Det pirrar..

Jag blir alldeles till mig när han hör av sig.
Varför blir jag alldeles pirrig i kroppen?
Då jag liksom vet att det inte finns nån endaste framtid med denna kille.
Måste vara minnet av honom som hur charmig pojk som helst.
Gaah.. Haha..

Funderar på att skaffa kort

Träningskort alltså. Funderar på om jag ska fixa det imorn så jag akn gå på step på måndag. Jag vill! Men har för mig att dom tagit bort så man inte kan köpa en månads silverkort nu längre :( Det suger isåfall.. Vad ska man då göra om man inte vill ha 4 månaders eller års-kort och verkligen VILL träna ändå?? ;(

"How can you look yorself in the eyes?"

"A package full of bullshit and lies.." *sjunger* Danny, så klart ;P

Usch, jag sov för länge idag, kan skylla på att det var för skönt att sova! Som det alltid är. Ganska sjukt hur mycket av livet man sover bort egentligen..
Snart dags att sätta sig ner och plugga också, huu =( Men först måste jag ta en sväng ner på byn, måste passa på att promenera i vår vackra natur haha..

Kiss you all over

Detta är också en bra låt med Danny.
Ville typ bara säga det ;P

Ingen större blogglusta idag

Hej hörni. Har verkligen inte känt för nåt bloggande idag. Kan nog inte skada att strunta i det någong gång iallafall.
Är iallafall hemma nu, vilket är ganska så skönt. Har kramats massor med underbara pojkarna.
Sen så har jag även shakat loss rejält till sån där musik som jag tror att nästan bara jag tycker om (verkar inte som att så många jag känner tycker om det) men det struntar jag i. Jag tycker verkligen om såna låtar med fart i, och ganska hög volym ska det vara. Undrar jag varför folk har något emot trance? Inte gillar jag allt sånt heller men det finns en hel del bra låtar som jag nu upptäckt och dansar gärnet till ;P Nu lyssnar jag på armin van buuren - love you more. Konstig låt kanske men jag gillar den ;P
Jag skriver fortfarande alltid dte istället för DET!! Blir käppsmäck galen på't.
Huua, imorgon ska jag försöka orka med en liten promenad och sen måste jag verkligen sätta mig ner och plugga.

Ciao

Jag slår ett slag för Danny ja!

På hans nya skiva finns det några kanonhärliga låtar, som man blir ganska så dans-sugen av.

All on you
Unite this heart
Schitzofrenia
Emely


Det är mina favoriter, skitbra låtar!
Dom kommer spelas flitigt nästa gång det blir fest hos mig ;P
När nu det blir..


I die

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4285387.ab

Jag dör inombords. Det finns inte ord för hur grymt det är.
Vilken jävla värld man lever i.

Go Jessica!

Jag tycker det är bra att hon visar upp sig i sin "nya" kropp. Man läser ju här och var att det är ramaskri kring hennes vikt. Ja fattar inte hur det kan vara av sånt nyhetsvärde.
I och för sig kan man väl fundera över varför hon blivit "tjockare" då hon tidigare varit så smal men det tycker jag inte man behöver lägga sig i. Hon är ju en sån person som är vacker oavsett hon är tjock eller smal, till skillnad från vissa andra *host* Det är så fjantigt denna hysteri.. Låt hon se ut som hon vill för fan..
Låt alla se ut som de vill!!

För övrigt blir jag tokig på designen på bloggen. Jag hittar ingen text som är bra. Har jag större bokstäver ser det jättekonstigt ut, om jag har för små bokstäver är det jobbigt att läsa.
Jag får kanske skriva mindre i varje inlägg..
Tur att jag inte har så många läsare hehe ;P

Karma Chameleon

Lyssnar på den låten nu ja ;D Minns den från då man va mindre. kan dock inte komma på exakt vart jag hörde den nånstans, om det var i nån tv-serie, på radion eller nåt annat.
Jag har tröttat ut mig själv ganska rejält nu på förmiddagen då jag tvättat, städat coh möblerat om. Det är disken som är kvar men nu orkar jag faktiskt inte mer, den får tas itu med efter skolan. Det är ju inte så mycket som tur är.
Så nu står skrivbordte framför fönstret så nu sitter jag och bloggar framför fönstret, tittar ut och - försöker - kolla på utsikten. Lite trist, då jag har en röd och ful stenvägg rak framför mig, inte vidare vackert att titta på. OM jag lutar mig fram och tittar åt vänster kan jag skymta vita kullar och några trädgrenar, wooh..
Nä nu ska jag förbereda mig för att gå till skolan snart.


Morgonkaffe

Ja här sitter jag och dricker kaffe, som vanligt. Dock känner jag mig inte så stressad som jag brukar göra då jag inte börjar förrän 13.00. Känns segt att vi slutar halv 5, hoppas vi får gå tidigare. Jag orkar inte med föreläsningar, de är så jobbigt att bara sitta där och lyssna. Rasterna är så ooooerhört välkomna, men så kanske det är för de flesta? Jag håller ju på att tvätta också så jag måste springa in och ut, upp och ner hela tiden och det gillar jag inte direkt haha. Tror nästan jag ska ta och städa lite här strax, då jag har fixat med tvätten. Kanske jag ska ställa skrivbordet framför fönstret och tv:n i hörnet där bordet står nu? Det blir ju lite förändring iallafall och det behöver jag, även om den bara är liten.

Betapet

Nu har jag och A suttit och spelat betapet ett tag. Haha, vi spelade dte jättemycket för några år sen. Jag bara kom på dte nu ikväll, och så började vi spela igen. Jag tror jag kommer förlora, det gör jag alltid.
Haha..

Hahaha

Jag hittade ett youtube-klipp igår som är så himla roligt att kolla på. Haha vad jag skrattar. Det är verkligen tre riktiga dans-kungar måste jag säga =) Mer sånt vill jag se! Haha..

Jag vill inte, vill inte. Känns inge bra alls.. Tusan, jag kommer sitta fast vid datorn hela denna kvällen. Men jag har iallafall skrivit sammanfattningen, den måste dock justeras lite.

Jag måste ju laga mat snart också, hjälp :S Jag åt ingen lunch på skolan då jag satte mig ner för att plugga lite på en gång, sen vart det att jag köpte en smörgås och kaffe på Lindell-caféet istället.
Börjar bli lite smått hungrig nu faktiskt. Men orka laga mat liksom. Det är så jädrans tråkigt att laga mat till sig själv. Aldrig får man sällis, näe då. =(

Optimism

Det är lite hemskt hur snabbt ens lilla gnutta av optimism kan försvinna fort.

Usch så tråkigt jag har det, tror jag går och lägger mig nu.
Lika bra det.
Så dum är jag
..

Ömt

Hmm, jag har märkt att jag är öm på vissa ställen, punktvis liksom. Speciellt runt halsen och ena benet :S mysko. Men de går väl över.
Har nyss sett en youtube-film som jag kan säga att jag skrattade gott åt. Haha :D
Idag tog jag ut medicin, trodde den skulle vara betydligt dyrare. Så döm om min förvåning när den gick på ca 200 spänn. Jag hade beräknat 400 för den. Men jag tackar för det, kan köpa nåt gott att äta för de restrerande 200 kronorna istället :P
Nu känner jag för att dansa.

Okoncentrerad

Fy tusan så okoncentrerad jag är jämt. Sitter och tänker på massa annat hela tiden. Det är inte bra att jag fått så mycket annat uppe i huvudet som tar så mycket plats. Jag hade ju kunnat göra nånting åt det idag men det fanns som inte läge.
Jaja, nu ska jag iallafall käka quornfilemacka med senap på, gott gott ;P

Tisdag

Har ni läst det? Att om killar har för mycket sex kan de drabbas lättare av prostatacancer. Men stackars dom då, haha. Jag tror då inte att nån kommer gå på den där varningslarmet, knappast ;P

Nu har man ännu en lång dag framför sig. Huua. Idag måste jag verkligen sätta mig ner och kolla igenom examinationsfallet annars är jag ju körd. Det blir jobbigt det här.

Nu tänkert jag inte skriva nåt mer på ett tag då jag har nada att säga.

Ha en bra dag allihopa




The cleaning-note



Bra va? ;P

Det krävs 2 arbetsterapeuter och en psykolog..

Haha nu har vi fixat en städlapp här i korridoren. Fy fan va bra den blev. Om ingen förstår det där vi skrev så är det nåt fel på dem. Tydligare kan det inte bli. Ska lägga ut en bild på den sen.

Jag och syrran tog ut sopsäcken ur köket, fy fan va det stank och vad tung den var! usch..

Motivation

Varför ska det vara så jäkla svårt att bli motiverad till att sätta sig ner och plugga när man liksom måste göra det?? Jag har så himla svårt med det där. Jag undrar om det kan vara nånting med att det är ehlt fel "feng shui" eller vad dte heter, i mitt rum. Det känns som inte rätt på nåt vis att sitta vid skrivbordte som jag har det nu.Men jag orkar inte möblera om och kan inte komma på vart jag isåfall skulle ha det här stora jäkla skrivbordet nånstans. Åh jag hatar det verkligen.

Nu tror jag att jag ska ta på mig ett par gummihandskar och gå ut med sopsäcken som står och stinker i gemensamma köket här. Fy fan, dte är tydligen nån som slängt korv där i. Nice eller hur? :S

Slipping through my fingers

Det är typiskt att när man väl träffar någon som verkar vara en toppenkille, då är han antingen upptagen eller så är det nåt annat knasigt som förstör allting.
Jag blir så less på det.

Well well.
Har svårt att komma på musik att lyssna på.
Så därför kör jag på ett säkert kort just nu:
Mamma Mia soundtrack.
Kanonbra.


Åkt skridskor

Det var jättekul att åka skridskor igen. Måste göra om detta! Och bekvämt som fan då planen är ungefär 100 meter härifrån. Skridskorna är dock väldigt slöa, så klart så det gäller att hitta nånstans att slipa dom.
Det var ju jobbigt att åka då jag inte är van vid det och träningsvärk lite här och där kommer jag ha garanterat! Men de gör inget, förhoppningsvis ;P
Vet inte vad jag ska hitta på nu riktigt ;/


Knepigt

Jag skriver rätt mailadress men ändå är det en del i den som faller bort så jag inte får det där mailet. Fattar inte vad som blir fel :S Tänkte bara säga det ifall du läser detta, gick nämligen inte att komma fram till kommentar-fältet i din blogg nämligen så jag nämner det här istället ;P

Jahopp, vi ska snart åka skridskor faktiskt. De fanns griller på Coop på ersboda. Mne dom är ju oslipade så dte lär inte gå att åka haha. De blir spännande. Sen hoppas jag att man får åka på den där planen här intill. Man borde ju få det.. Tyvärr hittade vi inga hjälmar till rimliga priser, så det gäller att åka väldigt försiktigt. Ja hur nu det ska gå när man åker på totalt slöa skridskor, ja kommer ju ramla hela tiden. Men som sagt, åka försiktigt ska vi göra. Det är skönt iallafall att jag inte behöver gå så långt för att komma till isplanen, jag ser den om jag ställer mig alldeles utanför huset här. Bekvämt  ;D

Inte har jag pluggat nåt denna helgen heller. Det är dåligt.

Godmorgon!

Hoppas alla fått sova gott. Det har iallafall jag gjort.
Hehe.
Om ett tag så blir det en tripp till ersboda då det var så längesen jag va där.
Får se om man hittar något roligt där.
Nu ska jag dricka en kopp ekologiskt kaffe.
Eller kanske två. Kaffeholic som jag är.
Blir lite rädd för min kaffebrygg för den lever om som bara den, den spottar och fräser,
så att jag nästan tror att den kommer kasta kaffe på mig.
Haha skämt åsido.

Have a nice day =)

Tråkigaste kvällen ever!!

Det är så tråkigt, vet inte vad jag ska göra. Bara tänker på honom. Faan å..

Kan meddela att lilla jag blivit galet förälskad i att dansa! Haha, det är så himla roligt! Oavsett om man kan dansa eller inte. Jag kan inte det men jag har börjat strunta i det och bara kör på, and I love it! Absolut speciellt när det är nån superbra låt som spelas. Det är som en helt underbar känsla som innfinner sig i kroppen då man är på dansgolvet och bara dansar gärnet. Haha ;P Till helgen blir det inget sånt av iallafall för då ska jag äntligen hem, få krama mina bästa killar! Snart en månad sedan sist, det är lång tid för mig.



Vad är detta?!

Det är helg. Man kan göra precis vad man känner för. Även sådant tråkigt som man varken har tid eller ork till under skoldagar. Jag skulle liksom behöva storstäda här. Men när jag väl har dne tiden, då har jag inte orken och ingen vilja för den delen heller. Usch, det känns så meningslöst på nåt vis..

Ett litet sms

Jag skickade ett litet mess till honom, och jag fick ju svar iallafall..

Hmm tro om jag ska försöka duscha nu.. Jobbigt.
Imorn blir det jakt efetr skridskor. Hoppas på hitta billiga griller annars blir det nog inga för min del :(

När alla vännerna gått hem

Jag gillar denna låt med Gyllene Tider:

När alla vännerna gått hem  
och festen är slut för länge sen
och man ligger ensam i sin säng



När alla vännerna gått hem
När alla vännerna gått hem
och dörren har stängts igen
och mörkret det skrämmer igen


När alla vännerna gått hem
Då börjar man tveka att ta nya tag
Ensam i världen, här är jag!
Är jag stark eller svag?
Det spelar ingen roll... Det spelar ingen roll..

När alla vänner är som ljus
När varje sekund känns som en minut
Och när man inte hittar ut
När alla vänner är som ljus

När alla vänner är som ljus
Ljus som brinner ut När varje veke bär en knut
När alla vänner är som ljus
Då börjar man tveka att ta nya tag
Ensam i världen, här är jag! Är jag stark eller svag?
Det spelar ingen roll... Det spelar ingen roll... Det spelar ingen roll

En kväll att minnas

Haha jag hade så kul igår, och det är inte ofta som det är så kul.
Men det är ju lite blandade känslor då jag träffade vääärldens sötaste och goaste kille som bor låångt härifrån =( Jag hoppas dock vi kommer hålla kontakten för han var så trevlig och gullig. Hoppas hoppas.. Det vart lite rörigt där ett tag med honom men dte orkar jag inte gå in på nu haha ;D

Skönt som fan att jag inte har varken huvudvärk eller mår illa.
De va så skönt att vakna utan ett huvud som värker så man tror det ska sprängas.
Jag är bara trött då det inte blev många timmars sömn..
Förresten så har jag till och med orkat gå till och från strömpilen.

Nej fan, måste ta itu med disken nu ju =(
Blää åt det...

Dags att göra sig i ordning

Japp nu ska jag försöka sminka mig, usch va jobbigt haha.
Kan inte bestämma mig för vilka kläder jag ska ha heller men det lutar åt svart linne och en rosa/svart kjol.
Jag har inte den blekaste om det blir utgång ikväll, det visar sig. Får se hur roligt man har det.
De va ganska lustigt idag när jag gick in på ginatricot. jag gick fram och kollade på lite kläder, sne tittar jag upp och där står N och säger hej, jag hade inte sett henne alls trots att hon stod typ bredvid mig. Haha så dte kan bli. En annan från klassen var där också. Så träffade jag en av dom som ska ha festen också. De var inte bara jag som utnyttjade den "lediga" dagen till att vara på stan =)
Jag var faktiskt duktig innan och satt i VV-huset och svarade på lite neurospykologifrågor.

Nej nu måste jag göra mig i ordning som sagt..


Tycker verkligen inte om dom där..

Dom där två stockholmarna som bara bloggar om en massa skit. Smutskastar andra, varför gör man så? Vad spelar det för roll om Kissie inte användre tesil när hon dricker te? Varför behöver andra lägga sig i det? Nu talar jag om storstadspojken, och hans käresta blondinbella framförallt. Jag blir så arg på dem. Storstadspojken lägger ut bilder på i princip vem som helst, borde inte han som jurist-studerande veta att man inte får lägga ut bilder på folk utan deras samtycke? Kan inte tänka mig att han fått tillstånd då han lägger ut bilder som han tagit på stan där folk syns klart och tydligt. Men skit samma, dom får väl hålla på. Enklast för mig är väl bara att sluta läsa dom där skit-bloggarna. Ja, blondinbellas har jag verkligen slutat läsa, haha.
Igår läste jag även några bloggar om att det mest anses som kvinnligt att ha former och inte vara pinnsmal vilket några tycker är fel. jag håller med, det borde inte finnas någon vikt-klagan åt nåt håll, varken att man är för tjock eller för smal. Det är väl först när det kan skada en persons hälsa som det kan vara läge att diskutera om man är för tjock eller för smal. Någon blogg hade lagt upp bilder på en naturligt pinnsmal keira knightley och en kurvig tyra banks och frågat vem som är "mest kvinna". Alltså, båda är väl minst lika kvinnliga anser jag. Man är väl inte mer kvinna för att man ser ut som tyra banks. Däremot så skulle jag hellre se ut som tyra banks än som keira knightley om jag hade fått välja.
Nåja..

Nä'he jag som skulle iväg till skolan och plugga idag sitter fortfarande i sängen med datorn. Och orden blir elstavade hur jag än gör som idag, förstår inte varför jag ska trycka fel hela tiden. Ska väl försöka dra iväg en sväng nu.


Djur är det bästa som finns!!

Tycker inte ni det också? Det suger verkligen att jag måste vara här helt ensam utan djur omkring mig, saknar verkligen dom där mjukisarna jag har hemma.
Jag ösnkar verkligen att jag hade kunnat ta hand om övergivna djur. Här i trapphuset finns en lapp där det står att de söker fodervärdar samt permanenta hem till övergivna katter. Fatta hur jäkla mycket jag vill ta hand om nån katt? Helst skulle jag vilja ta hand om alla men det går ju inte. Mitt rum som jag bor i är på tok för litet för att en, eller två, katter skulle kunna bo här =( Det är så surt för jag VILL verkligen ta hand om ett djur som någon känslokall människa "stängt ute i kylan" om man säger så. Och då skulle ajg mer än gärna ta hand om ett djur som ingen vill ha, dte vill säga ett djur som kanske inte ser perfekt ut eller som kanske beter sig annorlunda. För de flesta människor vill inte ha djur som inte överträffar deras förväntningar. Det är just dessa djuren som jag vill ta hand om, jag älskar djur oavsett hur de är.
Det kliar verkligen i fingrarna efter att ringa det där numret till stället som söker fodervärdar. Men som sagt, det går ju inte att ha katt här :( fanken också..

Här är 4 av våra 5 älsklingar.. <3


Här sitter jag...

... i sängen med datorn i knät. Det är inte så ofta det händer. Kände inte för att sitta vid skrivbordet i världens kallaste hörn så sängen lockade lite mer. Typ..

Morgondagens planer är att jag ska hjälpa syrran med nåt psykologi-grejs, plugga på skolan ett tag, laga mat och se på kvällen blir det fest. Det blir dock lugnt för mig imorn, fast de sa jag i lördags också. Det blir nog lätt så för att man ungefär söker "låsa upp den där spärren" som gör att man lättare kan prata med folk. Och sånt behöver jag. Men det är inte värt vad alkoholen ställer till med dagen efter. Måste ta det lugnt nu.. Hehe.

Nä jag har inte mer att säga ikväll.

Godnatt

Torsdag

Hallå på er!

Nu håller jag på att tvätta, usch så drygt det är. Tycker verkligen inte om att tvätta.
Huvudet värker, så brukar det ofta bli då jag sover för länge. Men kaffe hjälpte inte denna gången som det oftast brukar göra.
Nyss betalade jag massa räkningar, usch usch. Det tycker jga inte heller om. Men kna ju säga att det var väldigt välkommet med csn-pengarna, det är det ju alltid. Tyvärr försvann nästan alltihop på en gång då jag va tvungen att betala hyra, bredband, kåravgift och fsa-avgift. Av den lilla summa som är kvar ska jag köpa iksu-kort har jag bestämt.

Sovdags

Nehe nu är det väl ändå dags att slå av dator och tv och sen lägga sig och försöka sova.
Men jag har så himla svårt att somna nu för tiden då jag tänker på ditt och datt hela tiden. Tankeverksamheten ökar med, jag vet inte hur många procent, då jag ska sova. Sjukt jobbigt.
Imorn ska jag tvätta mitt på dagen och sen på eftermiddagen blir det stan en sväng.
Men innan dess och där emellan så måste jag sätta mig och försöka få ihop allting till tentan, allt som är som en enda röra i mitt huvud just nu. Jag är sämst på att få till en struktur över saker och ting men nu är det verkligen ett måste att jag skärper mig. Vet i och för sig inte hur koncentrerad jag kommer kunna vara imorgon men hoppas på att skärpan ska infinna sig mer på fredag iallafall..
N och jag talade om att kanske träffas en stund innan festen på fredag och gå dit tillsammans sen. Tycker som vi har tappat kontakten lite sen jullovet och det är lite synd, vore kul att umgås lite. Vi får se hur det blir som..

Natti natti..


Inte idag heller

Tror ni jag såg honom idag? Nej =( Jäkla skit..

Nu måste jag verkligen ta tag i det här med träningen. Så jag har bestämt mig för att köpa en ny silverperiod 1 månad på iksu för att komma igång liksom. Dessutom saknar jag stepen, den enda träningsform som jag tycker är rolig. Jag får inte tänka att det är ett måste att träna
utan nu ska jag börja tänka att jag ska träna för att det är roligt!
Måste motivera mig själv bättre, tänka på de bra saker som träning medför och inte enbart det faktum att det är så sjukt jobbigt i början då man inte tränat på väldigt länge.
Man måste ju börja nånstans eller hur?

Sleep tight

" I'll be there in a heartbeat
Just tell me if you want me to
... "

Blir inte klok på mig själv!

Nu sitter jag här igen. Som jag inte ska göra ju. Jag ska ju inte sitta vid datorn och göra ingenting jämt och ständigt. Måste skärpa mig vilket jag sagt sååå många gånger. Ikväll tycker jag väl att jag har en liten anledning till att inte plugga då jag känt mig en aning knas i bollen, fast då borde jag inte sitta vid datorn heller.

Jag hoppas verkligen att jag får träffa en viss person imorgon. Vill..

Snurrigt

Jag blev nyss helkonstig i huvudet. Känner mig lite yr och konstig, känns som jag gungar eller nåt :S Lite creepy..
Kanske beror på att jag är trött? Nej jag vet inte, är inte första gången det sker heller.
Om ni bara visste hur mycket jag behöver något som förgyller min vardag. Just nu står mitt liv på noll kan man säga, det har liksom stannat upp av en speciell anledning och jag tycker inte om det. Jag behöver verkligen någon eller något som kan göra mina dagar till ljusa istället för grådassiga som de är nu.
Träffade ju en mysig pojke i helgen, ååh jag vill träffa honom igen ju. Jag vet ju att han går i VV så jag hoppas jag träffar honom mer där. Men när man träffar någon då det är fest och båda är ganska fulla, då blir jag väldigt osäker. Jag menar, han kanske bara visade intresse på grund av alkoholpåverkan. haha. jga hoppas ju inte påt iallafall. han sa ju att han kommer komma ihåg mig sen och DET hoppas jag på! Får väl se, har inte sett honom på skolan varken igår eller idag ;/

Nä usch jag måste verkligen lägga mig och vila för nu känns det nästan lite som att jag kan svimma av här jag sitter :S

Ciao!

Det där tog lång tid

Haha fan va robert gustafsson är rolig! Han är ju skitlik per gessle ju ;D
Förresten så förstod man ju att de var Björn Gustafsson som låg i vagnen förut, jag förstod det på en gång. Haha!

Hur kan det vara något roligt att man genom åren haft massor med djur som dött på grund av barnens och föräldrarnas oförsiktiga beteende? Fy fan, klassen skrattade som fan när föreläsaren drog ett sådant exempel, minns inte vad vi snackade om då riktigt. Jag tycker inte att det är kul att människor har sån liten respekt för djur, jag blir nästan chockad över sånt. Jag var den enda som inte skrattade åt det där. Jag ser inte alls det roliga i djurs död. Hade det varit tal om döda människor hade ingen skrattat minsann.
Ofta hamnar jag i såna situationer där alla runt omkring mig gör sig lustiga på djurs bekostnad och ofta funderar jag om det är för att reta mig? Men tro mig när jag säger att människor får hålla på som de vill, jag blir bara starkare i min egen övertygelse. Och djur är bättre än människor, det står jag för.
Även en vandrande pinne är levande varelse med känslor, varför skulle de inte ha det liksom? Annars hade de inte funnits. (föreläsaren tycker inte att de är värd nåtning).

Två timmar tog det för mig att renskriva mina anteckningar på datorn. Usch, jag fattar ingenting av detta, blev helt lost på en gång :S Jäkla svårt att läsa in sig på detta också då man inte vet exakt vilka sidor som behandlar det som föreläsaren tog upp. 150 sidor skulle ha varit lästa tills idag :S Till imorn har jag ingen aning om vad som ska ha lästs in.

Begriper mig inte på vissa människor. De går bara inte att prata med dem, vad man än säger är det fler och de måste pika en. Jag försöker undvika dem så gott det går iallafall och kommer så göra än mer nu. Eller ska jag bli starkare och pika tillbaka. Men då vet man ju hur det kan bli och det är något som jag vill undvika (diskussioner). Kan bli hur fel som helst skulle jag tro.

Snacka om att jag önskar att jag hade massa pengar nu och kunnat dra långt härifrån ett tag. Men ajg är fast här, oj så kul..


Snart är det kväller

Skönt att va hemma. Vi började tidigare idag och fick så även gå hem tidigare, rikltigt skönt. Det har börjat 2 ny-gamla i klassen nu. En som gick i fadderklassen och en som gick i fadder-fadderklassen. Jag pratade inte med nån av dom, det känns som ingen ide. Jag är ju lite rädd för att prata med folk. Tråkigt men sant. Sitter mest tyst nu för tiden då jag när jag väl pratar alltid säger dumma saker, tydligen. Bättre är att hålla käft isåfall :P
Nu: laga mat och sen plugga!

Den här jäkla dubbelmoralen igen

Läste två bloggar nyss.
En av dom hade införskaffat sig en pälsmössa. Äkta päls som jag förstod det. Den här bloggerskan brukar oftast vara noga med att poängtera att hennes pälsvästar är fejk. Det jag tycker är så konstigt är hur det kan gå bra att ha en mössa i äkta päls men inte en väst..? Det är djur som måste dö för den jäkla mössan också.

En annan bloggerska poängterar hur mycket längre skinnväskor håller än fejkskinnsväskor. Och denna tjej älskar hästar har jag förstått. Tänker inte ett dugg på att djuret som fått sätta sitt liv till för att hon ska kunna ha den där väskan har levt precis som hennes hästar.

DUBBELMORAL!!


Tiden går

Tusan vad tiden går fort. Klockan är ju redan halv 10.
Ser inte fram emot morgondagen eftersom vi går från halv 9 till fem.
Usch så trött och slut jag kommer vara.
Men jag borde tänka att det ska bli spännande med en ny kurs som handlar mestadels om psykiska sjukdomar.
Jag är alltid lite nervös inför en ny kurs då allt känns så jobbigt innan man kommit in i ämnet. Sedan brukar det gå ganska så bra.


" Boys boys boys, we like boys in cars
Boys boys boys, buy us drinks in bars
Boys boys boys, with hairspray and denim
Boys boys boys, we love them, we love them "

;)

Såhär såg jag ut igår då..



Äntligen har jag hittat ett par hörlurar som jag är relativt nöjd med. Och de var en av de billigaste som fanns på Clas Ohlson ;P Billigt kan ibland vara bäst..

Kolla in denna snygging, Bradley Cooper. Hans ögon, oh my ;P (länk till bild). Det gick inte att lägga in bilden här så..

http://bcoopernews.files.wordpress.com/2007/06/2007-5-31-party-for-new-blackberry-curve-at-beverly-wilshire-hotel-popsugar.jpg

Bakisdag =(

Jag får ju skylla mig själv förstås.
Men det var en ganska roligt kväll igår. Vi var på NH, försa gången för mig där. Det var ett band som spelade rockmusik vilket var riktigt nice. Där stod vi längst fram och shakade loss till musiken ;P vi stod vid högtalaren så kan säga att jag nog fått betydligt mer tinnitus.
Jag har legat i sängen hela dagen då huvudet känts jättekonstigt, det gör det fortfarande. Måste få i mig nån mat nu och sen ska jag försöka gå på en promenad. Behöver lite kylig luft nu känner jag hehe..

Musik jag gärna lyssnar på vid fest

Tell the world - United Dj's feat Pandora
Trust me -                         -- ll --
Donät you know -            -- ll --
Boys boys boys - Lady Gaga
Poker face -                -- ll --
Just a girl - Ian Van Dahl
Hot N' cold - Katy Perry
No stress - Laurent Wolf
Love don't let me go -  David Guetta
Rehab - Rihanna
Shut up and drive - Rihanna
Love you more - Armin Van buuren
When the sun comes down - RIO
Shine on - RIO
Dance - Dance Nation
Dance - Chanel

Finns massor, orkar inte skriva upp alla ens :P
Kanske kanske nån av dessa passar att lyssna på då ni festar ;)

Kvällens kläd-val



Blev ingen bra bild tyvärr. Men denna kommer jag ha på mig ikväll.. Så vet ni de :P

Huvudvärk idag, igen =(

Ååh de gör ont i huvudet igen, så jädrans jobbigt.
När jag var hemma under jul hade jag inte ont i huvudet en enda gång tror jag. Eller jo förresten kanske en gång då.
Men här har jag det nästan jämt.
Mår inte bra alls idag över huvud taget. Ska väl försöka käka lite rester sen igår tror jag för nu skriker magen efter mat.
Var på stan nyss och fyndade lite plagg på rean, skulle ju inte shoppa nåt ju =( Kan bara inte låta bli!

Här är en bra låt som jag snubblat över:

One last kiss goodbye - Hinder

"It's calming down outside, another lonely night
You said you were just going out with your friends
I'm waiting up this time, I hope you didn't lie
It never used to be like this way back when

I never know where you're at
Another train of the tracks
And I don't wanna live like that, no

When you walked in so damn late
What the hell was I supposed to think
When you've had to much to drink,
and you're really looking guilty

When you wouldn't even look at me
There's only one thing it could be
You were with her (him) all this time
Here's one last kiss goodbye"

Ful-bilder

   

haha fult som fasen men de bju' ja på! Har min nya tröja på mig ju å den är iallafall fin;P


Huvudvärken

Den jäkeln försvinner inte! Suck, så himla jobbigt. =(
Hörni, jag har precis trasslat upp (kan man säga så?) massa sladdar till datorn, högtalarna och nätverkskabeln som alla satt ihop på nåt konstigt vis. Jag hatar sladdar nåt grymt efetrsom dom alltid ska trassla ihop sig. Jag tror sladdar gillar sladdar ;S Haha de lät dumt.. Hmm..
Har iallafall flyttat datan till lill-bordet vid sängen, för jag trodde ju att det skulle bli bekvämare. men nej då, bordet är för lågt så det känns inte så himla bekvämt ändå. Alla sladdar ligger mitt på golvet nu också och det blir jobbigt när jag ska ställa tillbaka datorn igen.  blää..
Äh, ska försöka hitta nån film att kolla på nu.

20 minusgrader!

Det är sjukt kallt ute. Ni kan ju förstå hur hemskt det var när alarmet körde igång och då jag insåg att det är så kallt ute. Ville inte kliva upp ur sängen, ville inte gå på skolan! Men jag var ju så illa tvungen.
Redovisningen gick skit för min egen del som vanligt. Jag lär mig aldrig av mina gamla misstag. Och jag blev så torr i munnen så jag kunde knappt prata, nervös var jag så jag tappade orden, blev mycket "eehh.." om man säg så.
Jag har ändå nu när kursen är slut förstått allting mycket bättre. Innan och under arbetets gång har jag inte fattat mycket av det vi skulle göra men nu har som poletten trillat ner. Kan väl säga att det gått upp ett ljus för mig också kanske, bara för att ;P Det är väl så att det tar tid för mig att lära mig saker för så här tycker jag att det är jämt.

Undrar vad sjuttsingen jag ska göra nu. Kanske glo på nåt med Johan Glans som jag laddade ner..

Klappkräm..?

Haha konstigt ord va?
Jag tror jag måste prova göra det, lät gott på paketet iallafall.
Man ska göra mannagrynsgröt, hälla i saft och sen vispa det så det blir som en kräm.
Kan tydligen ätas kall. Jag tycker om mannagrynsgröt så då borde jag gilla detta också ;P
Ska iallafall prova. Måste dock köpa saft först.
Näe NU lämnar jag datorn för idag.
Sleep tight..

Vad göra?

Ännu en trist helg i antågande. Jag vet inte vad jag ska hitta på. För jag vill inte sitta vid datorn som jag alltid gör annars. Bio kanske men vill inte gå själv. Eller kanske jag borde de? Spelar väl ingen roll egentligen. Men då är det ju de där att jag inte vågar stå och vänta på bussen vid Vasaplan sent på kvällen med massa a-lagare och knarkare. Känner inte riktigt fört. Får se hur jag utnyttjar tiden, bäst att passa på att vara slö innan nästa kurs börjar för då ska jag ge gärnet och plugga hårt. Vilket jag sagt otaliga gånger med samma, dåliga resultat.
Åh men nu vet jag ju vad jag ska göra. Jag kan ju utnyttja tiden till att städa ordentligt. Men hur jag ska orka det är en bra fråga då det är sjukt jobbigt att städa mitt rum. Huua, ser inte fram emot det,..

Nu är det sovdags för mig..

Najti najt

Nu vill jag ha nåt igen!

När jag var in på Body Shop sist såg jag att det kommit in en ny doft-serie med duschcreme, bodybutter, lotion och nåt mer som jag inte minns vad det var. Men jag kan ju tala om hur otroligt mycket jag vill ha den där bodybutter'n! En otroligt härligt foft av hallon, jag skojar inte när jag säger att den fakltiskt doftar hallon. I vanliga fall bruklar produkter inte dofta så som det står att de ska dofta men denna har just hallon-doft som det står på burken, underbar! Jag vill ha den. Önskar jag hade haft ett jobb så jag kunnat spara ihop till den ;P Hehe jag har börjat leva student-liv nu liksom, väldigt sent påkommet. Igår blev jag ju tvärsnål och köpte inte en klänning som var sjukt billig eftersom jag i sista stund kom på att jag faktiskt inte behöver den. Köpte mat och annat behövligt för dom pengarna istället..








Dålig fantasi gällande rubriker

Ni får ursäkta mig för detta ;)

Jag är lite smått halv-chockerad just nu..

Jag borde nog fortsätta med att skriva ner det jag ska säga på redovisningen imorn. Åh det kommer gå ganska dåligt som vanligt.  Jag hoppas iallafall på att jag kommer ha något mer att säga utöver det jag skriver ner.
Just de, idag tog jag modet till mig och frågade saker till en grupps redosvisning. Å det tillhör verkligen inte vanligheterna att jag yttrar mig sådär. Men jag tänkte att, what the hell, nu måste jag sluta vara sån mes. Och det gick väl sådär.. Kanske var lite lättare att säga nåt då vi inte ens var halva klassen där? :P Iallafall så tänkte jag även så att om det är någon som säger emot mig och inte tycker som jag så skiter jag i det! Måste fortsätta vara sådär modig nu.

Åh om jag bara kan ta mig över det där stora hindret så skulle jag vara så lycklig. Ni kan inte ana hur lycklig jag skulle bli..

Näe om ja skulle fortsätta skriva nu då.
Sen ska jag se klart på Twilight och äta mannagrynsgröt (gott gott) ;P
Haha..

Blogg-länk

Jaha nu har jag så snällt lovat min vän Robban att jag ska länka till hans blogg här ;P Så gå gärna in där, han skriver superbra faktiskt. En blogg om en 26-årig killes liv och tankar, inget modekraffs här inte, superbra! ;)

http://www.robbie.blogg.se

Varsågod Robban ;P

Festa?

Det är fest här i korren i helgen. Funderar för fullt på om jag ska va med och festa. kruxet är att mans ka klä ut sig i 80-90 tals stil. Men jag har ingen aning om hur jag skulle se ut som. jag kan inte fixa håret och har inga kläder som passar. Och så är jag för feg :S blaah!

Lättirriterad?

JAG KAN BLI FRUKTANSVÄRT IRRITERAD, NÄSTINTILL FLY FÖRBANNAD, ÖVER SMÅSAKER. OM JAG TAPPAR EXEMPELVIS EN GAFFEL PÅ GOLVET, ELLER ATT PENNAN GLIDER UR MIN HAND ELLER ATT JAG INTE HITTAR ICA-KOTET DÅ JAG SKA HANDLA. DÅ KAN JAG BLI RÄTT SÅ IRRITERAD. OCH NÄR VÄDRET ÄR SKIT DÅ MAN SKA GÅ TILL SKOLAN OCH VERKLIGEN INTE VÄNTAT SIG DET VÄDRET, DÅ BLIR JAG FLY FÖRBANNAD. ALLTSÅ JAG VAR SÅ JÄVLA ARG IDAG NÄR JAG DICK TILL SKOLAN FÖR ATT SNÖN YRDE SOM ALDRIG FÖRR, JAG BLEV TOTALT DYNGSUR I ANSIKTET SÅ MASCARAN KLETADES RUNTOMKRING ÖGONEN OCH BLÖT PÅ BENEN VAR JAG OCKSÅ DÅ JAG KOM FRAM TILL SKOLAN. JAG HADE STORA BLÖTA FLÄCKAR FRAM PÅ LÅREN OCH DTE VAR INTE SKÖNT ATT SITTA DÄR PÅ EN STOL OCH LYSSNA PÅ REDOVISNINGAR NÄR JAG VAR DYNGSUR. JAG GICK OCH MUTTRADE OCH FRÄSTE FÖR MIG SJÄLV, FÖRBANNADE DET JÄDRANS VÄDRET. VISST ÄR DTE VÄL MYSIGT MED SNÖ MEN JAG FÖREDRAR ATT DEN FALLER RAKT NER, INTE ATT DEN SKA BLÅSA RUNT OCH TILLVERKA EN SNÖGUBBE AV EN. DÅ JAG INTE VISSTE AV DETTA VÄDER INNAN JAG GICK SÅ KLÄDDE JAG MIG HELT FEL, TOG FEL JACKA OCH SÅ VIDARE. ÄR DOCK GLAD ÖVER ATT JAG TOG VINTERSTÖVLARNA DÅ JAG HADE TÄNKT TA DE ANDRA STÖVLARNA. TUR JAG INTE GJORDE DTE ANNARS HADE LILLA JAG BLIVIT ÄNNU ARGARE ;p

FINNS MASSA ANNAT SOM JAG ÄR IRRITERAD PÅ. VISSA PERSONER TILL EXEMPEL.
EGENTLIGEN BORDE JAG EGENTLIGEN INTE BRY MIG OCH BARA TÄNKA ATT VISSA PERSONER KAN DRA ÅT FANDERS.. HAHA..

Edward Cullen

Oh my, jag fastnade för Twilight nu då jag egentligen skulle sätta mig för att plugga. Fick tag i den men ljudet är väldigt dåligt ibland och bilden är inte heller något att hurra för men det duger. Det är tillräckligt bra så man ser Edward. Gosh vad han är snygg. Jaa jag vet, det är ju liksom Robert Pattinson som spelar honom men han är så mycket snyggare i den här filmen än annars. Men det är ju så det brukar vara. Och nu känner jag verkligen för att ha en crush i någon, även om det bara är på film. Kan tänka på Edward och drömma mig bort liksom ;P ååh, vackra man... Haha.. Och filmen är ju verkligen jordens bästaste film ever!!

Jag har faktiskt gjort en paus i Twilight-tittandet nu för att plugga lite men dte går inte sådär jättebra. dessutom har jag svårt att koncentrera mig då jag har ett berg av disk på diskbänken som måste tas itu med. Blä inge roligt alls, jag hatar verkligen att diska. Men det måste ju göras.
Till middag åt jag mannagrynsgröt för det var så länge sen jag åt det sist. Det är faktiskt gott, åt det ofta när jag var liten.
Sen käkade jag en avokado också men den var inte så jättegod faktiskt.
Har hunnit med att vara på stan idag också men jag köpte inget. Det var nära att jag köpte en klänning men jag ångrade mig i sista stund. Alltså det finns oändligt med fina plagg på ginatricot nu. Det är en ren pina att vara i den affären när man inte har ett endaste öre att viga åt shopping.  Usch. Men då ska man väl inte gå i affärer över huvud taget.
Näe nu är det dags att plugga lite mer..

Blev ju inte som tänkt de

Jag skulle ju inte sitta vid datorn nåt mer ju men det finns INGET att se på tv så jag kan lika gärna sitta kvar här. Synd man inte har någon skojig människa att prata med på msn längre (förutom dig då Anna ;P ). Tänk förut då man hade fullt upp med att skriva till folk. Och nu för tiden har jag ingen att messa med längre. Sedan jag och ni vet vem typ slutade med messande och sånt kontakt så är det aldrig nåt messande för min del förutom då jag måste säga nånting till syrran. Såååå tråkigt det är att vara helt utan.. Jaa, vänner.. ;S

En glad Laban + en gammal skola

Titta, så glad Laban ser ut då han får sova och gosa på en av de bästaste platser han vet ;D




I den här "gamla" skolan gick jag från årskurs 1 till 6. Torromsskolan..



Nåja jag ska fortsätta kolla på en fyra för tre nu.. Tjingeling!

Jag gillar inte riktigt såna drömmar

Jag förstår inte varför jag drömmer om exet och hans tjej ibland. Minns inte vad jag drömde inatt men det var nåt om dom, mig och massa andra människor. Har för mig att det var nåt om hans jobb också :S Jäkla mysko. Undrar vad det kan betyda. Har jag inte släppt honom än eller vad? Jag tänker inte på honom längre, iaf inte så ofta, men kanske det är för att jag på något vis försöker trycka undan honom i mitt minne som gör att han poppar upp i drömmarna? Äh jag vet inte. Bryr mig inte så mycket egentligen.
Jag vet bara att jag faktiskt inte vet om jag någonsin kommer att kunna träffa nån igen. Det är inte på grund av honom utan för att jag tror att det inte finns någon jag skulle passa ihop med. Kanske om jag skulle träffa någon som låter mig vara som jag är och låter mig göra saker på mitt sätt. Det är något som jag inte känt att jag kunnat förut.
Fats just nu känner jag mig väldigt mycket som en ensamvarg, trivs mycket bättre ensam eftersom jag slipper tänka på nån annan. Samtidigt som den där känslan av saknad efter nån ligger där och gror nånstans i mitt huvud. Jag vet inte hru det kommer bli som tillslut, men jag hoppas att det där negativa kommer att vända. Alltså att jag om jag träffar någon kommer kunna vara som jag är och göra på de sätt jag vill, samtidigt som man kan kompromissa om saker och ting.
Det finns vissa hinder jag måste komma över för att detta ska kunna bli verklighet..

Nä usch va långt inlägget blev..


Hahaha!

"Jaha, har han tagit såna dära anala steroider nu igen?" Hahahaha.

Nej nu ärne dags att gå och lägga sig.
Godnatt

Dom där bloggarna spär ju på utseendefixeringen

Usch, jag fattar inte varför jag ens läser dessa bloggar som mestadels handlar om skönhet. Alltså det är sjukt hur viktigt skönhet är för dessa personer. Jag kan tänka mig att det är många som skulle må dåligt över att läsa dessa bloggar då de märker hur viktigt utseendet är, enligt dessa bloggerskor alltså. Vissa skriver att dte är fult att vara blek och att man ska vara brun året om, inga finnar får man ha, frisyren ska vara snygg och perfekt fixad och designerkläder måste det ju vara. Visst ska de få tycka som dom vill men att framhäva skönhet som så viktigt kan vara förödande för en del.
Jag påverkas dock inte av detta på det sättet. Jag är väl medveten om hur jag ser ut, tjock, blek och finnig med risigt hår. Men jag känner ändå inte att utseendet är så viktigt, jag orkar bara inte med det. Egentligen är det rätt töntigt med utseendefixeringen.
Indirekt så menar dessa bloggerskor att vi som ser alldagliga, fula och tråkiga ut är hemska. Eller? Kanske dom tänker "men usch, hur vågar den människan visa sig ute med så mkt finnar?!" när dom ser en person ute som har mycket finnar i ansiktet. Ja då skulle dom då definitivt säga så om dom sett mig förut. Nu äter ju jag medicin mot acnen så de har börjat försvinna nu. Vissa som kissie tycker säkerligen såhär. Men men, jag bryr mig inte om henne så, hon får hålla på som hon vill.

En fyra för tre

Hehe jag kollar på en fyra för tre, ni vet den där gamla serien med göran gillinger. Jga minns då man jämt skulle kolla på det när det gick på tv. Men jag hade glömt hur kul det var ;P har suttit här och gapskrattat till första avsnittet nu.
Men nu ska vi ut å gå, sen ska jag fortsätta kolla på det..

Fräcka människor

Vi har ju som fått nya soffor här i korridoren nu. Ganska fina, helt nya 3-sits soffor. Två stycken såg jag stod inne i stora rummet för några dagar sedan. Men nu står där bara en. jag börjar misstänka att det är någon fräck människa här i korridoren som snott åt sig soffan och tagit in den på sitt rum. Vars skulle den annars ha tagit vägen liksom. Jag vet ju inte säkert varför soffan försvunnit men man kan ju nästan tro att det är någon som tänkt att nu har jag ju chansen att "låna" en helt ny soffa. haha skulle inte förvåna mig. Undrar bara vem det skulle kunna vara isåfall..

Jaja. Jag måste vika ihop tvätten snart men jag vill inte. Måste ju läsa igenom några arbeten också men det vill jag inte heller. Får se hur det blir som sen.

Vad gör ni idag då? Berätta..

Efter promenad

Syrran och jag gick en sväng, över Nydala. Det är tydligen där man ska gå för att möta nån man känner för jag mötte flera klasskamrater plus en kille som jag pluggat psykologi med. Trevligt..
Nu ska ajg steka quornfileer och käka på rågrut med senap, såå himla gott! Det kan nog låta äckligt för många men jag älskar't ;P jag är av nån anlednign ett senaps-freak, jag har alltid älskat senap. Haha.
Sen ska jag käka kladdkaka och glass till efterätt och titta på Snålvatten och jäkelskap ;D

Söndag

Och jag har ont i magen, känner mig näst intill handikappad av det ;/
Håller på att tvätta också och tur har jag som har en syster som hjälper mig med det, så tack syrran!
Kanske vi ska försöka gå en sväng till strömpilen då det var så längesen vi var där. Hoppas att jag orkar det.

Helgens shopping

Kolla nu för det är sista gången som jag lägger ut bilder på sånt jag köpt, töntigt egentligen :P

     

Syns dåligt men skit samma..

Nu ska jag iallafall försöka sova. Drömma riktiga mardrömmar kommer jag göra..

Gonatt!

I'm still up

Jag skulle ju lägga mig tidigt. Det gick ju sisådär va, Hah!
Har suttit och fixat hem lite filmer och series, bland annat en fyra för tre. Så jag har varit helt inne i det istället för att gå och lägga mig ;P Men snart ska jag väl krype till kojs.
Tips på nån bra film? Jag vet att det finns supermånga filmer jag velat se genom årens lopp men jag kommer inte på en enda just nu, så hjälp mig med nån åtminstone! :P

Rehab

Det blev sista shopping idag. Inget märkvärdigt, bara en praktisk mini-väska och en duschcreme, Cassis Rose från body shop. Rea så klart.

Jag har blivit galen i en låt. Rehab - Rihanna. Den är så bra!

Varit på promenad idag, länge sedan nu.
Och så har jag köpt kladdkaka idag (tyvärr) som var riktigt mumsig med glass till.
Jag måste sluta med sånt här gott nu snart annars går det illa. Men jag blir sån när jag mår dåligt, känns inte som det är nån mening med nåt annat..

Nåja..

Let's dance

Jaha de va de. Och ingen åkte ut vilket jag trodde att de skulle.
Nåväl.
Blondinbella var som väntat bland dom sämsta. Herregud, det enda hon gjorde var att vicka på arslet och försöka se snygg ut. Tråkig dans som fan. Och helt fel inställning. För kaxig. Tror dom kommer vinna, men det bestämmer inte hon. och röstandet talade ju sitt ganska tydliga språk ikväll.
Undrar hur stina-lee kan stötta blondinbella då hon sagt dumma grejer om stina-lee förut.. hmm..

Laila och Morgan var klart bäst..

Sitter här och funderar..

Nu kom jag på det!

Jag kom precis på vem jag drömde om inatt, det gnagde i huvudet på mig att jag inte mindes det men nu har jag kommit på vem de va. Jag drömde att jag var ihop med Björn Gustafsson (den ynger alltså ;P ). och han var världens snällaste och gosigaste kille. Haha snacka om dröm...

Fredag

Var på stan idag och köpte lite smycken för presentkortet jag fick på guldfynd. 70 % rabatt var det på massor med smycken. Det belv ganska många armband då det inte fanns några fina halsband plus några ringar. Så nu har jag att variera med. Ingen vidare kvalitet på de men de fungerar iallafall.
Köpte även en lila spetströja på ginatricot som jag velat ha länge nu, och nu var det dessutom halva priset så, nöjd är jag.
På body shop köpte jag en body ,mist som luktar jättefräscht och en mascara.
Det var dagens shopping det.
Ikväll skulle det tydligen vara fest. Jag vill gå men det skulle bli som vanligt, inge bra alltså, så jag får väl låta bli.
Kanske kolla på macken och äöta vindruvor och lyssna på musik istället.

Bye..

Så har det hänt

Mm ja, nu har det hänt. Jag bröt ihop förut.
Tänker inte säga varför direkt så...
Men jag mår verkligen inte bra.

Vill ha

Denna soffa vill jag ha!


Duktig har jag varit!

Ja men hörni, jag tog mig orken till att skrubba både i "köket" och duschen. Det är typ sådant som jag aldrig orkar göra annars. Så nu är jag lite nöjd över mig själv, haha ;D
Klarade tentan i samhällsvetenskapen också, skönt som fasen!
Jag vill jobba, behöv some money you know..
Ska på stan imorn och bara titta runt lite men det lrä inte bli nåt köp då pengarna man har ska gå till mat :P
Nej nu ska jag slå på tv:n och se på vänner och ta en smörgås för nu är jag lite hungrig efter städningen ;)

Ciao!

Jag förstår

Jag förstår varför folk inte gillar mig...

Jag är så grymt nervös inför seminariet nu. I 25 minuter ska jag hålla på att prata om extrema temperaturer men jag har inget att säga. Jag är såååå smart :P

Gamla bilder

Jag har lite tråkigt så jag har suttit och kollat runt bland massa gamla bilder. Bland annat bilder från någon av mina många Tranås-vistelser..


Här har jag gått många gånger..

  
 Hätte.. Minns att det är väldigt vackert där på sommaren..


Ja. Något trist bild kanske :P



Gammal bild på mig..

Jag hade mörkt hår en gång i tiden :P

Jag vill inte plugga längre

Fattar inte varför jag plågar mig med att fortsätta plugga när jag egentligen inte vill det.
Alltså ni ska bara veta hur totalt jävla fel jag gjort litteraturstudien. jag vill inte ens läsa de andras eftersom jag får ångest över hur duktiga alla är och hur bra dom gjort sina. Jag har gjort hur mycket fel som helst. Mitt arbete skulle ju handla om risker och åtärder kring arbete i extrema temperaturer men i slutändan så handlar inte mitt arbete nåtning om det. Jag har gjort helt fel så jag kommer nog få göra om hela jäkla arbetet. Usch jag vill inte det här. Jag klarar inte av nånting på den här utbildningen. Eller de är ju inte helt sant. tentorna hittills har jag ju klarat (förutom en som jag inte vet). Men allt annat, jag fattar aldrig nåt och gör alltid fel. men denna gången är ju värst. usch vad mycket kritik jag kommer få. Kommer inte kunna sova inatt. Fattar inte varör jag aldrig akn göra nånting riktigt!!!

Bild på vår fiiiiina julgran!



Look at this, visst är den fin? Så himla trist att den slängs ut snart :( Det var förresten jag som klädde granen med lite hjälp av lillasyster. är det bara jag som är barnslig nog som gtycker att klä granen är en av julens höjdpunkter? Jag tycker det borde vara som då man var liten, alla i familjen samlades i vardagsrummet för att klä granen. numera får jag göra allt själv. Tråååk ;P
Jag saknar min gran nu.
Vill bara åka hem.
Imorse vaknade jag med ett ryck, tänkte en sekund på Tuffemannen.
Då började jag gråta för jag ville bara hem.


Ååååh!

Jag sitter här och huvudet värker (jag har alltid ont i huvudet när jag är här uppe av nån anledning), är trött så jag vet inte vad och litteraturgrejset har fastnat, jag kommer inte längre på det där. hittar ingen bra information som vanligt. Och ointressant är det också.
Näe jag vill vara på en riktigt kul fest med grym musik och shaka loss, mycket hellre de än detta.
För en stund sedan stod det en massa killar alldeles utanför min dörr och pratade. Undrar om dom va snygga..? mohaha :P de va iallafall några som hade riktigt goa dialekter. Hehe, kärlek vid första dialekten, eller nåt haha. nej usch så dåligt.
Jag undrar om jag ska lägge ner mej en stunn och se om jag orkar kliva upp inatt och titta på hockeyn.

Ny serie

Igår kväll upptäckte jag en ny serie. den gick på femman vid elva-tiden, Skins heter den. En brittisk ungdomsserie som handlar om ett gäng vänner varav en av dem råkat ut för en olycka och förlorat vissa kroppsfunktioner och en är homosexuell och vill bli dansare. Den var lite smårolig ibland men stundtals även mer allvarlig. Jag måste komma ihåg att fortsätta se den.

Jag kommer inte klara det

Shit, jag har ju inga böcker alls! Jag kna inte skriva nåtning. Så jag sitter bara här vid datorn och gör ingenting. Precis som jag sa att jag inte skulle göra. Hur faen jag ska hinna göra klart arbetet till på tisdag eftermiddag är en bra fråga.
Idag laddade jag hem Macken så jag ska väl försöka kolla på det i helgen. Tänkte ju köpa de idag men kom på att jag kunde ladda ner det istället.
Någon som vet hur man får invites till spotify som man kan ge till andra?? jag fattar inte, måste man bli inbjuden av någon igen och på så vis ha invites över som man kan ge till andra eller hur funkar det??

Roligt trots allt

Ja, trots mycket bråk under jullovet så har jag ändå haft det bra. Vi har skrattat rätt mycket åt felsägningar och andra tokiga påhitt. Men roligast har jag haft åt min bror som flera dagar i rad tyckte att jag skulle använda hörselskydden.. Eller han menade öronpropparna.. Eller nej han menade ju hörlurarna! Haha han sa likadant både ena dagen och andra dagen. Det som är ännu roligare är att jag själv gjort likadant då jag skulle berätta detta för som andra.
Har skrattat åt andra felsägningar som han gjort, och åt syrrans härliga "aj aj där". Ja detta är bara en bråkdel av allt man fått skratta åt. Men det är skönt att få göra de ibland.

Känns inte särskilt kul att sitta här helt ensam :( Just de, biblioteket hade ju stängt idag så jag har fortfarande inget att skriva. Jag är så sur just nu, både på mig själv och biblioteket som har stängt!

Förresten så har två av mina naglar gått av nu. Dom är numer så korta som dom var då jag började spara ut dem. det både ser ut och känns konstigt. Då är det väl inget att göra än att ta bort dom andra också. vilket känns så jävla surt med tanke på hur länge jag kämpat med att låta dom bli som dom blivit :S Bajs..

Känns hemskt fortfarande. Igår när jag lagt mig tänkte jag på händelsen och jag mådde riktigt dåligt över det.
Man ser bilder på honom ploppar upp lite här och där på facebook, känns konstigt när man ser dem. Jag kände ju inte honom, visste knappt hur hans såg ut eftersom jag inte sett honom på kanske 2 år.
Tä'nkte på en sak. Att jag känner inte många "hemma". Men de flesta där känner ju varandra jätteväl och festar ihop och så. En annan är ju utböling, det är tråkigt :( jag har väl aldrig varit inne i det där gänget i hela mitt liv. Vore dock kul att träffa dem ändå, både de som jag gick i samma klass med och andra som man vet vilka det är men inte känner.
Känns lite konstigt att en person dör och hela bygden känner denne men jag vet bara vem det var.

Jaja. Huvudvärken sitter i, trodde det skulle hjälpa med kaffet men tydligen inte.
Förstår inte varför det måste vara så förbannat kallt ute :S

to be continued..

Det finns inga bra bloggar

Jag har inte hittat en enda blogg som faller mig i smaken. Alltid är det något som gör mig irriterad. Jag läser dock en del bloggar men det är inga höjdare egentligen utan jag läser mest som tidsfördriv. Vet inte vad som skulle få mig att gilla en blogg, men sån där mode-skit är inget för mig. Sånt är oviktigt och jag fattar inte hur kläder och skor kan ta upp så mycket tid av en människas liv. Men folk tycker ju olika så klart man ska hålla på med det man tycker är kul. Jag kommer iallafall aldrig förstå det.
Jag veeet, min blogg är ingen höjdare heller och det är inte det som är min tanke med bloggen heller. Känner bara att jag behöver ett ställe att få ut mina tankar på. Kanske är lite för privat ibland känner jag, men helt privat kommer det aldrig bli, mina innersta tankar håller jag för mig själv.

Om fjanten storstadspojken

Haha han är då bra avundsjuk på Kenzas pojkvän för att han är så mycket snyggare än vad storstadspojken är.
Det borde ju han veta då hans älskling sagt att alla som klagar på henne/hatar henne/ är avundsjuka. Om någon hatar en så är det för att de är avis. Och vi vet ju alla att hennes åsikter är de enda som räknas *s*. Ergo; han är avundsjuk för att han inte tycker om att kenzas pojkvän är snyggare än honom.
*fniss*

...........................................................

Vila i frid.. :(

Jag förstod..

När jag såg status-meddelandena på facebook förstod jag att något hemskt måste ha hänt.
Brorsan fick sedan ett mess som bekräftade känslan.
En mycket tragisk händelse.
Jag är i chock trots att jag inte kände honom. Visste ju vem han var..
Tänker på hans familj och hans vänner..
Man kan inte själv sätta sig in i denna situation som de befinner sig i nu.

Jag har gråten i halsen känner jag för det är så hemskt.
:(

De va de

Nu har vi ett nytt år att "se fram emot". Jag kommer dock se på det med negativa glasögon eller vad man kan kalla det. Jag ser inget positivt med detta nya år. Fast egentligen kanske jag borde ha låtit dessa tankar försvinna med det gamla året?

RSS 2.0