Lördag

Idag är jag grymt trött. Huua.. Jag mamma och Syrran gick till centrum idag. Vi fikade på bibliotekscafét, ett ställe som jag gillar jättemycket. Sen Shoppade vi lite. Mamma köpte en kofta till mig. Hon är så snäll.. Hoppas på Star Pilots ikväll!

Ny blogg

www.annafridakristina.blogg.se 

Denna blogg kommer som tidigare sagt att läggas ner..

Det är över nu

Från och med nu slutar jag blogga, på obestämd tid. Denna blogg ska jag ha kvar för min egen skull, men jag kommer att lösenordsskydda den. Kanske jag bloggar igen nån gång, Isåfall blir det på en annan adress. Ha det bra allihop! Kramar från mig

Måndag

Segt som vanligt. Tycker inte om vädret som är heller, det blåser och snöar :(

Ska iväg på stepmuskel sen, det börjar bli en vana att göra det på måndagar nu. Denna vecka måste jag bara träna mer än förra veckan, det blev nämligen bara 2 gånger då. Jag är alltför lat tyvärr :(
Nu lånar jag syrrans dator igen då jag inte vet hur jag ska få nån ordning på min.

Mår dåligt som fan =(


Varför är det så jäkla lätt att vara efterklok?

Jag är typ alltid det. Fattar inte varför det ska vara så. Man ska ju ta chansen när man har den, för sen är det ju för sent. Detta suger ju som fan.. Försöker fördriva tiden med att titta på herre på täppan. Den där johan är skitsnygg ju, haha ;p

Söndag

Vi gick till strömpilen som sagt. Ganska lagom promenad faktiskt. Jga fick ont i fötterna förstås eftersom skorna inte är de bästa. Nåja. Fastnade på H&M ganska länge innan jag tyvärr hittade en del plagg som jag köpte. En kort blommig kjol (tänk sommar sommar), en svart långarmad tröja, en svart trekvartsärmad tröja och en svart klänning med dragkedja där fram. Och sen blev det en hel del quornprodukter på Maxi. Lika bra att ladda upp när man liks är där, de är ju också lite billigare än på Ica Ålidhem..
Jag säger som någon på facebook skrev, jag tycker inte om detta året, 2009. Vi är bara inne på 3:e månaden av detta året och redan har så mycket tragiskt hänt. Det känns som att året kommer fortsätta att vara ett skitår.
2004 var senaste gången det var ett jävla skitår för oss, då våran älskling skutte blev sjuk och fick somna in, våran älskade kattkille Kurre dog och våran faster dog (2 veckor efter Kurres död). Det var inget roligt år.
Och detta år har 2 fina och unga killar med hela framtiden för sig dött.

Dessutom att min dator lagt av är skit. Var till elgiganten och frågade om man kunde lämna in och de gick väl men att den måste skicka iväg och att jag måste betala de själv om det inte är ett hårdvaru-fel (vilket det inte är, är säkert nåt virus som gör det). Jag är så less.
Skolan har jag ångest över också tyvärr..

Jäkla 2009!

Angående melodifestivalen

Higher med Star Pilots var absolut bäst, den skulle gått vidare till finalen direkt.
Aja, man kan ju lyssna på den ändå sedan så :P
Sen så är det kul att det är Johan Becker som sjunger. För er som inte vet så var jag helt galen i Fame Factory när dte gick, så det känns extra roligt att det är någon man känner igen därifrån som sjunger: Han har en väldigt bra sångröst så. Förresten, första gången jag hörde In the heat of the night förstod jag att det måste vara Johan Becker som sjunger, kände ju så väl igen rösten. Men det tog bra länge innan man fick bekräftat för sig att det faktiskt var han :P

Vi ska iväg till strömpilen en sväng om ett tag, jag kanske går och frågar lite om hur jag kan göra med datorn, om den bör lämnas in, hur lång tid det isåfall kan ta och vad det skulle kosta.. Usch va jobbigt..

Minnena kommer fram

Jag kollade på en youtube-film där Nisse uppträdde. Han sjöng också, samtidigt som han höll på med konster på den där pålen.
Då minns jag en vår-soare för många år sedan då jag tror att det var han och en till kille som sjöng en låt av Frank Sinatra. "My way" tror jag den hette, eller dom sjöng de orden i den iallafall. Minns inte så jättenoga. Det var väldigt bra och mycket uppskattat minns jag.  Det märkte man ju under skol-tiden att han var en show-person.
Känns trist att man inte kände honom så väl på senare tid. Men det är ju så det blir, man tappar kontakten med folk. Jag har knappt någon kontakt alls med gamla klasskamrater.. Man var ju aldrig med i "gänget" i Nora på den tiden, och då blir det väl såhär kanske.
Iallafall så har man ju med jämna mellanrum sett att Nisse ändrat statusmeddelanden på facebook, men har inte tänkt så mycket på det. Kanske borde ha skrivit till honom någong gång och bara snackat lite. Det är väl klart som fan att det är lätt att vara efterklok =(
Usch jag bara gråter och gråter. Tänk då hur det ska vara för som som stod honom väldigt nära..

Nej nu måste jag ner i tvättstugan..

Jag kom precis på...

Att min dator inte startar för att det kanske kan vara ett virus som förstör. Om de är så lär den väl måste rensas och installeras om, då försvinner alla mina bilder :( fan... Jag tänker på Nisse hela tiden, det är så tragiskt detta :-(

RSS 2.0