. Ska trotsa trötthet och träna ändå. Ja nu kanske nån ser mig som en sån där som ger som nyårslöfte att börja träna och gå ner i vikt men riktigt så är det inte för mig, jag har ju liksom tränat i 14 månader nu så träna är ju inget jag börjar med efter nyår direkt :P Måste bara bli lite mer disciplinerad igen. Jag har ju insett hur kul det är med benträning och särskilt sedan jag började med benböjen för det tar ju som tusan på benen, så det ska vara, man ska ju bli helt slut i dem!
Men kring flytten lär det ju bli lite lite med träning förstås. Blir fullt upp..

Våran julgran i år. En plastgran..



Lite nytt

Har införskaffat nya djuptallrikar och muggar. Än så länge bara två av varje, vill ha fler men det blir väl efter flytten..
Köpt två skålar också som jag tänker ha som dessertskålar. Vill ha fler av dom med. Plus massa annat roligt som finns..

Nåja lite bilder då.








Måndag

Mitt projekt som jag började med igår, måla om skohyllan (?). Kommer ta tid det där, men det känns mer charmigt att ha den här skohyllan som jag målat om själv istället för att köpa en ny till lägenheten. Eller så kanske jag ångrar mig och köper en ändå. Jag har iallafall nånting att göra om kvällarna nu framöver..



Idag ska jag på luciafirande i BVH. Men först blir det nog stan en sväng.

Mm just precis

Äh, vem fan bryr sig?!!

I ett hus

"I ett hus vid skogens slut
Liten tomte tittar ut
Haren skuttar fram så fort
Knackar på dess port
Hjälp ack, hjälp ack, hjälp du mig
Annars skjuter järgarn mig
Kom, ja kom i stugan in
Räck mig handen din"

Ja, den sitter verkligen som klister i mitt huvud.

Det är dåligt

Inatt fick jag nån slags nervfel igen eller nåt annat konstigt, tappade lite känsel i tårna bland annat. Men det värsta var smärtan på sidan strax nedanför knät. Det var en stickande smärta, ganska kraftig, gjorde väldigt ont. Men jag förstår inte, är det någon nerv i kläm eller var det nån lite blodpropp jag fick eller vad? Alltid är det höger sida, och då jag ligger ner. Kände av det nyss också. Kanske är dags att uppsöka läkare nu..

Blä, klart att jag mår dåligt nu när det är dags för jobb. Måste vara pigg för att orka med kvällen men självklart mår jag skit. Det blir till att plåga sig själv igen då, som vanligt :( Jag tror att de flesta skulle sjukanmäla sig om de mådde som jag gör nu, men jag kan inte göra det, jag måste jobba. Då är det bara att gilla läget. Får försöka tänka bort det onda, på nåt sätt.

Torsdag

Nu är jag lite stolt över mig själv faktiskt. Jag lyckades ta mig upp rätt tidigt, dock 45 minuter senare än tänkt (jävlaq snooze-knapp) men jag kom iväg till gymmet i hyffsad tid ändå. Körde ben och det gick väl helt okej men jag gjorde för få övningar, bara 4 stycken. Skyller på att det var längesen jag tränade ben så jag måste börja försiktigt ;)
Det blev 20 minuter på löpbandet som avslutning.

Nu är det verkligen dags att sluta vara lat! Imorgon blir det bröst/triceps.

Och nu blir det duschen sedan lunch. Drar iväg till jobbet sen för ett kväll/natt-pass.

Ciao

Natt natt

Pratade med min mamma i telefon för en stund sedan och grät ut lite. Det är så mycket som går emot mig just nu så jag känner mig så deppad. Önskar att någonting kunde gå finemang för mig en enda gång.
Det känns som att jag går på sparlåga, det har jag nog gjort ett tag nu. Undrar just hur mycket längre den kommer att brinna..

Jag tror att jag i grund och botten är väldigt egoistisk men att jag vägrat se det så. Jag försöker dölja det, intala mig själv och andra att det inte är så. Men jo, så är det. Jag är en egoistisk jävel :( Fast jag vill inte vara det. Måste skärpa till mig.

You got to choose

Man kan inte både äta kakan och ha den kvar. Man måste faktiskt ta och bestämma sig för det ena elle det andra, det vill säga äta kakan eller ha den kvar. Så är det faktiskt.

Okej, nu är min framtid sjukt oviss igen. Fan alltså, kan inte någon ta med mig nånstans, långt härifrån??

Imorn

Fan ta mig om jag inte kliver upp tidigt imorn och drar till gymmet! Jävla latarsel jag är!

"You pull me in close, you throw me away. I keep coming back like a boomerang."

Ibland känns det precis så.

Boomerang - Plain White T's

Öppnade kranar

Alltså, ni ska bara veta hur mycket jag grät igår när jag hade gått och lagt mig. Eller ja, nog har man väl gråtit värre men jag var inte beredd på det igår, det var som att någon "öppnade kranarna" haha. Tårarna bara kom liksom. Var så himla ledsen, är väl det fortfarande. Och dte ledde ju naturligtvis till att jag hade väldigt svårt att somna så det blev alltför lite sömn inatt. Och därför har jag varit helt död hela dagen. På jobbet liksom, inte alls roligt att jobba när man är så trött.

Fyfan, just när jag trodde att det löst sig med flytten så dyker massa andra problem upp. Det är tydligen meningen att allt ska gå åt helvete för mig. Fan vad jag är less nu.

Har hållit på att städa badrummet samtidigt som jag plockat och grejat på massa andra ställen, packat lite här, organiserat om där, slängt massa skräp osv. Insåg att jag inte har så fruktansvärt mycket saker i garderoberna som jag trodde.

Dag 18 - Min favoritfödelsedag

Haha, blir inte mycket skrivet på denna. Brukar inte fira födelsedagar nåt särskilt och alla födelsedagar har i princip varit likadana så alla är väl mina favoriter isåfall. Blir inte mer intressant än så tyvärr.

Målat



Måste dock måla en gång till då färgen inte täckte överallt =/

Aldrig ska jag glömma dig

Så himla bra version:

Kärlekens tunga - September

Tycker om att lyssna på den, trots att den får mig att gråta =(

Måndag

Dagen tillbringade jag på stan. Åt lunch med Anneli på Barista. Jag käkade ricotta/spenat-ravioli med en tomat/basilikasås till det. Jättegott var det. Och så dracks det massa kaffe efter det, såklart.

Sedan blev det ett kort och effektivit bicepspass på gymmet.

För övrigt så såg jag en kille där som var enorm upptill med jättesmala ben. En fråga: hur tänker såna människor? Haha. Det såg sjukt ut. Varför fokuserar man bara på armar, bröst och rygg när benen behöver tränas också. Smala ben och bred överkropp är inte snyggt alltså :S

Da 17 - Mitt favoritminne

Jag har många favoritminnen tror jag men helt spontant så väljer jag ett specifikt. Det som allra först ploppade upp i huvudet.

Så just nu är mitt favoritminne den gången jag träffade N för första gången. Där borta på Carlshem vid skridskoslipningsskylten. Precis där möttes vi, för en promenad. Det var mys. Roligt att tänka tillbaka på.

Söndag kväll

Gäääsp, jag är så fruktansvärt trötter jämt. Kaffet hjälpte absolut ingenting.

Jag har gått och förälskat mig i en soffa! Gick in en snabb sväng till Cervera på Strömpilen vilket inte händer ofta, typ aldrig. Och vad der jag där om inte den perfekta soffan! En liten 3-sits med divan och breda armstöd i möööörkgrått. Skitsnygg var den och skulle verkligen passa helt perfekt i min lägenhet. Åh den vill jag ju ha!
Fanns självklart massa annat smått och gott där som jag vill ha. Jag älskar inredningsaffärer, så är det bara! Den förälskelsen har tagit över förälskelsen i kläder och klädaffärer, haha.

Fan, kan inte blogg.se fixa nån slags stavningskontroll? Jag som skriver så mycket fel jämt skulle tycka det vore underbart att slippa korrekturläsa innan publicering jämt (brukar ju ändå vara massa fel förstås).

För övrigt har jag hunnit med ett pass på gymmet idag och det blev axlar. Gick helt okej men nog märks det att jag legat på latsidan med träningen då jag inte orkar lika mycket som förut.

Och lite mer packande har det blivit. Det är mindre än 2 månader kvar nu =) Lika bra man börjar i tid. Jag tror att det inte kommer bli lika jobbigt att packa som jag trodde att det skulle bli men det beror säkert på att jag hållit på och småpackat bra länge nu. Det mesta av prydnadssakerna och dukar osv ligger redan i kartonger och det mesta av allt småkraffs ligger i mindre lådor så det känns skönt att ha ordnat med det iallafall :)

Dag 16 - Min första kyss

Haha.
Jag skäms nästan över att berätta om det. Min första kyss var absolut inte så som jag hade drömt om.
Jag var ganska så full och hade hookat upp med en random kille på krogen. Ja, min första kyss blev med honom, det blev fyllehångel :S Haha. Så jag hade ingen fin historia att berätta, tyvärr blev det sådär.

Foo Fighters reminds me

Jag lyssnar på mina favoritlåtar med Foo Fighters just nu. Som med de flesta andra låtar har jag speciella minnen till dessa låtar. Det var han jag ska berätta om som introducerade mig för Foo Fighters så ni vet varför de påminner mig om honom.
För en del år sedan, typ hösten 2005 trr jag det var, fick jag kontakt med en jättego kille (jaa, på lunarstorm såklart haha). Han hette Robin, jag tyckte han var jättesöt och han var så rolig och go. Han var från Göteborgstrakten och hade sån där jättehärlig dialekt som jag älskar. Jo vi snackade ju i telefon emellanåt. Haha jag var nästan kär i han trots att vi inte hade träffats.
Och det gjorde vi aldrig heller, träffades alltså, det rann ut i sanden. Det hände att han skrev emellanåt men sen tappade vi kontakten helt. Undrar vad han gör nu.. Jag tror att han är gift iallafall.
Och här sitter jag, ensam som vanligt. Får aldrig vara med den jag vill ja. Skit.

Han hade fel han

Det är då synd att jag missat så mycket av "Så mycket bättre" för tusan så bra det är!
Men jag gillar inte Christer Sandelin för usch vilken skitstövel han var när han satt i juryn i Fame Factory. kommer ihåg hur jävlig han var mot Jessica Andersson och sa att det skulle ju minsann inte bli nånting av henne och hur skulle dte kunna bli det när hon var gravid och skulle få barn liksom. Hah, hon är väl nästan den enda från fame factory som lyckats så jäklar vad fel han hade. Tyckte verkligen inte om Sandelin då som domare, han var knäpp.

Dag 15 - Mina drömmar

Oj, så svååårt..

Nej då, visst har jag en massa drömmar.

Min största dröm vet jag aldrig kommer bli verklighet iallafall så den borde jag verkligen lägga ner. Haha, lättare sagt än gjort det. Den jäkla drömmen kommer alltid finnas kvar, jag kommer alltid hoppas. Hoppet är ju det sista som lämnar en sägs det..

Jag drömmer även om att åka till ett annat land eftersom jag aldrig gjort det förut! Skulle till och med tänka mig att bo någon helt annanstans om det kändes rätt och om det fanns jobb där. Och självklart med rätt sällskap, skulle nog inte vilja göra det ensammen..

Man drömmer väl också om att ha ett jobb som man tycker är så roligt att man verkligen längtar efter att gå dit, plus att man tjänar bra.

Har väl massa fler drömmar men orka skriva mer nu..

Dag 14 - Vad hade jag på mig idag

Haha, ännu en sån.
Jaja. Jag har jobbat dygn så haft samma kläder på mig både igår och idag, orkade inte tänka till så mycket igår på vad jag skulle ha på mig. Så det var iallafall ett par fula, gråa jeansleggings, svart linne, en grå/svart-randig tröja över och en svart lång munkjacka på då jag frös ibland. Och ett par svarta strumpor med färgglada bollar på.
Men nu har jag bytt om så har svart linne, svarta mjukisbrallor och blåa strumpor på mig.

Fan nu måste jag lägga mig, haft sämsta natten ever :( Klockan 05.40 imorse hade jag inte sovit en blund. Men självklart hade jag slumrat till lagom till då det var dags att kliva upp. bläsch.

Dag 13 - Den här veckan

Den här veckan började med att jag var hemma hemma. Åkte till Umeå igår.
Har tränat idag och planerar att göra det de dagar som är kvar av veckan också.
Jobbar ett dygnspass.
Blir kanske fest på lördag.
Och jag vill träffa ....... igen :/ saknar
Ja det var denna veckan det.

Natti natt

Äh. Det var väl inte så bra gjort av mig..

Blir spännande att se om jag orkar ta mig upp tidigt imorn och gå till gymmet. Känns fan speciellt drygt när man har ont i magen :/ Men jag måste, dte är inget kvar av mina muskler nu och jag vill ha träningsvärk!

Godnatt

Lat

Fan vad lat jag är, musklerna har ju blivit så mycket mindre nu efetrsom jag inte tränat på länge :( Måste verkligen skärpa till mig med träningen nu.

Men det är jobbigt nu. Tråkigt som fan. Tänker inte ljuga, jag vill vara med en viss person helst nästan hela tiden, typ. Helgen var så rolig, tyckte iallafall jag.

:/

Snygga skor, eller? =)




Jag är arg!

Fan vad arg jag är nu kan jag tala om för er! Den jävla filmsidan vill inte fungera för mig nånstans! Hemma kom jag iallafall fram till filmen men den buffrade hela tiden. Förmodligen på grund av kasst adsl. Men nu har jag provat tre olika webläsare på min dator här i Umeå och det fungerar inte på någon av dem. Jag fattar fan ingenting, dte fungerar inte ens med google chrome. Man ska installera något slags script men det blir bara fel, vad fan är script egentligen?! Jag förstår naaadaaa..

Adjö

Trodde det skulle bli annorlunda. Men tji fick jag. Det blev bara värre. Jag är dum i huvudet.


Dag 12 - I min handväska

Använder oftast inte handväska nu för tiden. Men när jag väl gör det så har jag alltid i den min mobil, kortetui, nycklar, massa gamla kvitton, försvarets hudsalva och hörlurar. Innehållet kan sedan variera väldigt mycket beroende på vilken väska jag använder (använder nästan alltid olika väskor).

Ytterst intressant.

Onsdag

Okej hörni. Idag ska jag börja med att försöka få till en snyggare kropp och bli mer hälsosam. Tro ni att jag kommer lyckas?

Snart åker jag. Egentligen vill jag inte men det är bara bråk här så det är nog lika bra ändå.

RSS 2.0