Jag är less på detta!

Jag vill inte vara jag. Eller, iallafall så vill jag inte att tillvaron ska vara som den är. Vill ha det bättre. Ett liv utan jäkla ångest hela tiden.
Vill ha någon att krypa ner i sängen tillsammans med varje natt, ha någon att vakna med på morgonen.
Det kan man ju se sig om i himlen efter....

Chockad

Fy tusan vilken hemsk dag detta varit. Mulle blev påkörd idag, av postbilen.
Jag satt ute på baksidan av huset och lyssnade på musik och solade. Skulle precis gå iväg och ta av mig hörlurarna då jag hörde en smäll. Jag blev alldeles kall inombords och hoppades på att det inte var Mulle som blev påkörd. Helt plötsligt ser jag Mulle komma rusandes från vägen, förbi mig och in i skogen med en jäkla fart. Han hade blivit träffad av bilen. Och rädd var han. Jag blev så chockad, bara skrek och sprang efetr in i skogen. Vi gick runt och letade, tillslut hörde syrran hans gnäll och efter ett bra tag lyckades vi lokalisera honom och få tag i honom. Vi åkte på en gång till Ö-viks veterinärstation. Vi kunde efter några timmars undersökningar och röntgen pusta ut, han var inte skadad. Men veterinären sa att det var tur att vi kom in med honom eftersom han var på väg in i ett chock-tillstånd. Hade vi inte kommit in så hade han dött av chocken. Huua, vilken pärs. Han fick dropp för att chocken skulle släppa.
Fatta hur glad jag ändå är att jag var ute då det hände. Hade jag inte varit där jag var så hade vi inte vetat vart han tagit vägen nånstans. Fy faan.
Nu verkar han iallafall må bra och pustar ut på mitt rum.
Tack och lov..


Mulle vilar ut efter den hemska dagen.. Älsklingen <3

De fiiiina skorna =)

Så här ser dom ut. Längtar tills jag kan använda dom =) Så himla söta!



........................ Update..........................

Det kliar som fasiken över hela kroppen. Jag börjar tro att jag är allergisk mot allt idag. Exv började det svida och sticka runt munnen då jag åt tomat på mackan, så brukar det då aldrig bli :/ Och va tusan kliar det för på kroppen..?? Kna man fråga sig..

Men jag ska inte klaga. Vår lille Tuffe (Uffe, Puffe, Toffle mm) , kärt barn har många namn, han har det ju så hemskt mycket värre. Han är allergisk mot vanlig kattmat (torrfoder och burkmat) så han får massa utslag som säkert kliar och gör jätteont. Det är rätt mysko för det går som runt i "cirklar". Det kan börja med utslag bak på låren (båda sidor) och så har han så ett tag. Sen går det bort och då får han sår på magen istället. Sen när det gått över får han sår runt trampdynorna (speciellt på höger baktass, förstår inte varför. Och så svullnar den upp). Jag kommer ihåg att för nåt år sedan (inte så länge sedan, han är ju faktiskt bara 3 år den lille pojken) så fick han sår i och runt båda öronen. Alltså det var det värsta kan jag meddela. Han var så fruktansvärt sårig där, det varade och blödde. Tillslut fick han besöka veterinär, dom rakade bort pälsen där runt och i öronen och tvättade nog oxå tror jag. Så fick han nog medicin med. Han är dömd att äta penicillin och kortison i perioder för resten av sitt liv. Då han får sår på kroppen. Hna har ju speciellt allergi-foder men hur lätt är det att ge han enbart det när det finns 4 andra katter som ska ha mat dom också? Nej det är verkligen inte lätt.
Våran lille Tuffs har det inte lätt. Men han är så snäll och söt iallafall. =)
Nån annan dag ska jag blogga om mina andra underbaringar..

Ciao

Köpte för stora skor =(

Faan, jag köpte ett par jättefina, svarta espadrillos igår på H&M. När jag provade dom hemma visade det sig att dom är för stora. De glappar mkt bak i hälen när jag går. Får man byta skor som man köpt på H&M eller räknas de som accessoarer??? ;/

Ska lägga mig i sängen och drömma om det som var

Mm, dags att lägga sig och sova. Jga jobbar ju 7-16 imorn så, hoppas på att få några timmars sömn. Brukar vara svårt för mig att sova då jag ska jobba, tankarna kör igång på absolut högsta växel då och det gör det helt omöjligt för mig att sova..
Ska lägga mig i sängen och drömma om det som var, den underbaraste perioden i mitt liv. Ska ligga där och drömma om att resa dit, att nästan vara framme och få det där underbara, nervösa pirret i magen, att komma fram och känna pirret i magen öka markant och att äntligen få vara nära. Gå tillsammans i den ljumma sommarkvällen till Stoeryd hand i hand, krypa ner tillsammans i hans underbara säng och bara mysa... Det ska jag drömma om, och bara le.. Tills jag inser att det tillhör det förgångna, att det aldrig mer kommer vara sådär underbart.. Att det nu är en annan flicka som har det där underbara nu..
Känns så himla knasigt att jag har såna här tankar och fastnade så för honom när det aldrig blev allvar mellan oss. Jag känner ju mer och mer efterhand att det var nog mest bara på lek för honom, en tröst i eländet. Jag vet inte.
Någon som har nåt svinigt bra tips på hur man kan förkasta såna hära tankar???


Ta mitt pick och pack å dra, kanske är lösningen?

Ja jäklar. Om jag verkligen hade vågat dra iväg nånstans, söka jobb, vad som helst, bo helt ensam i en ny stad... Tänk om jag hade vågat? Kanske det är roten till min lycka? Jag kanske verkligen behöver ett nytt liv. Skapa mitt liv helt på egen hand utan att någon lägger sig i.
Det vore ju nånting förstås. Men som vanligt är jag för feg.

Jag vill vara lycklig

Åtminstone en gnutta glad och lycklig vill jag vara.
Usch, känner mig helt nerstämd just nu. Ångest.
Snackat med exet. Dumt ju. Bara få veta att han och tjejen "kilar stadigt" eller vad man säger.
Grymt deprimerande. Jag önskar att jag hade varit tillräckligt intressant för honom. Känns skit att man inte dög åt han.
Fast så ska jag inte tänka, I knoooow. Lyckas ju inte hitta nån annan go, rolig och härlig kille, vet fan inte hur man gör. Hittills har jag ju bara fått tag i killar som bara vill ha en sak av en (ni vet vad jag menar).
Vill ju ha en P-O-J-K-V-Ä-N!
Helt sjukt att jag inte kan glömma mitt jävla ex! (kanske det kan bero på att jag aldrig haft det så roligt som när vi träffades) och nu suger allt.
Jag borde sysselsätta mig med nåtning nu i sommar, mer än att jobba alltså. Så fort dte är soligt och varmt ute så måste jag fan ut och sola, få färg på kroppen. Satt ute i en och en halv timme idag men om de blir nån färg visar sig väl senare. Just nu syns det inget. Och jag måste fan börja motionera nu. Är inte nöjd med hur jag ser ut, inte heller med hur jag mår. Senaste tiden har jag iallafall börjat dricka massa vatten, och det behövs ju. Det ska man ju göra varje dag egentligen.
Denna veckan blir tuff med massor me jobb, sen är ja ledig 4 dagar =)

Sola på stranden idag

Jösses va skönt de ska bli =) Det är närmare 30 grader i solen. Bäst man smörjer in sig så man inte blir sönder-bränd. Nej nu sjutton ska jag få lite färg, de blev ju inge solande igår eftersom det blåste så kallt ute vid klipporna.

Sola på klipporna

Nu är det äntligen dags. Vi ska ta oss till kapellmala och sola! Snacka om att det tar så lång tid för oss att ta oss iväg dit, det är ju inge långt bort egentligen. Nåja. Har smörjt in mig med LDB sunlotion spf 20 :P så jag hoppas ju på att inte bränna mig iaf. Ska försöka ligga där och sola någon timme så jag får lite färg. Det behövs mer än väl.

I can't get you off my mind

I can't get you off my mind, I just wanna be with you
You're the best I'll ever find, I wanna be with you

Jaa hörni. Skönt med lediga dagar. Tycker jag och har ändå inte jobbat mycket alls ännu.
Har sparkat lite boll med syrran och sen satt vi ute vid trädgårdsmöbeln och spelade yatzy och hade musik på i bilen. Ganska nice, fint väder idag.
Jag borde verkligen ta tag i att städa mitt rum nu.
Måste.
Hehe, jag är klädd i svart HIM-thirt, svarta PUMA-shorts och röda fotbollsstrumpor. Bara fotbollsskorna och en riktig fotboll som fattas. Tror ni jag är sugen på att spela fotboll? :D

Midsommar på fredag. Det ska minsann bli en mysig dag Först jobbar jag till halv 2 sen ska jag hem, duscha och ta på mig somriga kläder, kanske en klänning (mycket ovanligt att se mig i klänning kan jag meddela). Men de beror ju iofs på vad det är för väder.

Stadsfest dag 2


BWO


Barbados


Min bror Daniel och jag.


Maten för gårdagen

Gaah, BWO var verkligen sjukt bra igår. Helt underbart när dom körde alla sina hits. Martin tog inte en enda falsk ton utan han sjöng kanonbra rakt igenom. Man blev inte besviken, verkligen inte. Sen när han rullade höfterna och flög omkring på scen, riktigt jäkla het han är :P *me like* Han är snygg som få. Och sjunger bättre än nån annan.
Tänk att deras låtar funkar jämt, dom är alltid bra. Nej jag säger så här; dom borde ställa upp i melodifestivalen nästa år och så hoppas jag att folket vaknar och gör så att dom vinner och representerar sverige i ryssland. Kanoners skulle de bli.

Barbados nya sångare sjunger verkligen bra han med, men vad sjutton heter han? Det var kul att se att det faktiskt blev dans framför scenen då dom spelade =)

Det blev lite fotboll i öl-tältet igår, iaf en halvlek. Såg slutet också men de va ju inge roligt att dom förlora. Jäkla skit, verkligen. Men Zlatan gjorde iaf mål, han gör iaf nånting för de mängder med pengar han tjänar. Jga börjar ju nästan tycka att han är bra nu ju. Hahah.

Den här dagen är regnig och trist, ska nog på affären en sväng och sen kanske dra ner till stugan med datorn och kolla på film.
Imorn väntar jobb. Huua, hoppas på att dte går bra.

Uppdatreras nog senare...

Stadsfesten dag 1

Hur var gårdagens stadsfest då?
Trååkigt var det. Men vädret var rätt bra, soligt och lite varmare än jag hade förväntat mig.
Jag var ju nykter eftersom jag körde igår. Det var ju inte så roligt direkt. Trött var jag när jag körde hem. Ont i fötterna hade ja med. Jäkla ballerinaskor. Ikväll får dom stanna hemma, hehe.
Träffade inte en enda person jag känner igår :/ de va ju oxå tråkigt..
Provade langos med ost igår, det va ganska gott faktiskt. Lite för mycket löksmak dock, och alltför dyrt. Ikväll ska jag nog prova vegetarisk foccaccia, de låter gott faktiskt.
Köpte ävengodisremmar igår, som vi alltid brukar göra på stadsfesten, dom är ju så goda dom där, speciellt sur jordgubb (me love). Visserligen kan man köpa såna jämt på torget i Umeå, men de är ju speciellt att göra de på stadsfesten, en gång om året. Blir ju roligare då hehe =P
Artisterna då... Soul Seduction, ett rockband från Sthlm, helt okej var dom. Tjejen som sjöng hade jäkligt stark röst och killarna i bandet spelade ju jäkligt bra men låtarna lät i princip likadana allihop. Vi tröttnade efter en stund och gick till Gladan för att gå på toaletten istället :P haha..

Soul Seduction


Någon timme senare var det dags för Vincent (Pontare alltså) och Jalla Jinx (bandet). Åh ja, han var ju kanonbra. Störtskön att kolla på, han rörde sig på så härligt sätt till låtarna medans han sjöng, skönt gung liksom :P haha. Han va nåt å titta på faktiskt tycker ja ;) Har bara hört 2 låtar med honom innan, Don't hate on me och Miss Blue. Dessa gjorde han jäkligt bra live måste jag säga.
Tyvärr så hördes han knappt när han sjöng för att musiken var för hög (när jag höll för öronen så hörde jag :P) hah.



Ikväll är det först fotboll i Krammtältet (på storbilds-tv) och diverse cider/öl-drickande, något kort besök på tivolit, köpa mera godisremmar :P och sen klockan kvart över tio ikväll är det dags att se BWO :D Tjohoo! Hoppas på att kvällen blir rolig...

Snart är det Stadsfest!

Äntligen nåt roligt som händer (förhoppningsvis).

Nu är jag nyduschad och insmord med bodylotion. Det behövdes eftersom jag är såå torr i huden.
Men ingenting är bra med den ju. Har bara massa finnar överallt =( Hatar det!

Man kan säga att det är riktigt sommarväder ute. Sol och regn om vartannat. Jobbigt när man tvättat och precis hängt tvätten ute på klädsträcket, då börjar det helt plötsligt regna. Blä.

Har svårt att bestämma mig för vilka kläder jag ska ha på mig idag. Lär ju bli kallt så jeans är ju ett "hett" alternativ, hah! Sen får ja se va de blir för nåt.

Hoppas Vincent kan sjunga live, annars blir jag sur...

Alla verkar vara så lyckliga

Varför kan då inte jag vara det? :/

Ett gammalt mail framkallade gråt

Jag gick precis igenom mail-inkorgen, min gamla mail-adress.
Fick för mig att jag skulle kolla sista sidan, vad jag hade kvar för mail.
Jag såg ett mail som numera är 2,5 år gammalt. Det känns märkligt. Att det är så pass länge sedan.
Men ändå inte. Känns riktigt knas.
Men iallafall, över till det jag skulle säga om mailet.
Det var ett mail från mitt "ex". Jag minns att jag skickade ett mail till honom med massa frågor, bland annat vilken sorts tjejer han gillar osv. (det var ett "quiz" på engelska). Tänk att det finns kvar. Jag vill aldrig att det ska försvinna.
Allra sist i mailet hade han skrivit att han gillade mig och att jag var snygg (detta var innan vi hade träffats).
Aaww, jag stor-gråter inombords nu. Han tyckte om mig en gång i tiden. Men inte nu.
Jag...
Jag vet inte vad jag ska göra...

Sång i kapellet

Lillasyster Fia och jag tog en tur till bastun och sen gick vi till kapellet. Vi brukar göra såna turer hon och jag.
Akustiken är helt underbar där i kapellet så det går hur lätt som helst att sjunga där. Typ nästan alla kan sjunga där inne. Till och med jag sjunger bra där inne, för att det ekar lite. Går inte att förklara egentligen.
Det måste upplevas *blink blink*

Penn Badgley


Grymt söt! =)

Faith in my heart and hope in my soul

Mm, någonting måste man ha där iallafall.
Om än väldigt liiite. Men det är alltid nåt.

Nu har jag börjat jobba igen. Det kommer nog krävas några fler pass innan jag "kommer in" i det.
Men nog kommer jag komma in i det, det brukar jag alltid göra.
Imorn blir det ett kort pass, några timmar mitt på dagen. Personalträff så man är "stand in" då, typ.

Tro om jag ska försöka orka städa mitt rum nu?
Ta reda på alla kläder.
Flytta tv:n så jag kan städa ordentligt.
Men orka.
Får se hur jag gör.

Snälla söta rara?!
Om det är nån endaste liten blogg-läsare,
snälla skriv en kommentar,
vill som bara veta om det finns nån själ som läser.
Så att jag vet om jag ödslar tid på den i onödan, eller inte.

Kanske vore mer "värt" om jag hade fler bilder i bloggen?
Tänkte mig inga ego-bilder.
Fyy huvva.
Tänkte mera vackra bilder, på saker och ting.
Det skulle bli så om jag hade haft min egen dator framme. Mne den är i data-väskan, som står på golvet i mitt rum.
Så bilder får vänta..

Men snälla, skriv kommentar! =)

Fortfarande kär, tror jag.

Så som jag reagerar så måste jag ju nästan vara det.
Mitt "ex" eller vad jag nu ska kalla honom, har ju träffat en tjej igen.
Dum som jag är gick jag in på hans sida nyss och råkade se att det ju fungerar bra för dom.
Jag hatar det. Inte för att jag inte önskar honom att vara lycklig. Men jag mår dåligt. VIll vara den som får kramas, pussas och gosa med honom. Vara den som får hälsa på honom.
Kommer aldrig mer träffa honom.
Känns inte lönt att ha nån kontakt med honom då heller.
Jag tog bort min lunar nyss. Igen. Ännu en gång för att inte glo på hans sida och se hur hans kärleksliv blomstrar. Medans mitt eget gör tvärtom.
Känsn som det var igår vi började snacka, och jag var någon speciell för honom.
Nu är jag nog bara "en fis i rymden" för honom.m *acceptera, frida, acceptera!* svårt ju!
Jag vill inte finnas kvar och att han helt plötsligt säger att dom ska ha barn och gifta sig.
Jag vill inte veta det. Orkar inte.
Vill inte ha med småland/smålännigar att göra.
Blir ständigt påmind. Hans namn dyker upp överallt. Likaså staden han kommer ifrån, och som han bor i nu.
Och nu liksom. Sweden Rock. Bara det surrandet som vare om det de senaste dagarna, har tänkt på han ständigt genom att höra Sweden Rock nämnas.
Någon som vet hur man byter mobilnummer?
När ska jag nånsin bli fri???


Jag hatar min sjukdom. Min hudsjukdom.
Jävla acne. Ja, jag kallar det för sjukdom.
En plågsam sjukdom.
Det ser för jävligt ut. Och ont som fan gör det.
Jag hatar detta med.
Mycket hat idag.
Sorry...

Beachen, utekvällar och shoppa?

Fanken att det finns dom vars dagar består av detta. Kunna vara på stranden och sola hela dagarna, festa på kvällen och shoppa typ när som helst. Och ha värsta toppenjobbet. Somliga har det bra.
Jaa. Jag är avundsjuk. Å Inte så lite heller.
Men visst fan kan väl jag knata iväg till stranden eller klipporna och vara där en hel dag. Men att komma till skott är riktigt svårt. Jag orkar aldrig. Känner mig jämt så trött och slut utan att ha uträttat nånting.
Idag är jag iallafall lite påverkad av tandläkarbesöket. Jag blev tvungen att ligga jättekonstigt med huvudet och nacken för att han skulle komma åt tanden. Jag som redan hade så ont i nacken, det var en liten pärs vill jag tala om.
Och bedövningen har inte släppt helt än heller.

Det hemska besöket är nu gjort..

Aa, min stackars lilla tand har fått utstå diverse borrningar, kraffsningar och så vidare idag. Är fortfarande bedövad i kinden på den sidan så jag har lite svårt att prata, tänka sig haha. Men de börjar bli lite bättre. Usch vad de blev dyrt också, det är ju så man vill gråta floder ;(

Dagen före jobb. Det känns segt.
Vill iväg och tok.-shoppa nånstans...



To be updated...

Vem sjunger?

Alltså jag måste bara veta. Vem är det som sjunger i Star Pilots låt In the heat of the night? Det låter sjukt likt Johan Becker, han som vann Fame Factory för några år sedan. Det är inte hans stil egentligen, jag har aldrig trott att han skulle sjunga en sån låt som in the heat of the night. Men det är ju sååå likt hans röst, det nästan MÅSTE vara han,ju... Någon som vet???

Jaja. Vad har annars min dag bjudit på?
Badade en sväng tidigare idag. Kallt som sjutton var det. Innan det hade jag suttit ute och solat i en solstol hemma och lyssnat på musik (mobil och hörlurar i högsta hugg, alltid). Det var skönt kan jag meddela. Spelade liiite fotboll med Fia också. Med den jättegamla, lilla röda gummibollen som vi haft sen vi var små (tänk att den finns kvar än). Lite jobbigt var det eftersom det var rena rama värmeböljan just då.
Spanat liite på snygg idag ;P hah! Nåt spännande måste man ju få ha för sig om dagarna, hehe...

Va sedan en sväng till Nordingrå och hälsade på bror. Satt ute på hans lilla gräsplätt utanför lägenheten och fikade. Lite solande blev det ju också, förstås. Man måste ju passa på. Blev dock så irriterad på en viss person, som vanligt. Orka inte med det mer...

Nu är det slut för idag..

Jag brukar inte vilja vara jag...

... och för det mesta är det nog bara något jag säger. Men nu vill jag faktiskt inte vara jag. Jag har så ont på vissa ställen. Min hy. Den är så hemsk. Sedan jag slutade med medicinen, det är nu värre än någonsin. Och ont gör det, när jag råkar komma åt dessa ställen. Det är jättejobbigt att ha det så som jag har det. Det enda som kanske kan hjälpa en smula är att sola, det har fungerat förut. Jag måste nog "jobba" med brännan extra mycket i sommar. Som det känns nu vill jag bara ha heltäckande kläder på mig för att dölja. Men egentligen vill jag ju kunna ha linnen och klänningar på mig. Går ju inte, vill inte visa mig när det är så här. Fyyyy... Så synd om mig!

Vilket får mig att tänka på kläder, ja. Var ju i Kramfors idag. Var in i en affär jag aldrig varit i. Inte sjutton visste jag att Vero Moda finns i Kramfors! Jag hade verkligen ingen aning. Men det kanske beror på att själava affären heter Terra Cotta. Man har ju tänkt sig att där bara finns "tant-kläder", men nej då, finns sjukt mycket snygga kläder där. Mitt ha-begär är nu, om möjligt, otroligt stort! Men inga pengar har jag till att shoppa egentligen. Det blev dock ett linne idag. Man måste ju ha nåt fräscht på sig vid "the happening of the year" - Kramfors Stadsfest. Hah!

Kommande måndag känns mindre kul faktiskt.  Tandläkarbesök. Laga ett hål i min tand *stackars mig* Och det skitans besöket måste jag betala för, eftersom min försäkring inte börjat gälla än. Usch. Det tycker vi inte om...

Och tisdagen blir det jobb hela dagen, från 7-16. Skoj. Eller inte? Det är blandade känslor det dära. De är ju introduktionsdag eftersom jag inte jobbat på 1 år snart. Chefen tyckte att en dags intro räcker. och det lär de ju göra. Går nog fort att komma in i det.

I torsdags såg jag snyggingen som jobbar på Expert i K-fors. Hah. Hmm ja, vi tänkte ju köpa en mp3-spelare av honom. Men just den vi ville ha fanns inte! De va väl typiskt. Men men, fick ju iallafall glo lite på schnyggingen ;) hahah!

Sett en ritktig snygging här hemma med, tänka sig, haha.


Sommar i Berghamn.. En början iaf... Hehe =)



Lillasyster tog kort på mig, jag fular mig. Som vanligt =)

Jag hatar...

Ni anar inte hur mycket jag hatar...

Nallat chokladtårta.

Aah, jag kan inte låta bli. Jag går och små-nallar av chokladtårtan som är över sedan gårdagen. Den är ljuvligt god. Chokladig och smörkrämig. Väldigt gott. Och väldigt mycket inte bra.

Två av många skäl..

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article2580456.ab

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article2613768.ab

Detta är två av många skäl till varför jag skiter i exempelvis fotbolls-EM. Det händer så mycket hemskt i världen, och folk typ gråter om Sverige inte går vidare till final och vinner skiten. Det är för mig helt sjukt.

Just shoot me.

Jag är så trött! Det har inte blivit mycket sömn inatt. Det lilla jag har sovit har jag nog drömt hemska saker och då jag varit vaken har jag tänkt massa jobbiga tankar. Och jag är så nervös nu så jag mår illa. Fast så har det varit hela natten. Jag längtar så tills den här dagen är över.


Det finns ingen

Näe, det finns ingen jag kan lita på. Det finns ingen som jag kan prata med om allt. Det finns ingen som bryr sig. Det finns bara dom som tycker att jag klagar för mycket och att jag får skylla mig själv. Det finns ingen som förstår mig. Det finns ingen som kan förstå varför jag fortfarande tänker på mitt x. Men det förstår inte jag själv heller egentligen. Det var ju efter att jag träffade honom som jag började tycka all sämre om mig själv. Attans vad folk kan påverka en.

Sitter här med mitt jävla skit-arbete, kommer fan få underkänt :(

Tänker på att han träffat en tjej nu igen. Någon som är tusen gånger bättre än mig. Förstår inte varför jag håller på så här, trycker ner mig själv. Vad tusan blir bättre av att jag gör det? Näe, ingenting.
Jag undrar när lyckan ska le mot mig. Om den nånsin kommer göra det...

Börjar jobba på tisdag.

Ser fram emot stadsfesten, det är väl det enda man har att se fram emot.

Jag tror allvarligt på att det är nånting som är fel med mig.
Och jag är rädd. Jag är såå rädd för det
Skulle behöva en varm famn, en kram, flera kramar
Behöver ju tröst. Men dte finns ju ingen som kan trösta mig.

Tankarna är helt galna, dom snurrar runt runt runt hela tiden.
Och det är sååå jobbigt.
Allt på grund av...
På grund av dig..

Nu är jag nervös så in i bomben!

Jag är så nervös så jag har ont i magen. Vill bara få examinationen överstökad :(


Sommar

Så underbart. Grönt och vackert är det ute, det doftar gott av björk, hägg, gräs och diverse andra blommor och växter. Idag har det varit så varmt och skönt så jag har  varit ute hela dagen. Har jobbat på brännan lite ;P Men det krävs bra många fler timmar i solen om det ska synas nånting.

Jag är en Aqua Lilly, bara så ni vet. Förstår ni inte vad som menas med det, synd för er isåfall :P

Förstår inte varför jag jämt ska gå och bli intresserad av nån som jag vet ändå är typ "ljusår" bort från mig. Det blir alltid så, blir så ledsen. Så det blir jämt så att jag träffar såna jag inte tycker om istället  :/

Bal imorn då. inte för mig alltså. Det är ju lillasyster Fia som tar studenten i år. Jag ska fixa i ordning henne och sen ska jag följa med dit till feststället och knäppa kort. Måste hinna fixa i ordning hennes studentskylt oxå. Vet fan inte när jag ska hinna det.

Kämpar just nu med examinationsuppgiften. Kommer inte bli godkänd, det vet jag. Men jag kan ju inte göra mer än mitt bästa. Räcker det inte så räcker det väl inte.

RSS 2.0