Fortsättning..

Lämnar precis nordmaling så det är fortfarande en bit kvar. Jobbig bussresa är det ;/ Uscha

Är på väg ändå

Det blev att vi åkte iallafall. Men Usch vad vi velade, vägde för och nackdelar med bada valen vi hade. Tillslut blev det att vi for och det känns faktiskt bäst. Då hinner jag med det jag ska imorn. Och jobbigt som fan var det att lämna pojka..

Fast här hemma

Ja de blir inget åka av till Umeå ikväll. Ingen sandbil så långt ögat kan nå, typ. Pappa har ringt och ringt till både vägverket och de som sköter sandningen men det finns ingen förklaring till varför killen inte kommer hit och sandar! Det knäppa är ju att han hade sandat på en väg där han åkte förbi infarten till våran by men han hade kört förbi av nån knasig anledning. Jag skulle bra gärna vilja veta varför!
Så nu måste vi åka linje 10 imorn klockan fem i sju på morron. Då blir jag sen till handledningen och kommer måste släpa på massa packning på skolan hela dagen. Jäkla skit.

Det ser mörkt ut

Blir nog kvar här ett tag till. Har det inte sandats inom 2 timmar så kan vi inte åka till Umeå idag. Det innebär att jag kommer missa grupphandledningen imorgon, såvida vi inte kan åka 5 i 7-bussen imorgon bitti. Iofs kommer jag lite sent då men de är väl bättre än att inte komma alls. Det känns för jäkligt segt detta. This sucks bigtime!
Kankse ska kramas lite mer med pojka nu då, man får passa på när man kan..

Halkan ställer till det, blir vi kvar här??

Det är glashalt på vägen här, man kan inte ta sig nånstans. Och sandbilen verkar ignorera oss eftersom han körde vid nån väg i närheten men inte svängade in här. Ganska sur man är. Han som kör har jag gått i samma klass med, grr på dig! Visst skulle jag verkligen vilja vara kvar här men jag har ju skola imorn. Grupphandledning om lagar och studiebesök samt skriva rapport (eventuellt). Så jag kan inte vara kvar här hur mycket jag än vill. Hinner vi inte med kvart i 4-bussen så får vi väl ta kvart i 6-bussen, ingen fara på taket förutom att vi då inte kommer vara hemma förrän vid 9 ikväll..

Nu ska ajg gå och pussa småttingarna..

Inatt var jag galet kär i Robin Eriksson!

Hehe. Min dröm utspelade sig på ett hotell, jag bodde på ett hotell av nån anledning. Iallafall så jobbade Robin E från idol där, vet inte riktigt vad han hade för uppgifter men han var där iallafall.
Iallafall så träffades vi där och jag blev galet kär i honom. Tro det eller ej så tyckte han om mig också och vi hade värsta mysiga tiden tillsammans där på hotellet :P Sen minns jag inge mer om drömmen.. Hoppas på fortsättning inatt..? haha..

Jag har precis käkat en lussebulle vilket var grymt gott! Känner för en till faktiskt, hehe..

Lördag

Ja nu har man varit hemma i nästan 2 dygn och imorn är det dags att åka tillbaka till stan igen ;/ Blääää säger jag, vill vara kvar här förstås. Det är så julmysigt här, och pojkarna är så goa såååååå. Inatt ska jag ha en av pojka på mitt rum, den katten som inte äter av mina växter - nämligen Hugo. Haha, de går inte att ha tuffe laban och pelle där då dom ger sig fan på att dom ska till fönstret för att tugga på växterna. Dom är helt galna i dem! ;P sööötnosar..
Var en sväng till kramfors idag med mamma och pappa. Lämnade tillbaka böcker och lånade lite andra på biblioteket men en book som jag skulle ha och som det stod att den fanns inte, den fanns ändå inte på hyllan! Fatta hur sur jag är.. Måste ju ha den jädrans boken..
Aja.
Har precis käkat middag som jag gjort, det blev quorngryta och ris.
Snart är det kaffedags.

Samma skämt

Måns och Soran är på fredag hela veckan. Dom körde med samma skämt nu som på deras turne. Bland annat det där om svenska folkets egna porrfilmer. Haha. Same shit..

Blir spännande att se vem som åker ur Idol. Jag hoppas att det blir Johan iallafall. Han är så kass..


No headline

Jag drömde massa konstigt inatt. Bland annat att en massa läskiga rymdvarelser höll på att utrota människorna. PLötsligt kom en stooooor sån där luftballong (minns inte vad dom kallas för) och denna kom för att rädda oss (vi var massor med människor i en stad på nåt torg) och vi sprang dit. Det konstiga var att det hängde nåt nät där som vi vartvungna att sätta ihop som en påse så att ballongen skulle kunna flyga iväg med oss. Och så blev de. Och precis när vi åkte iväg så kom dom där läskiga varelserna i en buss (!) under vattnet och upp på land. Och jag tänkte att nu blir det synd om dom människorna som inte ville följa med i luftballongen. Men samtidigt förstod jag inte vars vi skulle ta vägen heller eftersom dom där varelserna invaderade hela jorden.. Huuh va hemskt de va. Hahaha..
Snacka om knasig dröm.

Hemma!!

Det är så himla skönt att vara hemma. Men konstigt känns de. Vaknade mitt i natten och trodde att jag var i Umeå. Mulle var på mitt rum och skrämde mig hehe ;P den sötnosen..
Nu ska jag dricka kaffe för att förhoppningsvis få huvudvärken att försvinna och sen ska vi vara ute med små-katterna!

Ha en bra dag!

Nu är jag riktigt trött

Sitter på skolan i ett grupprum just nu. Dagen har bjudit på mycket skratt som vanligt. Och en del mindre roliga saker. Och jag är så sjukt trött, vet inte vad det är med mig idag..

En kille skrev såhär till mig:

"Snopp i rumpan?"

Jag svarade:

"Stoppa en sån i din rumpa du, det bryr inte jag mig om direkt"

Haha.. Vilken idiot..

Juletid

Nu ikväll har jag plockat fram min lilla julgran, jättemysigt blev de. Stjärnan i fönstret lyser och julbyn som även den lyser står ovanpå tv:n, hae ingen annanstans att placera den :P
Sitter och bränner lite skivor samtidigt som jag tittar på Bonde söker fru. Och dammsugit har jag hunnit med, å diskat å lagt in kläder i garderoben (snarare slängt in) :P

Detta var fan det roligaste jag hört på länge:

"Kan du tvärvänta lite så ska jag tvärfråga gruppen". Haha det blev så himla roligt av de, fan vilka skrattattacker det framkallade :P Det är iofs taget ur sitt sammanhang så ni som läser kanske inte tycker dte låter så roligt men akn lova er, att de var de ;P


Im dead

Jag mår lite dåligt ikväll, är sjukt trött och har ont i huvudet och halsen. Uscha..
Så missar jag en fest i helgen eftersom jag ska hem då :/ Men men, man hoppas väl på att det kommer fler fester.
Jag ska iallafall gosa med pojka i dagarna 3! :D
Ska snart ut på en promenad så man får lite luft och det behövs efter att ha suttit still hela dagen.
Tror att denna grupparbetsdag har varit den som man skrattat absolut mest på, helt tokigt blev det ;P Så jäkla kul att det finns så roliga människor =)


man sitt här på arsle

Ja fy f*n va lat jag känner mig, vet inte i hur många timmar jag suttit vid datan idag. Har lyssnat på musik i många timmar, lovely. det är väl vad jag tycker om att göra mest just nu. Har kollat lite på scotts framträdanden bland annat :P
Ååh mindre än 2 dygn tills jag äntligen frå kramas med mina 5 underbara älsklings-pojkar!! Tänk att man inte sett dom på en månad :S

Blä på mig, har inte diskat. Jag gör mer disk än en barnfamilj, det är ett som är (nästan) säkert. Jag brukar för det mesta ta tag i det och diska men ikväll har jag varit fast vid datan av nån anledning..

Anna guidade mig förresten till att rensa hårddisken på datorn, tack ska hon ha =P men ja vet inte om datorn blev nå snabbare av det..

Är väl time to sleep snart..

Jag vill krama Henrik i Scotts!!!

Ååh, fan att det hela ska ske i Stockholm :( och att man bor så jävla långt ifrån. Hade jag haft pengar så hade jag inte gett mig, jag skulle ha budat högst och åkt till stockholm för en kram av vääärldens sötaste kille :P
Men verkligheten ser ju en annan ut. Måste försöka se om man inte kan få en kram av nån här omkring. Kramas på tok för lite. Typ aldrig :/

Ara Abrahamian

Jag är helt och hållet på Ara Abrahamians sida angående det som hände under OS och att han stängts av. Tycker det är ehlt sjukt att han straffas för nåt som inkompetenta gubbjäklar inom brottningen ställt till med. Det är så himla synd att det ska vara på det viset. Han är iallafall sjukt stark person som orkar kämpa för sin sak, det är beundransvärt. Och han har nog nästan hela svenska folket på sin sida. Han borde faktiskt få Jerringpriset men han är inte ens nominerad till det. Han är iallafall värd det mer än någon annan. Det tycker iallafall jag..

Tjoohoo

Det blev quornfärs och pasta till middag ;P så blir det när motivationen och påhittigheten inte vill infinna sig.. Då gör man quornfärs, så nu vet ni de :p

Haft grupparbete idag, blir alltid så flummigt mot slutet. Jag tycker i och för sig det är ganska kul, man får skratta rätt mycket. Och den som känner mig vet kanske att skratta är bland det bästa jag vet? =P
Allt som allt så tycker jag att det är en bra grupp jag hamnat i. Iallafall känns det som så än så länge.

Nu är det inte så länge tills jag får komma hem! Längtar!

And winter came

Lyssna på den, en låt på Enyas skiva. Den är instrumental, men det spelar ingen roll, den är jättehärlig att lyssna på.

Nu dundrar det här utanför då jag tror att nån skottar snö med traktor eller nåt. Jag har märkt att det ofta dundrar här utanför.

Snart är det dags att dra till skolan
för ännu en lång dag. 
Och jag vet inte vad jag ska laga för mat idag :/
  

Jävlar

Varför ska det vara nånting om Tranås på tv hela tiden för?
Det är en ort som man aldrig hört talas om i vanliga fall, förrns för nåt år sen. Och nu nämns det ständigt på tv:n. Jävla skit.

Enya

Enyas nya skiva är lovely!
Tokmysig musik att lyssna på.
Nu när vintern och kylan är här.
Skivan heter ju till och med "And winter came"
(tror den heter så).
Lovely.
Just lovely..

Jul och mys

Nu är det ganska mycket snö ute och det är så himla mysigt. Jul-mysigt.

Så här ser det ut i mitt fönster nu. Jättemysigt, jag har längtat efter att få ta fram ljusstaken.



Jag tänke ta några ,mysiga vinterbilder ute förut men ajg hade inte mobilen med mig då
(ja jag har ingen digitalkamera tyvärr). Men de får bli en annan gång.

Ska fixa klart middagen nu ja. Vet inte riktigt vad jag ska äta men det blir nåt med potatis iallafall eftersom de snart kokat färdigt.. Hhee..

häjj me je..

Godmorgon

Ja, god och god, jag har lite huvudvärk och känner absolut inte för att gå iväg till skolan men jag måste ju. Vi måste bli klara med vårat arbete denna veckan känner jag. Och jag ska åka hem på torsdag kväll (wiihii) så på fredag kan inte jag vara med och arbeta iallafall. Hoppas bara det är okej med gruppen.
Just nu gör jag som varje morgon; ser på RIX Morronzoo. De pratar om blogg-sm, om vad som gör en blogg bra och tips på hur man blir en bra bloggare. Det tycker jag är lite dumt för en blogg ska handla om just en person och dennes liv, alla skriver på olika sätt och det är ju det som gör en blogg bra tycker jag. Om man skriver på ett sånt sätt som "experterna" tycker så blir det  ju inte helt personligt. Visst, alla vill kanske inte ha en sån blogg heller.
Jag skulle aldrig lyssna till expertisen då jag känner att det skulle vara alldeles för mycket försök till att vilja bli "en stor" blogg, vilket jag såklart aldrig någonsin kommer bli och inte heller vill bli. Jag kör mitt race, take it or leave it.

Nog om det.
Jag har både druckit kaffe och te till frukost samt en smörgås med ost på. Och en kosttillskotts-tablett.Så nu är jag mätt haha.

Nej nu måste jag packa ihop grejerna och sen dra iväg till skolan.

Hoppas ni får en bra dag, ni som läser.. =)



Detta är en vacker pojk ;)



Bild: google.se

Verkligen j*vla dubbelmoral!

Kissie hävdar att hon är emot pälsindustrin. Samtidigt äter hon kött och använder skinn-produkter.
Jag skulle vila fråga henne vad som gör att dte är mer okej för henne att använda saker gjorda av skinn men inte päls.. What's the difference? Tror hon att djur inom skinnindustrin inte plågas som pälsdjuren gör eller vad?
Samma dubbelmoral hittar vi hos englas showroom.. Hon använder också fake-pälsar men använder absolut skinngrejer.

Sådant förstår inte jag, det är sån jäkla dubbelmoral, fattar dom, inte hur dumma dom är? Antingen så är man emot allt eller så är man det inte..

Det var ju moget

Jag såg precis en kille skriva på planket (ja jag hänger fortfarande på lunar S: ) som skrev att tjejer som väger över 55 kilo borde ta sina liv. Inte särskilt moget sagt. En person med stort ego som tror att alla skulle lyssna på honom. Vilken liten skit. Sen såg jag en som höll med han också som tycker att tjejer borde väga ännu mindre. Den killen har jag snackat med förut och han är helkonstig, går inte att prata med honom.
Fattar inte varför jag fortfarande är med i lunar. kanske jag hyser någon endaste liten förhoppning om att finna nån speciell där som jag en gång i tiden fann?
Nej, den chansen är minimal. Finns inga trevliga människor där.
Jag borde verkligen lägga ner det där..

I painted a picture of you

Ett utdrag ur en låt som jag blev tillängnad en gång.
Kanske inte den roligaste låten att få tillängnad till sig..
Men kan man inte säga nåt med ord själv går det ju alltid att säga det med en låt..
typ..

I'm sorry - Evergrey

I painted a picture of you
Your soul was red, and your mind was blue
And destiny laid a light on my creation
This dream I had made a slave of my passion
Reality was always too far away

And we were happy until it came too close one day
Suddenly I faced the truth of my dream
My love had only been a picture, a scene
I suppose I needed to believe
Didn´t want to see you had never been close to me

And I'm sorry this illusion,
has caused you a lot of pain
And I have no solution
I'll try to never be back again

Det var jättekul.. Eller inte.. Personen i fråga har nog sedan länge glömt bort det här men det har inte jag, abviosly. Det är sånt som inte försvinner.. Hur mycket man än vill..

Jag sitter här och försöker leta fram en låt som jag vet att jag har nånstans men ajg hittar den inte. Slår vad om att den är på nån av skivorna som jag har hemma hemma :S


Okej

Hmm, Kramforsbor är inte särkilt trevliga av sig har jag märkt..

Jaja. Jag kommer inte blir klar med mina sociala nätverkskartor tills imorn. jag kommer lämna in dom i "befintligt skick", so to
speak. ajg struntar i om jag måste göra om dom för då vet jag iallafall vad jag gjort fel. Inte för att jag fattar hur en lärare kan bedöma hur mitt sociala liv har sett coh ser ut just nu..

Idag har jag satt upp min ljusstake i fönstret så nu är det julmysigt här. Jag älskar julen och vill göra den extra lång, därför har jag börjat redan nu med att ta fram julsaker. Det måste ske successivt för annars känns det bara konstigt när man tar fram allting på en och samma dag. Jag måste hinna vänja mig också så att dte inte blir sån där konstig känsla om att det inte är jul :P

Jag kommer att drömma om en vacker pojke...

Jag kommer drömma om denna vackra pojken inatt.. Hehe..
Och hoppas att jag slipper fler drömmar om att mitt ex ska gifta sig. Sånt vill jag gärna slippa..
Haha..

Scotts- Henrik..? Be mine ;P haha.. Gosh vilken snygging!


I loved it!

Jag älskade Twilight!
Jag behöver nog inte säga så mkt mer just nu. Later..
Nu ska jag fika och se på film hehe ;P


Nobody puts baby in a corner

Jag kom just på en sak. På en byggnad vid Vasaplan står det: "Nobody puts baby in a corner" med stora bokstäver. Jag såg det av en slump sist jag var på stan, blev lite förvånad. Haha.. Undrar varför den texten står där... ?
Nää nu måste jag hoppa in i duschen!

ha en bra dag!

Jag tycker att det var rätt

Att Anna åkte ut ur Idol igår alltså. Ibland kan hon faktiskt sjunga rätt bra men jag är inte så förtjust i hennes mörka röst.
Nästa gång åker nog Johan, dte borde han göra. Fast han var rätt bra igår tycker jag. Enda gången jag tycker han gör bra ifrån sig, då tycker alla att han är kass. Hehe.. Hans version av Friday I'm in love var riktigt bra. Han skrek ju inget igår vilket var en lättnad :P
Nåja.
Ja vaknade kvart i tio av syrrans mess om att kaffet var klart. Inatt har jag sovit typ hur många timmar som helst. Det tog i och för sig lång tid att somna men när jag väl somnat så sovde jag gott.
Lite fest var det häromkring också, men dom kom igång rätt sent, typ vid 11-12.
Jag vill också festa :/

Snart är det jul!

Åh, här kommer det spelas julmusik i ett vill jag lova!
En favoritjullåt är "Jag vill bara ha dig" med Brandsta City Släckers, den är kanonbra! =)
Äntligen kan man lyssna på denna mysiga musik. Jag älskar julen!

Titta på denna bild!

En ganska gammal bild på Tuffe och Laban ;P Kolla in vad Tuffs gör ;P


Twilight

Imorn ska jag och syrran se Twilight. Har bokat biljetter så nu ska det bli av biobesök denna helg, som inte blev av förra helgen. Har hört att den är bra så, hoppas man inte slänger pengarna i sjön :)
Kollar idol nu, kevin bäst som vanligt.

Funderar på att se på en skräckfilm sen.. Kanske. Jag vågar nog inte.. hehe.. får se

För en gångs skull är jag med i en tävling.

Har bara tänkt att jag kommer aldrig vinna, tänker väl så nu med men har man inte provat så...
Tävlar iaf om ett paket med 2 par fina trosor, tvålar och en pafym.
minns inte bloggen men den finnspå startsidan, Therez garderob tror jag det var..
Påminner mig själv lite nu så jag inte glömmer bort att jag är med :p


Förvisad till ännu en helg i tråkighetens tecken

Ja fy sjutton vad illa det känns. Sitta här på rummet och uggla igen tycker jag inte om.
Men vad för val har man egentligen.
Men nästa helg åker jag hem till gubba! Saknar dom olidligt mycket!!
Nu är det väl en månad sen vi var hemma sist tror jag, usch :(
har inte fått kramas och gosa med mys-grabbarna på en månad =(
det känns skit.

Dags för mig att plugga!

Nu är det tid för att släppa alla andra tankar åt sidan och bara koncentrera mig på pluggandet ett tag.
Måste gå igenom lagarna och de paragrafer som läraren gått igenom, stryka under så jag hittar igen dom lättare (vi får ha lagtext-kompendiet på tentan). Så måste sociala nätverket göras klart. Hujeda mig vad jobbigt det känns..
Nä nu är dte verkligen dags att stänga tv:n, dra på mig tjocka strumpor så jag inte fryser om fötterna och sätta mig med alla papper, block och kompendium.

Have  a nice day!

Inte en dag

Det går nog inte en enda dag utan att jag tänker lite på honom.
Lite svårt att glömma är det ju när så mycket poppar upp i ens närhet som gör en påmind.
Lite jobbigt är det..

Men men, ska inte gräva ner sig för det..

Jag har inga som helst planer för denna helg och det känns så himla jobbigt :( ännu en helg då jag bara sitter här ensam och tycker synd om mig själv. Underbart.
Ingen man kan fråga om de vill hitta på nåt heller, skiiittråkigt :(

Jaja, nog med klagan nu.. Dags att sova..

Gonatt!

Scotts-Henrik

Jag är nästan mållös..
Kan inte finnas nån finare än honom..


Utmaning

Tänkte att jag för en gångs skull ska ge mig på detta. Jag vill att ni som läser ska göra samma och sedan länka till er blogg så jag får se vad ni önskar er, det vore kul =)


Tre hårda klappar:
1. Riktigt bra hörlurar (in-ear)
2. En iPod
3.  en optisk datamus (eller va de nu kallas)

Tre mjuka klappar:
1. Mjuka lite tjockare strumpbyxor, gärna mörkgråa och svarta
2. Tjocksockar
3. vet inte (?)

Tre viktiga klappar:
1. Att mina kissemissar får vara friska och må bra
2. Att julen blir bra trots mycket plugg att tänka på ;/
3. Snö!

It's just not my day!

Jaa hörni, min dag har inte börjat bra. Haha jag är så klantig. När jag höll på med mascaran så råkade jag tappa den på armen så armen blev svart och naturligtvis föll den ner på golvet nästan längst in under skrivbordet. Och så råkade mitt hår komma i vägen så mitt hår blev svart också. Å tröjan jag tänkte ha på mig nu råkade jag tappa på badrumsgolvet, typ i duschen och där var det blött eftersom jag duschat, så den blev blöt :S Haha det är inte min dag idag..

Hörde nyss att Lasse Kronér blir årets julvärd, det blir nog bra det =)

Kan min dåliga start på dagen bero på att jag drömde en hemsk dröm om att en viss person skulle gifta sig? :S

Godmorgon!

Åååh det är alltid så svårt att kliva upp på morgonen. Jag snoozar ju nästan en timme varje morgon :S Jag måste skärpa mig. Önskar att jag vore sådär äckligt morgonpigg..
Ska försöka ta mig orken till att duscha nu tänkte jag. Huua, det är 6 minusgrader ute idag, de blir kallare och kallare för varje dag.
Måste bara säga att jag såg klart på The Mist igår och den var hemsk :S Alltså, helt sjuk story men det som gjorde den så hemsk, sorglig och tragis var slutet. jag mår lite dåligt över hur den slutade :S Uscha..
Just de ja, kollade på kvällsöppet igår. Blondinbella var ju med coh debatterade om manlig fåfänga. Visst har hon kanske saker att säga, typ, men herregud. Hon babblar på i ett rasande tempo! Och de blir än värre med hennes dialekt. Man kan väl säga som så att en som har dålig hörsel och som kanske kollade på programmet igår, hur skulle den personen ha en chans att höra vad hon säger när hon pratar så himla fort? Jag tycker ju att hon når ju inte ut till alla, vilket jag trodde är hennes ambition..?
Äh..
Nu ska jag duscha iaf och sen äta frukost..

Ha en bra dag..

Sommarbild

I dream away...



Jag tänker mig ett bra och välskrivet inlägg varje dag

Hur tror ni att detta går för mig då?
Jo men det märks ju. Jag skriver aldrig om något intressant och viktigt utan bara om min tråkiga vardag. Skulle vilja vara som anna (pyttis.blogg.se), hon skriver så jäkla bra och läsvärda inlägg. Hur bär man sig åt?? Jag vet inte hur många gånger jag försökt sätta mig ner för att skriva ihop något bra och som handlar om något viktigt men jag räcker inte till för sånt. Finns såå många inlägg som jag börjat på i hopp om att skriva ihop något läsvärt men som alltid har gått åt skogen och ej publicerats. Fast ändå, man ska ju inte försöka vara något man inte är..

Grease

Hola!

Just nu sitter jag och kollar på Grease, en film som jag verkligen älskar! Denna och Dirty Dancing är filmer som verkligen har satt sis i hjärtat eller vad man ska säga. Underbara filmer..
Äter godis också, fyy på mig ;(


Dom skriv ju om samma saker

De flesta bloggare skriver i princip om samma saker. Just nu tjatar alla om Twilight.
En lustig sak jag märkt är att när en bloggare bli förkyld, då är de flesta andra också förkylda samtidigt och alla tjatar om det. det är ju lite roligt att så många bloggare blivit förkylda exakt samtidigt. Sen när en blivit frisk och slutar tjata om det, då blir det samma sak med de andra.

Och vet ni en sak? Min blogg suger! Och det står jag för. haha.. jag är lite knäpp ibland.. kanske..


0,5 poäng från VG

Jaa hörni, jag klarade ju andra medicintentan också =)
Men en halv poäng från VG känns surt.
Jag ska se om det inte finns nån chans till att få ett till litet ynka halvt poäng så jag får vg i den kursen, de vore ju roligt om så skulle bli fallet.
De ser väl ganska bra ut om inte annat..

Billigt från ginatricot

 
Detta fina linne inhandlade jag på ginatricot för någon vecka sedan. Jag tycker det var himla fint med den där detaljen i mitten där banden sitter som man ska knyta i nacken.. 49 kronor.. That's cheap, right?


Mitt W-LAN fungerar inte!

Jag märkte idag att mitt så kallade W-LAN/Hp wireless assistant/ eller vad tusan det är, de där som gör att man ska kunna ansluta till internet trådlöst, inte fungerar. Normalt brukar jag ha den avstängd eftersom jag inte behöver använda det hemma men idag skulle jag ut på nätet då jag var på skolan men det fungerade inte. Och nu har jag kommit på att förut kom det alltid upp en ruta i högra hörnet där det stod Hp wireless assistan på/av men det gör det inte längre. Har inte tänkt på det förrän alldeles för en stund sedan. Vad sjuttsingen är det som hänt egentligen? i need help :(

Varför kan dom inte uppenbara sig "på riktigt"??

Nää jag vill inte se fler otroligt fina killar på tv som man bara kan drömma om. Jag vill ju att en sådan ska uppenbara sig här, på riktigt liksom.
För den sakens skull så ska jag sluta kolla på <dansbandskampen så jag slipper se sångaren i Scotts - Henrik.
Och sluta se på Färjan så jag slipper se Glenn.
Haha nej nu driver jag med er, tänker inte alls sluta se på de programmen och därmed hålla mig ifrån att kolla på dessa söööta grabbar ;P Men de är rätt jobbigt när det hela tiden finns massa som man bara får drömma om och frustrerande när man inte kan inte kan hitta någon på riktigt.
Ser ni mönstret här? Båda dessa killar är blonda. I like pojkar med blont hår, så som Henrik har är jättesnyggt ;P

Givetvis vill man ju ha en jäkla gosig och snäll pojk också.
Måste ju lägga till detta (viktiga) då resten av inlägget blev en aning ytligt :S haha tja, nån gång ska man väl få göra de å :P


Läsa bok och sen sova

Nu ska jag krypa till kojs.. Orkar inte vara uppe längre, har plågat mig tillräckligt nu.
Ska stänge av datorn, borsta tänderna och sen lägga mig och läsa Stenhuggaren av Camilla Läckberg, om jag orkar vill säga..

Sov gott alla!

Glenn i Färjan är såååå snygg han!

Ni vet han den där kocken i Färjan. Han är ju skiiitsnygg! My kind of guy :P

Oh my ;)



< Drömma kan man >

Nu är jag jävligt upprörd!

Hur kan människor vara så jävla oansvariga?
Dom där a*en kommer se till så hela byn blir full med stackars vilda katter, eller så kommer massor med söta små pälsbollar gå en hemsk död till mötes när dom där jävla asen inser att folk inte vill ha katter. Och lämna bort dom när dom bara är 8 veckor, det borde faan vara brottsligt! Varför finns det inga lagar som täcker sånt här?
Dom borde fatta hur mycket lidande dom kommer ställa till med. Dom skaffar bara katter för att dom tror att dom ska tjäna pengar på det.
Stackars små oskyldiga liv sätts på spel här, dte är så orättvist! Jag känner att jag skulle vilja ta hand om alla, jag önskar verkligen att det gick. Och jag är så grymt förbannad på dom där människorna!

Kladdkaka som inte är kladdkaka

Ja jag bakade nu ikväll, kladdkaka skulle de ju bli men den var inne i ugnen för länge så den blev inge kladdig ;/ Men men, god blev den ändå även om jag föredrar när den är riiiiiiktigt kladdig och varm med god vaniljglass till..
Åh jag är såå himla trött! Jag blev lite piggare efter våran härliga kvällspromenad men nu är jag lika förbannat trött igen :S uscha..
Dags att diska snart då..

Måndag

Hej blogg-lovers! ;P Bra med er idag?
Jag är redan hemma, de blev inte mycke grupparbete idag. Men jag sitter och läser i en av de obligatoriska kursböckerna och ser om jag kan hitta något bra tills imorn.
På morgonen imorn kommer J hit för vi ska försöka göra lite på våran par-rapport om socialt nätverk. Jag har lite smått panik inför det för jag fattar inte hur vi ska hinna! Och så är jag mäkta sur över att vi inte vet exakt vad det är vi ska kunna till tentan. Vi har inte fått några direktiv, iallafall har jag ingen aning om de. Men jag är inte ensam om att inte veta. Måste ta reda på det där snart..
 
Nej nu måste jag återgå till läsandet!

Lyssnat på musik hela långa dagen

Vad finns det annars att göra en tråkig söndag? Det är så underbart med musik, när man lyssnar på något som man verkligen älskar. Jag har kommit fram till att jag älskar musik i stil med Afzelius "Tusen bitar". Sån där lugn och härlig musik. Ska jag vara ärligt så har jag inte lyssnat på hans musik nåtning, förutom denna låt och Flickan från landet i norr. Hmm, kanske är läge att börja nu då? :p Har även börjat lyssna på Jan Johansens gamla schlager Se på mig, jag tycker den är väldigt bra. men tro mig, det tyckte jag inte då den vann melodifestivalen för, ja, hur många år sen är det nu? Var det 1995 eller när var de? Jaja, sak samma..

Belive it or not, jag har fixat lunch till morgondagen! det är tredje skoldagen på raken som jag har fixat det. Jag tror det beror på att salladerna man kan köpa har blivit väldigt äckliga och att den enda varma vegetariska rätten man kan köpa smakar surt och äckligt (spenatlasagne). Jag har pressen på mig nu att fixa egen mat, och det är ju bara för bra egentligen. Inte nyttigt at äta sallad med massa fetaost och vitlöksdressing varje dag :S Förresten så har jag varit ganska nyttig idag, haha. Har inte smakat en enda godisbit eller nåt sånt. Har ätit en pepparkaka och en Kornmo-kaka till kaffet i eftermiddags och det är ju inte så onyttigt jämfört med vad jjag annars brukar äta. Jag är lite överraskad över detta faktum, då söndagar är tråkigste dagen i och med att helgen är slut och då brukar sötsuget vara större än nånsin men inte idag.

Jaja, kanske man ska diska nu då efter middagen. Och sen får jag nog ta och se på nån av filmerna, har ju rätt många osedda nu.

Tjing tjingeling!

Klantiga jag

Jag råkade putta ner en av mina glas-ljusstakar i golvet så den gick mitt itu :/ Måste skaffa lim och se om de går att laga den. Men den kostade bara 10 kronor så de är väl ingen jättestor förlust direkt men ändå väldigt onödig.

Förresten så är jag i desperat behov av musik-tips. Nån som kan tipsa om nåt bra?

Innan klockan tolv SKA jag sitta vid skrivbordet med böckerna!

Haha, tror ni jag kommer lyckas med det? ;P Jag ska försöka iallafall.
Det som står i agendan är:

- Sätta små färgglada lappar i lagtext-häftet så man lättare kan hitta igen de viktiga lagarna (vi ska få ha lagtexterna med på tentan)
- Sociala nätverket
- Gå igenom förra föreläsningen i rättsvetenskap samt gå igenom morgondagens föreläsning (måste komma ihåg att jag måste gå till skolan tidigare imorn och skriva ut power points också, om jag inte orkar gå till UB idag vill säga)

Jag sov alldeles för länge idag, huua så skönt det är att sova! Men det är så jäkla kallt i mitt rum så man vill inte direkt stiga upp av den anledningen.
Det är ganska kallt ute också, 3 minus och alldeles vitt ute. Vintern is here! :P



Lyssnar på Björn Afzelius

Och ögonen tåras.
Usch vad jobbigt.

Tankar..


Tillåt mig att skratta lite

Haha, jag förstår inte hur alla bloggerskor och bloggläsare orkar bråka som dom gör. Som det där med stinalee tex. Jag tönker inte dra upp nånting om det för jag tycker det är så töntigt. Varför inte bara ignorera kommentarer som man inte gillar och sen fortsätta som vanligt utan att förstora upp saken?

Imorn ska jag duscha det första jag gör då jag vaknar, det var länge sen jag duschade på morgonen nu eftersok jag aldrig orkar kliva upp så tidigt för att hinna med mig. dessutom hatar jag mitt hår när dte är nytvättat hehe..
Sen måste jag plugga, har skjutit upp det hela helgen :/

He´s hot!

han den där Henrik, sångaren i Scotts är ju bara för snygg. Me like ;) Min typ av kille det :P
haha.

Vill ha!



Doftar underbart! Jag vill ha parfymen och flaskan med body lotion..

Jahaja

Människor skjuter björnar efter att någon blivit attackerad. Men vad fan hade dom kunnat vänta sig när dom inkräktar i djurens samhälle? Varför ska människor alltid tro att vi har rätten att vara precis överallt och bestämma över alla djur? Tänk efter hur jävla onödigt och hemskt det är när björnarna skjuts efter att någon blivit attackerad. Som om dom tänkt liksom: "Ja nu kommer en människa vandra omkring i mitt område, då ska jag attackera!"
Och så är det samma sak när björnarna kommer in i vårt samhälle, dom skuts då med. Björnarna skjuts både i sina egna hem och i vårat samhälle. Är det rättvist det?


Allt jag gör

Allt jag gör, är drömmer en stund om dig
Allt jag gör, är blundar och drömmer
så finns du hos mig
Då möts vi i hemlighet, där ingen ser och hör
Allt jag gör, är drömmer en stund om dig
Allt jag gör, är blundar och drömmer
så älskar du mig
Låt det inte sluta med att drömmer är allt jag gör


Vem??

Vem är du som kommer från Kramfors och som kommenterar anonymt hela tiden? Om du nu har så bra råd att ge mig, varför vågar du inte visa vem du är då? Vet iallafall varifrån du kommer. Men visst, man får väl kommentera anonymt om man vill, men du har ingen aning om varför jag mår dålig egentligen så ditt råd hjälper inte kan jag säga på en gång.
Svårt att svara på kommentarer när dom är anonyma. Synd det..

Det finns en parfym som jag vill ha!

På Body Shop finns en ny parfym, minns inte riktigt namnet men dte är nåt japanskt typ japanska liljor eller nåt sånt. Doftar såå gott! jag vill ha både en sån body lotion och parfymflaskan men det är inte att tänka på för de är ju rätt dyra :( faan. Tycker verkligen om den där doften, den är väldigt fräsch. Julkappstips hehe ^ ^

Lördag

Här snöar det, gud så härligt =) mysigt..
Jag mår riktigt taskigt idag, har kommit in i en period då jag mår skit jämt :S usch..
Ska dricka kaffe och äta lussebulle nu, medans jag lyssnar på Arvingarna igen :P ja vad töntig jag är, finns säkert nån som tycker de men de skit ja i. Arvingarna är bra :p och snygga göteborgare liksom ;P

2 saker ni inte visste om mig;

* Jag har varit med i en musikal. Japp, det är sant. När jag gick i andra klass var jag med i en musikal som hette Sopan. Och gissa vad? Jag spelade huvudrollen, Sopan. haha :P Fatta hur modig jag var på den tiden. Det var bara en föreställning men ändå, sjunga och skådespela inför massa folk när man är 8-9 år gammal är väl rätt bra, right? Jag tror iallafall att jag var i den åldern, minns inte hundra. Var väldigt länge sen iaf. Det är ett riktigt roligt minne iallafall, jag tyckte det var jättekul faktiskt =)

* Jag älskade Arvingarna när jag var mindre! Alltså, jag avgudade dom nästan, haha ;P Tyckte att Casper och Lasse var såå himla snygga också. Det är dom fortfarande, fast dom blivit rätt  gamla. Jag älskade deras musik, lyssnade på dem jämt.
Nu sitter jag och laddar ner massa skivor med dom, nostalgitripp tänkte jag ;P


Det har blivit jobbigt

Jag kan inte prata med folk längre. Jag blir som dum i huvet när jag ska prata med nån, säger knäppa saker. Åtminstone känns det alltid som att folk tycker att jag är knäpp då jag pratar med dom. Så var det inte förut, jag kunde prata med folk. Förstår inte varför det blivit så jobbigt för nu :S

Hmm, jag borde kanske lägga in en bild på mitt långa hår här snart hehe. Idag gillar jag faktiskt mitt hår eftersom det är ganska rakt, känns mjukt, glänser och inte är trassligt. det varierar så himla mycket annars, och så brukar håret vilja locka sig själv på vissa ställen. Men jag vill ha det rakt och inte trassligt. Måste iallafall få topparna klippta nån gång :P

Nej nu borde jag gå och lägga mig..

Dagens middag: tacopaj

Det blev väldigt gott =) Fast jag hade velat ha lite mer tacosmak på den än vad det var. Nåja, får prova en annan kryddblandning till nästa gång.
Vad ska man hitta på nu då tr? Vi skulle ju ha gått på bio men vi har skjutit upp det till imorron istället.
Ikväll är det ju Idol, det måste man ju se. Eller doobidoo. Och så har jag massa filmer jag måste kolla på. Om man bara hade känt nån som man kunnat bjuda hem och kolla på film med. Typ en mysig kille höhö ;P

Drömde en härlig dröm inatt ;)

Hehe, jag drömde att en massa söta killar kom och hälsade på. Alltså inte här, utan hemma hemma, so to speak.. Det var grymt söta och mysiga killar och jag fick kramas med allihop :P haha det låter nog en aning knasigt kanske. Men jag tror att jag hittade nån favorit bland de där söta killarna, haha ;P Minns inte drömmen i detalj, exempelvis hur många dom var. Men det var härligt att drömma att jag fick kramas med pojkar som tyckte om mig allihop :p

Låt den rätte komma in

Ikväll ska nog jag och syrran på bio och se låt den rätte komma in. Hoppas den är bra så man inte betalat massa pengar i onödan ;P

*puh*, jag har försökt städa här, går inge bra. Jag har kommit in i en period igen då jag verkligen hatar mitt rum. Jättejobbigt :(
Måste fundera ut vad jag ska göra till middag också. Hmm...

Nej nu ska jag fortsätta se "You don't mess with the Zohan" :P Om du inte sett den så gör det! Ganska rolig film..

Jag lyckades laga en god middag!

Det blev quorngryta med saffransris till, supergott! Jag hade i lök, gul och röd paprika, matlagningsgrädde (lätt), quornbitar, paprikapulver, vatten, buljongtärning och soja. Saffransriset är så enkelt att göra, bara att hälla i pulvret medans riset kokar.
Nu har jag ont i huvudet och diskbänken är full med disk, orka inte diska! Men jag måste de för jag tänkte svänga ihop lite egen glass och det känns som jag vill ha diskbänken tom då. Fast först ska jag nog krossa daimen med hammaren, fanken vad det kommer dundra här då :P



Livet är så tomt och trist utan djur!

Ni kan inte ana hur mycket jag saknar att ha djur omkring mig. Det är verkligen skit att vara här ensam, när jag så gärna vill omfamna en gosig kisse, vovve, kanin, marsvin etc ÅÅh =( Men det går ju inte att ha djur här, det är ju för litet. Så himla tråkigt.


Måste sluta med detta beteende!

Fy fan vilken ångest jag har nu. Vilket jäkla beteende jag har, det är inte bra alls. Jag måste ta tag i mig själv och mitt liv snart, kan inte hålla på såhär.

Äh jag har inget vettigt att komma med just nu..

Rättskunskap today

Missade ett samtal som förmodligen var från min läkare :( jävla skit, jag måste ju prata med honom. Fan fan fan! Bara för att jag alltid glömmer att slå på ljud och vinbration på mobilen då jag slutat skolan.
Jag är så jäkla trött så jag orkar inte plugga även fast jag verkligen måste! Jag fastnar vid datorn jämt, skulle inte ha slagit på den alls. De blir alltid samma sak, att jag fastnar med att läsa massa bloggar. Idag hade vi föreläsning i rättskunskap om civil och offentlig rätt. fatta att vi ska ha tenta i detta samtidigt som vi har två grupparbeten??!!!!! :S I will die.. Jag kollade igenom checklistan till vårat stora grupparbete och, då dog jag en gång till. Men jag hoppas vi kan reda ut allting tillsammans i gruppen, tyvärr så är jag så trög så jag fattar typ ingenting och stressar upp mig som fan över hur vi ska kunna få med allt. Speciellt är dte så i början innan man har kommit igång med skrivandet..

Försöker trycka i mig vatten också eftersom det ju är bra för kroppen och jag slarvar alltid med det..

Hudproblem

Jag läste precis blodinbellas blogg, hon hade låtit någon hudexpert svara på frågor. En fråga handlade om Tetralysal, ett antibiotika mot acne. Det är just den medicinen jag tagit mot min acne. Den fungerar verkligen på mig, alla finnar försvinner och till och med ärren ljusnar något men de bieffekter som jag fick var att det kliade överallt i början och att jag blev så ljuskänslig så till och med en vanlig lampa kunde göra huden knallröd. Men det är klart att medicin kanske inte är det bästa att ta till men har man inte råd med såna behandlingar som blondinbella har, vad har man då annars för alternativ?

Jag har blivit knäpp, har nämligen fått cravings efter avokado! :S Ååh det är så gott ju. Vet inte varifrån mitt begär kommer men jag tycker ändå att dte är bra att jag då äter nyttigt fett istället för att ha sjukt begär efter godis och sånt onyttigt fett.. hehe..

Förbjuda djursex är fan självklart!

Jag blir så jävla förbannad och ledsen att det finns så sjuka människor som utnyttjar djur sexuellt. Vet inte vad jag ska ta mig till, det måste förbjudas! Det är så sjukt så jag vet inte vad. Hur faan kan nån utnyttja djur på det sjuka sättet? Hur fan kan människor utnyttja djur över huvud taget? Människor är det dummaste och sjukaste släkte som finns och jag skäms verkligen över att jag är människa.

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1365035/de-leder-djursex-natverk

Tisdag

Jäkla jobbiga dagar vi har i skolan just nu, jag får nästan lite panik. Mycket att göra som man inte orkar med när man kommer hem så sent, och jobbiga ämnen som tas upp.
Nåja, håller på att fixa lunch till imorgon då jag inte vill köpa lunch imorgon med.
Är grymt godissugen, har ätit 3 godisar men inge mer ikväll. Jag har nog bara sug efter mat, har inte ätit nåt riktigt idag. Så jag måste komma på nåt att käka nu:S


Jag har en lägenhet!

Alltså, jag är etta i kön, vilket betyder att jag i princip har den. Men det dumma är att idag är sista svarsdagen och jag har inte kunnat kolla på lägenheten. Har inte råd heller tyvärr ;/ Så det blir inge med den lägenheten tyvärr.. Jäkla skit..

Jag tror att jag är alltför frispråkig vad gäller mig och mitt liv men nu är det slut med det. Jag ska sluta allting inom mig istället (fast det gör jag ju ändå redan så)..

Kom gärna med tips på bra musik =)

Gonatt

Detta blir en jobbig dag

Idag går vi till halv 5, hemska tanke. Blir ju så varje dag nu denna vecka, jag är inte van vid det :S Inge kul att vara på skolan hela dagen med magvärk. Fy fan.
Jag fick nu reda på att min läkare bara jobbar onsdagar till fredagar. Det är så typiskt att när jag kan ringa så är han aldrig där. Så jag ringde mottagningen som sa att hon skulle be han ringa upp mig nån gång under veckan. Får se när det blir av då.
Jag känner inte för att gå till skolan idag. Önskar jag slapp..


Surt och salt, det svider!

Haha jag är så knäpp. Jag åt en sur godisrulle. Sen åt jag lite ostbågar. Nooo good combination! Fy faan vad det sved på tungan. Aj som fan..
Nä nu måste jag fan göra något åt mina otroligt dåliga matvanor. Det här går inte längre..

Jag såg idag på ginatricot...

Dom säljer klänningar där 50 kronor av klänningens pris (149:-) går till en flicka som heter Tatiana, som brännskadades svårt när hon va liten. Föräldrarna har inte råd med operation så hon har fått leva med plågor hela sitt liv. Har ni läst om det? Det stod i aftonbladet för några veckor sedan. Hon skulle opereras här i umeå, några läkarstydenter ville samla in pengar till henne så att hon skulle få opereras.
'Jag tycker det är bra gjort att skänka en del av intäkterna till denna flicka vars öde är så tragiskt..

Och så grattis till Kalmar =)


Idag är jag TRÖTT!

Men det är nog inte så konstigt, gick inte och la mig förrns vid 2 inatt, och så klev jag upp klockan 7 imorse för att tvätta. Jag är stolt över att jag orkade kliva upp. Men jag var tvungen eftersom jag hade så mycket tvätt. Fattar inte hur de kan bli så mycke :s
Kvällen igår var misslyckad tyvärr. Kanske det hade blivit roligare om jag druckit mer. Det går inte att gå ut när man är typ nykter. Jag gick ju hem själv mitt i natten och det var riktigt läskigt, men vad skulle jag göra liksom, ville inte förstöra för dom andra. Men så här är det: jag kan bara ha kul när jag går ut om jag kan vara helt säker på att jag kan "hänga" med de jag går ut med. Så var inte fallet igår, dom är ju typ bästa kompisar och då är det ju svårt att klämma in sig typ.. Men inge ont ord om dom, dom är helt OK. Undrar bara vad dom lär tycka om mig nu.. Men det skiter jag i egentligen, jag vet att jag inte är som alla andra ändå så.
Åh jag vet inte om jag ska ta mig orken till att dra till iksu sen. jag vill ju på stepen imorn ;/ ah får se hur jag gör.

Jag ska nog glo på film nu och käka glass..

Nos teneís/tener?/ una dia muy bien! (har ingen aning om det blev rätt det där, är ju ett antal år sedan jag läste spanska)..



Så ser mina naglar ut just nu *:P lila skimrande. Tycker det är fint. Men usch vad jag ogillar mina fingrar, dom är så snea och krokiga :s weird.. Och korta och tjocka är dom, som små korvar. Uscha..

Hej

Undrar varför jag är uppe vid den här tiden kanske?
Jag har haft en hemsk kväll, usch, vill inte prata så mycket om det egentligen.
Men känns som jag förstörde för vissa.
Kan inte rå för det, när man försöker passa in och vill ha nån att umgås med.
Fattar inte varför jag ger mig in på att försöka med de som redan är så tighta liksom.
Jag tycker inte om allt skitsnack som är i vår klass. Det är så synd att det ska vara så.
Är less på livet just nu.

äh gonatt

Kattungen som försvann lever

För några månader sedan bloggade jag om en kattunge som råkade smita ut typ på en gång efter att de som skulle ha den kommit hem med den. Det var i slutet på juni nån gång.
Kan ni tro att den lever?
Jo det gör den! Det trodde jag aldrig, man tror ju inte att en liten kattunge ska klara sig ensam ute.
Men den har på nåt sätt tagit sig ungefär en halv kilometer från där den försvann och bor nu under nåns stuga.
Lyckligtvis så kommer den få en familj att bo hos för dom ska försöka fånga in den nu i helgen. Svårt kommer det nog bli eftersom den är så vild men har dom tålamod och förståelse så kommer det nog gå bra tror jag.

Jag är uppe tidigare idag än igår iaf, skönt det. Kollar på ska du säga!, finns inte så mycket annat som går på tv just nu. Nu ska jag försöka få i mig lite frukost..

I want this one!



Underbar. från H&M.
Har provat den redan, känner mig jäkla fin i den.
Synd man inte kan köpa den.. =(
Om det hade varit rött tyg under den svarta spetsen så hade den varit riktigt fin att ha till jul.

Vilken skräpig dag

Usch jag mår riktigt dåligt idag :s Vaknade med huvudvärk, förmodligen för att jag sov för länge (till halv 10), mår lite illa och är trött och massa andra saker som gör att jag mår kass..
Jag måste samla krafter för att gå på affärn sen, är sugen på avokado hehe.
Förresten, jag gjorde glass igår ju, vispade ihop vaniljvisp ich krossade daim som jag blandade och hällde i en form och som jag sen ställde in i frysen. Fan va gott de var! Mycket godare än köpt glass, och mysket roligare när man kan göra de själv, det är ju rätt enkelt att göra också :P

Har kollat på arkiv x - i want to belive, men usch va dålig den är. Bara massa fdjurplågeri i den, jag fick nog och stände av så jag såg inte hela. klarade inte av att se det där :(

Tårar

Jag kollade runt bland gamla bilder nyss. Och hittade en mapp med några mobilfilmer som jag glömt bort att jag hade. Kollade på en, och ja.. Chock!
Mobilfilmer på you know who.
Det bränner som fan i mig, tårarna bara kom automatiskt.
Tro nu inte att jag går omkring om dagarna och deppar över honom, det var länge sen jag gjorde de faktiskt.
Men att se de där som jag filmat en gång i tiden var jobbigt.
Men de är väl bara att ta bort dom, ingen mening med att ha dom kvar..

Hmm, är det inge scrubs idag?
Jag trodde de ju, men nu är dte hells kitchen iställe :S Då kan jag lika gärna gå coh lägga mig..

Godnatt

Lugn kväll som vanligt

Ja här ärne lugnt. Tittar på vänner, som jag alltid gör. Och senare är det Scrubs :D weeiihoo!

Ser ut som det blir fest på lördag =) Hoppas det blir kul. Det skulle vara fest hos nån och sen utgång, Jag hoppas det blir Corona för jag känner inte för att åka ner på stan. Jag ska dricka så mycket lugnare då än vad jag gjort de senaste gångerna. Och i lördags var jag så himla rädd för att jag skulle vakna dagen efter med hemsk huvudvärk trots att jag inte druckit så mycket. Vågade knappt lägga mig och sova :s men de gick ju bra, hade ju ätit och druckit massa mjlk och vatten innan för säkerhets skull så.. haha :P

Jag vill ha en långarmad spetstopp. Jag tänkte faktiskt köpa en för nån vecka sen med gina hade bara s och xs så de bidde inge köp. Dom får skylla sig själva att dom bara har kläder i pygméstorlekar att dom förlorade en kund där :P hehe skämt å sido. Men jäkligt snyggt är det med spets iaf!

Sitter här och får inget gjort

Jag är så seg. Måste städa här eftersom det är så skräpigt och stökigt, nen ändå så sitter jag framför datorn.
Egentligen borde jag ju sova när jag är så jäkla trött som jag är. Jäkla skit att jag tvingar mig själv att vara uppe till 12 och glo på Scrubs. Men det är iallafall kul, man får ju skratta haha ;P

I do what I want
Cuz I can


De där orden ska jag försöka peppa mig själv med
när allt känns skit


Word up - ett speciellt minne

Första gången jag reste helt själv
Åkte buss söderut, ungefär 70 mil
Det var den 24 februari 2006
Lyssnade på musik rätt mycket under resan
Och en av låtarna jag lyssnade på var
Word up med Korn
Jag minns att jag lyssnade på den precis när bussen hade lämnat cityterminalen
och var på väg ut ur huvudstaden för att åka vidare söderut
Mot ett spännande äventyr
Därför har den låten blivit speciell för mig
Den tar fram härliga minnen,
massa minnen av mysigt mag-pirr och sjuk nervositet
Det jag kände under hela resan
och som kulminerade när jag anlände till min slutdestination
Jag var så nervös att jag nog aldrig kommer uppleva nåt liknande igen
Fast jo, finns nog mer nervositetsframkallande saker än det dära
Men det var speciellt

I will always remember..

Sitt i sänga

Hehe de börjar bli en vana nu att jag sitter här i sängen med datorn i knät :P härliga tider. Men usch va lat jag blivit! Fy på mig..

Bjuder på en bild över Ålidhems Centrum, ifall nån skulle vilja se hur det ser ut ;P Bilden är ganska gammal nu, snart 2 år sen. Det har inte ändrats nåt sen dess, fast nu håller dom på med nåt bygg.grejs på parkeringen. Har ingen aning om vad de håller på med.. Jaja..




Nu lyssnar jag på lite musik som jag laddat ner. Michael Jackson, Pink och Gyllene Tider.. Härliga tider de ;P

Hej!!

Blir dåligt med bloggande nu för tiden. Men de gör kanske inte så mycket.
Jag ska strax gå och handla, har en lång jäkla lista på saker jag behöver :S Sen lär jag ändå behöva handla mer till då jag ska baka.
I helgen KANSKE det blir utgång igen, får seee om jag är på humör och orkar. Men det lockar ju att gå ut och dansa förstås, lär ju va roligare än i lördags i varje fall..
Idag har vi fått lära oss HLR - hjärt-lungräddning, fick prova på dockor. Shit vad jobbigt det var att göra kompressionerna, jag fick ont i ena handloven och ovanpå handen :S haha. Och äckligt att behöva sätta läpparna över dockans mun också, trots att man spritade ju av emellanåt men de spelar ingen roll, thats just äckligt..
Måste öva inför redovisningen imorn också..

Hej så länge!


Tv-kväll.. Igen..

Såå tråkigt, är less på att kolla på tv. Beror på att det är lite slött med hemma-plugg just nu. Man kan inte göra så mycket utanför gruppen känns det som.

Men jag är en av dom som inte kommer vara uppe hela natten och följa presidentvalet i usa. Shit, de orkar man ju inte. Jag tycker att dte är väldigt spännande dock, vem som blir president nu. Jag hoppas på Obama även fast jag inte vet nästan ett skit om vad nån av dom tycker men Obama verkar ändå vara den bättre av dom så. Nåja, man behöver inte vara uppe hela natten för att få veta. Det är bara att slå på tv:n imorn när man kliver upp och kolla text-tv : )

Åh vet ni vad? Jag har tittat på desperate housewifes idag också ;P

Nu ska jag lägga mig. Gonatt..

Tisdag och en bula i fejjan

Hej blogg-läsare!
Här sitter jag i min säng med endast några ljus tända. Ser knappt tangentbordet så det är lite svårt att skriva.
Idag har vi haft grupparbete också. Fanns en vovve och kisse där vi var, såå himla söta!

Denna helg ska jag ha försöka hinna med en del grejer. Städa, tvätta och baka =) Jag måste ta mig ork till att göra det, jag vill verkligen bara nu! Så till helgen ska jag göra de tänte jag..

Usch, ni vet ju att min hy är riktigt hemsk. Men just nu har det blivit värre än vanligt. Jag har fått en bula i ansiktet :S

Dålig kväll

Hej.
Jag har inte en bra kväll. Jag mår sådär konstigt dåligt. Från magen och uppåt, som om hela systemet strejkar eller nåt :S Armarna har jag inga problem med, men jag mår illa, ont i lungorna lite samt de vanliga problemen som jag inte kan beskriva för någon :S Riktigt jobbigt är det.

Nåja. Sitter i sängen och kollar på färjan. >Sen ska jag nog lägga mig..

Hallå..

Allt bra med mina läsare idag hoppas ja!

Dagen har spenderats på Berghem hemma hos en i gruppen, vi håller på med en liten rapport som ska vara klar på onsdag. Som vanligt hänger jag inte med så mycket på de ;P men jag försöker.

Jag skulle egentligen tränat idag men orkar inte, är alldeles för trött för det. Ska nog lägge ner huvudet på kudden en stund. Fast jag måste diska först, så jääävla tråkigt!

Ingen blogglusta

Hej!
Jag har inte varit ett dugg sugen på att blogga idag, och är egentligen inte det nu heller men känner att jag borde skriva nånting iallafall.
Jag sitter i sängen och kollar på tv, vilket jag gjort sen vi kom hit vid 7. Saknar redan hemma, vill åka tillbaks igen.'Men men, det är bara att härda  ut.
Börjar bli en aningens trött nu så jag ska nog stänga datorn strax.

Sov gott!

Jäkla skit

Jag hade velat vara med igår =/ Fan..

Nä nu ska jag gå och måla naglarna och lyssna på musik!

Jag är helt såld

Men de är nog inge nytt tror jag.
Vet ni vad jag pratar om?
Jo, jag menar att jag är helt såld på Kevin i Idol. Han är bara bäst. Sjunger så jäkla bra och är så söt.
Hans flickvän måste verkligen ha dragit en vinstlott när hon träffade honom.
Jag hoppas verkligen att han vinner hela skiten och att han kommer lyckas och bli en stor stjärna!
Go Kevin!

Shine on

Är nyss hemkommen fårn Torrom. Vi har handlat massa gott till kvällen, blir hemmagjord pizza till middag idag ;) Gott gott.. Och massa chips, ostbågar, godis och cola till kvällen, blir gött de.
Och så ska vi ju ut ikväll, jag och A. Länge sen vi var ut nu. Men de ska fan bli kul ikväll annars är det sista gången jag går ut på kramm kan jag säga, haha. Mycket roligare i Umeå ju.. Där är de enda gångerna jag varit ute och faktiskt haft riktigt kul! Brorsan ska vara chaufför, han hade som krav att vi ska betala inträdet åt han plus en kebabrulle på Sylos ;P

Jaja.. Nu ska jag gå på kram-runda här med pojka. Måste bara leta upp dom små liven först ;) Dom har gömt sig.

Förresten, måste bara säga att dte är så grymt oansvarigt av folk att skaffa katter och sedan inte kastrera dem. Här kommer det bli massor av vildkatter framöver tyvärr, för att människor är så oansvariga och inte bryr sig nånting.
Jävlar vad arg jag blir. Det kommer bli massor med katter här som plågas ihjäl. Fy fan..

RSS 2.0