Träningsblogg



friidasliv.blogg.se/traning För den som vill veta hur det går för mig med träningen..

Lgh

Jag borde egentligen förflytta mig från Umeå, men jag blir nog kvar här. Nu ska jag söka lägenhet på allvar. Har stet att en del lägenheter är det inflyttning i november, det vore ju bra. Jag får väl försöka hitta mig nån inneboende på nåt vis så hyran blir lite billigare. För dte lär väl bli en trea, svårt att få tag på mindre...

Tråkigt

Lediga dagar går då fort, varför måste det vara så?? Jag har inte hunnit med mycket idag mer än att käka lunch i lindellhallen och varit i stan och köpt proteinpulver på gymgrossisten.

Men nu ska jag försöka skärpa till mig med kosten lite. Idag har jag tryckt i mig kokt äggvita och lite nötter, sedan blir det ju proteinshake efter träningen. Måste försöka hålla uppe nivån med protein nu. Men såklart så är det väl massa annat man behöver få i sig men jag har ju ingen aning om vad man ska ha. Har ju ingen kunnig här som kan tänka sig att hjälpa mig. Blir alldeles snurrig på alla kapslar och pulver. Har tränat i snart ett år men kan fan ingenting, tränar ändå jag.

Nu blir det gröt till middag. Har ingen mat hemma och orkar inte gå till affären. Dessutom regnar det ute så jag drar mig för att gå ut just nu. Senare måste jag ju vare sig jag vill inte eftersom jag ska träna!

Ikväll ska jag tända massa doftljus igen, det både doftar gott och blir mysigt ljus. Hoppas det går nån bra film på tv också. Ska sitta i min säng invirad i min mysiga filt från ikea

Tisdag

Träningen igår gick hyffsat bra, jag svettades som fan och var helt slut i armar och axlar. Men min tanke med att träna lättare vikter och fler repetitioner gick inte helt som jag tänkt mig. Det blev mer blandat då jag inte kunde låta bli att köra tungt i vissa övningar, hehe. Eftersom jag nyliogen upptäckt att jag KAN köra tungt i hantelpress så bara måste ajgf ortsätta med det, får för mig att jag blir svag annars :S Men i de övningar då jag faktiskt tog lättare vikter med fler repetitioner, de var riktigt jobbiga hah. Skönt var det. Mne träningsvärken som jag trodde att jag skulle ha idag är inte särskilt stark :/ tråååk..

Kikade bakåt i bloggen och fann detta

Skrivet 26 juni 2008:

"Fy tusan vilken hemsk dag detta varit. Mulle blev påkörd idag, av postbilen.
Jag satt ute på baksidan av huset och lyssnade på musik och solade. Skulle precis gå iväg och ta av mig hörlurarna då jag hörde en smäll. Jag blev alldeles kall inombords och hoppades på att det inte var Mulle som blev påkörd. Helt plötsligt ser jag Mulle komma rusandes från vägen, förbi mig och in i skogen med en jäkla fart. Han hade blivit träffad av bilen. Och rädd var han. Jag blev så chockad, bara skrek och sprang efetr in i skogen. Vi gick runt och letade, tillslut hörde syrran hans gnäll och efter ett bra tag lyckades vi lokalisera honom och få tag i honom. Vi åkte på en gång till Ö-viks veterinärstation. Vi kunde efter några timmars undersökningar och röntgen pusta ut, han var inte skadad. Men veterinären sa att det var tur att vi kom in med honom eftersom han var på väg in i ett chock-tillstånd. Hade vi inte kommit in så hade han dött av chocken. Huua, vilken pärs. Han fick dropp för att chocken skulle släppa.
Fatta hur glad jag ändå är att jag var ute då det hände. Hade jag inte varit där jag var så hade vi inte vetat vart han tagit vägen nånstans. Fy faan.
Nu verkar han iallafall må bra och pustar ut på mitt rum.
Tack och lov.."

Mulle mår hur bra som helst nu, fast han har blivit väldigt "tunn" men han äter som en häst. Gammal pojke det där, 13 år ungefär.. ÄLskling..

Vet ni vad jag helt osökt kom att tänka på nyss?

Jo, nämligen platåskor! Det vetti tusan hur jag kom att tänka på det. Men jag började minnas att när ajg gick i mellanstadiet var det ju så otroooligt poppis med platåskor. Särskilt såna som hade vita sulor och turkos färg på resten av skon. Själv lyckades jag tjata till mig ett par som hade vita sulor och resten var beige med vita snören. Minns att de var dyra men ajg fick dom av mamma ändå. och dom var inte särskilt sköna har jag för mig haha. Jag ägde också ett par annorlunda platåskor, också med vit sula men svart resten med vita snören. inte sköna dom heller haha. Och så hade jag ett par helsvarta med lägre platå som var så fruktansvärt obekväma, dom förstörde mina fötter hehe.
Samma tid som detta var poppis så lekte man "Kråka", dvs kasta en tennisboll mot en vägg och alla stod på led, bollen skulle studsa under allas ben och dne som stod sist i ledet skulle fånga bollen. Missade man så åkte man ut. Herregud, jag tror att varenda en på skolan lekte det där och det höll i sig väldigt länge har jag för mig. En del skulle kasta så jäkla högt upp att det hände att bollar fastnade uppe på skolans tak :P
Ah, vilka minnen. Nostalig, haha.

Skön party/dance låt: Enrique Iglesias – I Like It

När jag och syrran var på affären så sa hon att hon skulle ha havregryn. Jag sa att jag hittar typ allt i den här affären så jag gick iväg och skulle visa henne. Men tji fick jag, gick heelt fel haha. Jag hade så fel, så fel :P Havregryn var på ett heeelt annat ställe. Inte fan kan jag den affären ändå men jag var så himla säker på min sak. Hah!

Måndag

Jag fattade inte vad det var som lät när alarmet gick igång imorse. Sen insåg jag snabbt att jag skulle ju jobba idag. Snooze två gånger, sedan var det bara att kliva upp. Trött såklart. Nervös.

Ikväll ska jag träna ben har jag tänkt. Faan om det inte finns nån stång ledig, brukar ju aldrig kunna köra benböj för att det alltid är folk där. Det måste vara det mest populära träningsredskapet på hela iksu.

Acceptans

Det känns grymt ensamt och trist men jag har ju inget annat val än att acceptera läget. Det är som det är, förändring är bra som en viss person jämt säger, osv försöker jag intala mig själv. I mitt fall är nog förändringen det allra bästa, bara det att jag inte förstår det själv riktigt än. Det kommer nog ta väldigt lång tid innan jag förstår. Så i nuläget accepterar jag, men jag gillar det inte.

Självklart inte. En sån här förändring vill jag inte alls ha. En förändring åt det motsatta hållet vill jag ha.

Tränade idag - biceps och mage. Känner mig hyffsat stark och tog ut mig ganska bra, skönt det. Men ajg vill bli starkare, såklart. Funderar på att köra en period med lättare vikter och fler repetitioner för att sedan ta en period med tyngre vikter och färre repetitioner. Detta har jag ju funderat på väldigt länge men jag har inte strukturerat upp nånting ännu. Ska ta tag i det nu framöver så att det blir av. Jag vill bli STARKARE! Har iofs börjat lite smått när jag tränar biceps. Kanske ger dte resultat i och med att jag klarar hantelcurl 13 kg 5 reps ganska bra nu. Dessutom vill jag bli biff, det är jag inte rädd för (men det vet nog de flesta vid det här laget). Jag är inte byggd för att kunna bli en smal och slank tjej tror jag. Det kanske är nånting som sitter i generna (konstigt iofs). Brorsan är ju jäkla stor och biffig trots att han knappt tränar nåt, tänk vad han skulle bli om han tränade vääldigt mkt, haha.

Jaja. Från det ena till det andra, som vanligt...

Sommar

Finns i sjön.
Femhundra.
Plump.
Fingerbrytarstress.
Yatzy.
Klättra i träd.
Basta.
Bada.
Spela boccia.
"Bråka".
Dumma i huvudet.

Saknar..

Latare än latast

Ligger i min säng med datorn i knät och orkar inte göra nånting annat. Borde duscha men orka, skulle behöva nån som släpade dit mig för annars lär ajg inte ta mig dit. Är ju helt genomfrusen också, då är dte ännu svårare att ta sig till duschen. Nog för att det finns varmvatten men efter man duschat färdigt är det ju så kaaallt! Skiter i dte nu.

Tänker dra mig till gymmet imorgon iallafall men vad jag ska träna har jag ingen aning. Benen borde jag verkligen köra igenom då jag tappat fruktansvärt mycket i dem. Men de har ajg ju i allt, förutom axlar och bröst. Men få väl se vad det blir. Kan inte fatta att jag fortfarande känne rmig så jäkla stressad när jag är där :S Helt sjukt. Det är särskilt fäör att man måste stretcha efteråt som tar tid vilket jag alltid gruvar mig för men man måste ju sträcka ut musklerna efter träning..

Från det ena till det andra. Jga tänker införskaffa mig dessa ljuslyktor nån gång framöver. Har dock inte kollat vad de kostar och eftersom de är fårn Åhléns lär jag nog ångra mig när jag ser prislappen :P
Jga tror att det skulle bli skitsnyggt med lite dekorationssand/stenar i botten, exv enbart svart, enbart vit eller en kombo av rött/svart/vitt.



Pussade Hugo hejdå innan jag åkte i torsdags. Saknar!!


Orkar inte hålla på och ändra stavfel alls nu så det blev som det blev. Irriterande som fan men som sagt, jag orkar inte!

Ciao

Lördag

Jag är så extremt trött idag då jag inte sovit nästan nånting, som vanligt. Mindre än 3 timmar blev det iallafall. Kan inte slappna av när jag är här. Det är sjukt jobbigt att jobba ett dygn när man inte får sova! Min hjärna fungerar inte över huvud taget, stackars den som inte fått vila nåt.

Den jävla hösten är ju här nu, redan. Vid den här tiden förra året var det fortfarande ganska mycket sommar kvar. Det var långt in i september som jag inte behövde ha jacka på mig på mornarna när jag gick till Remonthagen i Östersund förra året. Idag är det bara 10 grader ute, fyfan..

I am strong!

Skulle skriva någonting här men det är puts väck! Försvann totalt ur mitt huvud.

Jaja. Är glad över min lön och att jag faktiskt är hyffsat stark =) Funderar på att skapa en "underblogg" till den här bloggen där jag bara ska skriva när jag tränat. Så slipper ni läsa om det, som inte är intresserad av min träning.

Nu är det strax sovdags. Jobba imorgon, dygn fredag till lördag!

Jo just det, det som jag skulle skriva kom jag just på! Det var att jag har lärt mig en värdefull läxa. En kille kan säga så mycket fina saker men om han inte GÖR något för att bevisa att han tycker om mig, att det bara är de fina orden, då ska man gå vidare. Det är en sak att snacka och det är en helt annan sak att handla. Hittills har jag mest bara fått höra fina ord..
Det jag vill komma fram till är väl att jag nu har svårt för att lita på killar.

Angående styrkan.. Önskar att jag hade varit lika stark mentalt som jag är fysiskt!

Godnatt

Sucks

Jag saknar dig såå mycket. Vill vara i din famn nu.. Men det får jag inte. För jävligt!
Det är alltid sånt här som tynger ner mig, alltså, saknaden efter någon. Man kan tycka att det inte är så farligt och att man klarar av att leva sitt liv ändå. Men för mig är det annorlunda, det är så svårt när allt man får vara med om är besvikelser. Jag borde verkligen hålla mig borta från sånt här så jag slipper bli sårad och besviken.

Åker till Umeå imorn igen :( Vill inte. Vänjer mig alldeles för fort vid att vara här..

Och mitt lag vann! Jag höll såklart på Handbollslaget, dom låg mig närmast hjärtat eftersom jag kollade mycket på handboll förut då det gamla gänget spelade ;)

Down

Jag kan vara en sån fjortis ibland, fyfan. Haha.

Känner mig så nedstämd. Det är inte alls roligt, jag vill inte göra nånting.
Och igår trodde jag att min fot skulle dö igen. var inte så roligt det heller.

Som blink 182 sjunger: "Down down down down.." That's how I feel!

What a dream!

Drömde om Johan Olsson i DBA inatt. Härlig dröm som fan ;) haha.
Han är ju så snygg!


Bild: google.com

Jag har på senare tid börjat gilla killar som är mörkhåriga och tatuerade. Undrar varför.. Haha..

Lovekiller

Lovekiller - Darin. Jag är inget fan av honom direkt men denna är sjukt bra tycker jag!

I choose you - Amanda Jensen är också riktigt bra.

Sitter och glor lite halvt på Fångarna på fortet, som jag kan tänka mig att de flesta gör just nu. Så har jag nog alltid gjort, kollat lite halvt på det där. Men dte är ju nostalgi utav bara fan.
Förresten så var det riktig nostalgitripp jag gjorde idag också då jag hittade VHS-band med tecknat som jag och mina syskon kikade på när vi växte upp. Det var Duck Tales, Nalle Puh, Långben, kalle Anka och massa annat. Så sjukt roligt att se :D haha. Ett band var inspelat 1991, alltså för 19 år sedan, och det går fortfarande att se på. Kanske dags att spela över på dvd så dte finns sparat utifall att. Mina framtida barn (eventuellt) ska minsann få växa upp med samma gamla tecknat som deras mamma gjorde! Hehe.. 

Hade skrivit en hel del rader här nyss men jag ångrade mig och tog bort dem, vill nog inte publicera det. Är nog lika bra skulle jag tro..


Tattoo

Små hjärtan med varsin betydelse eller en fjäril, i nacken.. Hmm.. Svårt val..

=(

Jag pallar inget mer nu alltså. Det känns som att allt och alla vill jävlas med mig. Vad fan har jag gjort för att förtjäna det?? =(

Smärta!!

Jag har så förbannat ont så ni kan inte ana! Vänster trapezius gör så jääävla ont och jag kan inte röra mig normalt. AAAAAAJJJJJ det gör såå oooont! =( Har smörjt med orudis och tagit alvedon så får se om det har nån verkan vilket jag verkligen hoppas på att det har annars dör jag ju. Inte nog med det, jag har ont i huvudet också. Och inte sovit mycket inatt så jag är helt övertrött. Ingen bra dag för mig med andra ord.
Att nacken gör ont är nog en kombination av gårdagens träning utan stretching och att jag låg obekvämt med huvudet inatt. Kudden var ingen hit och så låg jag som i en grop.

Men jag har iallafall fått krama på mina älsklingar och det är minsann lycka! :)

Konstig känsla

Jag känner mig bortkommen på något sätt och allting känns bara så konstigt just nu.

Än en gång har jag fått erfara att ord bara är ord utan någon som helst mening. Folk säger saker som inte betyder något i slutändan. Och jag hamnar alltid i vägen för såna..

Jag säger det om och om igen, trots att det inte spelar någon roll att jag gör det...jag behöver dig, jag vill ha dig här hos mig... Jag önskar så innerligt att det kunde bli så..

Hehe

Mycket snyggare version av Edward, eller vad säger ni? ;)
Matt Lanter som Edward Sullen.


Bild:google.com

Varning: deppigt inlägg

Blä, jag är så ledsen och nere just nu. Blir det ALLTID innan jag ska jobba, det är så typiskt. Det lustiga är ju att det är jag själv som ställer till det för mig. Usch, det är så jäkla jobbigt.
Allt jag vill är att ha någon i mitt liv som bryr sig om mig. "A special someone". Deppigt utan kan jag säga er.

Trötter

Jag är förbannat less.

Jag vet nu att det finns någon som kan tycka om mig för den jag är. Det värmer.
Men jag är ändå less. För att saker och ting är som de är.
Everything's back to normal..

Sova nu snart..

Varför är det så svårt att ta till sig fina ord?

Alltid tänker jag att det måste vara något fel om någon säger att jag gjort något bra osv. Jag kan aldrig förstå, tänker tvärsom istället men varför är det så egentligen? Varför har jag så svårt att tycka om mig själv och tycka att jag kanske gör någotning bra ibland. Fick höra nåt ikväll som jag blev minst sagt förvånad över men jag ska försöka ta till mig det och "lyfta på huvudet" lite. Jag har bara gjort mitt bästa hittills och jag försöker absolut inte vara någon jag inte är. Jag gör bara det jag ska helt enkelt. Blev lite chockad men ändå glad :)

Vampires Suck . It sucked! Haha.. Lite smårolig ibland men ungefär samma kvalitet som Scary movie :P

Edward och Jacob i denna film är iallafall sjuuukt mycket snyggare än i orginalet hehe ;)

Godnatt

Utfall rules!

Alltså shit vad de där utfallen jag gjorde i förrgår tog hårt åt rumpan, haha! Här snackar vi  TRÄNINGSVÄRK! :P Det var knappt så jag kunde gå igår och sitta gjorde ont det med. Gör inte lika ont idag men nog känns det iaf. Men ändå skönt liksom, skönt att känna att det tar där det ska! Gjorde utfall med 22 kilos stång (lite, jag vet, men de stora stängerna är ju alltid upptagna). Körde ganska djupa, 10 reps x 3 på varje ben. Det ska jag definitivt göra om fast nästa gång kanske jag inte ska göra det sist för då var jag redan slut efter allt det andra.

Jaja. Bio snart då...

Funderar

Jag är inte så mycket för d.ödskallar egentligen men jag tycker att de här plaggen är fina. Och mjuka och sköna är dom. När jag får lönen ska jag lägga lite pengar på nån av dessa.. Lite beslutsångest eftersom jag tycker både koftan coh tröjan är fina :P


Oh my god!

The Body Shop  White Musk Sport Edt - herrparfym. I loooove it!! Skulle kunna köpa en flaska, köpa mig en nallebjörn och spraya på med denna och sova med nallen i famnen och låtsas att det är en kille :P Eftersom jag inte har någon pojkvän alltså.. Hade jag haft de skulle jag nog tvinga han att bära denna jämt :P
Gaah vilken härlig doft!


Onsdag

Goddag!

Idag blir det stan igen, jag ska lämna tillbaka ett linne som jag köpte igår och ska köpa en väska för dom pengarna istället. Jag har inte köpt en väska på 2 år tror jag (resväskor räknas inte tycker jag) haha.

Idag har jag på mig en jättefin längre skjorta med stora rutor på, i färgerna blå-grå, röd och vit. Är riktigt nöjd med köpet från gårdagen. Köpte den inne på Nicole, inte min favoritaffär direkt men ibland kan man hitta fina plagg där..

Ikväll blir det Vampire sucks på bio, yeeeii!!

Goda karameller!

Från Tehörnan..


UFO

Fyfan, jag trivs verkligen inte med mig själv just nu. Är så jävla ful! Hatar hatar hatar! Är inne i en lite dålig period just nu. Helst av allt skulle jag vilja dra en sopsäck över huvudet, eller bara stanna hemma i mitt rum och inte visa mig för omvärlden. Men det går ju inte förstås, förr eller senare måste man ju ut liksom. Då tar jag till ett knep som jag lärt mig att tänka på när jag jobbat, dvs att koppla bort omgivningen och inte tänka på mina problem. Det fungerar faktiskt. Skulle ajg gå omkring och tänka på att varenda människa ser mig och stirrar på mig så skulle jag nog bara se det och bli helt bananas. Tro det eller ej så fungerar dte faktiskt rätt så bra för det mesta. Enda gången dte inte går är när det är barn i närheten. I början brydde jag mig inte men nu börjar det bli lite jobbigt faktiskt. Även fast jag vet att de bara är små barn som inte förstår bättre så gör de mig hela tiden påmind, då är det inte så lätt att tänka bort omgivningen. När man ser att en unge stirrar på en och vänder sig till föräldern för att fråga varför jag ser ut som jag gör. Jag känner mig verkligen som ett ufo ibland.

Läskig natt

Har sovit väldigt dåligt inatt på grund utav en väldigt obehaglig sak. Det började med att jag la mig på höger sida när jag skulle sova. Kände att det började sticka i höger fot, ganska obehagligt och sedan blev känseln sämre och sämre. Efter ett tag kände jag samma sak i hela höger ben och tillslut i höger arm. Det var snuskigt obehagligt. Och jag vet att det måste vara någon/några nerver någonstans i kroppen som är i kläm eller retas av någonting men eftersom jag inte är läkare och specialist på neurologi så kan jag inte diagnostisera mig själv. Nånting galet är det dock, vet inte om det skedde efter träningen igår kanske, någon muskel som stramar åt och klämmer på nerverna. Men de är ju konstigt om det blir i nedre extremiteterna och i de övre extremiteterna samtidigt. Då måste det ju nästan vara något segment i ländryggen och i nacken där dte är nåt fuffens. Men som sagt, jag är ingen läkare. Jag drar mig dock för att uppsöka läkare för man vet ju vad dom säger, som vanligt att det inte är något även fast man är hur orolig som helst. Jag känner av det där konstiga även idag, särskilt när jag ligger ner.
Har haft nåt knas i höger fot två gånger förut. En gång trodde jag att foten var på väg att dö för den blev vit och kall och fick stickningar i den. Det var också riktigt läskigt..

Update

Händer väl inte så mycket speciellt här. Har färgat håret mörkt. Börjat träna igen. Syrran är här på besök. Vi såg Bröderna Karlsson på bio idag, helt okej film. Sedan hälsade vi på Erika en sväng.

Får väl se vad som händer imorgon..

På onsdag SKA jag se Vampire Suck!!

Gårdagen

Jag mår ju egentligen inte alls bra just nu. Är less på livet och att allt ska vara komplicerat och aldrig någonsin kan något gå bra för mig. Less less less!

Kvällen igår var riktigt lyckad. Jag och Anneli möttes upp på stan och satte oss på Teatercaféets uteservering, lite senare dök Ludde upp också. Vi satt där några timmar och pratade och skrattade, va himla roligt :) Men personalen hade väldigt dålig koll på betalningen där, vi fick i princip jaga dem för att vi ville betala för oss. Haha. Vet inte om det var stress eller om de bara har ett system som gör att det inte är så lätt att hålla koll. kanske en kombo av båda, vad vet jag. Vi fick tillslut betala för oss. Det blev lite dansande också vilket jag inte alls hade tänkt och kul var det men varmt som faan. Jag och Ludde såg en kändis igår, Musse (ni vet den där brottaren eller vad han är, Hasselvall tror jag att han heter). Han gick omkring där, såg ut som att han letade efter nån. Hehe..
Idag har jag ont i huvudet, jag tål ingenting.
Jättevarmt ute också så jag kanske ska sätta mig ute i solen en stund.


Please fill my heart with happiness!

Kanske?

Kanske borde försöka ge mig på att springa runt Nydalasjön nån dag. Alltså, den riktiga svängen, runt HELA sjön.

Miss you all...

Torsdag

Här sitter jag igen. Ännu en dag har passerat. Jag försöker att förstå, försöker ta in att det inte kommer gå. Men jag vill. Jag vill.. Jag får gråtattacker i tid och otid, inte alls roligt. Vad ska jag göra? :(

Dagen har passerat, ja. Jobbat, kändes konstigt ett tag. Vet inte riktigt hur jag ska bete mig bland andra men jag gör så gott jag kan. Vanligtvis brukar jag acklimatisera mig här i stan väldigt fort när jag varit borta men nu tar det fan lång tid. Kom hit igår men har inte fattat riktigt att jag är här än. Kanske för att jag egentligen inte vill vara här. Men det är bara att gilla läget. Fick idag veta att det kan bli väldigt mycket jobb för mig och om jag får fortsätta hela hösten så har jag jobb fram till 21 december. Det skulle vara skönt att veta vad man ska göra några månader framåt.

Men jag vill ut och resa... Eller flytta...

Jag är verkligen dum i huvudet och konstig, jag är jag.

Trött.

Onsdag

Nu är det värre än någonsin.



You're out of my life.

Tisdag

Jag har haft de roligaste dagarna på mycket länge. Det är alltid så kul när Tobias är här. Imorgon åker han och hans föräldrar hem till Kolmården och då dröjer det minst ett år innan vi träffas. Igen. Man är ju van vid det men det är ändå jävligt tråkigt. I'm going to miss him.

Jag åker ju härifrån imorgon jag med vilket också känns så fruktansvärt jobbigt. Ska jobba på torsdag vilket är så nervöst eftersom jag inte jobbat på två veckor. Men så fort jag kommer dit så blir det nog bra, det tror jag.
Vet bara inte vad jag ska göra av mig själv när jag är ledig, helt ensam i stan igen liksom. Jag vill gå på bio, ut och äta middag, shoppa, träna osv men det är fan inget roligt när man är själv :(

paranormal activity

Igår såg vi på filmen "Paranormal activity" och det är utan tvekan en av de läskigaste filmerna jag sett! Den var väldigt seg i början men den blir värre och värre och man satt verkligen på helspänn. Jag frös för att jag var så rädd haha. Det var filmat som att det var på riktigt.
Den handlar om ett par som bor i ett hus där det händer konstiga saker om nätterna när de sover. De börjar ha filmkamera på om nätterna och bandspelare för att spela in ljud. I början är det småsaker som nycklar som faller i golvet men det blir betydligt värre hela tiden. Fyfan alltså.. haha



Bild: google.com

Lördag

Jag har huvudvärk för andra dagen i rad. Verkligen jätteroligt..
Det resulterade i att jag inte åkte till övik för att se modos ispremiär. Hade inte orkat sitta i hallen i flera timmar.

Igår bastade vi och det var ganska kul. Jag blev ju såklart ihjälskrämd av Tobias vid flera tillfällen, hjärtat hoppade nästan ur bröstkorgen på mig, så rädd blev jag! Han gjorde en sjukt lik imitation av Gollum bland annat plus att han lekte Berghamnsmonster också :P Tänk er någon hoppa runt som Gollum eller med massa sjögräs på huvudet när man befinner sig vid vattenbrynet vid en mörk skog och man knappt såg nånting :P Lättskrämd som jag är så skrek jag vid ett flertal tillfällen haha..

Arrangerade bilder bara så ni vet hah!



Rose






"Everything is beautiful when you're looking through rose colored glasses"







Hösten är här

Vi går mot mörkare och kyligare tider ännu en gång. Och jag har ingen varm famn att krypa in i när kylan blir mer påtaglig. Kanske inte nte ens den tillfälliga värmen jag hittills fått av en varm manskropp kommer finnas kvar denna höst men ajg hoppas fortfarande..
Jag får ta till det näst bästa för att bli varm, nämligen pläden jag köpte på IKEA idag. Det blev den där vita, så underbart mysig. Den får helt enkelt duga att vira in sig i och på så sätt stänga kylan ute.

Har insett några saker

- Att långklänningar (såna där så kallade maxiklänningar) passar väldigt bra på mig och jag trivs faktiskt i såna.
- Att jag är jävligt bra på att skruva ihop möbler. Jag skulle nog kunna skruva ihop den konstigaste möbeln med de mes oförståeliga instruktionerna. Jajjamän. Just try me.
- Jag kan fortfarande inte trycka på rätt tangenter när jag skriver. Det är nog värre än någonsin nu.
- Att det nog är det bästa.

Where future will take me

Funderar så över min framtid. Den är så oviss och så vill jag inte alls ha det :( Jag vill ha en plan men det har jag inte. Kikade på lediga jobb igår, hittade ett som jag ska söka. En fast tjänst i Söderhamn. Jag kan ju iallafall bara göra mitt bästa..

Jag längtar tills det gått några år, och då jag förhoppningsvis lärt mig att tänka och känna på ett helt annat sätt, på ett normalt och stabilt sätt. För närvarande är det fortfarande en känslomässig berg och dalbana i min skalle..

Sovdags. Birsta imorgon (vi har fortfarande inte lyckats ta oss dit).

Godnatt

Bakar

Jag har kommit in i ett "baka-flow" nu eller vad man ska kalla det. För några dagar sedan gjorde jag blåbärsmuffins (med nyplockade blåbär alltså) och idag har jag gjort kladdkakemuffins med hasselnötter plus att jag i skrivande stund har en pecannöts/valnöts-paj i ugnen. Det finns inte att få tag i pecannötter så dte fick bli mestadels valnötter istället och jag hoppas att det blir gott ändå. Nu behöver jag bara lite folk som kan komma och äta upp alltihop :P

Faan vad jag längtar efter ett eget kök, då skulle jag inte göra annat än att baka och laga mat! Är grymt pepp på det så ni kan inte ana. Haha..

Skulle kunna tänka mig en svart Ektorp med divan också


Det blev en fin kväll tillslut

Den här pläden från IKEA tänker jag äntligen köpa då jag velat ha den varje gång jag varit där men tyckt den varit för dyr. Nu skiter jag i det, jag SKA ha den :P



Jag har börjat tycka att det är roligt att baka igen. Men det enda jag kan göra är massa onyttigt slisk som pajer, kladdkaka osv. Jag skulle vilja lära mig att baka nyttigt bröd, tex surdegslimpa.
Men imorgon ska jag prova på att göra pecannötspaj, det blir spännande.
Tänkte prova göra guacamole också, har fått värsta suget efter det haha. Men det är ju så gott!

Efter att dagen varit grå och trist hela dagen sprack dte äntligen upp på himlen framåt kvällen och det blev soligt och varmt. Himla skönt.
Tidigare tog jag en joggingtur min vanliga vända, 4,2 kilometer, körde sedan lite styrka efter det.

Jag känner för att åka till Frankrike

Och smaka på deras berömda "macarons".
Fast de kanske finns i Stockholm också? Har för mig det.
Nåja.


Bild: macarong.se

Ingen-ro-i-kroppen-känsla

Jag längtar efter att få någon slags ro i kroppen så att jag kan slappna av och kunna njuta av att "höst-mysa". Exempelvis tända massa ljuslyktor, dricka te, kolla på en bra film och mysa under en varm filt när det blir kyligare.
Tyvärr tror jag att den här "ingen-ro-i-kroppen-känslan" kommer stanna kvar i mig läääänge men jag önskar så att den skulle försvinna. Jag vill bara kunna slå mig till ro, jag vill att vardagen ska ordna upp sig på något sätt så att jag ständigt slipper känna av oro och ångest. Det känns dock som att det aldrig kommer ske..

Det är tur ändå att jag varken har pengarna eller lägenhet..

..för då slipper jag på allvar tänka "hjälp, vilken ska jag köpa? Alla är ju så jäkla snygga!" Haha.


Alla bilder är från em.se, Alltså från EM Möbler.




Inredningsdrömmar

Jag vill ha en lägenhet och kunna inreda den som jag vill, något som jag drömt om hela mitt liv (haha). Jag hoppas att min dröm kan gå i uppfyllelse någon gång, allra helst att det blir tillsammans med någon.
Sitter och kikar på lite möbler på halens.se och där finns en del fina soffor. Men det finns så mycket fint överallt, hur ska man någonsin kunna välja? Hittade iallafall en stor soffa med 2 divaner, den såg riktigt nice ut men väldigt dyr, 13.000 kronor..



Skulle vilja köpa mig lite nya underkläder också. Nattlinnen och bh:ar framförallt. Denna tyckte jag var fin. Undrar hur den skulle sitta på mig dock :P förmodligen inte lika bra haha.


RSS 2.0