Snart 2009

Brorsan och jag kollade på film idag. Doomsday hette den och den var en av de sämsta filmer jag sett. Helt sjuk, och svår att begripa. Verkligen inte min typ av film, huvva..
Förra nyår, då var jag ju inte hemma utan i Kramfors. På natten efter tolv-slaget satt jag och kollade på Underworld, ni vet, de där filmerna om vampyrer och varulvar som slåss mot varann eller hur det nu var. Nåt sånt iaf. Haha jag var uppe till 5 på morgonen då jag såg båda filmerna. Fattar inte varför jag var uppe så länge egentligen.

Hoppas ni får en bra start på det nya året, det kommer inte jag få iallafall.

Tragiskt, right?

Jag och lillasyster har dansat massor nu, till The tide, Hero plus massa annan musik. Jäklarns vad vi shakat loss ;D och fult som fan var det, tur ingen sett oss, speciellt mig ;P
Nu dricker jag aqua tini melon rush och sen slinker nog en ba´cardi breezer ner alldeles vid sidan om :P haha. Usch ajg kommer bli bakis imorn, fyy bubblan..
Men det som är så hemskt är att man inte har några vänner att umgås med, jag menar nära vänner liksom. Det är triiist ;/
Nåja, party on I guess..


De sista timmarna av detta år firas som alltid..

Ehum, det vill säga: jag har dööödens tråkigt. Skulle ju ha varit på fest men det blev ju inget för mig :(
Nej nu ska jag äta glass med "sprinkles", glo på Hemsöborna på tv och sen tråka fram till tolv-slaget..
Bläää..


Happy new year!

En vecka sedan julafton, då är det nyårsafton istället. Tiden, den går den. Och mindre än en vecka kvar tills litteraturgranskningen ska vara klar och jag har inte börjat :S Det går åt fanders de där.
Jag kan inte heller bestämma mig för om jag ska va hemma ikväll eller på fest. Låter som ett svårt val, eller hur?
Känner ju inte dom så värst bra och det känns dumt att jag ska komma in och "störa" i deras gäng liksom. Det är dock trevliga människor så. Största problemet är ju hur man ska ta sig in till Kramfors.
Förra nyår var jag i Kramfors också, därför jag känner lite för att vara hemma i år. Men de är ju så tråkigt här!

Vad ska ni hitta på idag?

By the way..

Blondinbella har någon gång sagt att alla som hatar henne bara är avundsjuka.
Tanken har nog inte slagit henne att man kan hata henne av flera anledningar. Visst finns det dom som är avundsjuka på henne för att hon har allt, självklart. Men jag och många andra tillhör inte den kategorin. Många avskyr henne för hennes överlägsna sätt att vara eller av den anledning som jag avskyr henne; hennes åsikter kring päls och skinn, eller att ingen får tycka annorlunda.
På grund av att hon är med så kommer jag inte kunna se Let's Dance, fan vad dom förstör genom att ta med henne.
Eller så kollar jag på alla andra men inte då hon dansar.
Hmm, är  man inte en B-kändis då man ska vara med och synas överallt?

Ja hon är en blåst blondin

Den som inte kan värma sig utan att ta en annan levande varelses skinn/päls är dum i huvudet.
Blondinbella verkar tro att alla ska kretsa kring henne och att det bara är hennes jävla åsikter som räknas.
Jag hatar henne enormt.
Inte för att hon har mycket mer pengar än jag.
Eller att hon är framgångsrik.
Eller på grund av hur hon ser ut.

Utan för att hon bidrar till enormt lidande då hon bär pälsar och skinnkläder.
Sen så är hon en sån som ser sig som att vara mycket bättre än alla andra människor, bara det att hon smyger in nån fånig rad om att hon vill hjälpa andra tjejer till att få bättre självförtroende osv. Och med detta menar hon nog bara tjejer som tycker som henne och som ser ut som henne. Vad vet man.
Förresten..
Fattar inte blondinbella varför ordförande i djurens rätt kallat henne för dum blondin så är hon verkligen dum.

Oh aj aj aj, där

Så sa syster när det gjorde ont på hennes finger :P Lät för jävligt roligt just då haha.

Och mina öron gör ont, där man sätter hörlurarna alldeles innan hörelgångarna. Mina lurar är ju så fruktansvärt dåliga, domv vill helt enkelt inte sitta fast hur mycket jag än försöker trycka fast dom. Så nu har jag väldigt ont där, skavsår typ. Jävla lurar, jag hatar dom verkligen. Tyvärr har jag inte så mycket val eftersom det är så svårt att hitta bra lurar.

Köpt kläder idag, men inga byxor tyvärr. Rean på jeans var i princip obefintlig, 30 % är ju ingenting om dom kostar 600 i vanliga fall.

Den där Hugo Boss

Jag var in en snabbis på Kicks igår vilket jag inte brukar särskilt ofta. Men de få gångerna jag går in där går jag alltid till herr-parfym hyllorna och luktar på den absolut godaste herr-doften som finns, en parfym från Hugo Boss. Och så klart, vid allra första "sniffen" så var det som att någon hällde en hink med minnen och känslor över mig. Snacka om att dofter kan få en att minnas.
Har sovit alldeles för länge känner jag så nu måste jag ta tabletten och sedan ta en kopp kaffe så jag intefår ont i´huvudet ;P

Idolerna ja

Jag glömde ju berätta att Kevin, Alice och Robin uppträdde på Oskarsgallerian i Övik. Mycket bra var dom alla tre. Kevin är verkligen en entertainer så det stänker om 'et, haha. Snacka om glädjespridare han är, den där Kevin.
Robin bara stod där och sjöng rakt upp och ner, men han sjöng grymt bra faktiskt.
Och Alice sjunger ju så himla fint också.

Fick en liten skymt av Danny idag oxå då han spelade där tidigare på dagen. :P

Gårdagen

Kvällen igår var jobbig och trist.
Det blev ju utgång iallafall, föfesten var väl helt okej men sen när vi skulle på Kramm.. Suck, vi gick alldelöes för sent så vi fick stå i kö i nästan 2 timmar för att komma in. Och trångt som faaaan var det, jag stod där och kunde knappt andas och röra mig på hela tiden. Det var hemskt! Vi kom tillslut in och där inne var det inte alls mycket folk trots att vakterna sa att det var fullt men så säger dom nog bara för att jävlas tror jag. Så strax efter tolv kom vi in, vilket var alldeles för sent för att jag skulle dricka nåt så jag var i princip nykter. Inte roligt alls, jag vågar ingenting då :( Dansa kändes bara patetiskt. 

Var i Ö-vik idag och skulle shoppa men det är verkligen inte bra shopping där :S  Jag sparar pengarna till Umeå istället eftersom jag kan affärerna utan och innan där :P Det enda jag fick med mig hem var 2 nagellack (fransk manikyr-dags snart igen) och en tekanna/kopp-kombo (ska visa bild sen om jag kommer ihåg).


Jag har ingen :(

Gaah jag vill ut och dansa ikväll! Men ingen har jag att gå ut med, fy f*n vad det suger! Jag vill inte sitta här och uggla nåt mer, vill ut och träffa folk, dricka, dansa och ha det kul! Åtminstone vill jag få den chansen. Men dte blir ju inte så. Fan..

No nice person

Jag känner för att vara en inte så snäll person just nu. Många verkar tro att jag alltid är så snäll och lugn men nu känner jag inte för att vara de. Iaf inte på nätet :P ska vara lite dryg ett tag har jag tänkt. Haha nu låter jag väldigt elak eller hur?
Men det är inget som kommer hålla i sig..

Iaf så väntar jag på att få nåt svar från någon, men verkar inte som jag får svar på mailet :/ Tråkigt..

Nu mår jag illa

Och nu är det slut på alla onyttigheter. Usch vad illa jag mår av allt man ätit dessa dagar. Imorn ska jag minsann inte äta nåtning i onyttighets-vägen. Måste verkligen gå ner i vikt nu. Passande är att man fick pengar i julklapp som räcker till ett träningskort på iksu igen, å då blir det massa träning igen. Minst 3 step-pass i veckan ska det bli!

Läskigt

Läste precis att det brinner i flera hyreshus på Ålidhem. Himla tur att det brinner på andra sidan och inte den sida jag bor på. Men ändå läskigt och hemskt för dom som bor på Geografigränd där det brinner. Jag kan inte låta bli att tänka på om det är massa djur som brunnit inne :( för sånt talar dom inte om i medierna, bara att ingen människa kommit till skada. Aldrig nämns det något om djuren.
Tusan, idag har jag sovit för jävla länge känner jag, huvudet värker lite så nu är det dags för en kopp kaffe och ta medicinen måste jag ju också.
Nu är julen slut för min del. Tråkigt nog. Dags för allvaret och fundera på hur och vars jag ska få tag i böcker som jag behöver till litteraturstudien.

Julmiddag med efterrätt

Ååh huua nu är jag så mätt såååå. Massa god mat har man stoppat i sig, och så chokladkaka (som jag bakat) med vaniljglass till efterrätt. Uscha nu vill man inte äta på ett bra tag.
Snart är julafton slut utan att man hunnit reflektera över att det faktiskt är idag.
Känner mig en aning stressad...

Snart är det "Plankan" och sedan Kalle Anka!

Hehe vi ska strax se på Plankan, en kortfilm som vi brukade titta på när vi var små. Den handlar om några gubbar som är på jakt efter en planka då det fattas en till det golv dom håller på att lägga. Sen är det lite andra saker som händer runtekring massa andra människor. Haha, minnen alltså.
Sen så är det ju självklart att man tittar på Kalle Anka and his friends ;)
Känns som att ajg sitter för mkt vid datorn idag :S

På lördag ska vi kanske till Ö-vik och kolla på Kevin, Alice och Robin som ska uppträda i Oskarsgallerian. Jag känner att jag måste dit eftersom jag inte varit på stan i ö-vik på flera år samt att jag verkligen vill höra de ovan nämda live.
Får se hur de blir..

Påven kan ju dra åt h*lvete

Vilken jävla idiot. Jämställa homosexualitet som farligt som klimatförändringarna, jävla dumhuve! Det är såna som han som inte borde få finnas. Fy fan säger jag bara..

I'm dreaming of you

Jag vill bara ha dig, jag vill bara ha dig..
;)

Jag har fiiin-klärna på mig, redan, haha. Ett rött långt linne och spetslinnet över, ser riktigt juligt ut.
Men jag fattar inte varför julkaftons-känslan inte vill infinna sig ;/

God Jul!

Ja nu äre julafton! Har druckit kaffe och ätit en lussekatt. jag fick en liten julklapp av lillasyster, en liten nalle som skäller när man trycker på magen. Från guldfynd antar jag ;P jättesöt. Det jag hade ordnat åt dom var jättefina presentpåsar från Body Shop med en fin duschboll i och lite godis.

Önskar er alla en härlig och mysig dag =)

Läst gamla blogginlägg på helgon

Ja det är vad jag roat mig med senaste minutrarna. Och alla handlar i princip om johan. Haha fy fan vad jag lät han ta upp mina tankar förut. Han var allt jag tänkte på, och när jag läser det där förstår jag hur jäkla nervös jag ständigt var och mådde dåligt jämt. Något jag förvånades över var det töntiga sättet jag skrivit på ;P usch så fult. Haha.
Nej nu ärne snart julafton :D

God jul!

Rimstuga

Japp, nu är det den traditionsenliga rimstugan på radion. Folk ringer in och berättar vad de ska ge bort och så sitter några personer i studion och kommer på rim till klapparna. Det är himla roligt att lyssna på ;P
Hoppas alla har en mysig dag före dopparedan!

23 december

Jag kom precis på att jag inte bloggat idag, så tokigt.
Iallafall så var vi till Bjärtrå idag och hälsade på farfar. Han blev glad över att vi kom dit och det var kul att träffa honom =) Äldre människor kan vara så roliga ibland, inte alla men många och han är en av dom.

Nu är det bara några timmar kvar till julafton, riktigt mysigt de.

Morgondagens planer

Jag har bestämt att morgondagen ska bli som en extra julafton. Julaftonskänslorna SKA infinna sig imorgon och det ska bli en mysig dag, punkt. Nu när det är snö och lite kallt ute så infinner sig kanske de rätta känslorna ganska snabbt.
Mitt på dagen ska vi åka och hälsa på farfar en sväng, det ska bli roligt för nu är det väldigt längesen vi träffade honom. Han är ju gammal nu och kommer säkerligen inte ihåg oss men det gör ingenting alls, det blir säkert en trevlig stund.
Sen efter det vet jag inte vad som hittas på. I och för sig lär jag fixa lite med de små klapparna som alla ska få på julaftonsmorron. Hehe, det är så fiiint =)
Jag kommer absolut busa med de underbara pojka som springer omkring här i huset imron, precis som vanligt. Och en och annan gosig kram kommer det bli också, dom är bästa mjukisarna mina pojkar..
Dock ser jag inte fram emot att gå och lägga mig ikväll då jag inte är ett dugg trött (konstigt?!). Inte än i alla fall.
Och mina naglar är numer så långa att det börjar bli svårt att skriva med tangentbordet ;
P

Förstörd jul

Fy faan vad upprörd jag är nu!
Det blir fan ingen jul här.

22 december

Idag fyller brorsan 21 år. Mamma och pappa ska åka till honom sen men dom ska åka dit så jäkla tidigt så jag vet inte om jag följer med. Jag tänkte ju följa med för att laga vegetarisk mat åt han i present, som han faktiskt tycker om, men jag vill inte åka dit klockan 11 och vänta på att han ska komma hem från jobbet halv 5. Men får se hur jag gör.
Vaknade idag med ont i halsen så nu blir jag säkerligen förkyld. I och för sig har jag väl ont i halsen lite till och från jämt men nu känns det mer som förkylningsont. Förresten så skulle jag vilja ha bort mina halsmandlar, speciellt den vänstra då den ger mest problem.
Drömde att jag jobbade som typ i nån hemtjänst och var hemma hos någon som bodde i ett hus som var flera våningar högt och av nån anledning öppnade jag ett fönster högst upp och satte mig där, typ för att skaka nåt överkast eller nåt. Och det var jättehögt så jag fick svindel och sån där dödångest eller vad det heter, att jag skulle hoppa fast jag inte ville. Men då försökte jag ta mig in genom fönstret igen vilket inte var så lätt och jag var livrädd för att ramla. Minns inte om jag lyckades ta mig in tillslut ;P

Jag sitter och kramas med en högtalare just nu

Hehe det låter en aning knas va? :P
Men jag måste typ hå¨lla den nära mig för att höra nåtning. Det är väldigt dåligt ljud i högtalaren så. Man vill ju liksom höra musiken som man lyssnar på :P

Nu snöar det ute, hoppas som fan att den stannar kvar! Och by the way, jag känner väldigt mycket julstämning just nu! ;D

Härligt väder ute

Hej hej!
Har precis varit på en härlig promenad i solen. Det är lagom kyligt ute och solen strålar mot bergen å de är så fint. Snacka om att man saknar detta när man är uppe i Umeå.
Å nu sitter jag här med min gamla bal-klänning på mig, hehe. Provade den men har inte orkat ta av den än. Och den sitter inte lika tight som den gjorde då jag tog studenten för 4,5 år sedan, vilket är ganska knäppt egentligen för jag tycker ju att jag blivit betydligt större sedan dess. Haha, men klänningen känns ändå mer rymlig nu än vad den gjorde då :P mysko egentligen.
Just ja, måste gå och frysa in godiset jag gjorde igår. Och så ska jag göra en till sats, kanske ikväll men då blir det inge pistasch i, utan jag kör på mandel, dumle och salta nötter och möööörk blockchoklad.

Jag fick en...

... kaffebryggare av syrran i julklapp! Sjukt bra, haha. Fick den lite tidigare, innan vi åkte igår för annars skulle hon måste ha släpat hit den och sedan hade jag måste släpa den tillbaka till Umeå vilket är ganska onödigt och jobbigt. Kanonbra grej, nu kommer jag kunna dricka kaffe preciiiis när jag vill ;P
Hon fick av mig julkaffe och chokladkaffe, jag hade inte kunnat frakta hem det utan att hon anat något på grund utav att det luktade väldigt mycket, hon hade lätt kunnat gissa vad det var.

Å lars kristers vann. lika bra de, scotts ska ju vara med i melodifestivalen så. men där kommer dom inte vinna. Jag hoppas alltid på BWO, visst är dom med i år också? :P

20:e december

Tjoho!
Vi har precis avnjutit en god middag bestående av quorngryta och saffransris med massa grönsaker till. Gott varne och det var jag som gjorde grytan, så klart ;) det är den enda maträtt jag kan laga, haha.
Snart väntar kaffe och saffransskorpor, mums! Jag älskar mammas saffransskorpor, dom är grymt goda!

Känns inge bra detta med litteraturstudien, jag kommer inte på nåra yrken mer än brandman som jobbar i extrema temperaturer. Och sen hur jag ska kunna hitta böcker om de, det är en annan svårighet som jag står inför. Blääh!

Någon som vill donera 150 spänn till mig så jag kan gå ut på annadan? :P

Jag skulle behöva en nystart

Jag funderar över hur det skulle vara att bara dra iväg, typ till Linköping och plugga nåt helt annat, trääffa nya människor i en helt ny miljö. Det hade varit så skönt och jag tror ärligt att jag skulle behöva det.
Sitter här och funderar även över mina problem som jag har just nu. Som ni kanske vet så tar jag medicin mot acne. Och jag tror inte att jag tål den (vilket jag gjort förut). Kroppen svullnar upp här och där sedan jag började ta tabletterna, bland annat på benet så blev det en mysko bula och vid båda tummarna är det svullet och ömt samt att jag har lite ont i händerna. Ringde ju sjukvårdsupplysningen och frågade om dte kan vara allergisk reaktion men dom kunde inte säga nåt. Så jag måste ringa vårdcentralen på måndag. För er som inte fattar varför jag inte slutar ta medicinen illa kvickt: för det första ska man kontakta läkare innan man avbryter och för det andra så vill jag såååååååå gärna få bort min acne att jag är beredd på att gå runt med dessa problem. Då kanske ni kan förstå hur hemsk acne jag har. Jaja vi får väl se hur det blir.

Snart fara hem

Jag håller på att packa nu men det går inge bra för mig. Har inga bra väskor och måste ha massa saker med mig hem. Svåraste är ju att ta hem alla julklappar. Blä jag orkar inte detta.
Måste hitta på nåt att äta också men jag vet inte vad. Usch vad allt känsn surt just nu ;/

Det är svårt det hära

Usch jag tycker inte om biomekanik, det är ju svårt som fan! Alltså jag fattar principen ändå men det blir ändå aldrig rätt för mig. Jag har suttit och försökt räkna ut lite på en rörelse men de blev nog åt helvete fel eftersom jag inte hade någon gradskiva eller rutat papper. Jag körde bara lite på måfå so to speak. Vi fick ju i "läxa" tills imorn att göra några uträkningar bland annat där det var flera vridmoment men det är påtok för svårt för mig så jag hoppas att han går igenom det imorn så man fattar.
Jag har ont i händerna idag med. Ni skulle bara se hur dte har svullnat upp vid tummarna på båda händerna. Och konstigt känns det. Vetti fan alltså, det är så mycket konstigt med mig nu att jag vet inte vars jag ska ta vägen snart :S

Hon valde Elias!

Haha gud va glad jag blev över att hon valde honom. Han som är så söt och verkar så snäll, jag tycker hon gjorde ett bra val haha. Hoppades på han hela tiden :P så himla gulligt.
Alla hittar kärleken utom jag verkar det som.
Men snart är det fan min tur tycker ja :P

Alltid är det nåt fel

Jag är på så dåligt humör just nu! Är grymt lättirriterad så jag blir förbannad på allting i princip. Det blev ju inte bättre av att jag blev totalt dyngsur av det jävla vädret då jag skulle gå tilöl Nydala så jag fick vända hem. Dessutom har jag fått en stor svullnad långt upp på ena låret, den är några centimeter i omkrets och så är den alldeles het, vilket tyder på att det kan vara en inflammation. Men jag fattar inte hur jag kan ha fått en inflammation bara sådär :S Vet inte om det kan vara nån biverkning av medicinen jag tar, men det fick jag ju inte förra gången så varför skulle jag få det nu liksom..
Ett annat problem ajg har just nu är att jag valde typ sämsta ämnet till litteraturgranskningen. jag valde yrken som arbetar i extrema temperaturer. det enda yrket jag kan komma på är brandman, men vad mer.. det kan ju vara nån som jobbar där det är extremt kallt men vad är dte för yrken? Någon som kan hjälpa mig? Ge förslag så blir jag glad!

Aj aj

Jag har fått ont i vänster hand. Det är som en huggande smärta som gör att det går rysningar i hela kroppen och så strålar det ut i fingrarna. Men precis nu så kom jag på vad det kna bero på ;P haha klantiga jag måste råka klämma åt medianusnerven och radialisnerven eftersom jag stödjer armen på ett mycket ofördelaktigt sätt. Haha, bordskanten trycker mot armen, inte kosntigt att det gör ont i handen då :P Vilken klant jag är..

En liten parentes..

Vi hade föreläsning idag och föreläsarn var sjukt snygg!!!
Haha under hela utbildningen har det bara varit gamla tanter och gubbar typ men idag var det en ung snygg kille. Fatta att det var en roligt bara därför ;P

Alla skulle säga idag varför vi valde att plugga till AT.
Haha jag visste inte vad jag skulle säga så jag drog till med
att jag kom i kontakt med de när jag jobbade
och att det verkade kul
;P


Bjuder på några bilder i bloggen idag

Jag var på stan idag och skulle köpa en sak. Här snabbade jag mig för att ta ett kort utan att någon skulle se, jag tycker det känns så dumt att stå och ta kort som en och annan turist liksom ;P Om ni kollar mellan husen där i mitten på bilden är det några ljusa bollar. Det var skitfint, de va liksom stora bollar med ljusblå ljus som sitter upphängda mellan byggnaderna. Det har jag aldrig sett förut, mycket fint. Tyvärr var det inte det allra bästa stället att ta kprt på då en ful soptunna och nåt elskåp är i vägen. Men som sagt så skyndade jag mig då jag skulle gå till bankomaten vid MVG.

Så byggnaden bakom granen är MVG-gallerian på Rådhustorget.



Lösnaglar eller mina egna utsparade naglar? Vad tror ni? ;)

Tisdag morgon

Jag lyssnar på musik, lite sån där musik som man vill shaka gärnet till, haha ;P Så nu är jag sugen på att festa igen! Haha, järnspikarns, det är inte likt mig egentligen ;P

Usch vilken ångest jag har för skolan nu. Det känns skitjobbigt eftersom jag inte fattar vad vi ska göra riktigt. Massa grejer som ska fixas. Jag måste på stan efter att vi slutat idag för att köpa några tryckknappar till biomekaniska dockan. Lite jobbigt..



trust me I'll be the one who fight for you if things go wrong,
trust me I never let you down


Är det bara jag som knappt får nåt jullov?

Ja huua, känns som det är hur mycket som helst som ska göras i denna kursen. Jag tycker det är så himla dumt att kursen måste läggas så här efter jul. Egentligen vore det bättre att börja skolan tidigare på hösten så man hade haft några extra dagar på sig i denna kurs att jobba innan alla åker hem. Men nu är det som det är och då är det väl inget annat att göra än det bästa av situationen. Allt verkar rätt krångligt måste jag säga.

Bild

http://www.clubcorona.net/gallery/2008/12/13/ministry-of-sound/3364/

Bild på mig och en av alla söta killar som var där ;P

Syrran klippte mig för en stund sen så nu är håret mycket kortare. typ 4 centimeter kortare blev det. Det både syns och känns jätteväl att det är kort nu..

Gamla dataspel

Hioctane - nån som spelat det spelet? Åh vi spelade alltid detta jättemycket är vi var mindre, det var verkligen så himla kul! Det är ett racing-spel där man istället för vanliga bilar kör nå konstiga rymdbilar eller vad man ska säga. Vinner man en bana så går man vidare till nästa. Jag kan avslöja att jag faktiskt aldrig klarat den sista banan. Den var alltid för svår och jag körde vilse varenda gång, haha. Jag tror vi har det spelet hemma nånstans, jag måste prova spela igen för det var hemskt länge sen sist!

 


Andra spel som man var helt galen i var Fatal Racing, det var grymt kul! Och Jazz Jackrabbit.
Jag har nog glömt bort en del roliga spel.. Nåja.

Ont i ryggen!

Ååh jag fattar inte vad jag gjort. Det gör väldigt ont i ländryggen nånstans kring L4-L5, tror ja, och det ömmar när jag trycker lite där. Så här brukar jag ha då jag jobbar men det gör jag ju inte nu, kan inte komma på att jag gjort nån konstig rörelse där jag kan ha gjort illa mig.
Suck, varför ska vissa vara så snygga och varför  är jag så jäkla ful? ;/ Min attityd måste jag ändra på, verkligen.

Söndag

Hej på er!
Jag är inte bakis idag, fyyy så skönt det var att vakna upp utan hemsk jävla skallebang som jag brukar ha varje gång jag druckit. Det gjorde nog susen att äta innan, dricka massa vatten både innan och efter och äta innan jag gick och la mig.
Idag var vi på stan och handlade mer juklappar. Men nu får det vara nog för min del! Har gjort av med en liiiten summa pengar nu så. Ska snart börja slå in lite klappar hihi =)
Sjukt dåligt att dom höjt inträdet på Corona från 50 till 80 spänn! Så de är inge billigare att gå dit än på Kramm.
Just de ja, den där killen igår.. Han var en riktigt söt, blond pojk ;) han sa att jag var en väldigt fin flicka, hiihii. Gulligt.
Väntar med fasan och spänning på att bilder från corona ska läggas upp på hemsidan ;P

Måste bara säga en sak att det var många, många söta pojkar ute igår. Varav flera av dem träffar man varje skoldag ;P


Det är dags igen nu

Japp imorn ska jag börja med antibiotikan mot acne igen. Ska bli så skönt att bli kvitt dessa hemskheter som jag har överallt. Inte nog med att det är sjukt fult, det gör ont också ska ni veta! Jga får alltid värst vid skulderbladen och då kan ni ju förstå att dte gör ont varje gång jag rör på armarna minsta lilla. Och kläderna skaver. Ont! Men som sagt, med denna medicin försvinner det förhoppningsvis igen.
Nä nu är det dags att sova. Hoppas verkligen att jag inte är bakis då jag vaknar ;/

Rubrik?

Kom inte på nån, haha.
Sitter här och målar naglarna svarta. Sen måste jag lägga mig i sängen och vila en stund.
De blev inge julklappar idag. Men jag har lite planer på vad jag ska köpa ;)

Lördag

Hej!
Ska strax äta gröt som syrran gör i ordning, snäll hon är :p diskar och sånt gör hon oxå då jag inte orkar :P
Ikväll har jag en liten fest här igen och jag hoppas fan att det blir kul annars är det sista gången jag festar. Haha. Har jag sagt många gånger.
Snart ska vi på stan och fortsätta med jul-shoppingen.

Städat och klart

Det blev en snabbstädning som vanligt. Dammsugning och torka golvena. Jag orkar inte med nån storstädning.
Usch jag undrar hur många gånger om dagen jag använder frasen "jag orkar inte", vaaarje dag. Men det är ju sant, jag orkar ingenting. Something is just wrong.

Just de ja!

Hehe jag köpte en liten julklapp till mig själv idag. Det blev en svart spets-klänning. Skitsnygg med ett färgat långt linne under. Det ska jag ha på mig imorn :P

Luciatåg

Har varit på luciatåg i Bvh, de va mysigt, dukat med långbord i ljusgården med massa tända ljus och det bjöds på lussekatter och glögg. Lucian var en kille, en tjej var stjärngosse och sjöng solo på Staffan var en stalledräng och flera tjejer var tomtar. Väldigt roligt var det :)
Nu ska vi se på Nissene på låven.

Hittade finaste klänningen idag!

Ååh den var så fin. Mörkblå-skimrande med vippig kjol-del. Såååå himla fin, men fanns inte min storlek och lite för dyr ;/ Mren den vill jag ha! Första plagget jag hittat på bikbok som jag vill ha..

Snö

Det har snöat ganska mycket inatt och det snöar nu med. Så här ska det vara på julafton men helst några minusgrader också. Är lite för varmt ute tycker ja.
Idag har jag och lillasyster varit på stan och shoppat julklappar. Skönt att ha fixat några iallafall.
Usch jag mår inge bra alls just nu. Har väldigt ont vid bröstbenet, alltså det sitter djupt. De senaste dagarna har det blivit värre än förut. Känns som när jag hade mycoplasma. Men det är ingen ide att säga nåt om de till läkarna för dom tror inte på en och bryr sig inte ett skit. Förtroendet för läkare är ganska så litet.
Snart ska iväg till Beteendevetarhuset och se på lucia-tåg och fika. Ska bli kul :)

It rocks and I love it!

Spotify är verkligen sjukt bra! Förstår inte hur det kan finnas något så bra som är gratis. Just lovely!
Lyssnar på gammal musik heeela dagarna nu haha.
Snart är dte nobelfesten, det måste jag se!

Julstämning

Nu lyssnar jag på Vikingarnas julsånger för att få lite julstämning. Vi brukar alltid lyssna på de hemma så jag får lite hemlängtan nu faktiskt.
Jag har fått huvudvärk nu och det känns himla jobbigt med tanke på den stundande tentan. Usch så dåligt det kommer gå! Jag har inte lärt mig någonting. Förstår mig inte på sådana hära kurser, de är så luddiga på nåt vis. Nä usch vad jag ska såga den här kursen i utvärderingen sen, det kan jag lova! Jga tror inte att nån annan kommer höja den till skyarna direkt heller. Det hade varit mycke bättre om dom haft kvar att vi skulle fått granska en annan grupps rapport, jag tror man lär sig mycket mer då.

Snart tenta..

Om mindre än två timmar är det tenta-dags. Fy pyton va dåligt det känns.
Och här sitter jag med Spotify och lyssnar på Emil Sigfridsson, hans låtar är för underbara! Riktigt mysiga kärlekslåtar, sådana man ska lyssna på tillsammans med sin älskling ;P nu har ju inte jag nån älskling men man kan lyssna iallafall och drömma sig bort ;)
Jag kanske borde käka lite nu, har mat kvar sen igår, weeeiii! Så jag slipper ställa mig och fixa ihop nåt. Bara att värma i micron, kanoners va skönt!
Just de ja, får inte glömma att kolla på nobelfesten ikväll, en tradition att man kollar på det. Jag vill att dom ska ta tillbaka glassbomben som dom inte haft på länge, eller nån annan spännande efterrätt för det är typ de man vill se fast jag vet egentloigen inte varför :p


Man lever helt skilda världar

Jag såg ju på britney spears dokumentären som gick nu i helgen. Och jag tycker synd om henne. Fan va sjukt fixerade människor är kring henne att hon inte ens kan gå till affären och handla med sina barn medans exempelvis jessica alba kan det, som hon själv uttryckte det. Hon kunde inte heller gå in i en affär för att shoppa utan var tvungen att hoppa in i bilen igen eftersom folkmassan var så påträngande. Det kan inte vara lätt att leva ett sådant liv som hon gör, inte så konstigt att allt blivit fel och hon betett sig konstigt. Jag tycker ingen kan klanka ner på henne för det är inte många, knappt nån ens, som kan förstå hur det känns att leva så hårt bevakat som hon. Vem vet, de kanske skulle göra helt galna saker också?
Det är rätt lustigt när man väl börjar tänka efter. Hon är en människa precis som du och jag, uppbyggd på samma sätt och värms av samma sol. Skillnaden är att hela världen fokuserar på henne, ALLA vet vem hon är och bevakar henne konstant. Medans det nog inte finns en j'ävel som vet vem jag är ;P
Jag känner mig ofta så grymt ensam, även när jag har människor runt omrking mig. Jag hatar kvällarna, ensamheten blir än mer påtaglig då..

förresten så tycker jag att roboten i nivea-reklamen för herrar är läskig :P och läskig musik är det också..

Ingen julkänsla

Fy sjutton att julstämningen inte infinner sig ;/ Jag känner ingen som helst julglädje. Vill bara lämna skiten här och dra hemåt och gosa med katterna. Ja vill inte vara här.
Redovisningen idag gick nog bra, för dom andra iallafall men inte för mig. Som vanligt så var jag inte med på hur det skulle läggas upp, dom hade ändrat som jag inte visste om så jag fattade nada. Men jag var riktigt dålig som vanligt, sa inte mycket alls.
Tentan på onsdag orkar jag inte plugga till. Känner att jag inte pallar det.

Så var ännu en helg över

Varför måste helgerna gå så sjukt fort??! :(
Imorn har vi vår redovisning och jag kommer göra bort mig som vanligt.
Sen har jag ett ärende på eftermiddagen.
Och jag vill inte gå och lägga mig snart, känner inte för det.
Blev ensamt när brorsan åkte hem. men hörde att lillasyster kommer hit på torsdag, yeeeiii, då får man sällis igen!

Vasaplan idag, nu vet ni hur de ser ut där ;P  Tycker det är alldeles för dåligt med julpynt på stan iår, och knappt nånstans där det spelas julsåmnger :( måste ta en tripp till strömpilen snart, där kanske det är mer jul.


Vi lekte en rolig lek igår

Jag har en drinkbok för studenter där det finns lek-tips i, som jag plockade fram på festen igår. Trodde inte de skulle bli så mycke av det men ett tag blev det hysteriskt kul. Leken heter Fuzzy Duck, där man sitter i ring och en person börjar med att säga Fuzzy Duck, sedan säger personen bredvid samma sak osv. Sedan kan nån välja att säga "Does he" och då byter man håll, men då ska man istället säga Ducky Fuzz tills någon säger Does he då man byter tillbaka till Ducky Fuzz igen. I början kunde ingen säga rätt, några fick det till och med att bli "Duzzy Fuck" ;P varje gång man sa fel skulle man dricka. Hehe inte det lättaste att hålla koll på orden i den där leken när man är full :P
Idag har varit en trött och seg dag, varit inne i princip hela dan och ätit inte fullt så nyttiga grejer. Vi har kollat på fyra filmer bara under eftermiddagen. De blev Vi hade iallafall tur med vädret, Hip hip hora, Midnight meat train och Saw 5. Det har även blivit en del tv-tittande.
Kanske dags att sova snart..

Lördag

Usch nu har jag varit inne precis hela dagen. Bortsett från sekunderna då jag gick med soporna. Haha..
Har suttit och kollat på Hip hip hora pch Midnight meat train. Den sistnämnda kan inte rekommenderas, sjukt äcklig film och jättedåligt och hemskt slut. Fyyy...
Hade ju fest här igår och jag tyckte det var riktigt kul ett tag innan jag började må skit så blev de inge mer för min del. Då flyttade alla andra över till grannen istället. Känns så trist att jag blev så dålig, jag som ville ut och dansa. Istället blev jag grymt bakis på en gång (hade ätit för lite, stressat hela dagen och så var jag nog uttorkad och hade redan ont i huvudet). Det är nog bara jag som blir sån där och de är jättetråkigt :( och jobbigt för jag trodde att jag skulle dö, så jäkla bakfull blir jag. Hade bara druckit 2 groggar med väldigt lite vodka i varje. Men jag tål det inte. Varken cider, vin eller vodka.
Synd man inte kan hitta på nåt utan att alkohol måste va inblandat.

Trött, tvätta, handla, städa & party tonight!

Ååh jag är så trött! Och tappade bort min halsduk på skolan idag ;/ jävla klant jag är.
Håller på att tvätta, så himla tråkigt.
Måste även gå och handla. Tror jag gör det när jag hänt upp tvätten.
Städa måste jag ju också göra eftersom det är så skräpigt och vill inte skämmas alltför mycket ikväll.
Det kommer hit 3 personer. Plus jag och min bror, blir liiite fest här då ;P hoppas ju på att det blir kul men finns inga garantier för det.

Morgondagens planer

Imorgon har jag lite saker för mig.
På morgonen, hemligt hemligt :P
Sen grupparbete igen.
Ska även försöka hinna med en tripp till Strömpilen, måste på bolaget liksom.
Svätta 14-16 men de vet jag inte om jag hinner med, men jag måste!
Ska möta upp min bror vid ÅC eftersom han ska hälsa på under helgen. Länge sen sist.
Å så är det tänkt att jag ska ha fest här imorn kväll :P haha. Får se hur det blir och oim det går. Hittills har jag sagt till 2 personer att dom kan komma :P har ju så lite plats så jag kans om inte ha så många här. Och så tycker faktiskt jag att det är roligare om man inte är så många. Men om dom andra kommer på att dom vill dra hit nån så får dom väl göra de, men då får vi va i samlingsrummet istället. Shit alltså, jag är kass på att planera sånt där, jag tänker jämt att det löser sig :P

Lyssnar på härlig julmusik nu =)

Folk gör narr av mig och jag förstår inte varför

Jag vet inte om dom gör det medvetet. Men jag tar det personligt varje gång.
Som en kommentar igår, om att fiskar är äckliga och att dom är svåra att döda. Och en fråga till mig om fiskar är djur. När folk i min omgivning vet att jag är vegeterian och älskar djur och faktiskt är känslig för att höra sådana där saker, och ändå söäger sådant, då kan jag inte låta bli att bli ledsen. Det känns faktiskt som att de klankar ner på den jag är utan att liksom säga direkt att "dina åsikter och hela du är värdelös", men det hade väl varit bättre om folk gjort så egentligen. Jag tycker inte om den där arroganta stilen hos folk. Den som sa de där kommentarerna igår skönk nåt så otroligt i mina ögon. Nu vet jag att han är precis som alla andra.
Frågan är bara varför folk gör så här.
Skulle bra gärna vilja veta varför.


Angående julmust

Jag brukar i vanliga fall inte tycka om julmust nåt särskilt, brukar endast dricka lite bara för att.
jag tror att vi mest brukar ha Apotekarnes eller Icas julmust hemma, gillar inte dem.
Men nu har jag köpt Nygårda och den julmusten är riktigt god. Iallafall light-julmusten ;P
Var bara ett litet tips från min sida =)
Och en tanke slog mig igår när jag drack det: varför i hela världen dricker man sånt som det är så myclket kolsyra i att det bränner i munnen?





Woow!

Måste bara säga att Darin faktiskt blivit riktigt snygg.
Det tyckte jag inte förut men nu när han vuxit till sig så ;)

Nu måste ja plugga till tentan som är nästa onsdag.
Känns riktigt jobbigt må ni tro.
Men först ska jag lyssna på lite musik så jag kan slappna av..

Gå ner i vikt?

Ja de är något som jag MÅSTE ta tag i nu. Hehe, lagom till jul förstås. Nej men seriöst, jag måste börja äta nyttigare och skärpa mig otroligt. Jag har liksom ingen disciplin alls. Men detta måste det bli ändring på. Om jag skulle gå ner 10 kilo så skulle jag bli jävligt glad och då skulle jag kunna ha mina jeans utan problem :P Men även om jag skulle gå ner dessa kilon så skulle jag fortfarande vara tjock enligt många, garanterat. Fast å andra sidan skulle jag se sjukt smal ut jämfört med nu. Så 10 kilo ska jag försöka satsa på. Ska börja träna efter jul igen också. Hmm, kan det vara rimligt att satsa på att nå mitt mål fram till sommaren? Jag ska nog försöka iallafall. Sen så vill jag gärna ha tips på god och nyttig mat (det spelar ingen roll om receptet innehåller kött eller kyckling då jag ändå byter ut det mot quorn vilket brukar funka utmärkt). =)

Nu ska ajg glo på 3:e avsnittet av Nissene på låven.. Tänk att det redan är tredje december :S

Jag följer inte julkalendern

Alltså jag skulle ju alltid följa julkalendern varje år, det lovade jag mig själv när jag var liten men jag har brutit det löftet. tycker att julkalendrarna är för lite juliga. Så nu har jag fixat hem tomtar på loftet och följer den istället. Skitbra ju! :D

2:a december

Shit, snart är det ju julafton! :S Tiden går så himla fort. Uscha..
Jag har suttit och tittar på första och andra avsnittet av Tomtar på loftet, såå jäkla bra det är! Jag tänkte att jag skulle bränna de men de går inte, fattar inte varför. Så jag måste ta bort de sen eftersom de tar så stor plats i datorn (om det ens går att ta bort).
Just nu håller jag på att ringa viktiga samtal, är så jäkla nervös så det finns inte..


Förstört datorn nu kanske?

Jag laddade hem nissene på loven, och efter det så blev datorn helt knäpp. Först lät det nån konstig signal snabbt och sedan lät datorn jättekonstigt och seg som fan blev den. Så nu har jag väl laddat hem nån skit som förstört datorn :/ klant!

Utmanar er

3 saker jag skäms över
- Att jag alltid är så klantigt
- Kan inte prata med folk!
- Att jag ställt till det för mig rätt rejält, på flera sätt

3 saker jag är stolt över
- Att jag lyckats sluta bita på naglarna/fingrarna och nu har haft långa naglar i mer än ett halvår! (jag var hänsynslös nagel/fingerbitare förut)
- Att jag är vegetarian, ett val som jag aldrig ångrat och aldrig kommer ångra!
-

3 saker jag vill göra 2009
- Må bra
- Ha ett roligare liv
-

3 händelser 2008 jag aldrig kommer att glömma
- När Mulle blev påkörd i somras
- Sista träffen ever med Johan
-

3 saker jag inte riktigt kan klara vardagen utan
- Mobilen
- Mat
- Kläder

3 personer jag avundas
- Alla människor som kan prata för sig och som tror på sig själva!

You are all challenged!

RSS 2.0