Fint väder ute men jag sitter ändå inne på rummet.

Konstig jag är.
Och jag vill veta vars man kan köpa Ben&Jerry's glass! Speciellt cookie-dough-flavour, låter grymt underbart gott. Hah. Glasstoket här se ni ;)
Anybody who happens to know???

Men men, let's cut to the chase (hur de nu stavas vet ja inte)...
Jo. Jag har ju fixat presents till lillasyster, hon tar ju snart studenten den lilla "skit-ungen" ;) närmare bestämt 5 juni. å då ska na väl firas av storasyskona (kan man skriva så?) Nåväl. Jag är den som ska fixa hennes studentskylt. det ska bli himla skoj att få göra de ( hemskt mycket roligare än att måste göra sin egen som jag fick göra :/) Har inte fått några ideer om hur den ska se ut än men det kommer, de törs ja lova.


Nu när det här soligt å varmt, grönska och underbar doft av sommar, då kryper sig saknaden över att åka iväg fram och känslan blir så mycket starkare av nån anledning. Jag önskar att jag fick, liksom. Men det får jag ju inte. Det är nån annan som får ta del av allt det härliga och mysiga. That just sucks big time!

Kärlek, kom till mig!

Helluuu kärlek, vars är du? Du fullkomligt lyyyyser med din frånvaro.
Jag är less på att aldrig träffa rätt. Jag vill hitta min prins (låter väl sjukt klyschigt men, aah, skit samma).
Just lay you love on me, please. Jag vill inte vara ensam. Behöver nån som finns där för mig. JAG behöver vara TVÅ. Typ, nåt sånt.

Jag saknar mina pojkar så in i norden!

Vill:
 *Åka till Gbg
 *Och till Sthlm
 *Och till ett annat ställe ;P
 *Lyckas bra på jobbet i sommar
 *Sola och bada å bara ha de såå skönt!
 *Men framförallt så vill jag klara examinationen! *håll tummarna för mig nu hörni*


Nu är det ju nästan bara en vecka kvar!

Sen får man vara hemma i nästan 3 sköna månader! Ska bli så underbart att få busa med små-pojkarna varje dag. Saknar dom "små", fast ja, dom är ju inte så småa direkt hehe.
Längtar efter grönskan och värmen hemma, sommaren hemma är så härlig. Längtar efter att få gå ut till klipporna och sola hela långa dagarna, då jag inte jobbar vill säga. På kvällarna vill jag sitta där med, men vill då ha någon mysig vid min sida. Jag trodde ju att jag kanske skulle få ha det denna sommar men det visade sig att det inte kommer bli så.
Men sommaren blir nog härlig iallafall. och nu är det inte långt kvar till Kramfors Stadsfest heller, och dte längtar jag till av nån underlig anledning ;P Ska bli kul att se BWO iallafall ;)

Fick ett infall förut och bytte gardiner. För nu är jag så less på mitt färgtema på rummet. Bara svart och vitt blir trist i längden. Så nu blev det bruna panelgardiner och ett par vita tunna paneler med bruna löv på, som omväxling. Nu gäller det bara att komma på ett sjukt bra ställe att "gömma" tv:n på, den är så ful och tar upp för mkt plats, kollar ju nästan aldrig på tv så den behövs nästan inte egentligen.

Just nu önskar jag sååå mycket att jag hade råd med ett par snygga och sjukt sköna dojjor till mina fossingar. Men dom pengarna finns inte än så det får väl vänta.

Jag ljuger inte när jag säger att jag är förbannad på min dator så inni h*lvete! Har förstört 3 cd-r skivor nu. Den gör precis som den inte ska göra, bränner så filerna tar lite plats på skivan och så funkar det inte att spela skivorna i stereon sen ;/ Fattar inte varför den blivit så crazy helt plötsligt.

Hejar på Island ikväll jag ;) Tänker faktiskt titta på Eurovision ikväll så tv:n får iaf vara kvar ett litet tag till :p


Skrämmande

Det är hemskt, skrämmande hur dåligt minne jag har.
Det har jag märkt under denna vecka. Jag har knappt kommit ihåg vad jag fått se under praktikdagen.
Så har det varit hela veckan.
Men ajg har alltid haft kasst minne, fast nu verkar det ha blivit värre. :S


Inte mera stöttande!

Jag fattar inte varför jag envisas med att vilja försöka stötta dem som inte bryr sig om mig egentligen.
Jäkla sjukt beteende från min sida.
Måste få ett slut.

Får skylla mig själv.

De blev för mkt dricka igår.
Blä va bakis jag är :S


RSS 2.0