Tenta avklarad, nu är det helg!

Ja nu har jag skrivit tentan. På 45 minuter. Har kommit på i efterhand att jag skrev helt galet på några frågor men på det stora hela tycker jag att det gick rätt så bra.
Nu väntar vi på att tiden ska gå så vi kan ta oss till NUS och åka med bussen hem.
Jag måste fylla på busskortet idag, 600 spänn liksom :S Usch!
Nu måste jag käka nånting..

Nu är det vinter, härligt!

Jag läser på olika ställen att det snöar och är värsta ovädret i södra delen av landet. Här är det bara väldigt kallt. Eller, det är 2 minusgrader och dte är ju inte så kallt egentligen men är man inte van vid kylan så hehe. Jag öppnade fönstret förut för att ta lite luft och jädrans vad kallt det kändes :S Det bildades rök efter varje andetag, då är det kallt när de blir så.
Men de är skönt nu när kylan kommit, det känns som mycket fräschare i luften på nåt sätt. Mycket märkligt att jag säger så med tanke på att avgaserna från bilar känns ännu mer när det blir kallt. Jag vet inte riktigt hur jag menar egentligen. Tycker väl iallafall att det är mysigt när dte är kallt hehe. Det kändes nästan juligt att gå i halvmörker och kyla över rådhustorget, åh vad jag längtar till jul!



Visst passar denna topp mig väldigt bra? Åååh vill ha den!!


Nu ger jag fan upp!

Har suttit och läst igenom alla hundratals papper nu och det får minsann räcka! Tentan får gå som dne går. usch va nervös jag blev helt plötsligt :S

Snart ska jag packa inför hemresan. Måste ta med mig massa plagg så jag har att välja mellan ifall vi går ut på lördag.
Jag måste till k-fors en sväng på förmiddagen då för jag måste på systemet, ska inhandla lite cider (hehe), kanske passoa och vin; foot of africa vilket jag tycker var ganska gott. Men 3 liter vin känns väldigt mycket :S Får se vad de blir, om de blir nåt. Jag ska inte dricka mkt allas.. Iaf ska jag ta det väldigt lugnt..
Jag ska nog in en sväng på terra-cotta också och se om jag hittar nån kjol eller nåt där, tyvärr dyrt ställe men men.
Nu ska jag ha kvällsfika-stund, snart vänner också ju, jippiiee! =)

Hemma från stan

Har varit där med syrran, kollat runt lite och provat kläder. Jag hittade en skitnsygg svart korsett-topp, en långarmad spetstopp (fast den fanns bara i xs och s) ;S och en klänning på ginatricot, de var verkligen hur snygga som helst! Men jag köpte inget av de ;/
Sen hittade jag den snyggaste klänning jag sett på länge på hm, svart med spets, med vid nederdel och smala axelband. Den var underbar. Köpte inte den heller ;/
Det enda jag fick med mig var strumpbyxor, te och en långarmad grå baströja från hm. Tråkigt värre. Så nu vet jag fortfarande inte vad jag ska ha på mig på fredag..
Hittade även en gorgeous paljettklänning på bikbok, en sån vill jag såå gärna ha, men 400 spänn? NJä, de är inte riktigt värt de.
Det sitter faktiskt inte i kläderna hur roligt man har dte när man är ute.
Aja, nu ska jag käka nåt..

Vad jag behöver

- Glasögon
- Träningsskor
- Tid och ork till att utredas (?)
- Mina pojk-älsklingar (som jag snart får träffa)

sitter i sängen

Ja hör och häpna, jag sitter och bloggar i sängen! Det har aldrig tidigare hänt faktiskt. Fick bara för mig att sätta mig på ett skönare ställe istället för pallen med massa hål i. Det är dock betydligt svårare att skriva när jag sitter här för jag sitter inge bekvämt egenrligen, får ont i nacken och huvudet och datorn svajar oroväckande i knät då jag förflyttar fingrarna över tangenterna.
Haha dagens absolut vktigaste "att veta".
Går väldigt dåligt med pluggandet kan jag meddela. Usch..
Jag har ett problem. OM jag går ut på lördag, har fan inget att ta på mig :S Har inga snygga kläder alls och kan inte köpa nytt.
Finns en sån fin spetsklänning på ginatricot som jag VILL ha!

Tuffe; bebis och vuxen

Tuffe som bebis <3




Tuffe nu <3


Det är segt att börja

Börja med pluggandet, that is. Åh det kommer gå sämre än någonsin. Jag kan inte plugga till tentor nu för tiden, jag har sån dålig disciplin och är kass på att nöta in saker. Förut när jag gick typ i högstadiet och gymnasiet var jag mycket bättre på det ;/ Men de är bara att köra sista rycket idag.
Usch och fy att mitt hår har blivit så jädra tunt! Jag har nästan inget hår kvar känns det som :S Inte kul alls. Jag vill ha ganska tjockt hår, och sån hårtyp som det funkar att platta så det ser riktigt snyggt och stylat ut. Det funkar inte på min kaluffs.. Haha. Jag har ju tappat så mycket hår, de är säkert näringsbrist eller nåt sånt men jag käkar faktiskt tillskott och sånt så de borde inte vara så.
Nej de är väl dags att börja plugga nu då..

Jag hade ju tänkt klippa mig

Jag är i stort behov av att klippa bort minst en decimeter av mitt hår. Huuua va slitet det är och ful färg också.
 Problemet vad gäller färgen är att jag inte vill göra nåt åt de just nu eftersom jag vill spara ut till min naturliga
hårfärg. När tillräckligt mycket vuxit ut ska jag göra blonda slingor iallafall och dte lär ju ta ett tag. Så tills dess får
jag ha denna hemska färg. Förresten så kollade jag på vad klippning och färgning kostar på Attityd här i Umeå; 1250 spänn :S Fy fan vad dyrt! Det har då inte jag råd med. Fast så är säkert dom som jobbar där väldigt duktiga på det dom gör (kan man hoppas). Enbart klippning kostar mellan 320-500 spänn.
Jag har iallafall kommit så långt som att kolla upp priser och så haha, de har jag inte gjort nån gång annars då ajg tjatat om mitt hår..

Just de ja. Såg på insider, de handlade om barn som kidnappas av en förälder. och ett inslag handlade om tranås, nåt som hände där. För er som vet så träffade jag ju en speciell person förut som bor där. Och klart som fan att dom filmat på ställen som jag kände igen sååå jävla väl och klart som faaan att jag såg de och klart som faaaaaan att de varde värsta ställena att se också.. Usch, hugg i hjärtat igen. Jag blir ofrivilligt påmind hela tiden. Jag kan som inte stänga av assossiationskänslorna, tyvärr..

Nåja, ska kolla klart på Världens härligaste män och sen ska jag sova..

Natti..

På kvällen kryper deppigheten fram

Jag blir alltid mer deppig fram på kvällen nu för tiden, jag tycker inte om kvällarna. Det är så ensamt och trist.. *suck*

Jag satt precis och kollade på en bild av en sorts orthos som vi som arbetsterapeuter ska kunna göra, men jag fattar inte hur man ska kunna lära sig att göra sånt :S verkar ju skitsvårt...

By the way, vad tycks om min "nya design"? :P
Jag har inte sett nån blogg som är svart/blå hittills, allas är ju rosa och lila typ
så de är jag less på.
Men jag vill ha bort mönstret på sidorna,
hur man får bort det har jag ingen aning om.
Får väl prova mig fram
=)

Godnatt

Bonde söker fru

Jag glor på det lite smått samtidigt som jag läser bloggar.
Jag målade naglarna mörka idag. Lacket ser svart ut på håll men det är en väldigt väldigt mörkgrön färg. Haha så här kan man ju ha på hallo0ween men mörkt nagellack gillar jag inte egentligen. Så det åker nog bort imorn ;P

Usch vilka svårigheter jag hade med att somna inatt. Jga var vaken i en hel evighet och tänkte så jädrans mycket. Åh om man kunde få slut på dessa tankar! Det handlar om massa saker som jag skulle vilja ta mig mod till att göra, låg och skruvade mig massor och kunde verkligen inte slappna av. Fyyy ;S
Dessutom vaknade jag en gång av att jag fröööös, ni vet riktigt sån där feberfrossa kändes det som (here we go again, jag har inte haft sådär på ett tag nu).
Och så vaknade jag ju en gång av kramp i vaden som gjorde ont ont!
Så de var ingen trevlig natt..

Jag vaknade av att det gjorde jätteont i vaden..

Ja huua va hemskt, vaknade mitt i natten av att jag fick kramp i ena vaden. Ååh det gjorde så jädrans ont!
Jag har aldrig nånsin fått senadrag under foten, men i vaderna får jag kramp ibland istället. Och det är då inte skönt när musklerna dras ihop och blir hårda som sten, det gör sjukt jävla ont!!
Jag förstår inte varför kroppen jäklas med en så där, det är ju liksom plågsamt som f*n.

Igår slogs det rekord här i bloggen

Haha, hade hela 19 unika besökare igår ;P Oj oj oj.. Och över 40 sidvisningar, de måste vara åtminstone någon som läser min blogg några gånger om dagen hehe.. Nåja, ni är så välkomna så =)

Vill berätta en sak.
Jag har kommit till insikt nu.
Ni kanske har märkt att jag inte längre skriver om att jag saknar
kärlek och att jag vill träffa någon?
Det beror på att jag kommit till den insikten att jag inte kan älska någon annan
förrän jag älskar mig själv.
Detta innebär inte att jag inte bryr mig om att det finns söta och goa pojkar i närheten.
För det finns det, tro mig ;P
Haha.
Men som vanligt håller jag mig på avstånd.
Det känns som att dte är det allra bästa just nu.



Jahapp. Vad gör ni då?
Jag har tagit en plugg-paus, kokat potatis och så hehe.
Tidigare imorse städade jag här, va så himla skitigt tycker jag.
Dammigt och jävligt.
Sen så har jag hunnit vara ute på en promenad också.
Och handlat.
Gosh, jag har varit lite effektiv nu på förmiddagen =)
Nu gäller det bara att fortsätta med pluggandet också :P

Jag gillar absolut inte blondinbella. Den som känner mig förstår varför.
Sådana människor som hon ger jag inte mycket för.
Det är min åsikt iallafall.
Så det så.


Adios!

Jag vill också shoppa!

Men som jag vet sedan länge så kan jag inte lägga ett endaste öre till shopping mer. Allt går ju till hyra, mat, bussen och andra räkningar. Och så har vi julklappar med, usch va jobbigt. Nånting måste man ju ändå fixa.
Nä alltså jag önskar verkligen att jag hade orkat med ett extra-jobb! För dte kan jag lova er att hade jag varit frisk och kry så hade jag sökt jobb. Men nu är ju inte fallet på det viset tyvärr.
Jag måste som sagt göra nånting åt det snart..

Typiskt att man ska härifrån då det är fest

Jäklarns också, jag vill på den där festen. Men jag ska ju hem så det går inte.
Hoppas på att det blir fler tillfällen!
Nu tittar jag på Supernatural, ni vet, snyggingarna Jensen Ackles och Jared Padalecki spelar ju huvudrollerna ;) Jag har sett detta avsnitt förut men tänkte att jag ska komma in i rutinen att börja titta på de igen så jag inte missar säsong 2 en gång till, om dom visar det alltså.. Men usch nu är det en väldigt otäck scen, jag vågar inte kolla :S Haha..

Desperate Housewifes

Jag kollar på det nu fast jag inte skulle. Det verkar bra än så länge :)

Dagens

Dagens tråkiga: kvällen. Alla kvällar. Hatar kvällar, det är så ensamt, vill ha sällskap!
Dagens dryck: Några muggar kaffe, brämhults apelsinjuice, mjölk, vatten och kryp ihop-te.
Dagens outfit: Svarta leggings, grå klänning, vit t-shirt under och rosa kofta över.
Dagens frisyr: Utsläppt rakt och trist som vanligt. Dock mindre trassligt, balsam och inpackningar hjälper verkligen mycket!
Dagens äta: Pasta med quornfärs, smörgåsar med ost, äpplen och clementiner.
Dagens saknad: Mina änglar: Kurre, Sessan, Skutte, Snuffe och Putte.


Ändrat färg i bloggen =)

Ja ni ser ju, nu är det ljusblått och fint vid texten. Hihi, jag är nöjd ;P
De duger helt klart åt mig.
Liten förändring är bättre
än ingen alls. Skulle bara vilja få texten lite större också..
Nästa projekt det ;P

Plugg-pausar blir alltid föör långa

Hehe jag tog en liten plugg-paus, har tänt ljus och lyssnar på musik, riktigt mysigt här just nu. Men jag måste sätta igång med pluggandet igen strax, tenta på fredag - PANIK!
Förresten så är jag inte så säker längre på att jag klarade fysiologitentan =/ Jag fick typ 1 poäng bara på sista delen så de kanske gör att jag måste göra om hela skiten och då kommer de gå ännu sämre! =( faan!

Känns som en seg dag detta

Det är kallt idag, massa frost ute, det var till och med en minusgrad ute imorse.
Jag tvättar för tillfället, så tråkigt. Har pluggat ett tag också, sen måste jag laga mat. Efter maten ska syrran bjuda på kaffe ;P känner att jag behöver kaffe.
Jag ringde aldrig läkarn idag, jag drar mig verkligen för att göra det. Men jag måste ju, mår ju inte alls bra.

Jag satt förut och försökte ändra designen här men dte är ju så himla svårt. Det enda jag lyckades snappa upp var hur man kan ändra färg på vissa ställen och ändra den lilla texten i headern. Jga har dock ingen koll på vars i kodmallen man ändrar till ett specifikt ställe så jag ändrade lite här och där så tillslut blev det mörkrosa där bloggtexten kommer upp. Såg inte alls fint ut haha. Så jag sparade det inte. Det får vara som det är just nu.

Ska nu ner i tvättstuga igen..

Just de ja, brandlarmet gick..

Haha.  Nä men när vi kom in i entren till iksu var det massa människor som stod där och alla undrade vad som försigick eftersom det tjöt ett otroligt skarpt ljud i hela anläggningen. Sen kommer  en brandbil och så förstod vi att det var brandlarmet som tjöt (jättehemskt ljud var det). Det var ingen brand iallafall så vi fick träna ändå, tur var väl det.. Hehe..
Brandövningarna på skolan kommer väl precis på årets kallaste vinterdag förstås, de brukar ju vara så..

Jag vill ha sommar nu!







Ååh vad jag längtar efter sommar! Hemskt ju, de är ju sjukt många månader kvar innan de är sommar igen =(

Laban som liten - Laban nu

Hihi tänkte visa några bilder på "lille" Laban..

Laban som bebis =) Han hade en svart liten nos då..



Laban nu =) En riktigt stor pojke, men nosen, den blev brun tillslut hehe.. Min gulleplutt <3



Ömmande axel..

Jag har nog gjort illa axeln på ena sidan på något vis när jag tränat. Usch va jobbigt, de gör ont när jag lyfter armen. Men de går väl över efter ett tag hoppas jag.
Stepmuskel-passet var roligt och svettades fick man, oj så jobbigt de var, mycket bra de.
Ska strax duscha.

Och vad gör mina läsare för nånting då???

Mer och mer jul

Ååh det märks verkligen att vi är på väg mot julen nu! I affärerna tas det fram mer och mer julsaker, och idag på ica såg jag att det finns pepparkaksdeg att köpa! Åh jag bara måste baka pepparkakor nånn gång denna julen. Jag minns att mamma gjorde egen pepparkaksdeg när vi var små, förstår inte hur hon orkade med det. jag skulle iallafall köpa färdig deg och göra fina figurer av haha, är ju kass på att baka så..

Nä nu ska jag göra mig klar för att dra..

igår tittade jag på Mamma Mia..

Och jag tyckte mycket mer om den igår då jag såg den för andra gången. Då jag såg den på bio tyckte jag bar att den var konstigt, men ibland krävs det att man måste se en film fler gånger för att få en riktig uppfattning om den.
De är precis som med musik, ibland krävs dte flera lyssningar innan man vet säkert vad man tycker om den. J<ag har ändrat uppfattning om många låtar efter att ha lyssnat flera gånger iallafall..

Nu lyssnar jag på min favorit-låt från Mamma Mia, nämligen "Slipping through my fingers". Den är väldigt fin..

Ska snart dra iväg till IKSU för ett stepmuskel-pass, men dte kommer gå dåligt eftersom det gör ont i ena axeln så jag kommer inte kunna träna axlarna nåt, och armhävningar får vi se hur det går som..

Jag klarade fysiologi-tentan!!!

Hejja..

Haha kna ni fatta, jag klarade tentan! Hade 70 poäng och godkäntgränsen gick vid 60. Haha jag är så glad!!! Så jäkla skönt. Men de va hemskt i början då E och J hittade sina tentor före mig och såg att de klarat den. Jga hittade nämligen inte min på en gång så jag blev sååå nervös. Men det var en sån lättnad när jag såg att jag klarat den. Och tur är att man inte behöver göra om tentan för att man missat mycket på en del.
Nä nån dag här ska jag iallafall sätta mig ner och gå igenom tentan och se på det jag hade fel på så jag förstår det.

Tänk om jag kunde börja med att intala mig själv att jag har positiva sidor. Kunna ställa mgi i spegeln och säga nånting positivt om mig varje dag. Fokusera på det som är bra.
Men det är grymt svårt, det funkar aldrig för mig. Jag kan bara tänka negativa tankar om mi själv för jag har hamnat i en väldigt negativ cirkel, det är svårt att ta sig ur den. 
Men jag ska försöka jobba på detta! Jag var ju så negativ om att jag inte klarade tentan men jag gjorde ju det denna gången också, som så många andra gånger. Så nu ska jag vara mer positiv om nästa tenta.

Nu: käka och sedan plugga inför tentan på fredag.


Ikväll: stepmuskler 18.00, skoj!

En bild på min älskade prinsessa



Stumpan älskade att sova bland handdukarna ovanpå torktumlaren. Jag har aldrig förstått varför men kanske det var flr att det blev varmt där när den var på..? De var nog en väldigt trygg plats för henne där hon fick vara helt själv och ta en paus från pojkarna i huset.

Hihi, glömmer aldrig denna jänta, hon var så underbar liten tjej! Love <3

Jag lider (i det tysta..?)

Mm, jäklar alltså. Jag mår rätt dåligt. Jag menar, finns nog ingen i min ålder som har såna hud-problem som jag har. Jag skäms över hur jag ser ut och jag lider som fan av detta. Och det enda som hjälper är nå jäkla antibiotika som jag ju tagit förut då huden blev helt problemfri, till och med ärren bleknade. Det var helt underbart egentligen, men jag vill inte äta de där tabletterna igen för vad händer om jag blir sjuk och behöver antibiotika? Aja, jag vet inte. Just nu är det värst vid båda axlarna (?!), begriper inte varför. Jag kan säga som så att no way in hell att jag skulle visa mig i linne, jag kommer aldrig visa mig nånstans utan en kofta över. Haha, lika bra de kanske ;P Men det är trist.. Över sommaren och en bit in i höst så var hyn ganska okej faktiskt men dte gick ju över tyvärr..

Tyvärr tog jag inga bilder i fredags så jag har inget i bildväg att bjuda på ;/
Nu ska jag iallafall gå över till syrran och låna en skiva med massa gamla bilder på. Vi kollade lite förut hon och jag, och jag blev helt rörd, jag trodde inte det fanns några bilder sparade på dom men det finns massor med bilder på vår älskade lady Sessan och Snoofy. Finns bilder på Kurre oxå men dom har jag inte sett än. Ska kolla på de snart.
Så underbart att det finns bilder på våra sedan ett tag tillbaka änglar "Bumman", "Keso" och "Snuffe". Finns säkert bilder på "Nino" också, hoppas det.

Var på gympa förut..

Usch vad tråkigt det var. Nä, de enda som jag tycker är kul just nu är stepmuskel. En sak jag inte förstår är varför det är så lite killar på step-pass..? Det är ju bra träning tycker jag iallafall, de borde passa både tjejer och killar lika bra..
Apropå step så drömde jag en konstig dröm om det inatt. Jag skulle ställa in brädan rätt men de blev fel hela tiden under passet, tillslut fick jag en utskällning av instruktören att jag störde massa under passet.. haha snacka om att man kan drömma knasigt ibland.
Som natten mot fredag då jag drömde att någon jagade mig med min brors bil :S de va lite läskigt för jag skulle ta våran bil för att slippa undan den som jagade mig, jag tog mig in i bilen men ena dörren gick inte att stänga. Tillslut efter många försök gick dne igen. Sen tog det av nån anledning en lång tid att försöka stänga framdörren vid förarplatsen, och att låsa den gick inte heller på en gång så jag blev ännu mer stressad och rädd. Tillslut så fick jag igen alal dörrar och låste och drog iväg med en j'äkla fart, med en röd liten bil efter mig.. Hhaa knas knas..
Jag har massa ljus tända nu, det är riktigt mysigt.. Och snart ska jag duscha, innan Saltön börjar.

Inte helt okej än

Nä hörni, jag har fortfarande ont i huvudet, men dte är inte så hemskt att jag inte kan vara uppe. Förstår inte att jag blir så jäkla påverkad. Kanske de va för att jag åt för lite innan eller att jag helt enkelt inte är van.
Jag minns en gång då jag hade varit ute och var väldigt bakis dagen efter. Huvudvärken satt i flera dagar och sen blev jag hemskt förkyld. Hoppas inte dte blir så den här gången med.
Jag såg förresten att jag var med på några kort på facebook haha.

Klockan är bara 12, det känns bra att inte mer av dagen har gått åt. Syrran vill att jag ska följa med på gympa sen vid 3, får se om jag orkar det.

Nu ska jag nog se på film, Mamma Mia tror jag de blir.

Ha en bra dag..

Lördag kväll

Tjohej. Jag har inte orkat blogga nånting idag, har varit hemskt bakis hela dagen. uscha,. det är knäppt att man dricker så fast man vet hur det kommer bli dagen efter :S jag hatar att va bakis. Har mått så dåligt så jag inte vetat vars jag ska ta vägen. Det är dock bättre nu. Men förstå hur hemskt det var att vakna klockan 6 imorse och må skitdåligt och samtidigt veta att det kommer hålla i sig ända till kvällen.
Nu kollar jag iaf på stjärnor på is och det här dansbandsgrejset. minns inte vad det heter..
Senare är det ju Tack gode gud också, det ska jag också se.

Jag hade iallafall väldigt kul igår, men lite pinsamt att veta vad man gjorde, typ dansade på soffan och så, men de gjorde ju alla iofs så haha.. Jaja..



Okej hörni, jag ska göra något som jag inte trodde att jag skulle göra..

Jag ska nämligen på fest hade jag tänkt. En inflyttningsfest. Huu, de kommer kännas pinsamt och hemskt att gå dit ensam (sen vet jag ju inte om jag tar mej hem sen heller). Och så kommer det ju vara mycke folk där som jag inte känner och jag är ju så kass på att snacka med folk..
Vet inte vad jag ska ha för kläder på mig heller..

Åååh, ge mig mod, någon!!

Trött trött

Åhh jag är såå trött, ovanligt va? ;P
Ska träna idag ju, bara att ignorera tröttheten. Det kommer iallafall bli så mycket roligare idag än igår (förhoppningsvis).
Och jag vill gå på festen ikväll men inte själv, man vill ju ha nån att gå med. ;/ jäkla skit..
Aja nu orkar jag inte blogga mer för tillfället. Har inget att blogga om heller.
Förutom att jag lyssnar på absolute rock ballads just nu.

French manicure

De är vad jag har på naglarna just nu, rätt så snyggt ;P

Jag tror nog att jag ska lägga mig nu snart, är trött i huvudet trots att jag inte pluggat nånting idag! Hemskt..

Godnatt gonatt

Det var det tråkigaste jag varit med om!

Vi var på aerobic bas och det var sååå tråkigt! En liten trång sal och jättetråkiga moves till skitdålig musik. Tacka vet jag stepmuskel, det är riktigt kul det! Så det ska jag på imorn iaf. Aldrig mer aerobics..
Kollade innan på när de var step dance, fy fan vad svårt det såg ut! De gick jättefort och massa avancerad steg. De skulle jag aldrig orka och aldrig klara av. Åtminstone inte än på ett tag ;P

Torsdag

Snart helg hörni! En tråkig men förmodligen lugn och skön helg har jag framför mig.
Nu har jag städat lite här, kändes som att de behövdes. Jag har möblerat om lite också eftersom jag var trött på hur jag hade det. Får se hur länge det dröjer till nästa gång ;P

Föreläsningen vi hade idag var väldigt intressant. det handlade om smärta i olika former och vi fick lära oss att skilja på olika smärtformer. Det är viktigt för oss som arbetsterapeuter att känna till sånt för att kunna avgöra om en patient bör remitteras till någon annan specialistavdelning. Man känner ju som att man har stort ansvar då.
Läkaren som föreläste var väldigt speciell, han verkade verkligen bry sig om sina patienter och att alla som har smärta ska få behandling, dte är nog inte ofta en läkare bryr sig så.

Nä nu ska jag laga mat. Kankse blir det träning ikväll men jag är inte sugen på de ett dugg! ;S

ciao..

Vetti sjutton vad jag ska hitta på i helgen =/

Det enda jag har att göra är ju bara tråkiga måsten, typ plugga och städa. Men jag vill inte de! Jag vill hitta på nåt roligt ju. Tänk om man bara kunnat ringa nån för en fika på stan eller nåt. Nä jag får hålla mig till det tråkiga då. Eller glo på film hela helgen. Har ju massor med filmer som jag inte kollat på än.. Men de är ju inte heller roligt om man är själv :S
Imorgon är det dags att träna igen iallafall.. Då ska jag träna armar och axlar tror jag. Får se hur de blir. jag ska hädanefter inte skylla på att jag inte orkar gå till iksu för jag är ju aldrig pigg så skulle jag gå omkring och vänta på att bli piggare och orka ta mig dit, så skulle jag aldrig ta mig dit och träna! Så det är bara att tvinga sig iväg trots att jag är trött som få och har ont och så. Kämpa kämpa kämpa massor måste jag göra..
Jag har jävligt ont i ena axelmuskeln också, den jäveln har jag ju haft problem med i flera år. Ett besök hos en sjukgymnast skulle jag nog behöva fötr så mycket har vi inte lärt oss i skolan att jag vet hur jag ska behandla ömma muskler. Det är faktiskt inte en uppgift i mitt blivande yrke.
Jag vet ju varför jag har ont i där, jag tenderar att dra axeln uppåt så den muskeln där mellan axeln och nacken spänns hela tiden, speciellt då jag sitter vid datorn. Inte bra alls.

Färdig med alla bestyr

Aah så skönt. Jag har tvättat fast jag knappt orkat hålla ögonen öppna, duschat, lagt in alla kläder och annan tvätt i garderoberna, tagit fram morgondagens outfit haha ;P och kvällsfikat. Kollar på Vänner nu, love it!
Ååh jag vill ha besök i helgen, de är så tråkigt att vara själv varje helg. Och så vill jag på stan och shoppa loss men det går ju som sagt inte =( Fan..
Ikväll ska jag lägga mig "tidigt", före halv 11 iallafall. Känner att jag behöver mer sömn, hinner aldrig sova de timmar som behövs. Det märks genom att jag snoozar så länge jag kan, att jag får ganska bråttom på mornarna att göra mig i ordning och äta frukost.
Just de, jag testade ett nytt balsam nu när jag duschade. usch säger jag bara! Det luktar typ stark kill-parfym eller nåt :S Typ så som dubbeldusch luktar. Fyy! Jag får ont i huvudet nästan av det.

Vad gör ni ikväll? =)
(jag vet, lönar sig inte att fråga, jag får ju inge svar ändå så) ;/ synd...

Riktig virrpanna!

Det är jag det. Herregud, jag har inte koll på nånting. Haha det är hemskt ju..

Förresten, vad är det för nån som tycker att jag borde göra ett katt-test på expressen? Såg bara
första frågan och den kan jag faktiskt inte. Tycker personen att man inte kan älska katter om man inte vet den där faktan?
Jaja..

Jag måste möblera om här snart för jag trivs inte med hur jag har det här. Måste byta gardiner också, jag vill inte ha rosa gardiner :S Vet fan inte vad jag vill ha ju. Men snart är det jul och då är det ju inte så svårt att lista ut vilken färg på gardinerna det blir, vad tror ni? ;)

I helgen måste jag även ge mig på en storstädning här eftersom jag inte orkade göra det i helgen. Vet bara inte vart jag ska börja :S

Idag är jag trött

Haha som alltid så är jag jättetrött och seg. Men jag måste sätta mig och plugga nu. Sedan väntar matlagning och tvätt, uscha ;P
Jag vill festa i helgen men har ingen att festa med ;/ Så jäkla tråkigt. Har inga pengar heller så det lönar sig inte att åka till stan, ännu en sak mindre att göra i helgen. Nä men ajg får väl sitta och plugga som en idiot istället då ;(

Sebastians video från kramfors!

http://www.youtube.com/watch?v=IplWw6Vmgmc

Jag har inte sett den förrän nu. Fick ett infall att söka på youtube och där fanns den.. Kände ju igen massa människor som var med i den.. Haha..

En dålig period

Just nu är jag inne i en väldigt jobbigt period.
Jag har kommit in i en period då jag inte mår bra alls. Visst, jag brukar väl aldrig må toppen direkt, men ibland så hamnar jag som i perioder då jag mår ganska dåligt. Inte psykist dåligt alltså.
Jag orkar inte göra nånting egentligen men jag måste ju försöka kämpa ändå. Men vissa grejer, som att städa här och hålla ordning, det är totalt omöjligt. Jag har till och med 2 påsar med skräp som ska till insamlingen men som jag inte orkat gå iväg med och slänga. De har stått där ett bra tag nu. Haha, snacka om seg jag är.
Om ni bara visste hur mycket jag önskar att jag för en enda dag skulle få må så toppenbra att jag hade orkat med allt som jag inte orkar göra nu. Bara en enda dag, jag skulle bli så oerhört lycklig då...

Målade naglarna svarta och ångrade mig..

Så jaa, de åkte bort kvickt :P Usch de blev alldeles för starkt med svart på naglarna :S
Aja, ska låta naglarna vila lite från nagellack ett tag nu, sen ska jag måla fransk manikyr eftersom det är så snyggt =) Hoppas bara mina naglar håller tills dess..
Idag var  jag rätt effektiv ska ni veta. Jag satt i bibliotekets röda rum ovch läste anteckningar, power points, började läsa i en bok om multipel skleros och läste nästan ut en bok om stroke (ja, den var faktiskt väldigt bra och lättläst så därför fortsatte jag bara att läsa och läsa). Emellan allt de där så lunchade jag och syrran på Corona. Jag tog vegetarisk hamburgertallrik, själva burgaren var ingen höjdare men stripsen till var väldgt goda. Dessutom är dte ju så bra på de stället att man får ta så mycket sallad man vill, dricka, bröd och kaffe, allt ingår i priset. Det tycker jag är väldigt bra. Så mätt blev man iaf, jag orkade inte äta upp allt.
Nähä nu måste jag packa upp min  resväska eftersom syster ska låna den..

Ha de gott så länge ni som läser..

Varför är det alltid stängt när jag ringer??!

Godmorgon!
Jag skulle ringa min läkare idag hade jag tänkt, men både rådgivning och tidsbokningen är stängd till på fredag :S Det är så jävla typiskt. När jag väl tar mod till mig att ringa, då är det stängt. Detta betyder att jag inte kommer hinna ringa förrän tisdag nästa vecka. Såå drygt.
Idag har jag träningsvärk i adduktormusklerna, insida lår alltså. Dessutom har jag ont i höger nackmuskel också, fast den brukar jag ha ont i. Det blev inge stretching av nack/axelmusklerna igår på stepen vilket jag tycker var dumt. Försökte stretcha dom lite hemma iofs..
Usch, snart dags att bege sig ut i oväder. De ser jag inte fram emot. Ska sitta på biblioteket och läsa hade jag tänkt.
Jag ska tvätta idag också, minns bara inte vilken tid det var jag hade satt upp mig på..

Ha en bra dag hörni..

Shoppingstopp för mig nu

Jäklar, kan inte shoppa nånting mer nu. Så jävla trist. Vara ute på  stan och kolla i affärer och få med sig fina kläder och sånt hem är så himla skoj. Men men, inge mer sånt för mig som sagt :(

Nu är det dags att sova. Godnatt..

Vem är han som är bartender som man får följa i "Färjan"??

Någon som vet? Känner igen han så jävla väl och blir tokig på att jag inte vet vars jag sett han. Men det måste ha varit så att han varit med i Baren.. Eller?

Usch, nu är det storm här. De regnar och blåser väldigt mycket..

Nu har jag svettats må ni tro!

Oj oj vad svettigt de blev. Detta pass är riktigt bra, instruktören är ävldigt bra och det märks för det var jättemycket folk på passet. Och varmt blev det, de va knappt nån luft där inne. Trots det så var de riktigt kul, det är skönt att det bryts av för att köra styrkeövningar istället för att köra på med step hela tiden.
Blir nog step bas på onsdag och step muskel igen på fredag. Sen måste jag köpa ny period =(

Snart dags för stepmuskel!

Yeah, fast jag har träningsvärk i låren, mest på insidam för jag glömde stretcha dom musklerna igår =P Men idag ska jag stretcha ordentligt iaf. 1 timme kvar..

Jaa Anna, jag kan skicka bildera men jag tog ju 2 bilder bara och det var på allihop, inte bara min dream-guy ;P Jag skicka på msn ikväll, så be there tonight! :P (om du nu läser detta) haha..

Uscha, dagens föreläsningar var inte så lätta direkt. Iaf inte det sista. Typiskt att vi har massa läkare som föreläser och som säger att dom har förenklat föreläsningen men ändå säger dom massa medicinska termer så man inte fattar nånting av det vi ska kunna. Dessutom hamnar de flesta på sidospår och pratar om sånt vi inte behöver kunna :S Vad är meningen med att nämna det då om vi inte ska kunna det liksom..?

Imorn ska jag ju ringa läkarn ja. Men då är han väl inte där då bara för att jag för en gångs skull har tid att ringa..

Ännu en skön helg till ända..

Så jäkla trist, jag älskar verkligen helger! Fan att den är slut nu.. Det går så fort.
Jag mår verkligen inge vidare ikväll. Ska nog lägga mig och sova snart.
Jga har provat hägendaaz (?) cookie dough chip i helgen, men kan säga som så att Ben & Jerry's är sjukt mycket godare! Kakdegen i hägendaaz glass var så salt, väldigt äcklig var den. Själva glassen var dock god med mycket chokladbitar i (något som det snålas på i b&j's, snålas även med kakdegen i deras glass tyvärr). Nåja, inge mer glass för mig på ett bra tag nu.
Ska bränna klart lite fler skivor nu hade jag tänkt innan jag stänger av datorn. Jag orkar som inte sitta och försöka komponera ihop skivor med olika sorters musik (med låtarna jag gillar alltså) att ha på typ fester och så, så det får duga med hela skivor så kan man alltid hoppa över det man inte gillar =P
Har suttit och kollat på Björn Gustafsson på youtube ikväll. Åh han är ju bara för söt, och så himla rolig. Drömkille, verkligen. jag såg dock ett klipp från då han var gäst hos Robins, där han sa att hans drömtjej har långt hår, stora tuttar och är intresserad av sig själv. Haha, ja jag skulle då veeeerkligen ha obefintlig chans där då ;P hahaha. Äh, vet inte, va kanske mycket ironi i det han sa också, men de är väl inte helt orimligt att hans drömtjej ska vara sån.
Min drömkille är iallafall sötsnygg, manlig, snäll och rolig (som björn) :P Och djurvän Big Time ska han vara också.

ååh vet ni vad jag har gjort? Jag har kollat på bilder av skadade muskelsenor, felställningar i händer och sånt, bara för att få se hur det verkligen ser ut (kommer kanske att jobba med händer i framtiden, tyckjer därför att jag borde se hur det ser ut när dom lappat ihop en avskuren muskelsena som sytts ihop. Det var väldigt äckliga bilder :S Men men, nyttigt ändå tycker jag. Får som mer förståelse för skador och så då man vet hur det verkligen kan se ut..
Neh nu ärne dags att göra sig i ordning för sängen.

Sov gott!


Bjuder på en godis-bild. Dessa sorter fanns i min godispåse denna helgen. Men den kommer räcka nästa helg också för av nån anledning är jag väldigt dålig på att äta plock-godis :S Det kan faktiskt räcka väldigt länge, jättekonstigt. Daimchoklad kan jag dock äta hur mycket so helst av, tyvärr, och därför håller jag mig ifrån det :P


I want to know what love is

*sjunger*
Lyssnar nämligen på den just nu...
Usch, jag har ont i huvudet, det spränger och värker i huvudet, riktigt jobbigt är det.
Jag har fikat och kollat på Saltön ikväll, vad har ni gjort???


Det hugger i hjärtat när jag hör hans namn. Hate it..

Imorn är det skola hela dagen som sagt.

Men nu ska jag iallafall prova lite kläder tänkte jag :P

Söndag är en trist dag

Tja allihop..
Vilken jäkla trist dag det är. Jag sitter här och lyssnar på musik, bränner skivor och tar igen mig efter träningen. Åååh jag är så trött.. Har fått ont i huvudet också :(
Nu måste jag bara klura ut vad jag ska äta till middag. Käkade gröt till lunch ;P orkade inte göra nåt annat. Men middag måste jag fixa, måste ha med mig lunch imorn eftersom vi har skola hela dagen till halv 5. Sen måste jag skynda mig hem och äta nåt för 18.00 är det stepmuskel som jag ska på. Huua de blir lite stressigt imorn..

Denna vill jag ha!

Tyvärr gick det inte att kopiera bilden :/
https://www.ginatricot.com/se#/product/25014900


Mern en sån vore perfekt att ha då man går ut. En liten väska som man kan ha mobil och pengar i, en väska som inte är jobbig att ta med alls. Jag vet ju hur jobbigt det var sist då jag var ut och hade axelväskan, det var jobbigt...

90-talsmusik

Lyssnar på Absolute 90's just nu. Det är härligt att lyssna på gammal musik. Jag har absolute 80's också :P
Just nu är det låten som Kevin sjöng i Idol igår. Förstår att han gillar den, den är riktigt bra..
Snart är det ju Stjärnor på is, det ska jag glo på tänkte jag.
Förresten, imorn måste jag på stan igen för det finns en sak på clasohlson som jag måste ha, en riktigt smart grej som lilla jag verkligen behöver =P
Just de, jag måste komma på ett sätt att jaga mina svarta jeans för jag vill verkligen kunna fortsätta använda dom. Har redan flera jeans som ligger och skräpar eftersom dom är utslitna. Apropå utsliten så är mina favvo-jeans snart helt utslitna, kan snart inte använda dom mer :( Usch, när man är tjock som jag håller inte byxor hur länge som helst =(    ;P

Måla naglarna svarta eller inte???!!

Åh, denna dag har faktist varit rätt så bra. Jag och syrran var på stan och shoppade, sen har jag varit hemma bara och tagit det lugnt. Lyssnat på musik, tänt ljus, fikat och myst i min nya kofta =) Det är konstig modell på den men såå himla mysig så det spelar ingen roll :P
Jag är väldigt party-sugen ikväll men de blir inge av nå sånt ikväll iaf =/ Nåja, en annan gång.
Nu förstår jag iaf varför jag har ont i halsen, förstår bara inte varför dte blivit som dte blivit :S Ringa doktor på tisdag om jag fortfarande har ont. Nån måste fan kolla i min hals nu..
Just nu sitter jag och målar naglarna :P Genomskinligt lack lägger jag på, sen kan jag inte bestämma mig för om jag ska måla dom svarta sen eller låta det vara bara genomskinligt lack på.. Hjälp??! Hur ska jag göra som?

Godmorgon på er!

Härligt med helg. Ska snart dra iväg till stan, lika bra att vara ute i tid eftersom det brukar vara så sjukt mycket folk ute på lördagar.
Jag vet varför jag har ont i halsen nu. Alltså, jag vet inte orsaken så, men ena halsmandeln är lite svullen och röd. Hmm, konstigt att bara ena halsmandeln är svullen..? Jaja, blir det inte bättre får jag ringa vårdcentralen på tisdag. Måndag hinner jag inte eftersom vi har skola heeeeela dagen.
Idag måste jag verkligen dammsuga och dammtorka här. Och ta tag i att lägga in kläderna i garderoben, usch de är så jobbigt. Eftersom jag inte har nån plats för kläderna.
Idag är det fint väder här, men ganska kallt. Det är ca 2 grader ute nu. Tänk vad vädret skiftar, igår var det regn och rusk, idag är det soligt och fint. Så ser det ut var och varannan dag. Regn ena dagen, sol den andra. Regn. Sol. Regn. Sol..

Hoppas ni läsare får en bra dag =)


Mina Idol-favoriter

Åååh, Kevin är ju så jäkla bra! Grymt söt, ser alltid glad ut och sjunger sååå himla bra! Han ska vinna Idol 2008 har jag bestämt :P
Anna var verkligen bra ikväll. Tidigare har jag inte gillat henne så mycket men Nothing compares to you passade henne skitbra tycker jag.
Jag tycker att Yasmina (eller vad hon heter) ska åka ut. Visst, hon har en bra röst men den är tråkig och hennes framträdanden liknar varandra oavsett om hon har en upptempolåt eller ballad.
Hehe så här brukar inte jag låta, köra med värsta idol-snack här. Men jag har faktiskt bestämt att jag ska följa 2 program i höst och dte är Idol och Stjärnor på is.

Nåja, nog om det.
Nu borstar jag tänderna och ska snart krypa ner i sängen. Jag fryser, är trött och mår inge vidare så jag orkar inte vara uppe längre. Men som vanligt så har jag väl piggnat till lagom tills jag gjort mig klar för sängen. Det är typiskt alltså.

Imorgon då, vad händer då? Jo, jag ska nog tvätta lite till, det jag inte hann tvätta idag. Sen ska vi på stan, jag ska köpa tights på Gina eftersom dom är så himla bra (inget skräp som H&Ms tights var som gick sönder på en gång). Så ska jag även föreslå att jag och syster ska fika nånstans, men de lär väl inte bli som vanligt.
Jag ska även försöka laga riktigt mat imorgon. Jag tänkte mig ris och quorngryta med sallad till. Blir nog gott de :P

Nä nu varne slut för idag..
Sov gott hörni!

Svarta stövlar

Haha, jag är ju verkligen ingen modebloggare, ingen som skriver om kläder, skor och sånt på det viset. Men en sak har jag lagt märke till. och det är att svarta stövlar är jäkligt "inne" just nu. Jag märkte att nästan alla tjejer i min klass hade svarta stövlar på sig en dag, inklusive jag =P Man ser svarta stövlar överallt.
Men de är ju så snyggt med svarta stövlar tycker jag, de passar till allt liksom. Och så är det varmare än med vanliga skor. Jag har ju köpt ett par svarta vinterstövlar nu också, dom är fodrade inuti och jag hoppas dom kommer hålla kylan borta när jag går till skolan i vinter. Dock lär det blir klumpigt och varmt när man är inomhus =/ Hmm, får ha sandaler med mig :P

Jag har lite ont i halsen. Inte sådär förkylningsontihalsen. När jag åt clementin tidigare idag sved det jättemycket på sidan i halsen :S Jättemysko.

Det är konstigt med mig egentligen. När jag ligger i sängen med huvudet uppe på två kuddar så får jag typ andningsproblem. Det blir trångt i luftrören, sen känns det som att det trycker lite. Och så får jag ont i huvudet :S Weird..

Take my body close to the dancefloor!

Haha, jag vill ut och dansa! Faan, jag måste fixa ihop nånting snart. BJuda hit tjejerna jag var ut med sist, vi hade ju riktigt kul och jag vill ha roligt igen! Det var så himla roligt att dansa. Ååh släppa loss riktigt, det vill jag verkligen göra igen. Får höra om dom är sugna på en utekväll snart ;P
Vill inte sitta här och tråka helg efter helg som jag gjort hela tiden.
Jaja. Jag har tänt ljus här och myser. Har precis diskat, gjort undan det tråkiga liksom :P Måste bara lägga in kläderna i garderoben men jag orkar inte görne nu hehe..

Nedan: Måns Möller, Soran Ismail, Özz Nujjen och Björn Gustafsson.



Det blev inte av att jag tog fler bilder. Och denna bild blev jäkligt kass, Kanske skulle ha fotat då Måns drog ner byxorna? Eller då Björn mimade och dansade med en sko vänd åt fel håll? :P Haha de va roligt att se, precis som hela showen.. ;D


Fredag

Åh jag är riktigt trött just nu. Håller på att tvätta så jag måste försöka hålla mig pigg så jag orkar springa mellan hela tiden.
Idag var det tenta, gick väl inte så bra egentligen, men inte heller gick de jättedåligt. Får se hur de gick helt enkelt.
Sen ska vi gå på affärn och köpa godis, jag är så himla sugen. Nu är det ju fredag och då får man faktiskt äta godis, hehe. Jag ska nämligen börja bli hård vad gäller att äta godis under veckorna. Bara på helgerna haha..


Torsdag kväll

Har inte bloggat nåt idag heller har jag märkt. Känner mgi inge sugen  på de just nu heller.
Kollar på Fringe nu, få se va de är för nåt, om de är värt å se.
IMorn är det tenta, spännande. Får se hur det går..

Taskigt med uppdaterande idag, sorry!

Ja jag har helt enkelt inte hunnit med nåt bloggande idag. Tyvärr..
NU är jag ju iallafall hemkommen från Kramfors, har ju sett Måns, Özz, Soran och Björn ;D Alltså, så sjukt bra dom är! Skratt heeeeeeela tiden, man fick ju ont i magen :D Haha, kan inte säga mer än de, det räcker liksom.
Men Björn Gustafsson är överskattad, han var inte bäst ikväll. Men hela showen allt som allt var suuuuuuuper-rolig! Välv värd väntan och pengarna ;P

Nu över till min smärtsamma dag som varit.
Ja hörni, jag har lidit/lider av hemsk smärta idag. Vaknade inatt av en sån kraftig och sjukt hemsk värk vid vänster armbåge, triceps-fästet där gjorde så sjukt ont att jag nästan grät. Visste inte hur jag skulle lägga armen då jag skulle försöka somna om för det gjorde så jävla ont hela tiden! Jga kan verkligen säga att smärta har fått en helt ny innebörd för mig. Den smärta jag känt tidigare kan inte jämföras med den jag kände inatt. Har inte kunnat böja armen idag och klä på sig imorse var ritkigt svårt.
Orskaen till detta måste vara att ajg tränade triceps i måndags utan att stretcha tillräckligt, samt att jag crosstrainade igår (man använder ju armarna då you know), så det satte nog sina spår i mitt ena stackars triceps-fäste.
Lova att ni aldrig är så dumma som jag att inte stretcha ordentligt efter att ni tränat. Från och med nu ska jag inte slarva med det!
En bra sak detta förde med sig är att jag nu kommer ha mycket lättare att förstå mina framtida patienter som har hemsk smärta och rörelseinskränking, för jag kände ju imorse att det är jättesvårt att sköta sin ADL när man är rörelsebegränsad samt har jätteont.. Mycket bra att ha med sig i bagaget känns dte som.
Men ändå, samtidigt en hemsk upplevelse..

Björn Gustafsson, Måns Möller, Soran Ismail och Özz Nujjen!

Imorn är det dags, humor av (förhoppningsvis) hög klass! Det är ett halvår sedan vi bokade biljetter och imorn är det dags att få skratta till dessa män ;D Haha.. Det blir nog skiiiiitkul.. Längtar gör jag. Så jag åker hem till K-fors imorn och stannar hemma en natt sen åker jag tillbaka hit igen på torsdag. Men det har jag ju redan bloggat om så många gånger nu antar jag :P
Usch så trötter jag är. Ögonen har varit endast halvöppna sedan jag tränade. Måste lägga mig i tid ikväll, jag slarvar alltid med det.
Nä det är nästan sjukt att jag inte har nånting mer spännande att berätta. Alla andra bloggare har ju sååå mycket som dom kan blogga om men jag har nada. Så boring :S

Jaja, this is all for now..

Hejsan alla glada

Nu sitter jag vid datorn och lyssnar på musik fast jag verkligen inte borde göra det! Vad är dte för fel på mig egentligen?! Faan, kommer gå dåligt detta för mig.
Men jag fick iaf låna en gammal tenta av grannen som jag kollat igenom nu, och den tentan känns inte alltför svår, bara man pluggar lite till så går det nog bra ;P
Imorn ska vi vara på NUS men jag har ingen aning om vars vi ska vara :S Får se om vi hittar rätt tillslut..
Tränade idag men dte gick inte bra, det var så grymt segt med crosstranier. Hade ingen musik att lyssna på, hah de är då inte lätt att koncentrera sig på träning utan musik =P det går skiiitdåligt för mig iallafall..


Måndag kväll

Hur är dte med mina läsare? Ni är ju såå tysta, jag får inget veta om er..? Tråkigt :(

Jaja.. Träningen ikväll gick väl inte så bra, orkade ingenting, blev trött på en gång och det är så tråkigt när det blir så.. Måste skärpa mig med träningen nu. Imorn blir det crosstrainer i en timme efter skolan. Och sen  plugg heeeela dagen..

Ändra teckensnitt, hur gör man???

Tjoho!
Någon som vet svaret på frågan i rubriken? Jag tycker att texten i bloggen är så himla liten så den är jobbig att läsa och det är ju inget roligt. Ska ju ijnte vara jobbigt för läsarna tycker jag. Så jag skulle vilja ha större text, så hur gör man???

Jag sitter och tar igen mig lite vid datorn. Pluggar massor, men tog en paus för att dammsuga (det var ju såå dammigt så jag inte kunde koncentrera mig). Var iallafall på stan idag, sen när jag kom hem åt jag nudelsoppa, som blev riktigt god ;P och mätt blev jag.. Faktiskt..
Ikväll väntar träning, stepmuskel klockan 6. Får hoppas jag är piggelin då så att det går bra att träna, vill inte plågas igenom hela passet.

Hmm, jag har någon mysko känsla i kroppen just nu. Det känns som att någonting jag gör i livet är helt fel men jag kan inte sätta fingret på vad. Just idag kan det ju inte vara att jag inte pluggar och gör massa annat för jag pluggar, joodå de gör jag. Kanske kan vara en annan grej som maler i mig, förmodligen att jag borde skaffa mig ett jobb. Problemet där är att jag inte skulle ha orken till att jobba. Jag är ingen järn-människa, är otroligt vek egentligen. Men ett jobb skulle jag fan behöva som tusan!

Nu ska jag nog ta ett glas vatten och fortsätta med pluggandet.

God morgon mina vänner!

Hoppas ni sovit gott =)
Har jag gjort iallafall. Visst, sängen ajg sover i är gammal, knakig och hård men jag sover så grymt bra i den ändå. Det beror nog på mitt fluffiga och mysiga täcke tror jag. Har alltid älskat det täcket, ett av mina bästa köp någonsin faktiskt ;P Köpte det typ 70 mil hemifrån (ja, härifrån är det ca 90 mil ifrån), haha, när man hade kunnat köpa det hemmavid men så blev det inte.

Ååh jag känner mig seg idag faktiskt. Ska ju ner på stan en snabbis och sedan ska jag hem fort som fasen och plugga. Det blir nog hemma-plugg idag eftersom jag inte mår så jätte bra just nu. Och sedan får vi se om jag orkar träna nåt ikväll, ska försöka iallafall.



En liten bild hemifrån. Än finns det blommor ute =)




Höstig utsikt från vårat vardagsrumsfönster. Ser inte så roligt ut eftersom det var regningt och blött ute. Men iallafall, det är ju hemma ;D

Söndag kväll

Vad gör ni ikväll?
Jag har pratat i telefon ett bra tag, lika trevligt som alltid.
Nu snackar jag med A, precis som vanligt :P
Har femman på där det är pretty woman just nu. Har sett den så många gånger men den tåls att ses igen.. På 3:an är det se upp för dårarna men den har jag sett flera gånger också men den är inte lika sevärd..
Kollade på ett program nu ikväll på mtv som heter scarred, fy fan va äckligt det var :S Killar som håller på med skejt och inlines och gör grejer där som skadar sig otroligt. Bland annat en kille vred knät ur led när han fastnade i en kedja, en annan bröt handleden nåär han ramlade med skejtboarden :S De va hemskt att se.. Uscha.. Det var ett programm som min bror tyckte att jag skulle se.. Mår illa av det där programmet, huuua :S

Gardinbytet blev ju misslyckat

Förut hade jag grå-blå tunna gardiner, men jag tog med mig dom rosa hemifrån så jag har satt upp dom nu istället men jag är inte nöjd med resultatet. Det ser liksom alldeles för sött ut :S Det passar sig inte med hur jag vill ha. Fast egentligen vet jag inte vad jag vill ha. Känns riktigt svårt att hitta snygga gardiner som inte är panel (är trött på såna nu). Och hittar man väl snygga gardiner säljs dom endas i en-pack och är jäkligt dyra.
Vilket i-landsproblem hörni..
Känner mig inte tillfreds med mig själv just nu. Känner mig uppblåst, alldeles jättetjock och ful. Har bara mig själv att skylla. MÅste verkligen sluta med all dåligt som jag stoppar i mig. Måste börja träna på allvar också. Det är liksom alltför länge mellan träningstillfällena. Inte bra, inte bra.
Och vet ni, jag åt första clementinen på as-länge för en stund sen, och hur gott var inte det?! ;D Ååh vad jag skanat clementiner.
Imorgon ser dagen ut som så att jag ska åka till stan lagom till affärerna öppnar och prova ett par vinterstövlar som jag är sugen på. Vill ha varma skor då det är kallt och dom jag ska kolla på är helfodrade, till och med vid sulorna vilket många inte brukar vara. Dom verkar väldigt varma och goa helt enkelt =) får se hur det blir med det..
Sen blir det ju tenta-plugg. Jag pluggar nog i biblioteket då tror jag..

Vad ska ni läsare hitta på imorgon då? Ni är sååå välkomna att svara på min fråga så ni vet ;O)

Pusss

Snart måste jag åka härifrån

Usch, jag vill inte =( När jag väl är här hemma så vill jag aldrig åka härifrån!
Mår inte så bra just för tillfället så det känns extra jobbigt att åka buss i 2,5 timmar och släpa massa väskor på lokalbuss innan man är hemma.
Jag har börjat känna på senaste tiden att mitt rum i umeå faktiskt är mitt hem, att jag trivs bra där med allt runt omkring. Men de tankarna försvinner så fort jag kommer hem hit. Önskar bara att jag fick stanna kvar här..

Nu ska jag dricka kaffe och äta en muffins och sen är dte dags att fara!

=(

Söndag morgon

Heej!
Jag har precis tagit mig orken till att duscha, inte lätt när man har väldigt ont i magen =( Nåja, nu är det gjort iallafall.'
Idag åker vi hem till Umeå igen, klockan kvart i 2 går bussen. Usch jag vill inte åka hemifrån så tidigt :( I och för sig så kommer jag ju tillbaka hit på onsdag så.
Måste verkligen plugga till tentan stenhårt dessa dagar, har hittills inte fått in så mycket i skallen. Det är väl i stort sett bara reumatoit artrit som jag kan lite om än så länge.. Jaja det fixar sig nog.
Nu ska jag krama pojka massor! :)

Jag vill ha ett avanna-linne

Någon som typ vet hur man kan få tag i ett? :P

Lördag kväll

Vad har ni för er denna kväll då?
Jag har suttit och kollat på Eva & Adam. Följde den serien slaviskt när den gick på tv för hur många år sen som helst ;P Nostalgi, haha. Har alltid tyckt att den serien är så gullig..
Käkat tunnbröd med grymt god hushållsost på. Kan tala om att jag älskar den osten! Vet inte varför men de kan nog vara för att den inte är stark och för att det inte är nån äcklig bi-smak, som jag tycker att det är i exempelvis wästgöta klosterost, den tycker jag inte alls om nu..
Jag har även pluggat lite, läst igenom om sjukdomar och skador och jag tycker det är sjukt intressant. Lånade böcker idag om lite olika sjukdomar, tyvärr hittade jag bara en av de som vi ska ha som kurslitteratur =/
Å nu fryser jag, det är himla kallt här...

Planering

Imorn måste jag:

~ Städa ovanpå köksskåpet
~ Byta gardiner
~ Plugga på ortopedin, reumatologin och handkirurgin (haha låter som jag läser till läkare va?) ;P
~ Dammsuga

Hahaha

Kände bara för att skratta lite åt någon ;P hahaha! Jäkla roligt, verkligen..

Jävligt trist väder idag, usch.

Vi ska väl åka in till k-fors snart och handla lite. Oj så roligt :P Jag ska köpa hårfärg kom jag på nu.. Haha..

Skadad rump-muskel

Haha jag är så smart, lyckades skada mig själv ;P Så jag har rätt ont i ena rump-muskeln (någon av gluteusarna) ;P

Det står still i min blogg-hjärna

Jag vet inte vad jag ska blogga om. Aktiviteten som råder i min hjärnas blogg-area är väldigt låg tyvärr, det finns ingenting intressant jag vill ta upp.
Jag har ätit för mycket godis, ont i magen =(

Helgen

Åååh vilken skön helg man har framför sig.
Ikväll är det Idol och godis som gäller.
Imorn ska vi till kramfors och jag ska försöka hitta några böcker som jag behöver. Eventuellt ska vi hälsa på brorsan en sväng också, får se hur det blir med det.
Åker tillbaka till umeå på söndag men det gör inte så mycket eftersom jag ska hem hit igen på onsdag.
Förresten så är det så kul att man känner åtminstone någon i våran korridor nu..

Åååh jag vill shoppa! :P

Nu är jag hemma!

Såå underbart! Pojka är såå goa som vanligt, Tuffs livrädd som vanligt i början, men sen tinade han upp =)
Jag har hunnit gå på en promenad med mamma och syrran i det härliga vädret. Skönt var det.

Dags att gå och lägga sig

Jag tror att jag kommer kunna sova ganska gott inatt. Har fått prata ut lite och det är alltid skönt.
Det där irriterande ljudet är borta nu, såå skönt!
Jag har kommit fram till att jag inte ska träna imorn. Jag gör det hemma istället. För övrigt så MÅSTE jag verkligen plugga gärnet när jag är hemma vilket är så himla svårt när man bara vill kramas med katterna hela tiden, åka till ställen som man är så van vid (kramfors, härnösand, nordingrå) och typ gå ut och gå i vår härliga by. Man vill ju som passa på att göra så mycket som möjligt när man väl är hemma.

Nu ska jag lägga mig.

Hoppas ni återkommer imorgon, mina härliga läsare! Ja, ni är härliga, underbara människor som följer min blogg (kanske finns nån enstaka sådan) men alla som tittar in här är värd en stor kram faktiskt =)
Jag ser min blogg som lite terapi av nåt slag, har jag ingen att ventilera ut mian tankar till så blir det här i bloggen. En blogg är alltid bra tycker jag, ett tips till er som inte bloggar ännu.

Förresten så skulle ajg vilja prova dne där sidan gratiskläder.se bara för skojs skull. Om jag skulle registrera mig, skulle ni som läse hjälpa mig då att samla poäng? =P för de är ju de som är kruxet, man måste egentligen ha massor med mnskr som blir medlemmar så man får massor med poäng för att få presentkort. och jag jag flörstår om många inte vill hjälpa en till att få presentkort, känner likadant jag. Jag skulle bara vilja prova för att se om jag skulle få nån endaste poäng iaf. Ett presentkort på ginatricot hade varit rena drömmen för mig! efetrsom jag tycker de flesta kläder jag vill ha är alldeles för dyra där så skulle gratis definitivt vara mycket uppskattat ;) men men, inget som kommer hända tror ja..

Just de, sova var det ja. Sov gott hörni! Hörs imorgon!

Besos!

Ingen rubrik, intressant va?

Hur ska jag orka kliva upp vid 6 för att träna vid halv 7? Jag måste om jag ska hinna träna imorn. Lämnar ju stan kvart i 10, bussen går då. Så lite bråttom kommer man ha. Väl imorn kommer jag nog inte orka kliva upp ändå. Men jag måste!
Iväll tränade jag liiiite hemma. Värmde upp lite och sen gjorde jag situps, ryggresningar och tränade biceps. Så nånting har jag gjort iaf. Har ju lärt mig på stepen hur man kan göra situps så jag gör precis som på stepen :P


Träna tidigt imorn!

Ja jag orkade inte träna ikväll så gör de imorn istället. Är nog mindre folk då med.
Sen ska vi åka heeeem! Äntligen..

Och förresten, till dne som skrev att jag borde tänka positivt. Då har jag som svar att man inte ska tala om för andra hur man ska känna och göra, mår man dåligt så gör man.

Kunde inte låta bli att kolla ip-adressen :P

Nä.. Jag ska nog plugga nu..

Iväg till IKSU!

Yes yes, nu ska jga strax iväg till iksu, vill inte egentligen..
Regnar så mycket ute och jag är trött...

Mitt liv är för jävligt just nu

Sitter här och gråter till och med.
Finns säkert många som tycker att jag är en vekling nu. Att jag bara klagar på mitt liv hela tiden. Men kan lova att vore ni som jag så skulle ni också vara förtvivlade. Jag vet inte vad jag ska göra längre.
Tänker inte tala om varför jag är sån här just nu, egentligen är det en struntsak men det påverkar mig så hemskt mycket.
Åååh vad less jag är!


Massa hemskt regn idag. Blåser gör det också. Känner absolut inte för att gå till skolan idag, iofs har jag paraply men det hjälper föga när det blåser. Tror nästan att jag åker buss istället så slipper jag bli så blöt. Jag brukar göra det när det regnar.
Vilken kontrast det är mot igår, de var ganska varmt och soligt igår, idag är det regn och rusk, verkligen urtrist väder.

Jag är aldrig på nåt vidare bra humör nu för tiden

Tyvärr är dte så. Minsta lilla grej kan förstöra min dag. Som imorse då ajg först vaknade av det där jävla ljudet som fortfarande är kvar här, och då jag råkade hälla massa vatten på golvet då jag diskade. Jag kan nästan koka över av ilska då. I det sistnämda blir jag såå arg och irriterad på mig själv. Jag gör jämt sådär klantiga och dumma grejer, så jag är nästan konstant arg på mig själv.

Var på step ikväll som sagt, det var jobbigt, jag känner liksom tydligt när jag når min mjölksyratröskel, den är väldigt låg. Men  jag brukar bli lite piggare då jag dricker vatten så. Viktigt att göra det med jämna mellanrum.
Imron crosstrainer som sagt..

Zappade förbi trean och såg att de va en film med bruce willis, kände så väl igen den men kunde först inte komma på vars jag sett den.. men efter ett tag så förstod jag, såg den tillsammans med en viss person när jag var där sista gången. har för mig det var sista kvällen till och med :/ snart är dte ett år sedan.. och åren kommer gå och gå och de är ännu mer länge sen..


Föreläsningen idag om reumatologi var spännande och det blir nog spännande imorn också då vi ska få lyssna på en kvinna som har reumatism..

Ska nog lägga mig och sova snart..

Kyla, plugga, irriterad, träning

Dessa ord sammanfattar väldigt bra vad jag har i tankarna just nu. Fryser för dte är kallt här, jag har pluggat ett tag, är irriterad på det irriterande ljudet och så ska jag snart gå och träna.
Fast egentligen skulle jag vilja ligga i sängen, glo på tv och smaska i mig B&J's cookie dough ;D
Men de går inte, måste verkligen träna. De blir step bas ikväll. Och imorn ska jag köra ett pass på crosstrainer tror jag..

Det där irriterande ljudet är fortfarande kvar!

Jag hade hoppats på att det skulle vara borta då jag kom hem men va fel jag hade. Det låter ungefär som när någon precis har spolat, och så låter det hela tiden! Usch..

Träna ikväll, ska försöka kämpa..

Segt..

Ååh det är så segt att börja klockan ett.. Hatar det.. Jag börjar mycket hellre vid halv nio, för jag har nämligen kommit på det att det är bättre att kliva upp tidigt än att ligga och sova länge länge..
Suck, träna iklväll.. Jag vill egentligen inte, är inge sugen på de alls. Måste ju låsa upp kortet också, så jäkla drygt..

It keeps going

Fy fan, det låter ännu från toaletten :S Åååh jag vet inte vad jag ska göra ju!

Nu måste jag äta lunch, är ganska så hungrig så..

Ingen bra start på dagen

Godmorgon!
Hoppas ni har en bra morgon och får en fortsatt trevlig dag.
Min dag har inte startat särskilt bra. Det är så att det låter nånting väldigt irriterande här inne hos mig. Det är som att det är en toalett som brusar och har sig, och högt låter det. Konstigt nog kan jag inte svara på om det är min toalett eller den ovanför mig, jättesvårt att avgöra. Låter konstigt men så är det. Och jag kan inget göra åt detta tror jag. Om dte är den ovanför mig kan jag ju inte ringa och säga så här till kvartersvärden: " Det är nånting som låter här, en toalett låter det som, men jag vet inte om det är min eller den i rummet ovanför mig." Haha dom skulle tycka jag är dum i huvudet.
Men vad ska jag ta mig till`? Det låter så jävla irriterande, kommer inte kunna sova inatt! Alltid har jag massa jävla problem som gör att jag inte får känna lugn och ro nån gång, utan nu måste jag fundera på om jag ska ringa kvartersvärden eller hoppas på att den som bor ovanför mig kanske hör att det är fel på dennes toalett och årgärdar problemet.
Men sån tur ska jag väl inte ha.. Fan..

Nä nu måste jag dra ner till tvättstugan..
Har skola klockan 13-16.30 idag ;/ om reumatologi..


Glömt uppdatera idag!

Haha, kom precis på att jag inte bloggat idag. Mysko..
Sitter här och äter en vaniljfudge-bit, sååå gott!
Dagen har sett ut som så att det var föreläsning på förmiddagen, sne gick jag hem och lagade lunch, potatismos, sesam-nuggets och spenatstuvning. Och det var jättegott även fast det kanske inte låter så gott :P
Gick även till strömpilen och köpte lite smågrejer som jag behövde. Och arg blev jag över att träningsbyxorna som jag vill ha inte fanns på hm! :( fan..
Till middag åt jag nudelsoppa, sen har jag kollat på that 70's show ett tag..
Nu måste jag plugga..

Stövlar stövlar stövlar!

Åååh jag har sett ett par vinterstövlar som jag vill ha som finns på skopunkten. Varmfodrade, precis såna vill jag ha. Mjuka och varma stövlar. Svarta stövlar. Och svart passar till allt, skitbra verkligen.. Måste införskaffa mig dem på nåt sätt..

Gonatt me er, dags att sova! Hörs imorgon!

Slarvar snart bort mig själv..

Jaa ni, snart kommer jag väl slarva bort mig själv och inte veta vars jag är nånstans.
Jag har nämligen den benägenheten att jag slarvar bort allt jag äger. Nu har jag lyckats med att tappa bort ett linne som jag bara använt några gånger och en kjol är borta. Haha jag kanske glömde dem nere i tvättstugan när jag tvättade sist, måste nog gå och kolla.. Jag skäms över hur glömsk jag är, lider verkligen av att vara sån här. Det är helt otroligt.
Jag har haft ett linne som förvunnit i tvättstugan förut..
Åååh jag blir aå arg på mig själv att jag tappar bort allting!

Är nu hemma efter träning. Det blev gympa 2 iustället för step eftersom vi sett fel på tiden så våra kort är spärrade och det kostar 50 spänn att låsa upp =(  jävligt klantigt gjort av oss.. Jag får fixa det imorn..
Måste hinna med massor av saker imorgon. Till Maxi för att köpa hårinpackning, städa och plocka i ordning här, plugga och laga mat.. Och så ska jag hinna träna också.. Hoppas att jag mår någorlunda bra imorn som jag mått idag, då kanske jag kommer orka med allt..

Ciao!

Fan

Kan inte logga in på iksus hemsida, inte syrran heller. Fan vad mysko.. :S Tur att hon hann boka pass åt oss innan då..

Ortopedi halva dagen

Uuuh, va mycket man ska lära sig till tentan nästa vecka. Vi hade ortopedi idag, och även imorgon. Vi fick utdelat jättemånga power points, som vi tyvärr kommer bli tvingade att betala för :( Gick iallafall bra att hänga med idag, för det var rätt intressant ändå, och jag hade ingen huvudvärk och det är jag lycklig över..
Har käkat lite precis, fick lite linspytt av syrran eftersom jag typ nyss kom hem. Hinner inte laga mat eftersom stepen börjar klockan 7, måste ju hinna vila lite innan..

Hoppas ni haft en fin dag =)

God morgon

Sovit gott?
Det har jag gjort iallafall..

Hmm, jag är väldigt orolig över min dator nu. Den låter väldigt, och när den gör det så är det nog massor med virus i den har jag lärt mig. Men hur fan får man bort det?? Virusskyddet hittar inga virus men de har jag ju läst nånstans att virusskydd inte hittar all skit som kommer in i datorn. Och jag har sjukt mycket filer i datorn, men hur kan man ta bort filer som inte behövs??
Snart kan jag nog inte använda skiten. Virusskyddet jag har är kasst, det jag hade innan var ju betydligt bättre. Men så går det när man inte vill betala massor med pengar för ett virusskydd. Då tar man ett gratisprogram istället och så blir datorn förstörd, riktigt nice.. Eller inte..

Idag börjar vi klockan 11, slutar halv 5 enligt schemat :/ Sen måste jag hem fort som fan och laga mat för sen ska jag träna vid sju ikväll, stepmuskel. Jag ger det en chans till..
Imorn börjar jag halv nio till tolv, så jag har några timmar på mig sen att städa upp här, det ser för jävligt ut. Måste skura hela köksdelen vilket jag aldrig hinner eller orkar. Känns inte som att man har tid när man har skolan att tänka på, hur sjutton hinner alla med att ha fint hos sig, samtidigt som de ska plugga, träna, laga mat osv? :S
Måste nog springa ner till tvättstugan strax och boka tvätt-tid till imorgon, har såå mycket tvätt, inga rena kläder. vet inte vad jag ska ha på mig idag ;/

Ha en riktigt fin dag!
(här är vädret sååå mycket bättre än vad det varit under helgen, finns lite hopp om sol:)

Kom på en sak som hände igår ;P

Haha det var helt sjukt. Jag och kompisarna dansade på ett mindre dansgolv, och vet ni vad? Det var en kille, helt jävla dyngfull förstås, som skrek till mig; "Hit me" Hit me!" Haha flera ggr skrek han det. Fatta hur sjukt det lät ;P Jag trodde nästan att han skulle slå mig då jag gick därifrån eftersom jag ignorerade honom. Som tur var följde han inte efter

Bakis

Fy fan, hela dan har gått nu och jag har legat i sängen hela tiden för jag mår så dålift. Jag får skylla mig själv. Dte är hemskt hur man kan ställa till det för sig. DRack alldeles för mycket igår, men det var iallafall en rolig kväll :)
Ska försöka äta nånting nu, typ nudlar tänkte jag men jag lär inte få ner ned. Satan vad ont det gör i huvudet! Ändå tog jag bakistabletter men de fungerar tydligen inte på mig :(

Part tonight!

Yeah, jag är laddad haha. De blir Corona ikväll, skönt de så man slipper ta sig ner på stan.. Hoppas det blir skoj.. Men först ska jag ju till E och sedan ska vi dra till peddan på förfest ;P för en gångs skull vara på en fest med klassen, de ska bli spännande..

Det gick åt helvete

Ja tentan gick käpprätt åt helvete. Usch, ångest..

Jga ska ju på fest ikväll.. Men ju närmare de kommer desto mer vill jag inte gå. Jag är alltid sån. Och det hela bottnar i att jag inte är säker på hur jag ska ta mig hem. Jag hoppas ju verkligen att jag kan hänga med E och J så vi kan ta oss hem tillsammans.. Mne man vet ju aldrig. Jag vill inte åka buss ensam mitt i natten liksom..
Jag har inga kläder att ha på mig heller, jäkla skit..

Hemma hemma

Det var inte så roligt på stepen eftersom det var så svårt att hänga med när instruktören bytte steg. De va ingen bra musik heller så de var tråkigt. Inget pass jag varit på har varit samma sak, det varierar helt i svårighetsgrad och hur pass roligt det är.
På söndag blir det nog springa/gå och på måndag testar jag step-muskel igen, får hoppas det är roligare då..

Dagens

Dagens outfit: Svara smala byxor och ljusrosa mjuk långarmad tröja
Dagens väder: Grått, trist och kallt med MASSA gul/orangea löv överallt
Dagens humör: Aningens nedstämd
Dagens onda: Vaden, träääningsvärk!
Dagens träning: Stepmuskel (trots träningsvärken ja)
Dagens äta: Sallad till lunch, omelett med tomat och mjukost till middag och B&J's Strawberry Cheescake till efterrätt ;P
Dagens ångest: Tenta imorn = tentapluggångest!
Dagens antal koppar kaffe: 2 st

En kort liten lista ;P

Jag vill hitta kärleken jag med

Jag är så trött på andras lycka, bara för att jag själv aldrig verkar kunna finna den. Jag vill också känna mig älskad av någon, något som jag aldrig nånsin känt. Ingen kille har kunnat fånga mig, alla är så ointressanta, förutom en viss person då. På senare tid har det blivit värre, jag är mer nere nu än vad jag varit på ett bra tag. Hoppas verkligen att det finns någon som kan fånga mitt intresse för det är faktiskt ingen lätt sak. Jag är nog väldigt kräsen av mig (det har ingenting med utseende att göra). Jag hoppas sååå innerligt att det finns någon som kan få mig att helt och hållet glömma mitt ex. Alltså jag menar totalt.. Men ingen lätt match tyvärr..

Det blir träna iallafall

Men hoppas det går bra bara så jag inte får ännu ondare i vaden för då blir det jobbigt. Och armhävningar kommer jag inte kunna göra heller.. Träningsvärk överallt har jag..

Träna eller inte träna?

Mm det är vad jag funderar på som mest just nu. Klockan 16 är step-muskel passet och jag vill ju gå på de men jag har fortfarande sån sjuk träningsvärk i vaderna :S Kan man träna ändå? Det kanske går över då? Äh jag vet inte. jag har iallafall någon timme på mig att bestämma hur det blir men jag ska ju hinna både laga mat och leta fram träningskläder innan dess vilket kan ta en väldans tid i och med att jag inte vet vad jag ska äta och att jag inte har några träningskläder ;P diska måste jag ju också göra, är så hemskt slarvig och gör bara massa disk utan att diska undan, och när jag väl diskar så brukar jag lämna hälften eftersom jag inte orkar mer ;P haha..

Nu: åter till pluggandet!

Hemsk natt, den andra på raken

Natten mot igår drömde jag ju en mardröm om en viss person. Fast egentligen var dte en mysig dröm men på grund av olika anledningar var den ändå hemsk och jag mår dåligt över den.
Så inatt vaknade jag mitt i natten av att jag frös så jag skakade. Jag fick nästan ont i kroppen av frossan. Det var väldigt mysko. Hemsk natt igen alltså.
Men men, det är iaf såå sjukt mycket jobbigare att kliva upp ur sängen på morgonen nu sen jag möblerade om, kanske det blivit rätt feng shui (?) nu? ;P Äh jag vet inte. Grymt skönt är det, trots att sängen är gammal och knarrar..
Nä hörni jag ska försöka ta mig till bibblan strax, kan inte vara hemma hela dan som igår för det var hemskt! Jag måste verkligen plugga gärnet idag, tenta imorn ju *ångest*. Ser ut som att det regnar ute, usch :(

Ha en fiiin dag! =)

Snacka om dålig msn

windows live beta suger ju..

Jahapp, så ska man festa lite på lördag. Hoppas det blir roligt..

Don't wanna miss a thing

Denna låt är helt underbar..
Men jag hatar den! Kan någon gissa varför?

Vilken jäkla tråkig dag!

Usch, får det verkligen vara såhär? ÅÅÅh jag har så grymt trist. Kanske jag ska börja laga mat snart så jag har nåt annat att göra än att plugga.. Hmm..

Pluggandet går inge vidare

Iiiih, panik verkligen! Jag kan fortfarande ingenting ocvh tentan är om mindre än 2 dygn :S Shit hur ska det gå??
Nu har jag inhandlat massa god glass haha.. Men de ska ajjg inte käka nu, ska laga mat om en stund. Blir pytt i panna idag och  stekt ägg till.. Om jag orkar göra de vill säga :P


Idag är en sån där dag..

Ja det är en sån där dag då jag inte vill gå utanför dörren ens. Vädret är skit-trist, grått, blött och hemskt. Tyvärr måste jag pallra iväg mig till affären och handla lite.
Jga kommer spräcka min budget idag då eftersom jag måste ha Ben & Jerry's i frysen. Cookie dough är ett måste, sen tänkte jag prova strawberry cheescake, läste nånstans att den är supergod så de hoppas jag på. Synd bara att glassen ska vara så jävla dyr. Och så jävla onyttig. och så god att dte är omöjligt att bara ta litegrann =/

Nåja, drömde värsta mardrömmen inatt. Usch, vill inte drömma om honom har jag ju sagt ;( Och absolut inte såna drömmar som den jag hade inatt.. Fan..
Vill att detta ska gå över nån gång så jag kan börja leva på riktigt...

Snart läggdags

Jaa hörni, det var himla tur att jag gick iväg och tränade idag. Blev alltså step bas idag. Och som sagt, det var bra att jag gjorde det för innan kände jag mig rätt nedstämd, allt kändes så jobbigt och trist. Men det blev bättre efter träningen som sagt. Skapligt jobbigt var dte också, det märks verkligen hur dålig min kondition är. Och så fick jag lite ont i ena knät och sträckte vaden lite, men de går ju över. Och jag klarade inte av att göra många armhävningar, haha. Iofs så hade jag träniongsvärk i bröstmusklerna redan innan så..


Nej nu ska jag sova.. Gonatt!!

Ingen bra dag

Nä usch det är riktigt jobbigt just nu..

Ska strax iväg och träna, de blir nog jobbigt för jag är så jättetrött..

Lite bilder från dagen

   
Historiegränd..



"Mitt" hus. Mitt fönster ser ni längst ner längst till höger...

   

Korren på bilden i mitten. Till höger: hus som jag vill bo i. Tänk att ha en lägenhet där långt upp, bo i ett hörn vetter åt höger i bilden, vilken dröm alltså. På somrarna lyser solen där väldigt långt in på kvällen, det brukar vara jättefint..

RSS 2.0