Har köpt underbara strumpor från gina tricot!

Gosh, I love them! Jättemjuka och sköna är dom, knälånga. Helmysiga! Köpte ett par svarta och gråa men känner att jag måste ha ett par röda också.




Fan, mina naglar fastnar mellan tangenterna när jag skriver haha ;p

Alltså, vi gick en promenad, vår vanliga sväng. och det låg massa kondomer på gångvägen. Antingen har det varit en orgie där eller så är det nollning med vattenfyllda kondomer som vart i farten :P hah!

Skola imorn, nervös som fasiken är jag..

Behöver jag säga vad jag tycker om detta?

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1283711/plagade-pa-nattklubb

Fy fan.

Nytt virusskydd

Hello. Sitter här vi datorn och försöker lära mig det nya virusskyddet. Är lite nervös för att det inte ska funka :S

Längtar hem redan! Vet inte hur detta ska gå..

Nu måsdte ajg äta lite, är nästan död..


Godmorgon..

Hejja.
Gosh va trött jag är. Ögonen vaknar inte idag heller verkar det som :/

Inte lång tid kvar här hemma nu. Jag hatar det så otroligt mycket, önskar jag finge stanna kvar och bo här hemma!

Just det, busschauffören som dog i krocken i Älandsbro har ju vi åkt med massor när vi gick i gymnasiet, han brukade ofta köra buss mellan kramfors-gallsäter och den sträckan åkte vi alltid då vi skulle åka hem tidigare från skolan. Tragiskt alltså ;/

Intressant ämne i Karlavagnen ikväll: Shopping!

Det diskuteras allt som har med shopping att göra i kvällens program, folk ringer in och berättar sina historier kring shopping och så vidare. Flera som är shoppingberoende har ringt, men även såna som aldrig shoppar och sominte gillar det. Det är väldigt intressant att lyssna på. Diskussionen om att shopping kan användas som ett "må-bra-för-stunden"-medel har också den kommit upp. Något som jag i allra högsta grad känner mig delaktig i. jag blir såå glad just i den stund jag köper någonting, kan vara en snygg tröja, ett par byxor, smink osv. Men sen så tänker man ju på att man faktiskt gjort av med mycket pengar på det, pengar som man aldrig kommer få tillbaka.
Jag tycker inte att jag shoppar så farligt mycket. Blir det något så är det oftast H&M och Gina, och då blir det oftast inge dyra plagg. Jag köper aldrig märkes-grejjer, för sånt räcker inte pengarna till. Jag kör på billigare grejjer istället.
Men ajg får ju ändå höra hemifrån att jag shoppar alldeles för mycket och att ajg inte behöver nånting. Och det kan ju vara sant. Men jag BEHÖVER verkligen den där kicken som jag får av att köpa nånting, för att jag för en endaste liten stund ska få må bra, om än "fejk-bra", men det duger ju. Jag vet att pengarna bara sinar hela tiden, och jag är ju student så noll inkomst på ett år nu, jag måste få mina pengar att räcka tills dess. Ändå känner jag att ajg måste shoppa lite till nu i helgen. men bara liiiite.. någon enkel tröja och så den där jackan. sen får det faktiskt vara. måste börja planera en budget nu snart och den måste jag ju hålla.
haha mårks att jag börjar bli trött nu va i och med att jag inte orkar rätta till ett endaste stavfel och skriver endast med små bokstäver? jag har nog skrivit en aning för låpngt och för invecklat och knasigt nu känner jag.

nu ska ajg lägga mig i allafall!

Dags att lägga sig och invänta sömnen så man lyckas ta sig upp i tid imorn!

Jaa nu kan jag inte vara uppe längre, även om jag vill de. Vill vara uppe och gosa med pojka heeeela natten ju!
Men ajg måste ju sova.

Ha överseende med ---------> ajg, jga, efetrsom, dte.. det blir fel nästan jämt! men om jag råkar skriva så, så förstår ni väl ändå vad jag menar, right?

Natti natti
Ciao

Det var ju trevligt

Snackade med en gammal bekant från tranås idag, var ju roligt att höra från henne. De är snart 1,5 år sen vi träffades sist.

Ouff, riktigt trött idag

Det verkar inte som att jag vill vakna idag. Ögonen känns supertrötta, orkar knappt hålla dom vakna. Känns lite ömt runt ögonen vid ögonfransarna också :/
Det blir inge av ö-vik för mig eftersom jag isåfall skulle shoppa massa idag, vilket jag ju ändå ska göra i helgen. Så de blir till att stanna hemma denna sista dag..

Vad gör ni idag? : )

aqualöilöy, så blev det när jag skulle skriva mitt användarnamn på lunar idag. vad tror ni att det skulle ha varit istället för detta? ;P

Saknar redan mina pojkar! .. Snabbvisit i ö-vik idag..

Gosh, jag vet inte hur jag ska klara mig utan mina roliga troll. Man får sig ständigt ett gott skratt med dom i närheten. Tex förut satt vi och spelade yatzy vid köksbordet. Tuffe satt på golvet och drack vatten. Han hade en vägg bakom sig. Helt plötsligt gör han en helomvänding, snurrar runt och gnäller till och sätter tassarna upp mot väggen och börjar klösa lite, innan han snabbt hoppar iväg därifrån. haha det såg så roligt ut, min lille nisse är för härlig. Och pelle kom och la svansen precis där vi skulle kasta tärningarna så vi fick flytta på hans lille svans hela tiden. När jag läste tidningen så la han sig rätt över tidningen så jag inte kunde bläddra.
Laban jagade en avriven bit från ett mjölkpaket, ni vet den där grejen man river av för att öppna förpackningen. ha älskar att leka med såna, så när jag kastade den upp i luften så flög han upp i luften för att fånga den. Hhee det ser så roligt ut när han hoppar och far, den tjocke busen.
Mulle satt förut nedanför bron och kände på luften, han sträckte ut nosen i luftenoch blundade samtidigt som han sniffade. Det såg härligt ut, han såg så mysig ut. Det gör han jämt. Sen när jag höll tuffs ute en stund så la mulle sig under trädgårdsbordet och jagade flugor ;P
Hugo har jag bara sett skymten av idag än så länge, han smet fårn erikas rum och laban tänkte bråkamed honom.
Hugo är väldigt lik våran älskade snurre, han gnäller när man kommer emot honom då han är ute, och när man går ut och går blir han alldeles utom sig av oro att vi ska försvinna och gnälller då med. Fast så har alla våra katter gjort.

Förstår ni att jag älskar dessa små liv så otroligt mycket?

Idag ska jag nog följa med bror till Ö-vik en snabb sväng. Länge sen jag var där nu, om man inte räknar alla gånger jag åkt igenom där.

Aja, ha en bra dag..

Kamelspindel?! Näe, nu reser sig håren på kroppen och har ställt det för mig igen: Kommer inte kunna sova!

Haha fyyyy vad jag är dum i skallen. Kollade på aftonbladet och råkade läsa om en kamelspindel. Alltså fyy va äckligt, en riktigt jädra stor spindel med låååånga ben och som, om den biter, ger riktiga jäkla hemska kött-sår (kollade vidare på google nämligen så jag vet hur de kan se ut). Alltså jag säger då det, jag kommer tro att jag har såna på mitt rum och att dom kommer krypa upp i sängen och bita ihjäl mig! Va fan, smart jag är! Jag ryser över hela kroppen, inte kommer jag få mig nån sömn inatt.
Himla sorgligt att den där jäkla spindeln bet en hund så den var tvungen att avlivas ='( (kolla in aftonbladets artikel om det.. kan inte länka, vet inte hur man gör).

Ha en god natts söm ni. Komma inte jag ha. smaaaaaart...

Jag är tråkig and I know it!

Men vad sjutton ska jag göra åt det?
Jag tycker faktiskt själv, helt ärligt, att jag var roligare att ha att göra med förut.
Men denna lite lustiga, babblande Fridan försvann, kanske en liten bit av henne stannade kvar i Småland efter varje resa? Och att denna tidigare något lyckligare Fridan försvann helt sista resan? Och att kvar finns numera bara en självnervärderande, tråkig, osäker, ångestfylld liten flicka?
Ja, jag är tråkig. Har aaaaldrig något roligt att komma med här i bloggen. Det händer ju aldrig något som ag verkligen VILL berätta heller.
Hädanefter blir det nog bara tjat om hur trött jag är på skolan, att jag inte orkar plugga, att jag ännu en dag känt mig som ett UFO som precis avslöjats för klasskamraterna.

Nä nu är det verkligen tid för tand.borstning och kudd-kramning.

Sov gott...

Nu har jag inget virus-skydd längre

:( prenumerationen går ut idag. Fasen också! Så nu måste jag försöka få tag på nåt bra gratis-program. Funkar nog inte att köpa ny prenumeration på internet, det verkade krångligt. Jaha, så har man ångest för det med då :(

Jag fick iallafall en fin kommentar på en bild på mig idag, att jag var "redigt vacker". Det värmde enormt mycket, ett litet ljus i mörkret =)

Idag var man inge populär

Nehee då, inte en enda besökare idag :P Men jag förstår det, jag är suuuper-duuuper trist!

Blir jag roligare om jag säger att jag ska shoppa sönder mitt bank-kort i helgen? Haha.
Ska köpa lite baskläder, en vit och en svart t-shirt, en långarmad enkel, vit tröja (såna som finns på h&m ni vet) kanske en svart också). Sen så är jag ute efter ett par svarta och tjockare strumpbyxor. Behöver även nya underkläder, men ajg har väl redan skrivit om detta i tidigare inlägg? :P Och så den underbara lilla jackan förstås, får inte glömma att köpa den :P Handla mat ska ajg också göra, på Maxi vid Strömpilen. pappa har lovat att skjutsa oss dit. ´Det känns ju väldigt lyxigt att få åka bil dit en enda gång ;P

Kom hem fårn en liten promenad för en stund sen. Kände att jag behövde det med tanke på de senaste dagarnas isolering.
Imorn ska systrarna till kramfors och då kanske jag hänger på. Eller så ska jag försöka få hänga med bror som ska till ö-vik, det är så grymt länge sen jag va i ö-vik.

Nu dricker jag kaffe som blev misslyckat :P

Jag kan inte låta bli att bli irriterad på smala tjejer som vill bli ännu smalare!

Nej jag kan faktiskt inte låta bli, jag blir så arg. Dom behöver ju inte gå ner i vikt, jag förstår inte att dom inte ser det själv. vad är det att skämmas över att behöva storlek "27" liksom? :S Nån som däremot behöver gå ner massor i vikt är ju jag. Jag har typ 15 kilos övervikt. Men jag har NOLL motivation till att vilja gå ner och kämpa med vikten, speciellt inte dagar som denna. Jag vill att det ska bli oktober nu så jag känner att jag kan skaffa iksu-kort igen.


Fy f*n för såna här tråkiga dagar!

Denna veckan har utan tvekan varit den tråkigaste i hela mitt liv! Så piss-dåligt väder det varit flera dagar i sträck nu och man har inte nånting att göra. Därför ska det bli skönt att komma upp till umeå igen för då kommer man ha att göra iallafall. Tyvärr kommer jag ju sakna katterna så jag går sönder! Har ju vant mig vid att bo med dem i 3 månader nu, så det kommer kännas jättekonstigt att vara utan dem.

Nu har jag bytt kläder halvt om halvt, har nu en lila tunika på mig, men fortfarande mina rosa fleece-byxor (grymt sköna är dom). Jga har även sminkat mig lite för att inte känna mig så jäkla trist och trött :P eller nåt. Hmm, jag kanske inte borde använda solpuder eftersom jag redan är rätt brun i fejjan, men resten av kroppen behövs det nog pudras på. Suck, jag som blev så pass brun i sommar, nu har ju allt försvunnit =( Det suger ju.

Jaja. KOllade upp vad fortsatt prenumeration på mitt virusskydd kostar, och det var inte så farligt som jag trodde, nästan 1000 kronor billigare än vad jag hade förväntat mig. Det känns ju ganska bra ändå. Jag hade först tänkt fixa Avast men jag begriper mig inte på det så jag tror de får vara. Vi har avast på denna dator, man kan söka efter infekterade filer men man kan inte reparera/ta bort...? Mysko säger jag.

Vad gör ni då?

2 dagar kvar nu!

Ja om två dagar så åker vi norrut igen. Åh, jag vill inte :/ Kommer sakna mina älsklingar så jag kommer dö på kuppen! Uscha..

Nåja. Åker buss upp och så kommer pappa efter med bilen som vi stuvat full med grejjer, mest fias saker men jag måste få med lite saker jag med. Hehe, vi ska frakta upp en stor tv oxå, stackar våran bil säger jag, vilken påfrestning det kommer bli med alla saker i.
Nästan direkt då vi kommit fram så ska jag ner på stan och shoppa lite. Har längtat efter att få inhandla den där jacka, ja vet inte hur länge nu! Så det är det första jag ska göra då jag kommer dit.
Tydligen ska en i klassen ha inflyttningsfest på lördag men jag tror inte jag ska gå. Vet ju inte ens vars hon flyttat nånstans, har ingen kontakt med någon i klassen =( Riktigt tråkigt må jag säga. Men det är kanske så i och med att jag inte varit med på en enda fest som var i början, alla har lärt känna varann privat men ajg känner dom bara som klasskamrater. Som vanligt med andra ord. Jag är tydligen alldeles för osocial och jag hatar att jag är det.

Ska jag göra en "dagens" jag med?

Alla verkar ju haka på den trenden, och det tåget tänkte inte jag hoppa på. Men nu tänker jag väl göra ett undantag, så får jag lite överblick själv om hur det är ställt med mig. Haha.

Dagens outfit: Gröna blodomloppet t-shirten, rosa fleecebyxor (vädret förklarar valet av kläder)
Dagens frukost: Vegetarisk lasagne och en kopp kaffe
Dagens "måste göra": Packa och stäääääda mitt rum! Bombnedslags-varning!
Dagens tråkiga: Vääädret, väääädret och ååter vääädret! Blää!
Dagens goaste: Mina mjuka, gosiga små-pojkar :)
Dagens uppvaknande: Vaknade tiiidigt på morgonen av TUffe som gnällde och var helt utom sig. Han var hungrig. Så upp och ta fram torrfodret halv 5 på morgonen.
Dagens onda: Övre delen på högra trapezius-muskeln. Den jäkeln ställer till det för mig med jämna mellanrum, i flera års tid har den varit ond ;/

Ciao

Godmorgon!!

Hehe nja kanske inte riktigt är morgon, snarare eftermiddag ;P Har varit uppe några timmar men inte orkat blogga förrän nu. KOllat lite på All the boys love mandy lane och den verkar inge bar den heller :S Jag får aldrig tag i bra filmer, ge mig tips! Och nu har jag ångest också efetrsom jag tryckt i mig godis :( blää! Kan aldrig hålla mig!

Vädret suger idag, det regnar otroligt, det är fortfarande som att bo i den där gråa, blöta raggsockan som jag skrev om för några inlägg sen ;P
Jag måste verklígen städa mitt rum för dte är inte roligt att komma hem hit om några veckor och det är bombnedslag där inne. Nej jag måste ta tag i det hela, först se över vad jag ska ha med mig till Umeå och sen stor-städa rummet. Det som verkligen suger just nu är att jag inte kan tvätta mina kläder eftersom det inte finns nånstans att hänga de på tork när de inte går ute. Jobbigt värre.

Skrämd för livet

Har ni varit med om något som skrämt er oerhört mycket och som ni inte kunnat glömma?

Det finns nog mycket som jag varit med om eller sett som etsat sig fast i mitt minne, men det är speciellt en sak, ehm ja en film, som jag ALDRIG kan glömma.

Det var så här att jag var väldigt liten och tyckte det var spännande med filmer som barn inte får se. Så när pappa såg på en film han spelat in så tänkte jag att jag skulle minsann se jag också. Trots att jag såg den på dagen dessutom, så skrämde denna film vettet ur mig! Den handlade om en man som åker bil och som av nån anledning sträcker ut armen vid bilrutan. Helt plötsligt far de förbi en stolpe eller nåt och hans hand går av! Uäääck. Denna hand hamnar på en åker, men guess what? Den jäkla handen "lever". Jo visst, och den tar sig viadre till olika människor och stryper den, exempelvis så smyger den bak på stolsryggen när en person kör bil. Vad tror ni händer? Personen blir strypt av handen.
En annan grej; en person ligger och sover, och täcket hänger lite utanför sängen. Tro ni att ahnden är där inne? ja visst,självklart. Och naturligtvis klättrar den upp innanför täcket och stryper personen som sover.
Och detta är bara få av många läskiga saker som händer i filmen.
Alltså ajg kan lova er att denna film har satt djupa spår i mig. Jag kan ABSOLUT INTE sova utan att ha täcke eller filt långt uppe vid halsen, jag måste hålla täcket mot min hals (rädd för att handen ska dyka upp ju), och täcket får absolut inte hänga ner utanför sängen. Eller asså, det var betyyydligt värre förr för då kunde jag verkligen inte sova utan täcket högt uppdraget, det är väl inte fullt lika allvarligt nu för tiden. Men ibland kan jag känna den där paniken att nånting ska hoppa upp och strypa mig. Ligger jag i sängen en stund utan nånting som "skyddar" halsen så får jag nästan panik, och tillslut måste jag dra upp täcket igen. Jag känner lite den där känslan nu också när jag sitter här. Huuua, dte är så läskigt!
Men jag får verkligen skylla mig själv som såg på den där filmen. Jag har ångrat mig hela livet och kommer alltid önska att ajg inte sett den jädrans filmen..
Hmm, jag tror jag nog skulle behöva kognitiv beteendeterapi mot detta eller nåt..

Jaja, orkar inte blogga mer nu..

Gonatt!

You wouldn't recognize me now

Hehe, jag har sminkat mig för skojs skulle nu igen. Hade så fruktansvärt tråkigt ikväll så jag satt och fixade med foundation, solpuder, ögonskugga, rouge, mascara och ögonbrynspenna. Tänk vad man kan se annorlunda ut, tycker själv att jag ser väldigt pigg ut nu, med massa smink på. Utan smink ser jag mer eller mindre död ut tycker jag, usch, don't like my face =/ Tycker att ni som har fin hy ska vara sååå glada för det, jag ösnkar att jag också hade slät och fin hy men jag har ju inte det, värsta problemhy har jag :(  nåja.
Så här mycket sminkar jag mig typ aldrig, men jag tänkte att när jag går ut på krogen och festar så ska det vara lite extra ;P

Lista med saker jag måste ha:

* Mini-jacka
* Tjocka, svarta strumpbyxor
* Strumpor och trosor
* Ny bh
* Locktång/plattång (vill kunna variera mellan spikrakt och lockigt hår och den locktång jag har är kass. Visst sliter det på håret men mitt hår är redan slitet så det spelar ingen roll tyck ja)

Hmm, är dte fler än jag som kan gå in på exv Kicks bara för att gå fram till hyllan med kill-parfymer och stå där och sniffa? Jag har 3 favorit-dofter bland kill-parfymer. Dom luktar så gott, nästan så jag skulle kunna bli kär i vilken kille som helst som har den doften på sig. Det är 2 stycken från Hugo Boss och en som jag inte vet riktigt, flaskan är iaf formad som en mans-kropp. Låter knasigt, men jag tycker att lukten gör väldigt mycket, av nån mysko anledning. Fast ärligt talat så skulle jag inte klara av att en kille använder dessa 3 parfymer, då de är använda av ex till mig, och om någon annan skulle dofta det skulle kännas helt fel, det skulle bara få mig att tänka på exen.

Vet inte redigt vad jag ska hitta på nu.. hmmm...

Segaste dagen i mannaminne!

Ja guuud vad denna dagen varit seg och tråkig. Regnet har öst ner, det är så grått ocih trist så man blir ledsen av det :S Riktigt jobbigt. Det är som att bo i en gigantisk, blöt, grå raggsocka. Haha! Inte första gången ajg använder den liknelsen ;P Tror faktiskt att jag skrev det någon gång då jag läste en text på litteraturkunskapen i trean på gymnasiet. Fick den känslan av texten, att handlingen utspelade sig i sådan trist miljö. Jaja, från en sak till en annan.
Vi har ju haft strömavbrott i 6 timmar också i och med att E.ON håller på att byta elledningar här eller vad de nu är dom gör. 6 timmar utan mat, utan dator, utan tv.. Att man överlevt det en sådan här dag är en väldigt bra fråga!

Min outfit idag är en rosa mjukisdress från Bik Bok och ett svart linne under från H&M.
Jag är grymt trött så jag borde lägga mig och sova egentligen.
Blev iallafall klar med min andra halsduk tidigare idag så nu har jag två stycken att välja mellan!

Snart börjar skolan, fy vilken ångest jag har inför det =(

Till "anonym"

Varför har du inte lämnat mail/bloggadress? Lättare att svara då, slipper använda ett helt inlägg till det.
Men okej då, jag kan ju ändå skriva ett svar i ett inlägg om du vill det.
Så, var god ställ din fråga igen så jag vet vad jag ska svara på.

Strömavbrott i 6 timmar idag

Så det kommer inte bli nåt mer bloggande för min del idag =/ crap!

Jaja, ha en skön dag allesammans!

Scott Porter

Där har ni en sööööt kille ;)

Vad görs ikväll då?
Jga tittar på en prinsessas dagbok. Har sett den så många gånger men den tåls att se igen ;P
Just nu är det reklam så jag passar på att borsta tänderna.
Inge mer bloggande ikväll alltså.

Sov gott!

Längtar efter träningen! Och utsvängda jeans är inte fula!

Nu är det så att jag är så grymt sugen på att träna igen. Speciellt sugen på step är ja, tycker ju att det är så himla kul! Men jag måste nog träna upp konditionen lite innan ajg börjar med stepen för att jag ska orka med passen. Fast egentligen kanske det inte behövs eftersom man kan bestämma själv hur jobbigt man vill att passet ska bli. Jag till exempel tog det väldigt lugnt de första gångerna men de sista så kämpade jag på ganska hårt, kände liksom att jag orkade det. Innan så hade jag ju faktiskt tränat upp kondisen lite genom att springa på band och använda crosstrainern. Känns som att jag måste börja med det igen snart :P

Haha här sitter jag och snackar lite träning när jag nyss varit så onyttig genom att äta massa tårta :P syrran fyller ju år idag så.

Just de, utsvängda jeans är inte fula. Olika jenas-modeller passar olika bra på olika personer, så är det..

Får jag inget kaffe mår jag dåligt!

Ja det är dagens sanning. Jag mår alltid himla dåligt när jag inte druckit kaffe. Som idag, har inte druckit nåt förrän alldeles nyss och jag har ont i huvudet och är skit-trött. Oftast brukar jag må lite bättre de dagar som ajg börjar med att dricka kaffe. Snacka om beroende :P

Spelade yatzy nyss med systrarna och vi fick tydligen samma poäng alla tre! ;P hah!

Å här sitter jag med min Green Day-huvtröja på mig, den som jag köpte i nån hiphop-affär vid plattan i Stockholm (tror att de va plattan) för några år sedan. Den har blivit noppig och ful men den är ändå snygg tycker jag :P
´Kollade klart på prom night för en stund sen och den va väl ingen höjdare den heller. Jag lyckas aldrig få tag i någon bra film =/


Drömt en knasig dröm

Jag drömde om nånting som hade med skola att göra och massa elever. Drömmen utspelade sig av nån anledning i en skog med massa hus som såg ut som de på Tvistevägen i Umeå. Minns inte hundra, men det var typ "årets fest" den dagen så alla var i den skogen och festade. Där hände det väl en massa grejer men jag minns inte exakt vad haha :P
Men jag minns att i den drömmen och på den festen träffade jag en underbar pojke, som verkligen tyckte om mig. Tyvärr så hände det nåtning där på festen (minns inte exakt vad) och jag har för mig att han var tvungen att lämna mig, fast han inte ville =( Det var ju mindre roligt att drömma om, att han försvann alltså.

Sen drömde jag en mardröm om att jag skulle äta kräftor :S Jag tror nästan jag blev tvingad till det, för jag klarade verkligen inte av att smaka. Och det var verkligen bra för annars hade jag vaknat upp och inte vetat om jag åt eller inte (alltså om jag hade ätit det i drömmen). Fy vilken ångest. För er som inte vet så är jag vegetarian och det av etiska skäl och därför var detta en mycket hemsk dröm för mig. Finns väl miljoner människor som skulle skratta åt mig när de läser detta men vet ni vad? I don't care. Jag kan för min del inte förstå hur folk kan äta djur som kokas levande. Jag menar, prova själv att stoppa ner handen i kokande vatten, hur skönt skulle det vara? 
Tänk då på de stackars kräftor som stoppas i en kastrull med kokande vatten och där tvingas de ligga tills dom dör =( Så jävla hemskt, så jävla grymt.

Kan bloggvärlden skapa kroppsnojor och sänka självförtroendet?

Jag fick en tanke alldeles precis nu. Kom på att de allra flesta bloggare är såååå smala. Typ alla har storlek 34 eller 36. Alltså, jag läser mest de på mest aktiva-listan och de som är där är typ nästan alla sjukt smala.
Till saken nu då. Dessa smala tjejer säljer kanske kläder de inte använder, exv en klänning i storlek 36, för att den är för stor. Oj fan, tänker jag då, fan vad jag känner mig enorm nu, eftersom jag aldrig i h*lvete skulle komma i en 36:a även om jag skulle gå ner 10 kilo. haha. usch. jag klagar inte på nån över att dom är så smala, det är väl detta som anses vara normalt, alla får se ut hur de vill. Jag funderar bara på om nån med kasst självförtroende kan må ännu sämre utav att läsa dessa bloggar?
Jag vet inte. Det var som sagt bara en tanke. Lite avis är jag nog på att dom kan hålla sig så smala.
Önskar att jag kunde vara åtminstone 10 kilo lättare. Men jag får skylla mig själv att jag ser ut som jag gör :P

Förresten, jag har kollat in den där sidan chicy som alla bloggerskor pratar om, och där finns kläderna endast i storlek xs-s. hmm, ingen sida för mig alltså. :P

äh, nu vet jag inte vad jag skriver igen, som vanligt, orkar inte bry mig just nu. är trötter. men jag vill inte lägga mig!

inget mer bloggande idag. hej me er! gonatt..

Prom Night och promenad

Jag började glo på en film som heter Prom Night, men tycker inte den verkar vara så bra direkt.
Gick ut på en promenad som en paus från filmen, jag blev så trött av att titta på film och kände att det vore bra att komma ut i friska luften en liten stund. Nu är dte verkligen höstigt ute, uscha.

Jäkla bråk

Vi är vuxna människor, åtminstonde borde vi bete oss som vuxna när vi är 22 och 24 år gammal. Ändå så bråkade jag och storasyrran över en jävla strunt-sak. Det var bråk som när vi var små, knuffades och skrek (ja, jag skrek och hon bara såg sådär le ut och bara flinade åt mig). Helt sjukt egentligen, bråka så när man är vuxen. Det är för jävligt att vi håller på så.
Annars så mår jag rätt dåligt eftersom jag aldrig får höra ett snällt ord, utan bara klagomål, hån-skratt och skitprat om mig, om vad jag gör osv. Det börjar bli riktigt jobbigt att inte kunna koppla av nånstans. Helt ärligt.

Idag köpte jag garn igen, svart/grått så nu har jag börjat på en andra halsduk. Jag tycker liksom att det är bra med lite ombyte =)

Näe nu ska jag äta lite..

Godmorgon

Har ni sovit gott?
Jag somnade faktiskt ganska så snabbt inatt, det tog kanske bara nån timme :P
Jaja.
Ska till Kramfors en sväng idag och eventuellt köpa lite garn.

Vad ska ni som läser göra idag då? Och förresten, en sak jag är nyfiken på..
Vart bor ni?
Vore roligt att veta. Ni vet ju iallafall att jag bor i Umeå =P


Fingertoppen på ena långfingret gör ont, den är röd och ömmar. Mycket märkligt =/ antingen så har jag en infektion som kommer från nageln eller så är det för att jag råkade sticka mig med en nål igår (baksidan på nålen btw). Men det går väl över. Hoppas jag..

Ha en bra dag!

Satsa på trevliga, ärliga coh roliga bloggar!

Har kollat runt i lite bloggar där en viss bloggerska diskuteras vilt. Om det är sant det dom skriver att hon har gjort och sagt, då är det ju fan helt sjukt. Att företag sponsrar en sån person är ett mysterium, kanske dom enbart kollar på ANTALET läsare och inte på VARFÖR många kollar in bloggen. För det finns nog sååå många som kollar bara för att se vilka dumheter tjejen hittar på här näst, och att de flesta kanske inte gillar henne över huvud taget. Nej nej, företagens roll i bloggvärlden måste ju ändå vara bara att nå ut till så många människor som möjligt, få göra reklam för hur många som helst och inte bry sig vad som skrivs i denna förundrade värld.

Jag tycker att det borde satsas på trevliga, ärliga och roliga bloggar som inte gör några påhopp och håller på med skitsnack.

Nagellacket blev så himla fult helt plötsligt, det vita är missfärgat och hemskt :S Nu måste jag ju ta bort det igen :( inte bra för naglarna alls. Fan..

Helt apropå ingenting speciellt så vill jag inte sova. Jag vill inte lägga mig, jag vill inte försöka somna, jag vill inte bli trött för jag vill inte lägga mig i sängen för att sova! Det låter nog helt sjukt, men att sova har skapat nån hemsk känsla i mig. Gå och lägga mig på kvällen är det värsta jag vet eftersom det tar såååååå lång tid för mig att somna. På morgonen, när jag tillslut lyckats somna, då kan jag sova bra länge, då är det skönt att sova. Men just det här med att borsta tänderna, lägga sig under täcket och invänta sömnen i mörkret är ingen höjdare för mig.
Nu märker jag att jag snurrar in mig i något helt obegripligt, sorry!

Kort sammanfattning: Jag tycker helt enkelt inte om att sova!
Hur sjukt låter inte det..

Imorn måste jag iallafall städa mitt rum. Och så ska ajg kolla på film. Det blir All the boys love mandy lane eller prom night. Eller kanske båda.

The dark knight och arkiv x: I want to belive måste jag försöka se på bio snart! måste måste!

nattii..

Jag är efteeeeer!

Faan att ajg ska vara så seg. Alla exemplar av kursboken vi ska ha är utlånade :/ Jag är alltid sist med allting. Boken finns inte i Kramfors heller, jäkla skit :(

Känner ingen lust till att blogga just nu så nu säger jag gonnatt.

Gonatt!

Nu ska den bli min!

Fan alltså, jag har velat ha en jacka som finns på Gina Tricot huuuur länge som helst nu. Det är en svart, midjekort jacka i lite glansigt tyg, hur snygg som helst, man kan ha vilken snygg topp som helst under. Jag vill verkligen ha den! Köpte den faktiskt en gång nu i våras, men jag lämnade tillbaka den efetrsom jag kom på att 300 spänn för en mini-jacka är lite för dyrt. Men nu känner jag att jag bara måste ha den. jag har tjänat ihop lite pengar nu genom att jag hjälpt till lite här hemma ( ;P ), städat brorsans bil, hittade pappas bilnyckel som han sölat bort och så ska jag städa mammas bil idag, för det skulle jag få lite pengar. Och de pengarna borde jag väl få göra vad jag vill med, right? Eftersom jag slitit för dem :P Så jag tänker minsann införskaffa mig denna jacka, då är min garderob (nästan) helt komplett ;P
Snacka om att mina systrar kommer att klaga på mig nu. För att inte tala om min bror. Han lägger näsan i blöt i allt som gäller mig, för han tycker att jag ständigt gör dåliga val i livet och gör dumma saker. Jag tycker då inte att han är i position att klaga så  på mig. Jag har iallafall inte köpt en bil som knappt funkar ^^
Aja, får se hur det blir men ajg bara MÅSTE ha den där jackan!
Tänket lägga in en bild på den men gick inte att kopiera från hemsidan =/

Och till er, mina systrar, så har jag inte kommit på att jag vill ha den bara för att Stinalee just köpt en (jag vet att ni skulle påpeka det), utan för att jag velat ha den sen jag köpte den i våras och lämnade tillbaka den! Tänk på detta när ni ser ett par fina strumpor, tänk hur ni skulle ångra er om ni inte köpte de finaste strumpor ni någonsin sett. För så känner jag angående den där jackan :P Har suktat efter den i många månader nu. Ser ni hur jag försöker övertyga er om att jag verkligen VILL och MÅSTE ha jackan? :P

(inte vet jag om systrarna mina läser min blogg, men skulle dom göra det så har jag garderat mig, ser ni ;)  :P

Nä äta frukost nu då..

Alltså, jag älskar verkligen att sticka!

Det är så roligt, jag har kommit väldigt långt på min lila, fina halsduk :D Så nu kommer jag ha nånting varmt runt halsen i vinter, underbart. För er som inte vet det så kan jag meddela att jag är väldigt känslig mot kyla vid halsen, jag MÅSTE alltid ha en halsduk på hösten/vintern när dteär kallt. Annars känns det som att jag är naken ;P Haha nej skämt åsido, men faktiskt så känns det inge bra för mig att inte ha halsduk när det är kallt, jag kan bara inte vara utan för det blir bara sååå kallt! Så min egnehändigt stickade halsduk kommer bli min nya älskling framöver ;)

Lön!

Skönt att äntligen få lite pengar. Nu gäller det bara att spara dom också :P

Sovit så jäkla dåligt inatt, somnade typ vid 4- 4.30 =( Jag kan inte sova nu för tiden. Det är riktigt jobbigt. Kanske borde skaffa mig sömntabletter eller nåt..

Finger-lederna gör ont och är stela, trött i ögonen och jag ser dåligt!

Haha, detta är på grund  utav att jag suttit och stickat ett bra tag nu. Fick ett nystan med sånt där härligt garn av mamma, ett lila sådant som är så underbart fint =) Stickar mig en till halsduk av det, blir kanon-fint. Jag tycker det är mycket roligare att ha på sig någonting som man gjort själv och lyckats bra med, och som det dessutom bara finns en enda av i hela världen, än att köpa i en affär som typ massa andra människor har likadana av.
Och sticka är ett perfekt tidsfördriv, iallafall för mig. Timmarna bara flyger förbi när jag sätter mig ner och stickar. Det är jätteroligt =)
Men jag blir så hemskt trött i ögonen och ser dåligt efter ett tag, dessutom gör det ont i lederna i fingrarna eftersom de hålls i samma läge jättelänge. Men men, det får gå ändå ;)
Nu skulle jag skriva nåt som jag har för mig var ganska kul, men jag glömde bort det. *pooof* så varne borta *;S
Haha, typiskt mig det..

Fixat naglarna

Blä, målade snett och vint, ser inge fint ut på nära håll. Men om man ser de en bit ifrån ser det nääästan ut som att det är gjort på nagelsalong ;P haha.. Men men, det funkar iallafall.

Jobbigt det är att städa en bil!

Jag har städat min brors bil. En pluttig Mazda 323. Men dte tog jättelång tid 'ndå för att jag skulle få en hunring om jag gjorde det och jag tänkte att det är bäst att jag är noggrann för att han är så petig. Om jag missade nåt så skulle jag nog inte fått hundringen. Det var faktiskt nära på för han ville att jag skulle putsa framrutan, men det ville inte jag först. Då vägrade han ge mig pengarna och jag tänkte att jag gör fan inte detta gratis så jag putsade den jäkla rutan ändå. Så han blev faktiskt nöjd och jag fick pengarna. Snacka om att bilen var skitig ändå :S uscha. Han har inte städat den nåt efter att han köpt den, äckligt tycker jag.

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Har ju inge sånt där fint garn så jag kan inte sticka. Iofs så har jag vanligt garn emn det är inte kul att sticka med sånt :P nåja får se hur det blir.

Sen ska jag nog göra fransk manikyr på naglarna igen. Naglarna känns så sköra när jag inte har nagellack på, och jag vill inte att dom ska gå av. Tar ju sååå lång tid för dem att växa.

Höres...

Tråkigt värre, ingen medalj :(

Fan, han var så värd ett brons ju. Hans pelade ändå bra, det tycker iallafall jag.

Nu har jag precis ätit, makaroner och quornfärssås som storasyster gjorde, gott var det.
Och nu vet ja inte vad jag ska göra. Kanske tvätta lite för det behövs..

Gos-Pelle

Hehe jag måste bara få tala om att våran Pelle är så himla gosig. Han spinner alltid jätte-högt när han är på gos-humör, och han spretar med tårna och sträcker på frambenen när han ligger bredvid en för att han mår så gott. Det är så härligt att ha den lille pojken bredvid sig.
Önskar jag kunde ha en kisse uppe i Umeå, för det är så tomt och tråkigt utan katt där =/ Önskar verkligen att det hade funkat..

Nu är jag nervös

Hmm, ganska konstigt eftersom jag inte har något att vara nervös över egentligen, inte vad jag vet om iallafall. Eller det kanske är skol-starten som spökar för mig? Men är det något att vara nervös över egentligen? Nej fan jag måste försöka tänka positivt på det, tänka att jag ska kämpa järnet och lära mig massor!

Brons-match 13.30, gissa vem som är bänkad framför tv:n då ;) haha,
om jag kommer ihåg det vill säga :P måste måste!

Go'morron!

Har ni sovit gott?

Jag var upp vid 4 och kollade på pingisen, snacka om att Persson gav kinesen en riktigt match. Tyvärr så var ju kinesen vassare, vilket var väntat men att Jörgen skulle spela sååå bra trodde man väl inte. Jag tycker att det var sjukt bra gjort av honom att komma så långt i turneringen, absolut. Nu går han frå brons iallafall, hoppas verkligen att han kan vinna den matchen för det förtjänar han.

Nu måste jag kila, ska brygga lite kaffe och se om det finns nåt att äta till frukost.

Have a lovely day!

Dags att sova

Nu ska jag krypa ner i sängen och somna förhoppningsvis bums. Men det lär jag då inte göra förstås, som vanligt. Hoppas iallafall jag kan sova några timmar så jag orkar kliva upp vid 4 imorgon bitti, det är ju pingis-semi med Jörgen Persson, måste se det, hoppas han kan ge motspelaren en rejält tuff match!

Gonatt


Hate my feet!

Mian fötter är tjocka och hemska. Har hallux (stortå på latin) vallgus också, inge kul, besvärligt som fan :( Jag vill kunna gå runt i högklackade stövlar och pumps men det går inte! H&M har ett par grymt snygga, bruna pumps som jag nog hade skaffat om jag kunnat gå i dem (och om jag haft pengar till de). Men nu får jag vara utan... Tusan..

Hej

Nu har  jag ont på samma ställe på i båda fotlederna. Fan, jag felbelastar nog mian fotleder rätt rejält, inte bra inte bra. Måste skaffa bra skor snart. Gu va jag är seeeg!

Mitt lilla projekt fortskrider som det ska =)

Jag har kommit en bra bit på vägen på mitt lilla projekt. Stickar en röd halsduk, i lurvigt och härligt garn. Jättemjukt är det och den blir så fin :) och garnet är slut nu men det är bara att köpa nytt. Tyvärr är jag inte så duktig på att sticka men min mamma är väldigt duktig. hon håller på att sticka en lila halsduk som blir väldigt tjock och go =) Den ska jag få köpa av henne har jag bestämt :P för den blir verkligen fin..

Jag är glömsk glömsk glömsk!

Som ni kanske vet så tvättade jag ju igår kväll. mm aah, så imorse kom lillasyster in till mig och frågade vart hennes badlakan va (jag skulle tvätta det åt henne). Och jag hade inte en aning om vart det var, jag letade bland tvätten jag hängt i duschen men den fanns inte där. Då kom jag på att vi borde kolla i tvättstugan om de va kvar där. Och mycket riktigt, jag hade glömt bort att jag hade lagt i en extra maskin med tvätt igår. Så det låg i en vagn där, nån hade väl plockat ut det ur maskinen. Men haha hur kan man vara så glömsk som jag är??! ;P

Hemma i lilla byn

Ja nu är jag hemma, har kramats massor med mina pluffsis-kissemissar. Åh så underbara dom är!

Men nu vet jag som vanligt inte vad jag ska hitta på. Är ju väldigt trött men jag vill då icke gå och lägga mig. Jag är en sån som inte kan lägga mig och vila på dagen, det skulle vara i extrema fall, då jag kommer hem från skolan och har huvudvärk och är så trött så ögonen knappt är öppna. Men inte annars. Jag vill hitte på nå men jag vet inte vad. Kanske gå på en promenad nu när man varit så lat i flera dagar (fast det är jag iofs jämt) mohaha.

Näe hörs sen hörni..

=)

Godmorron!

Härligt gjort av Jörgen Persson att vinna, i semi nu, mycket bra gjort!
Idag är det ju längd-final, undrar bara när det är..? Jag vill ju se!
Åker hemåt idag, skönt för nu vill jag kramas med mina tjockisar till kissemissar, mina gosi-nosisar, love them!
Ska nu fylla på mp3:n med lite musik, äta frukost klart, sminka mig, klä på mig, bestämma om jag ska ta med resväskan eller inte.. Hmm, vet inte hur jag ska göra :/

    
Från vänster; Pelle, Mulle, Tuffe, Laban och Hugo <3

I will be, all that you waaaant

*sjunger* En mycket bra låt. Med Leona Lewis. Hon är nog min nya favorit-artist, grymt bra sångerska.

Jäklar vad varmt det är här, svettas ihjäl *puh*

Vad ska man göra nu då?

Jag har INGENTING att göra ikväll. Eller jo, borde dammtorka i "köket" men jag vill inte göra det för tillfället, är för trött. Rastlös känner jag mig.
Nåja. Personen som tog min tvättmaskin var en ganska söt och faktiskt trevlig kille. Snackade en stund där i tvättstugan, de va ju lite roligt iallafall. Så han var ju ingen otrevlig skithög iallafall, det hade ju lika gärna kunnat vara en sån med. Men men..

Missuppfattning.. Typ..

Jag snackade med personen som hade lagt tvätt i maskinen som jag bokat. Det visade sig att personen i fråga inte förstod att det var en separat lista till den maskin som jag hade bokat. Det finns ju en till lista, där man bokar 3 maskiner, om man så vill. Personen trodde nog att det gällde alla maskiner. Jag sa ju hur det var, och att jag ju nu ändå hade mycket tid kvar att tvätta på nu. Då sa personen nånting om att den obokbara maskinen var ledig, vilket den precis blev. Lät ungefär som personen tyckte att personen fortfarande borde få ha maskinen. Hmpf. Skuter i vad den personen tycker, jag hade bokat den där maskinen så det är inte jag som har gjort fel. Så det så!

By the way, nu är jag nöjd med min garderob. har köpot svin-mycket kläder nu :S massa pengar borta :'( Men nu är det totalt köp-stopp som sagt.

Förbannade människor som inte kan följa regler!

Gaaah, jag blir så sur! Jag hade bokat tvätt-tid mellan 17-21.30. Tror ni inte att det är en j'vel som precis satt igång en maskin med tvätt? Jo tacka f*n för det. Och den tvätten är inte klar förrän om 30 min. Som gått förlorade för mig. Visst, jag kom 10 minuter för sent men så vitt jag vet så måste man vänta en kvart eller om det är en halvtimme innan man får ta en bokad tvättmaskin om den som bokat inte dyker upp. Och det hade inte denna person gjort, väntat alltså. Jag blir så arg! Har så mycket tvätt. Nu är jag på väldigt dåligt humör. Skullr vilja gå och skälla ut personen i fråga men jag är alldeles för feg tyvärr. Får se hur det blir.

Strömpilen, kläder, Ben&Jerry's

Halloj!
Har idag varit på strömpilen och shoppat lite som vanligt. Köpte ett par svarta byxor på rea och ett linne. Va in på Ica Maxi oxå, där köpte jag 3 B&J till extrapris (fast det är klart, vart ju inte så billigt ändå, men tjänade iallafall 25 kronor :P ) Min ena sysyetr köpte ett par jättesnygga byxor som jahg också vill ha men dom hade bara ett enda par av dom på H&M på strömpilen, så jag ska nog på stan en snabbis snart och kolla om dom finns där. Hoppas hoppas. Om dom finns, och jag kan ha dom, så är det absolut köp-stopp för mig hädanefter. Bara mat och litteratur ska pengarna gå till. huua va tråååkigt ;/ men men, så ärne.. Och det regnar är idag, vi blev ganska så blöta när vi stod och väntade på bussen, uscha.

Jag har nyss smakat B&J's Caramel Chew Chew eller vad den nu heter, jättegod var den, med chokladgodis som det var kolasås i. Haha låter inte det grymt gott så säg ;)

Nej nu ska jag lägga mig och vila en liten stund..


Bilder...

Just de, drack ju latte på McDonalds idag, gott varne ;D

    
Detta shoppade jag alltså i Sundsvall.. ;P


Denna rosa underbara tröja köpte jag på Gina Tricot idag :)


Nu har jag stoppat i mig lite daimchoklad (yummie!), cashewnötter och ett äpple (bra kombination, right?) ;P gott gott, måste nog äta lite till :p

Det håller i sig

Ah fy fanken att huvudvärken inte kan försvinna nån gång :(

Jag ska plugga fysiologi!

Hehe, det är första kursen denna termin. Detta ska bli mycket spännande, så känns det iallafall just nu. Blir nog tuffare än anatomin men det känns som att jag har ganska mycket grund att stå, speciellt om nerver och sånt, hur signaler mellan dem funkar. Jag har ju läst om det när jag pluggade psykologi så. Men men, man ska inte ropa hej än. ;P Kan gå skit också. I anatomin gick det ju mycket bättre än förväntat, VG ;D ¨nåja.

Jag såg precis att jag fått mejl från en lärare vi hade i föregående kurs. Nu hade han anmält mig som godkönd på den kursen. Herregud säger jag, hade han inte tänkt att jag skulle få mina poäng eller vad? Eftersom jag var tvungen att ta kontakt med honom för att bli registrerad? ;/ Skönt att det är som det ska vara nu iallafall. Det var inga problem med CSN iallafall, inget om att jag inte hade de poäng som man måste ha, så jag får bidrag å de känns skönt.

Nej städa var det..

(fastnar ALLTID vid datorn...) ;P

Huvudvärk!

Usch vad mitt huvud värker, det är verkligen jättejobbigt. Jag har har hur mycket som helst att göra här, städar och städar men jag orkar egentligen inte. Hmm, jag kanske borde äta nånting..

Igår råkade jag se en sak på msn som jag inte velat se egentligen. Ska jag vara ärlig så förstod jag inte riktigt vad som menades men jag struntade i det och tog bort personen i fråga på listorna (från båda mina msn-konton). Nu kanske jag slipper få veta saker som jag inte vill veta.

Jag ska ju visa mina inköp också men det får bli senare för nu måste jag fortsätta städa.

Ciao

Jag åker till Umeå idag

Där har ni min plan för dagen. jag och systrarna ska åka dit, frakta upp lite grejjer,städa och så: Bara för att hitta på nåt och slippa vara hemma och ha tråkigt. Gårdagen var så fruktansvärt seg ;/
Just de ja. Jag vaknade vid 3 inatt av att Tuffe skulle in på mitt rum. Mulle låg i fåtöljen min redan. Efter ett tag är dom båda så himla oroliga, det var iallafall Tuffe från början. Ögonen var som svarta klot, han gick omkring oroligt och snackade, gnällde alltså. Jag trodde att dte var nåt läskigt inne på mitt rum. Tillslut klev jag upp och släppte ut Tuffs. Satte mig för att kolla på OS, de va ju längdhoppskval då. Efter ett tag kommer jag på att, ja men oj dom är ju jättehungriga, det är väl därför dom är så oroliga. Även Pelle var orolig och lite rädd. Så jag gick och hämtade torrfodret, och tror ni inte att alla 4 samlades vid matskålarna? Och behöver jag säga att natten blev lugn sen? ;P

Nej nu ska jag packa vidare..

Bilder kommer senare

Ja jag tänkte att jag skulle visa det jag shoppade när jag va i Sundsvall. Det blev ju inga speciella kläder men ändåå. Bilderna kommer upp när jag ahr in dator inkopplad här, vilket jag inte har för tilfället.
Den långa tighta lila klänningen är inte min stil egentligen men kanske jag kan ha den när jag går ut och shakar loss? ;P Om jag sminkar mig oigenkänneligt så kanske det funkar..? Jag har ju faktiskt köpt rätt (nästan iaf) foundation-nyans så nu kan jag ju sminka mig "fullt ut" so to speak. När jag är ute och festar, vilket ju inte är alltför ofta, så brukar jag bara ha på lite mascara och ögonskugga, eventuellt lite rouge och lätt målade ögonbryn
(vääääääldigt lätt målade, bara så ni vet). Detta för att jag alltid brukar köpa foundation som är för ljus för min hy så jag typ ser spök-vit ut i fejjan ;P Den jag har nu känns betydligt bättre. Känns skönt att kunna täcka finnarna för en kväll. Och för den som inte vet så har jag världens problemhy som jag faktiskt har ätit medicin för. Finnarna försvann och huden blev såå mycket bättre. Men vad tror ni hände då jag slutade ta medicinen? Jo, det blev ju tusen gånger värre ;/ Det var inte kul, att gå från fin hy till jättehemsk på ett ögonblick. Tror dock inte att jag kommer vilja käka den där medicinen nåt mer om finnarna kommer tillbaka när jag slutar med medicinen. Det känns så himla onödigt att få i sig massa antibiotika helt i onödan.
Jaja, ett snack med läkar'n vore ju på sin plats.

Åååh, vad denna dag varit seg. Ändå klev jag upp sent.
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu men jag ska nog sätta mig och sticka lite igen. Måste nog öppna fönstret också eftersom det är så varmt här, jag förgås nästan värmen ;S

Adios!

What happens in Vegas

Det blev att jag kollade klart på den istället för en ny film. Sen så har jag suttit och stickat lite, har köpt nytt garn som är "lurvigt" eller vad man ska säga. Det är iallafall jättehärligt och kommer bli en mycket fin och bra halsduk till vintern ;)
Mamma har också stickat, en tjock, lila halsduk i sånt där garn. Men hon är sååå mycket bättre på att sticka än vad jag är så hennes är kanon-fin! Den ska jag köpa av henne har jag bestämt :P Min blir i en ljusare röd färg så då syns det ganska så väl om jag stickar fel. Ja har lyckats få till 2 maskor fler än jag började med :P haha så typiskt mig det.

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på.. =/

The happening

Dååålig film. Alla filmer som M Night Shyamalan (hur stava?) är skitdåliga. Hmm, usch.
Näe nu måste jag få se en film som är mycket bra istället, ska gå och kika igenom "biblioteket" på datorn och se vad som finns där.  ;P

Varför drömmer jag om honom ibland för? Drömmarna handlar om att han är med nån annan, typ först att han är tillsammans med mig coh att vi ska någonstans men att han typ "stannar upp" nånstans med någon annan som han möter på vägen. Detta är fan inte första gången jag drömmer så. Jag som verkligen vill och försöker glömma honom får inte ens slippa honom i mina drömmar. Att han kommer på tal nu är helt ofrivilligt. jag bara måste skriva av mig. Så nu vet du det, du som kommenterade och tyckte att jag skulle sluta vara så jäkla "obsessed" på mitt ex. Det är fan inte lätt när han dyker upp i mina drömmar. Punkt.
Vad kan denna dröm betyda egentligen? ='\

Usch vad fult håret blev.. Blää.. :(

Hmm, det blev ju inte bra..

1. Misslyckat resultat av slingningen. Som vanligt när jag gör det med andra ord.

2. Att Susanna Kallur ramlade vid första häcken. Så överjävligt så det finns ju inte. Som hon har haft otur länge, och nu när det känns kanon för henne, då blir det så här. Nej, det finns ingen gud alltså...

3. Jag är fortfarande arg över hur det blev för Ara Abrahamian. jag förstår mig inte på brottning men säger dom att det var helt fel dömt av domaren så tror jag på det. Helt överjävligt det med.

4. Tycker även att svenskarna i K2 borde ha kört klart loppet istället för att bryta. <men men, dom känner ju själv vad som är viktigast att satsa på.

Nåja..

För jag har slingor i mitt hår.. Snart iallafall..

Morn morn!
Sitter just nu med blonderingscreme i håret, håller på att göra slingor. Hoppas det blir bra annars blir jag inte glad :P sen ska syrran klippa mig lite hade jag tänkt. Bara som akut-nödlösning. Funderar på vad jag ska fördriva tiden med, ska sitta med det här i håret i ca 30  minuter till. Det är alltid segt.
Men sen ska ajg nog lägga mig i sängen och kolla på film, orkar inte göra så mycket idag, för att regnet öser ner så man kan inte va ute dessutom har jag så ont i magen ;/ usch.. Hatar det.. Varenda månad är det samma sak.

Nej ha en bra dag allihop!


Lördag kväll

Jag står på Ara Abrahamians sida. Så det så.

Vad görs ikväll då?

Jag sitter vid datorn och lyssnar på musik, försöker komma på nåt att blogga om men det går ju inge vidare.
Men kan meddela att jag är sjukt avis på min kompis som drar till Rhodos ikväll. Jag skulle ju ha följt med om jag haft pengar och orkat fixa passet :S Jaja, får väl bli en annan gång det.

Sugen på att festa är jag, det var så himla länge sen jag var ut, och hade KUL! Sjukt längesen. Det brukar aldrig bli nåt roligt, känner mig bara så ful och malplacerad bland snygga killar och snygga tjejer och jämför mig bara med de som ser så bra ut. Det var väl bara den kvällen som jag träffade emil som var riktigt rolig faktiskt. 
Brukar annars bara vilja dra från ute-ställena. Eller så sitter jag vid ett bord och dricker cider efter cider, drink efter drink.. Haha det låter som att jag dricker jättemycket när jag är ute men så är inte fallet. Det krävs inte mycket för att jag ska bli bakis och det är det värsta jag vet. Så det försöker jag undvika i den mån det går.
Kan inte dansa över huvud taget och hur kul är det att vara ute då liksom. Speciellt när det spelas grym musik och man känner sååå för att dra upp på dansgolvet men inte vågar... That just sucks..

When we stand united we can save the day..

Ciao


Vill fortfarande ha sneakers!

Gaaah, jag vill ha ett par svarta och vita sneakers. Behöver verkligen skor, och nu när de finns på rea så känner jag mig extra sugen på dem. Men de är väl gjorda i skinn så då får det vara.
Om någon har nåt tips på bra, sköna skor som inte är gjorda av skinn så dela gärna med er av dem


Hejsan

Jag håller på som bäst med att städa mitt rum, men dammsugaren funkar inte så jag vet inte hur det ska gå då det är så skräpigt på rummet :/ Har ingen sop och sopskyffel heller vad jag vet av..
Trött trött är jag, det blir jag alltid nån gång under dagen. Så trött så jag knappt orkar hålla ögonen öppna. Det är jättejobbigt. Speciellt eftersom jag måste tvätta och städa..

Ska försöka ta mig i kragen nu.. ;P


Shopping, Birsta City i Sundsvall

Hej!
Är nu hemkommen från shopping i sundsvall. Jag köpte en grå och en rosa kofta och 2 bas-linnen från H&M, tajt lila tröj-klänning från Monki, två mattor, en lampa, och tidsskriftsamlare från IKEA. Ganska nöjd är jag, även om jag skulle vilja shoppa sååååå mycket mer!
Tänk att dte finns en kort jacka på Gina som jag velat ha så länge, en som jag köpte en gång men lämnade tillbaka eftersom jag tyckte den var för dyr ;/ Idag såg jag den igen, varför kan den aldrig vara på rea? 300 kr för en sån liten jacka är alldeles för mycket enligt mig. Men men, kanske köper den igen om jag ser den igen..
Till lunch käkade vi pizza på Donatello, det var väl helt okej men lite mer fyllning hade ju inte vart helt fel :P
Drack kaffe på McDonalds också, fick för lite mjölk i så det smakade inte så bra. men men, kaffe var jag tvungen att dricka iallafall :D

Nu är det dags att äta middag..

Hör av mig mer senare!

Jaja..

Jag har då "råkat ut" för samma sak som alla andra nu då. Intressant.


Nu ska jag gå och ge alla pojkar massa gonattkramisar och sen ska jag sova.
Birsta City imorn, tidigt!

Kollar bara bloggar för att "ragga" folk till sina tävlingar och gratissidor..?

är det så'*?
tråkigt måste jag säga. jag läser bloggar för att de kanske skrivs intressanta saker som man kan läsa. Tävlingar och sånt bryr jag mig inte ett skit om.
Jag har inte en blogg för att få gratisgrejjer.
Jag har en blogg för att jag behöver skriva av mig lite ibland..
Så är det..

Meadows of heaven

Detta är en riktigt härlig låt att lyssna på. Nightwish som gör den.
Jag tycker den är grym iallafall.
Den är "mäktig", eller vad man ska säga.

*tipsar*

hej igen ;P

Ibland får jag bara för mig att jag ska blogga ganska mycket :P så nåågra inlägg blir det iaf idag.

Har målat tånaglarna med mörklila nagellack, mycket snyggt tycker jag :)
Glott lite på Vänner har jag också gjort.
Och ätit lite blåbärspaj :/

Vad gör DU ikväll? =)

Jag måste bara säga..

...att jag älskar mina katter så det gör ont! Dom är de bästa som finns!

Jag är så arg, förbannad, ledsen över det som hände den stackars katten som det står om i aftonbladet idag ='(
Så fruktansvärt grymt, jag kan bara inte fatta hur människor kan göra så. Det är helt sjukt!
Dom ska fan ha samma behandling dom som gör sånt!

Bra gjort av Aspelin/Johansson!

Haha jag bara skrek rakt ut av glädje då de tillslut lyckades vinna matchen. var så himla nervös innan :D

Uppdaterar blogg senare... ;P

Run to you.. Fina minnen..

Har ni hört den låten? Med Novaspace? Det är också en låt som påminner om exet, min första resa till honom. Påminner om Tranås så mycket, tänker på då jag precis kom fram till den staden, och skulle kliva ur bussen, att jag var så nervös för att träffa honom så jag inte vågade kliiva av bussen. När jag väl klivit av bussen fick jag världens mest underbara kram av honom, denna otroligt mysiga, snygga och sexige killen. Aah, ett mycket mysigt minne som nog alltid kommer finnas i mitt huvud (det är ju ändå bra att man har åtminstone några fina minnen trots att det gick som det gick).
Haha jag drömde om hans jobb inatt.. Att dom hade öppet hus där och att man fick gå guidade turer där, jag av med i en grupp där. Men jag har ju varit där så mycket så det var väldigt välbekant för mig, jag visste typ vart allting fanns och vad allting var :P
Jaja nog om honom..

Jag skulle ju gå va det ja.. ;P

Adios mis amigos!

Bad hair day, every day!

Japp där hör ni, jag har dåliga hårdagar varenda dag. mitt hår är sjukt fult, slitet och hemskt. Vill inte klippa mig eftersom det liksom är "jag" att ha långt hår. Nåja, jag måste iallafall få topparna klippta vilket som.

Snacka om att jag är sjukt trött, somnar nästan här vid datorn *sover*

Idag var sista dagen på jobbet. Skönt som f*n. Vi gick runt till alla boenden och sa hej då, det märktes på dem att de tyckte att det var roligt att vi kom och sa hej då. Det var skoj tycker jag =)
Nu ska jag vila upp mig hehe :D

Duschade efter jobbet och la i lite inpackning, skönt det-1 Håret känns så mycket bättre då, inte så jädrans trassligt som det brukar vara. Nu doftar det riktigt gott också, har vant mig vid denna doft nu så haha ;P

Nä nu ska jag leta efter en värktablett så att huvudvärken går över.

Ha en bra fortsatt bra dag!

Måste bara visa mina mörklila, lösnagel-liknande naglar ;P

OBS! Det är mina egna (har slutat bita på dom ju, är riktigt stolt) :P
Min syster sa att de ser ut som lösnaglar.. Jag har köpt såna förut men aldrig vågat sätta dit dom :S och nu har jag "egna" långa naglar :P
Haha vilket evinnerligt tjat om mina naglar här i bloggen, det får nog bli ett slut på det snart :P
men inte riktigt än, jag måste få gotta mig i att jag lyckats med denna bedrift ett tag till.
Tumm-nageln var lång förut men den sprack :( för den som undrar...




nej nu ska jag sova. gonatt!

Gonatt & sov gott

Mmja, nu är det väl snart dags att lägga sig. Jag ska bläddra i veckorevyn innan jag somnar ;D

Just de, vi kollade på spis idag, det fanns en med dubbla ugnar som verkar bra. vi vet bara inte om höjden är den rätta, dessutom är den som mamma blev intresserad av 10 centimeter kortare på bredden (?) Så vi får se hur det blir. Oavsett vilken det blir så blir dte mycket bättre än som det är nu..



Ben & Jerry's Cookie Dough <3
;P

Sov gott!

Lite B&J

Haha, kunde inte hålla mig, tog några skedar cookie dough-glass ;P innan maten också, det var ju smart gjort av mig.

Lyssnar på gregorian just nu. Dessa låtar gör mig påmind om mitt ex. det var han som spelade det för mig och jag tycker det är härlig musik att lyssna på. men att jag tänker på han när jag lyssnar är ju mindre bra förstås ;/

Bara 2 veckor kvar sen drar vi till Ume igen. Usch, jag vill inte. Förstår inte varför jag utbildar mig i ett yrke inom vården när jag egentligen inte alls vill jobba inom vården. Sommarjobbar ju inom vården också fast jag egentligen inte vill. jag förstår inte varför jag jämt gör saker som jag inte vill. iställetf ör att fundera på vad jag verkligen vill göra så gör jag saker som jag inte tycker om. knasigt..

Jag måste bara komma med ett låt-tips!

Whatever it takes med Leona Lewis är helt underbart bra! Faktum är att hela hennes skiva Spirit är riktigt bra! Hon är en grym sångerska. Lyssna och njut :)

Har nu målat naglarna mörk mörk lila. Jag tycker att det blev snyggt, men jag målade så mycket utanför, sånt hatar jag! : Men men, det nöts väl bort snart..


Leeeeet it raaaiiin *trallalla*

Lyssnar på BWO just nu, därav rubriken ;P

Näe nu ska jag måla naglarna.

Ciao

Tuggar morot

Nyttigt. Verkligen. Har även hunnit få i mig två dubbelmackor och druckit två stora muggar med kaffe + mjölk. Gottans.
Vte inte vad som väntar denna dag, vad jag ska hitta på. Jag kanske följer med till Nordingrå och hjälper mamma & pappa med valet av ny spis, den gamla har ju gått sönder. Det ska nog bli riktigt härligt med en ny och FUNGERANDE spis här hemma, då kanske till och med jag kommer tycka det är roligare att laga mat eller nåt här hemma (på den gamla har bara 2 av 4 plattor fungerat i hur många år som helst, riktigt drygt). Aja...

På söndag ska vi till Birsta City och IKEA. Hehe, detta ställe påminner faktiskt väldigt mycket om A6/IKEA i Jönköping, bara det att det stora shoppinghuset sitter ihop med ikea i jönköping, det gör det inte i Birsta. Men de ligger "på samma sidor" om man säger så :P haha jaja jag kan ta kort sen så får den som vill se hur det ser ut..
Jag ska köpa lite smågrejer bara, typ tidskriftsamlare (dom är grymt fina och billiga på ikea, passar skit-bra i min bokhyllla, och mkt skönt att kunna gömma undan massa papper och sånt). Sen så blir det väl en och annan förvaringslåda/korg också. Har skrivit en lista så jag inte ska köpa allt jag ser, utan bara det jag bestämt i förväg att ajjg behöver. Nu är det väl knappast rea nånstans längre så några klädköp lär det absolut inte bli. haha ;)


Kram

Kofta + jeans + väska + väska

Detta shoppade jag sist:

Kofta




The white bag :P





Den andra väskan



Har inte tagit nån bild på jeansen men de är inget att se ändå så. Köpte ju lite nagellack men de behöver jag inte heller visa, alla vet väl hur mörk-lila och orange ser ut? :P


Amaranth

Nu lyssnar jag på den. igen. jag lyssnade på den om och om och om igen förut så jag blev less på den. kan numer bara lyssna på den ibland :P
happ, de va värst vad jag hade mycket att komma med här ikväll :P

Lila, rött & genomskinligt

det är färgerna på de senaste nagellacken jag köpte. jag vill måla naglarna nu, men överraskande nog så... Så orkar jag inte! :P haha. Jag är för trött för det. Borde ta det där förbaskade fotbadet också men jag orkar inte det heller. Mitt huvud gör ont än, tror att mina dagar blir helt fel om jag inte får i9 mig kaffe tidigt på morgonen. idag drack jag inte kaffe förrän på eftermiddagen och ont i huvudet fick jag.
Måste testa detta lite mer.

Diggar gammal musik nu. Dr. Feelgood med Interphace lyssnar jag på i skrivande stund =P

I love Ben & Jerry's!

Jag måste smaka massa andra av deras glassar, har bara smakat cookie dough och ska jag vara ärlig så var den väl inte så supergod som jag trodde men grym iallafall. Tror att jag inte kommer äta så mycket glass när jag väl har ett sånt paket hemma eftersom det är rätt dyrt med 50 spänn för en halv liter och vill inte det ska ta slut på en gång, dessutom så är det mer än 1000 kalorier (!) i en sån där halvliters burk. det räcker ju att veta det för att bara vilja ta en matsked eller två :P tycker jajg iallafall. Även om jag är väääärldens gottegris och tyvärr inte bryr mig så mkt om vad jag stoppar i mig så tycker jag att det där är hutlöst mkt kalorier för en halvliter glass. Kanske är det för att de är gjord på riktigt grädde och sånt? Vad vet jag..

Jaja. Varit ute på en promenad med systrarna och mamma. Ganska fint ute, solen lyser och det luktar så där höstigt gott, det har regnat idag så marken är blöt och alla lukter kommer fram mycket mer då..

Vet inte vad mer jag ska blogga om. Det står helt still i skallen just nu. Funderar på om jag ska kolla på nån film men jag vill inte riktigt det för då har jag inte så många filmer kvar att se, och det tar såååå lång tid att få hem nya. ;/
Borde städa rummet igen men det är så jobbigt så det orkar jag inte haha..

Hörni ha en bra käll!

Jobbat en hel halvtimme för mycket!

Haha, guuuud vad jag är klantig!
Jag hade kollat fel på schemat, skulle ha slutat halv 4 men jobbade till 4 :P haha hur smart får man vara egentligen. jag trodde jag hade lärt mig vad alla bokstäver på¨schemat betyder. well well, tydligen INTE. Haha.
Måste fråga om jag kan sluta tidigare då på fredag så det går jämt upp ändå...

Har ont i huvudet och trött som... Gryyymt trött e ja!

Less!

På fredag jobbar jag sista dagen. Och jag är ganska så less nu. Jag hoppas att morgondagen går fort, men det brukar dagarna göra bara man får morgonarbetet avklarat så.

Och nu måste det införskaffas en ny spis/ugn här i huset. Den gamla har nu gått sönder efter, hmm ja, vet inte hur många år. Trotjänar'n "går nu i pension".

Tycker inte om äckliga filmer och ändå envisas jag med att titta på såna. Såg på Wrong turn - Dead end  förut och den är ju så sjukt äcklig. Usch. Världens kanske sämsta och äckligaste film där det satsats otroligt på specialeffekter, låtsasblod och "tarmar". Nej huua för den.
Det var dock 2 ganska söta killar med. Va speciellt en jag lade märke till lite extra, han är tyvärr lik mitt "ex". Gosh, det var Ingen välpumpad, solbränd atlet-kille utan han såg ganska vanlig ut, lite skägg, mörkt hår, "normalbygd". haha gud vad jag låter töntig nu, men men... Denna kille ser ju säkert inte alls ut så här nu för tiden :P Jag måste checka detta!

Ett tag efter så såg jag klart på PS I love you, världens mest underbara film! I just love it! Det är en film som jag skulle kunna se om och om och om igen. Såna filmer gillar jag. Hehe jag minns då jag såg på en prinsessas dagbok om och om igen. Den blev jag jäkligt less på tillslut :P

Nej nu ska jag väl göra annat. Och sura över att jag aldrig kan trycka på rätt tangenter i rätt ordning när jag skriver...


Vit väska?

Yes, en sån köpte jag igår. En vit axelväska med lite olika detaljer på och två extra fickor framtill. Jag tycker att den är fin, men en vit väska till hösten/vintern? Knappast en mode-hit. Men så är jag ju som sagt inte särskilt insatt i mode över huvud taget.
Kan försvara mig med att den var på rea. 100 kronor. Och att jag faktiskt tycker den är snygg, plus att jag redan har massa svarta och bruna väskor. Tycker det blir tråkigt i längden med svart och brunt.
En vit väska har jag nog aldrig ägt, och den blir nog smutsig ganska fort. Men jag ska använda den ändå.
Tror inte jag sett någon med vit väska, haha. isåfall är jag den enda. Jag sticker verkligen ut ibland :P

Jag provade en hårmask förut, men jag kände efteråt att den var lite fel för mig. jag vet än så länge inte om den funkar på mitt hår, men det är lukten som jag stör mig lite på. Hårmasken jag köpte luktar liknande som Aroma Therapy duschcreme från palmolive som jag köpte en gång i tiden. Den lukten tyckte jag verkligen inte om för den var så stark. Dock är lukten på hårmasken inte lika stark, men jag kommer inte köpa den fler gånger.  Ska prova nåt annat.
Ska även ta ett fotbad idag om jag orkar, skrubba och smörja in fötterna, ta bort gammalt lack och måla nytt. Rött eller lila. Får se vilken färg det blir.
Naglarna ska ajg fixa själv till helgen eftersom dte inte känns som någon ide att göra det nu, desinfektions-spriten på jobbet förstör ju lacket, och efter fredag jobbar jag inte mer denna sommar så.
Då är dte lov i 2 veckor :D Underbart!

Haha, spännande läsning detta eller vad säger ni? =)

ha en bra dag. nu ska jag gå ut i solen (!) haha wonderful! Bye!

Jag vill ha sneekers!

Jag såg massa snygga sneekers på nån sida, kostar bara 300 kr nu när det är rea. Jag vill verkligen ha. men det står inte vad det är för material. Är det skinn vill jag inte ha dom, men jag lyckades inte se om material står nånstans =/ Någon som kan kolla åt mig? caliroots.com
Men jag får ändå inte beställa för mamma.
Haha, jag är 22 och lyssnar på mamma. :P
Så dum jag är..
Jaja, får se hur det lir.
Vill bara veta vad skorna är i för material!!!


I have a secret wich I can't tell anyone

Har nyss lyssnat på "Det regnar i Stockholm", med Carola. Himla fin låt egentligen.
Jag hyser nån slags hat-kärlek till den.
Den är vacker på nåt sätt, härlig att lyssna på.
Men jag har inte bra associationer (?)  till den.
Tänker på mitt ex. Minns att han spelade den för mig när jag var där en gång (hade aldrig hört den förut). Vi satt vid datorn och han sjöng med i låten (ingen skön-sång, men men). Men jag förstod att den var speciell för honom, är väldigt säker på att han tänkte på ett älskat ex när han lyssnade på den. Har för mig att han nämnde nåt sånt då också, men jag är osäker.
Men det är just detta jag hatar med låten, att jag genast börjar tänka på honom och bli lite deppig.
Kollade även på lite gamla bilder på honom, och från då jag va där sist nu i januari. Det kändes faktiskt helt okej, no worries there.
Tycker det känns så skönt att inte prata med honom längre.
Varför jag då snackar om han med jämna mellanrum, det tåls att fundera på...

Såg lite på en äcklig film förut; Wrong turn 2. Rekommenderas ej. jag blev grymt äcklad, pallade inte se den mer. haha. såg alltså inte hela filmen.

Trött är ja. Kanske jag borde lägga mig och sova..

Hmmm.. I have a secret.. A secret wich I can't tell anyone..

Sitter här vid datorn och vilar

Usch vad jag blev trött efter promenaden. Vi gick inte så långt men det räckte. Jag har även ont i höfterna och, ja, typ överallt i kroppen. Är typ slut efter helgen jobbande.
jag vill hitta på nåt kul. Vet bara inte vad..

Åh just de, jag har ju en Ben&Jerry´s Cookie Dough som väntar i  frysen, gud så underbart :D Haha. Fast jag har aldrig smakat den men jag hoppas den är god. 50 spänn för en halv liter är lite väl mycket. Så jag tycker det ska vara en smakupplevelse utöver det vanliga, annars blir ajg besviken som fan.

Nej nu ska jag gå ut till klädsträcket med en påse tvätt eller två och hänga tvättade kläder..

Ha en bra kväll!

Shoppingdag i Härnösand

Yes, kom hem fårn stan för en stund sen. Har shoppat lite nu, haha, brände massa pengar men jag kände att jag va tvungen.

- Jeans (rea på Vero Moda, riktigt fynd enligt mig!)
- Kofta från H&M, svart, kort modell med 3 knappar fram och vida halvlånga armar. + lite annat smått och gott.
- 2 väskor; en vit konstig sak ;P och en creme-färgad med svart mönster. också rea :P Åhléns
- Diskställ från Åhlens (ja jag behövde ett sånt, det jag har i umeå är waaaay to stort för mitt pyttelilla kök)

Får se om jag kanske orkar visa bilder på det :P Men belive me, jag kommer aldrig någonsin bli en modeblogg, bara så ni vet. jag kan inte ett skit om mode utan köper det jag gillar. Sen om nån annan tycker det är fult, det skiter jag i ;D

Ikväll ska ajg se på film har jag bestämt. har rätt många filmer att se så det är dags att börja nu...

Brände mig på tungan när jag drack kaffe på McDonalds =( ont ont...

Väckarklocka, mardröm och "inse-att-jag-ska-jobba-hela-dagen"-chock!

Ja ni ser ju vilken bra start på dagen jag fick.
Inte.
Jag drömde en jobbig dröm om exet, aknade av att väckarklockan ringde 05.25. Då var jag iallafall lyckligt ovetande för ett ögonblick att jhag skulle jobba heeeela dagen. Jag kom dock underfund med det ganska snabbt att jag måste kliva upp, och dte kom som en chock! Detta samtidigt som jag hade den sjukt jobbiga drömmen kvar i minnet.
Alltså, det var verkligen hemskt.

jag har iallafall överlevt dagen.
knappt.
har ont överallt; ryggen, nacken, höfterna, fotlederna, fötterna.. ja everywhere!
men nu ska jag krypa ner i sängen strax, så skönt dte ska bli!

Hoppas att DU haft en kanonbra dag iallafall..

Kramar från mej..

~ now is the time to fight ~

Vet ni vad jag skulle behöva för att ha orken och viljan till att träna och bli nyttigare och sluta med allt skräp jag äter?
om någon kunde säga så här till mig: "Om du tränar så här, si och så mycket  och si och så länge samtidigt som du äter detta så kommer du se ut ungefär så här (och visar en bild av ett eventuellt framtida, snyggare jag)" yeah. Då skulle säkert motivationen komma krypande.
Men jag måste faktiskt göra nånting åt mig själv nu. Jag mår inte bra, känner mig uppblåst och så ful..
Now is the time to fight!

I want to be loved the way Gerry loved Holly

Aaw, får ju gåshud av filmen. Tänk om man kunde bli så älskad av någon :( Kommer aldrig hända, så lika bra att sluta grubbla över det..

Det är väl dags att gå och lägga sig snart. 14 timmars jobb imorn.. suck..

Okej, ett litet inlägg till.. Om shopping-hysterin..

Ja man blir fan tokig. Alla bloggar jag läser, vilket är ganska många, verkar shoppa typ jämt. Min fråga är, varifrån får dom alla pengar? Visst tusan förstår väl jag att de flesta jobbar och sliter för pengarna. Mne hur kan det räcka till att köpa huuur mkt som helst på exv forever21, asos, h&m, monki, zara, american apparel mfl? Alltså, jag är inte avis.. haha nu ljög jag! Jga är sjukt avis. jag som inte ens kan köpa ett linne för 99 kr ;( illa ställt här. För dne som tror att jag är lat och inte jobbar och tjänar pengar har helt fel. jag har jobbat och slitit hela sommaren, men dte lilla man tjänar ska räcka bra länge. Annars hade nog jag med kunnat shoppa lite.
Suck, jajg önskar att jag också kunnat köpa nånting nytt. Är så less på mina gamla fula och konstiga kläder. Nån ny kofta(älskar koftor, inte för att de är hett mode i höst), något linne, ett par jeans och joggingskor. Behöver! Det kan väl inte vara så mycket begärt, eller hur? Nya skor bara MÅSTE jag har eftersom jag håller på att ta kål på dom genom att gå i dåliga skor. inte bra alls. brukar få ont på framsidan, lite åt höger vid höger fotled. dålig belastning och då får man väl ont. inte bra alls. minns att då jag hade sprungit blodomloppet i våras kunde jag inte gå, jag hade så ont i fotlederna att jag låg och grät i min säng. ni skulle ha sett min gångstil då :P
Hehe, från det ena till det andra.. =)

Nje nu ska jag gå och lägga mig. Börjar ju jobba 7 imorn som sagt.

Sov gott alla söta och rara!

Ett litet inlägg

Ja jag orkar inte skriva så mycket idag. usch, jag mår så illa just nu :( Syster firade sin sista arbetsdag med att bjuda på glass, kolasås, kolakulor och maränger. och jag åt alldeles för mycket! Uääh, vill nästan kräkas. men det var såå gott haha :P Jag älskar godis, glass, k9olasås, maränger... Ja allt.. ;P inte bra, inte bra.

Börjar jobba 7 imorn. Känns segt, men bara man kommer igenom morgonarbetet så kommer nog dagen gå mkt bra (peppar peppar)..

Ha en bra kväll och natt hörrni!

Kram!

...grymt sexig, mysig och rolig man.

Förstår inte vad jag har för problem egentligen. Jag kan inte låta bli godis, någon dag alls! Sen så tycker jag  att jag bara äter hela tiden, vill bara äta heeela tiden. Ingen nytttig mat alltså.
Jag VILL gå ner i vikt! Men av nån anledning känner jag mig för olycklig (?) för att kunna och orka träna. Försökte mig på en springtur idag men det gick åt pipsvängen. Jag hann inte långt innan det började göra ont i halsen och nästan tappade andan. Jomen visst, så blir det för mig när jag rör på mig så, har ju haft så mkt problem med lungorna och luftvägarna. dessa har jag fortfarande problem med. Men att jag är i sån usel kondition har jag bara mig själv att skylla på (vem annars haha). Jag slutade ju tvärt med träningen i våras då jag åkte hem innan praktiken. Innan dess hade jag tränat i en månad iaf :P Jag älskar ju step, gryyymt skoj är det! Så det längtar jag tillbaka till. Kanske jag kan börja ta tag i detta med min vikt då igen. Under den månad jag tränade så var jag ju ganska så nyttig, inte en endaste godisbit tog jag in, ingen glass, inga bullar eller kakor. Då var jag duktig tycker jag ;D

Nee, nu skulle jag vilja krypa ner under ett mysigt täcke i en grymt skön dubbelsäng med en grymt sexig, mysig och rolig man. Så underbart det vore, kunde legat där och hållit om varandra medans vi sett på PS I love you..
Men nääääe då, den får man se helt ensam för här lyser den sexige, mysige, rolige mannen med sin frånvaro =(
jag blir så tårögd när jag ser ps i love you. faktum är att jag skulle kunna storböla när jagj tittar på den. det är en sån underbar film!



Gerard Butler, huvudrollsinnehavare, spelar Gerry i "PS. I love you"

Blåbärsskogen i regn

Yes, nu har jag varit ute och plockat blåbär igen, haha ;P Jag älskar blåbär, det är skogens guld tycker jag. Finns dom som tycker att lingon är skogens guld men det tycker INTE jag, det är svinäckligt!
Mina fingrar blev blöta och kalla eftersom det regnar ute, så fingrarna är stela som fan nu. Leder gillar inte kyla (fast det är ju individuellt) men just i mitt fall så behöver lederna värme för att fungera. MCP, PIP & DIP-lederna är väääldigt sega just nu haha..

Skönt att vara ledig, jag vilar upp mig innan helgen. Jobbar ju skiiitmycket. Blä vad jobbigt det kommer bli.  =( Nåja, dte är bara att leva för jobbet.

Vet inte vad jag ska blogga om mer. Det får räcka nu..

Jag har inget som helst sug efter att blogga.. What's the point? Jag lägger nog ner detta..

Ja det känns så onödigt att ha en blogg som ingen ändå läser.

mne men, det är väl dag att gå och lägga sig snart. imorn är jag ledig, och sen jobbar jag fredag lördag och söndag, kommer fan bo på jobbet. kan iaf trösta mig med att jag bara har 2 jobb-dagar kvar sen efter det. Weeiihoo, ledigt!

En fattig student trots en hel sommars slit på jobbet

Mm det hjälps inte att man jobbar, pengarna läggs inte på hög direkt. Jag vill shoppa som alla andra, blir såååå avis när jag läser om alla som verkar ha så sjukt mkt pengar och kan shoppa jämt. Visst, en del jobbar väl året om och får lön men de som inte jobbar då? som typ går i gymnasiet, vars får de pengar ifrån? jag har inte haft möjligthet att kolla in sommarens rea och det är väl lika bra för jag hade nog gråtit floder över att inte kunna köpa det jag ser. Och så är dte ju fortfarande, vill shoppa som fan men inte ens de billigaste grejjerna kan jag köpa surt som tusan.
mina pengar måste gå till att överleva till nästa sommar, hur nu det ska gå på denna lilla lön.
och så hgar jag precis upptäckt nåt hemskt. mitt betyg i senastre kursen har inte kommit in på studera.nu, och jag är orolig över att dte inte rapporterats av lärarna så jag kanske inte får nåt studiebidrag för att det inte är registrerat att jahg har klarat de poäng man måste ha klarat per termin för att ha rätt till bidrag nästa termin (22,5 poäng tror jag det är). uscha, hemska tanke om det blir så ='(
Jag vill sååå gärna köpa dvd-box med supernatural säsong 1-3 men tror ni jag har råd med det? NEJ! 500 spänn per säsong. det skulle nog vara värt det men de går inte :/ f*ck!


(sommarens sista sola-dag för min del)


Bjuder på en lite sommar-fin bild =)

Skogsbrand i Nordingrå!

Det brinner tydligen i Nordingrå, i skogen. När vi for hem från kramfors luktade det fränt och det var rök i luften. Hoppas de kan släcka branden... Otäckt.. känns ungefär som när det brann i umeå energis värmeverk bredvid oss i vintras. fast det var ännu läskigare eftersom vi bor granne med det..

Skälet till varför jag har valt att ha långa naglar

Intressant att veta eller hur?
Jag vill ha långa naglar för att mina fingrar inte ser lika korta och tjocka ut då. För det kan jag lova er att mina fingrar ser ut som korvar och det hatar jag  BIG TIME! väldigt opraktiskt med långa naglar, uscha, speciellt när man jobbar inom vården :/ nu har jag ju fått nå inflammation eller nåt i fingrarna och vid naglarna så det gör ont ibland. jäkla skit..

Har massa filmer att se på, tex wrong turn 2-dead end, jumper, stardust, all the boys love mady lane, mfl.
vilken ska man se först?
jag har ändå inte tid att ödsla en dag på att glo på film förrän efter den 15 augusti då jag slutat jobba. snacka om att det kommer bli skönt! då har jag 2 veckors ledigt, ska bli så härligt.

lyssnar på nightwish nu, wonderful!

jag vill vara kär, hitta en pojk att leva ett bra liv med. hur fan ska man hitta det?? :(

Blåbär + vaniljyoghurt = Mucho gott!

Älskar blåbär och vaniljyoghurt, riktigt gott måste jag säga.

Idag har jag varit till kramfors en sväng, köpte mörklila och ljusrött nagellack. Köpte inte så mkt mer, var tvungen att tanka lite också så :/
Träffade en gammal klasskamrat som satt i kassan på konsum, hann inte prata så mkt men men..

har tvättat, hängt tvätt, plockat in tvätt, dammsugit i hallen, köket och tv-rummet + lite p´å mitt eget rum.
Snart ska jag fika. Vaniljyohgurt med blåbär :P och nån macka. kanske en kopp kaffe också.
Sen blir dte till att se på allsång på skansen, sista programmet. jag har bara sett det en gång i sommar, och det var på datorn, såg programmet i efterhand då. funkade bra dte med tycker jag. till det blir det att ta fram godispåsen, jag är sjukt sugen på godis nu!

Ha det gött!

Jag tänker inte hymla med att jag hatar blondinbella!

Den kärringen alltså. Köper massa pälsar, bryr sig inte ett skit att massa oskyldiga djur har tvingats sätta sina liv till det. Bryr sig inte ett jävla dugg hur djuren plågas bara för att rika snor-jävlar som hon inte ska behöva frysa på vintrarna. Fy faan alltså. Känslokalla idioter! Ni som inte vet hur det går till, belive me när jag säger att djuren flås levande. jag har sett en video med detta. hur kan man inte bry sig om det? människor som använder pöls är värdelösa känslokalla kräk i mina ögon.
Nu vet jag att hon inte bryr sig ett skit om dessa åsikter från nån som mig, men det skiter jag fullt i! jag vet att hon skulle se ner på mig, hon tycker nog inte om såna som mig. jag tycker inte om såna som henne heller. moderat, rik som fan, tror hon är bäst bla bla bla. Fattar inte hur massa företag kan sponsra henne.

Nä fy jävelen säger jag bara..

Jag mår dåligt,BIG TIME!

Fy fanken, jag har haft huvudvärk och illamående hela dagen. Var ändå tvungen att jobba. Var dessutom tvungen att stanna kvar en timme längre på jobbet än vad jag skulle egentligen, på grund av olika anledningar.
Nästa vecka är sista veckan på jobbet. Det är väl typiskt att när jag väl kommit in i jobbet igen så är det dags att sluta. Känns lite knasigt :/
Men fan vad ont huvudet ska göra och aldrig vilja sluta göra ont! Trots att jag tagit 4 alvedon och en ipren idag så har det inte velat försvinna. My head is killing me...

Måste sova. Gonatt

Detta känns inte bra!

Blää, jag är sååååå trött och huvudet känns knäppt. och så ska jag jobba 11.15-19.45 =( Fattar inte hur jag ska orka.
Mne de blir värre till helgen, jobbar över 30 timmar den helgen. Uscha.
Får väl försöka samla ihop krafter på nåt vis. Har iofs bara 1,5 vecka kvar att jobba...

Jag har vaknat med ett jäkla humör!

Usch jag känner mig så sur och fröbannad på allting just nu. Det är nog inte värt att blogga nåt mer just nu.

Ciao.

Varför trackar bloggare varandra?

Jag förstår inte det. Exv det blondinbella skrev idag om Stina-lee. Att hon lever ett mellanmjölks-svenssonliv och att hennes videoinlägg är pinsamma. ja se blondinbella får ju tycka som hon vill. Jag tycker iallafall inte att stina-lees videoinlägg är pinsamma. Tycker att hon verkar väldigt "käck". Förstår inte blondinbella att alla lever olika liv? att alla inte har så satans mycket pengar som hon har, att alla kanske inte vill gå på så mkt events och bjudningar som hon går på? Förstår hon inte att andra kanske vill leva ett lugnt liv i ett lagom tempo?
om hon nu inte gillar lugnet i ö-vik, vem tvingar henne att stanna kvar liksom? det är väl bara att åka hem till huvudstaden då. så svårt akn det ju inte vara.


Nåja nu tänker jag inte diskutera sånt här mer. Har sagt mitt iaf.

Jag gjorde blåbärs-smoothie förut, gott gott. Men vaniljglassen jag hade i var inte god så den förstörde nog smoothien litegrann :(

Snacka om att jag hade önskat att jag haft säsong 1-2 av Supernatural och Gossip Girl på datorn, för då hade jag bunkrat upp med gotta, krupit under täcket och glott på det huuur länge som helst. Kalasbra hade det varit!

ont i huvudet och käkarna igen :/

jag måste nog gå till läkarn med detta, kan inte ha det så här längre. det är så obehagligt, denna smärta i käkarna och huvudet samtidigt. usch.

har gjort fransk manikyr på naglarna men det blev inge bra som vanligt. det får ändå duga eftersom det ändå blir förstört när jag jobbar. handspriten förstör lacket efter ett tag.


vet inte vad mer jag ska blogga om just  nu. jag skulle vilja plocka mer blåbär men jag orkar nog inte det just nu. fast jag får se hur jag gör. sen ska jag hämta syrran i nordingrå då hon slutar jobba vid 5.
vad som händer sen vet jag inte...


Förresten...

Jag har nu kommit till ett stadie då ajg känner att jag aldrig mer kommer vilja ha kontakt med "ni vet vem". Jag skiter fullständigt i honom, han har visat sig vara nån annan än den jag trodde han var. Bryr mig inte om hans lyckliga liv.
Så nu tänker jag ALDRIG mer prata med honom.
So long!

Godmorgon!

Aargh, jag vill sova! Men telefonen ringde, jag trodde nån annan var uppe men telefonen ringde och ringde utan att nån svarade så jag fullkomligt flög upp i sängen, rusade genom vardagsrummet och in i köket, kastade mig över telefonen... Men då har männskan som ringde hunnit lägga på! Surt. Men jag skulle tippa på att det var syster som ringde för att kolla om Hugo är hemma. Och det är han, han kom in alldeles nyss. Varit ute coh busat hela natten den pojk-älsklingen.

Dags för frukost nu då tror jag.

Höres mer tror ja. Ha de gott!


Lite bilder






Blåbärs & jorgubbspajen jag gjorde idag.

Planerna gick om intet, som vanligt..

Jag tänkte ju kolla på film på mitt rum men nu kan jag inte göra det eftersom syrran måste sova tidigt pga att hon jobbar heeela dagen och kvällen imorn. Så jag får inte störa henne. fan.

Nej nu tar jag in min dator hit och försöker fixa den där jäkla anslutningen. Slår vad om att det blir nåt tok så det inte går att gå ut på nätet på nån av datorerna. haha skulle inte förvåna mig, jag lyckas nästan alltid förstöra nånting.

Tjing!

Tråkig kväll

Ont i huvudet och käkarna än fast jag tog en värktablett. Jag förstår inte vad det är för mysko :/
Och det är alldeles dött här i byn nu. Alla har väl börjat jobba igen så det är inga turister här. Endast en båt vid kajen. Kallt och jävligt är det ute. Jag vet inte vad jag ska göra. Kanske titta på film men jag har ingen bra.

Förresten så är jag tvärt emot många andra som tycker att Stina-Lee's blogg är tråkig. det tycker inte jag, hennes blogg är min favorit. istället för att skriva om onödiga saker hela tiden och bara mode, så varvar hon det med personliga åsikter och diskussioner, och bilder på sina hundar som är så söta.

Näe om jag kanske skulle ta och se en film, typ Jumper elr nåt. har ingen text till så det blir svårt att hänga med i vad dne handlar om. Tänkte käka lite vindruvor, jordgubbar och nektariner under tiden.

Ciao.

Pajen blev jättegod

Mm nu har jag vräkt i mig paj så jag blev illamående. Gott var det iallafall :P


Nu är pajen klar!

Hehe, den ser riktigt fin ut. Jag la i lite jordgubbar oxå, får se hur det smakar :P

Now I'm off to the paj!

Nu blir det blåbärspaj! :D

Gudars (emils uttryck) vad gott =) Jag plockade lite blåbär i skogen förut så nu blir det paj med vaniljsås. S*tan så gott.
Happ, såg att jag fått lite fler unika besökare idag, det är ju trevligt :) Inget att skryta över för så många är det inte men det duger åt mig.

Haha jag kan verkligen inte skriva rätt, trycker på fel tangenter hela tiden. "Det" blir alltid "dte" och "jag" blir alltid "ajg" eller "jga". Bara några exempel :P

Nej dags för att fixa paj nu.

Ha en superbra dag! :D

Huvudet vaknar inte och naglarna värker..

Mitt huvud känsn segt, trött och lite ont i skallen.
Dessutom har jag ont vid naglarna. Typ allihop. Kanske inte är så bra att ha långa naglar. Kanske får infektioner osv. Känns inte sådär jätteskönt direkt. Men jag vill inte klippa ner dom för då kommer jag börja bita på naglarna och fingrarna igen och det vill jag inte :/

Nej nu är dte dags att vara ute lite. kan inte sitta inne hela dan när dte rä halv-soligt väder ute.. haha..

Någon som kan tipsa om nåt bra virusskydd??

Så var det med det.
Kna inte ansluta till nätet med min dator. Anslutningen har försvunnit. Och jag hittar inte papperet med användarnamn och så så jag kan inte fixa en ny anslutning. Jag måste på nätet för att uppdatera datorn ju :/ Känns inge bra detta, inte gjort på 2 månader :S Gaaah! Någon som vet vart man kan få tag i billigt och bra virusskydd? Mitt går ut snart och jag vet inte vart jag ska skaffa nytt :( Och dte som finns att köpa är ju svin-dyrt. Bajs..

Lördag

Jaha, vad ska man hitta på idag då? Det är ingen hemma, vet inte vars dom är. Mor har ju jobbat inatt så hon kanske sover kvar på jobbet, pappa kanske är kvar i nordingrå. Men jag vet inte för jag sov så himla länge.  Systrarna är iväg och jobbar och bror är väl hemma hos sig. Men jag är inte ensam, jag har mina underbara pojkar här ju =)

By the way, såg precis i tidningen att en som vi hade som chef på jobbet förut fått ett till barn. Grattis till honom säger jag =)

Dagens sanning i VeckoRevyn

Japp, jag läste nåt som stämmer in på mig till hundra procent!
Om att man intalar sig själv att man kan vara vän med ett ex, att varje träff förväntar sig båda ändå sex, svartsjuka och när exet sen hittar en annan så upptäcker man att man inte hade nåt behov av varandra ändå. Den "fina" kontakten man haft är som bortblåst.

Preciiiiiis så har det varit/är det för mig. Exakt så.
Jag är bra dum egentligen...

Man får tydligen inte tycka och känna hur man vill

Jag blir fan tokig på det.
Kan ge ett exempel från jobbet idag.
Vi måste ju gå omkring in och ut hela tiden. När jag var inne höll jag på att svettas ihjäl. Ute var det kallt, vilket var jätteskönt att få komma ut i kylan eftersom jag svettades massa. Folk tyckte att jag borde ha tagit på mig en varm tröja, men jag sa att jag tyckte det var skönt att bli lite "kyld" emellanåt. Och dom gjorde denna pyttesak till något större. Som att jag var dum i skallen som inte ville ta på mig en tjock-tröja. Men dte känner jag ju för fan bäst själv, right? Vill jag ta på mig en tjocktröja så gör jag dte när jag känner för det! Ska f*n ingen annan lägga sig i.
Så ärne..

Varför saknar jag en kille som inte gjorde nånting för mig?

Hemskt mysko måste jag säga. Att jag fick en sån "hang-up" på en kille osm antagligen inte brydde sig ett skit egentligen.
Verkligen mysko..

Nu är jag ledig i 2 dagar! Grymt skönt. Har firat med en jordgubbssmoothie och ska fortsätta fira med lite bra tidningar och godis :P

Ni få som läser min blogg, vad gör ni idag? Är lite nyfiken av mig ;)


RSS 2.0