Feelings

Helvete. Har gråten i halsen hela tiden, fyfan det är så jobbigt. Och det går inte att tänka bort det. Jag är ledsen men jag har så svårt för att klara av situationer där jag vet att jag aldrig mer kommer träffa, eller att det dröjer otroligt länge, en person jag tycker om. Det spelar ingen roll vad som sägs, att jag kommer klara av det och det kommer gå bra osv. Säg det till mina förbannade känslor. Säg det till mitt limbiska system i hjärnan, att lugna ner sig. Kommer bli väldigt jobbiga veckor och månader för mig nu. Är lite rädd för att det kommer bli som sist, att det kommer ta typ 1,5 år för mig att bli människa igen, finns en viss risk för det. Blä, jäkla depp. Lyssnar på min depplista om och om igen och bara gråter. Ibland behöver man göra det och för mig är det en bra tid nu. Kan inte lyssna på glada låtar för tillfället.

Mina favorit-depp-låtar är:

Innan mörkret faller - Emil Sigfridsson. "Det är tyst och tomt hos mig. Allt jag har kvar är minnena av dig."

While the city is asleep - Emil Sigfridsson.

Kan gråta hur mycket som helst till dessa låtar.

Last goodbye - Da Buzz. Den kan jag också gråta massor till.


Nu blir det duschen efter träningen. Klarade 13 kg i bicepscurl igen, härligt. Åtminstone nånting positivt. Men höger arm hänger fortfarande inte med i utvecklingen..


Typiskt mig

Jag är ju så otroligt klantig så det finns inte. När jag lagade mat idag hände en liten lustig grej. Jag gjorde pasta och quornfärssås. Tog fram spaghettipaketet och skulle öppna detta. Självklart flög paketet ur mina händer (som allt annat brukar göra) och landade på sleven som låg i stekpannan med quornfärs. Och ja, sleven den flög upp med en jäkla fart så det spratt iväg quornfärssås i hela köksdelen och sleven landade strax nedanför min haka. Mitt linne blev alldeles nerstänkt med quornfärssås, likaså hela jag typ. Haha..

Detta är min pose, eller?




For those of you who likes dance-music

Spotify-lista Dance/whatever Mina tips till er. Enjoy!

Önskar att jag inte vore en sån fjant, att jag vore stark och egen men i själva fallet är jag liten, sårbar och svag. Det är inte bra alls. Är fortfarande inte tillfreds med livet trots att jag får vara kvar i Umeå vilket kanske beror på att alla drar härifrån. Känns konstigt och det är stora förändringar som sker nu, jag har svårt att hantera dem. Jag är som sagt svag och klarar inte av att tackla detta som andra. Kommer försöka så gott jag kan men det blir inte lätt.

Det kommer upp massa kort på facebook nu från sittningen. Klasskortet blev väldigt fint! =) Kommer sakna AT 2/07, alla människor. Särskilt killarna kommer jag minnas och sakna väldigt mycket då de är så grymt sköna. Sjukt roliga pojkar, man har då fått skratta mycket med dom. Om det är något jag gillar så är det killar som kan få en att skratta utan att de behöver anstränga sig ens, de som är roliga av naturen. Haha. Grabbar, jag kommer sakna er!! :P Och hela klassen! Tack för de här 3 åren :)

Jag borde gå och lägga mig nu egentligen men av nån anledning sitter jag ändå i sängen och lyssnar på musik. Kommer nog somna med datorn i knät.

3 år går fort

En vecka kvar, sedan är det slut. Känns sjukt. Nu väntar en sommar i Umeå med ett jobb som inte är arbetsterapeut men det får gå ändå. Ensamt kommer det ju bli men jag är van, right? Vi säger att det är så.

Jag är riktigt depp idag, har inte fått något gjort på hela dagen och vill knappt gå utanför dörren. Var en sväng på stan tidigare dock, med syrran och käkade lunch på Station. Jag orkade inte vara kvar någon längre stund eftersom jag mådde dåligt som vanligt. Mår bättre nu fram mot kvällen som vanligt. Blev bakis efter 2,5 cider fördelat på 6 timmar, hmm.. Nä det måste ha varit en blandning av det och det vanliga.

Nu missar jag rix fm festival ändå eftersom ingen ville gå med mig. Tråkigt. Det är ju inte direkt roligt att gå på sånt själv.

Natti

If only you could see that I'm hurting.

Jaja. Sittning imorgon, shit pommes. Jag har suttit och målat några säkerhetsnålar med svart nagellack och med dessa tänkte jag fästa klänningen i bh:n så inte klänningen trillar ner när jag dansar. För det vore inte så bra om den åkte ner till naveln :P

Nästintill bestämt nu att vi ska åka till Krokek och hälsa på :D Hoppas verkligen det blir av för det vore suuuperskoj! =)

Ska sova nu.


Dagen

Dagens träning var riktigt bra måste jag säga. Bröst och triceps. 6 set med hantelpress 11 kilo varierade mellan 10 och 12 reps (det blev lite som jag hade orken till). 4 set med 8 kilo (omvänd så då orkar jag inte lika mycket haha).
Sen triceps då. 2 set 8 kg hantel bakom huvud, 10 reps / gång. Det gick skitbra, brukar inte orka det annars så jag har blivit starkare! Det blev sedan lyft 16 kg bakom huvudet med båda händerna, 3 set och 10 reps / gång. Sen körde jag ganska hårt med pushdowns. 15 kg 10 reps, 17,5 kg 10 reps, 20 kg 10 reps, 17,5 kg 10 reps, 15 kg 12 reps, 12 kg 15 reps (strikta rörelser nästan rakt igenom alltihop). Totalt ointressant för er att läsa förstår jag men väldigt bra för min egen skull, då kommer jag ihåg hur stark jag en gång i tiden varit då jag kikar tillbaka i bloggen. Sprang ungefär 12 minuter efter styrkepasset. Försöker få in lite mer konditionsträning nu men det är svårt. Tråkigt utav bara....
Idag var första gången som en kille faktiskt spanade in mig på gymmet, han kollade på mig hela tiden haha. Förresten så tror jag att det var 2 killar som kollade haha. Äh, jag har väl fått storhetsvansinne eller nåt. Dom kanske tyckte det var imponerande att jag är så stark? Haha nä herregud vilken humor jag har.
Jag hoppas stenhårt att jag får mer uppmärksamhet av nästa kille jag träffar och att det inte blir som sist...

Hittat perfekta träningslåten

En låt som skulle ge iallafall mig otroligt mycket energi under ett tråkigt konditionspass på cykeln, löpbandet eller som finallåt på ett step-pass.

Don't stop push it now - Dan Winter.


I need to be bold

Ska verkligen försöka ordna upp det för mig nu. Kan inte ha det som jag har det just nu, det går bara inte. Så imorgon hoppas jag att det kommer gå bra för mig, att detta kommer gå. Om så blir fallet stannar jag i Umeå den här sommaren vilket vore skönt, i denna underbara stad, i mitt lilla rum men framförallt får jag fortsätta träna på IKSU, jiiihooo vilken lycka det vore! Lösningen blir väl inte det som jag allra helst skulle vilja och behöva men det är iallafall någonting att lägga till i mitt CV och där behövs det tillägg kan jag lova.

I'm just a crazy kind of girl, I'll tell it to the world. I've just begun having my fun, yeah. And suddenly there's something I found, I wanna shop around. I've just begun, don't wanna settle down.

Laddat iksu-kortet igen och tränade biceps/mage och sprang en stund. Det gick över förväntan att träna idag trots min axel som gör ont men det kände jag inget av under övningarna vilket var otroligt skönt. Jag gissar på att det inte blir nån axelträning för min del den här veckan :P

Jaja, nu försöker jag dra ut på disken så länge det bara går, fyfan vad jag hatar att diska. kan inte förstå att jag som är ensam kan göra så mycket disk :P helt fullt på bänken varje gång jag lagat mat. Kanske det beror på att diskbänken är så himlarns liten haha. Nu är det nog med babbel från min sida.

Trevlig kväll! Ciao

Kvällsdepp

De enda minnen jag kommer ha kvar, "Har inte tid". Tror knappast någon har fått höra det mer än vad jag fått. Ingen har tid med mig, jag är nånstans mitt emellan jämt och ständigt. Hur fan tar man sig härifrån? I would like to know.

Jag kämpar gärnet för att komma på nånting roligt att berätta om här men det går inte, allting som finns i mitt huvud är bara tråkigt och jobbigt. Och absolut inget jag ska berätta om i bloggen fastän jag skulle vilja.

Iallafall, en rolig grej med den här dagen var nåt som min vän Anna berättade för mig idag. Det var så kul och jag fick mig ett gott skratt. Nu är detta taget ur sitt sammanhang men det lät galet roligt då hon berättade iallafall: "I want to hold a tail." Svengelska med andra ord, en person skulle hålla TAL, sa TAIL istället :P Haha! Hon skulle sagt "speach" istället kan jag tro. Tack för dagens skratt Anna! Btw, det var inte hon som sa I want to hold a tail men hon som berättade om det för mig ;P thnx again!

Alltså, den här mannen är galet het! I really really like him! ;)
Ian Sommerhalder


Bild: google.com

Crap!

Det gick helt värdelöst dåligt att träna idag, fyfaan, ingen energi och jag ville bara därifrån fort som attan. Haha, riktigt dåligt pass kanske till och med det sämsta ever :P Imorn måste jag ladda kortet igen :( adjöss får man väl säga till de 650 kronorna. Det är ju det sista som blir nu tyvärr.

Man får väl säga att det var kul att dom lycklades knipa åt sig bronset ändå trots att jag inte brydde mig så mycket (annat var det förr, exv nåt år som jag inte kommer ihåg men Stefan liv stod i målet och efter slutsignalen gjorde han en kullerbytta på isen av lycka för vunnet brons, haha). Herregud, på den tiden var jag galet hockeytokig. Men det har försvunnit nånstans på vägen..

Det finns så mycket jag skulle vilja säga. Tyvärr går det inte. I'm sad..

Love

Joshua Radin - I'd rather be with you



Underbar..

Lördag

Okej, man borde verkligen få in rutinen att använda firefox istället för explorer som är helt värdelöst. Blää..

Får se om de blir nåt festande ikväll, känner mig inte så sugen nu faktiskt. Men vad jag ska hitta på istället är en bra fråga.. Kanske drar iväg och tränar istället. Och så är jag tvungen till att knata iväg till affären igen, glömde köpa kaffe. Katastrof!

Har tvättat och städat idag. har varit duktiga hemmafrun idag förstår ni. Och gjort daimglassmarängtårta. Nån som vill ha? Den är jättegod ;P
Och nu glor jag på hockey. Sverige leder, härliga tider, det är så det ska vara!

Mår fortfarande inte bra

Segt..

Ny bikini:



Det får räcka så.

Tråkig kväll. Får väl underhålla sig med att kolla film och äta glass. Kanske gå en sväng mot Nydalasjön också om jag orkar. Men nu blir det käk!

Godmorgon

Fredag idag, just lovely. Men det är inte lika fint väder idag, bara 14 grader och ingen sol. Jaja man överlever väl det med skulle jag tro.
Jag har vaknat som vanligt med samma krämpor vilket jag gör nästan var och varannan dag nu. Inte kul alls, jag hatar det.
Ska ändå försöka ta mig till stan nu och hoppas att detta går över, sen blir det träning efter det. That will be my day.

Ciao

Snygga bikinis!

Roar mig med att kika på bikinis, de är ju sommar nu och då blir jag alltid så galet sugen på att skaffa nya såna!










Snyggaste bikinin finns på bikbok men finns ingen bild på den på nätet :/ men den vill jag ha allra mest!

Onsdag

Ingen bra dag för min del. Huvudvärk/käkväk och illamåendet. Helvetet vägrar ju att gå över också! Har ätit ganska dåligt de senaste dagarna och det är väl kanske orsaken till huvudvärken men att jag har ont i käken förstår jag inte vart de kommer ifrån. Extrema spänningar måste det vara, av nån anledning.
Så trippen på stan idag var mest bara jobbig för att jag mådde skit, tyvärr. Orkade inte kika ordentligt på skor (behöver ett par ballerina och ett par finare skor till sittningen) och så skulle jag kika på lite sommarkläder men de blev inte så. Får göra det efter skolan imorn istället.

Vääärldens tråkigaste inlägg.

Nu ska jag ialllafall käka pasta för att få i mig lite energi och förhoppningsvis orkar jag träna ikväll. Jag SKA träna! Blir nog rygg tror jag.

Har köpt lite fina hårspännen med blommor på, för att min klänning till sittningen är svart och tråkig. så ska jag ha dessa i håret för att "liva upp" lite :P

Wish I had the money!

Snyggt armband.


Typiska Frida-linnen :P




Från Lindex.


I took a walk in the sunshine

Kunde inte hålla mig från att gå ut på en promenad när det var så varmt så jag gick mot Tomtebo och genom där till Nydalasjön. Satt där på en sten vid vattnet i blåsten (behagliga och lagom varma vindar, jättehärligt) och lyssnade på musik. Satt där en bra stund och tänkte på allt möjligt innan jag gick hemåt.



Kikar på hockey. 3-0 till Sverige i skrivande stund. Great.

You must check out this one!

Haha, så himla rolig!


Söndag

Bild på mig från gårdagen.

 

Bakisdag. Borde tvätta och städa idag men ska laga mat först. Det blir enkel mat idag, dvs italenska quorngrytan, pasta och sojabönor. Åh om man kunnat trolla fram maten istället. Nu blev jag grymt sugen på frasses strips med den där supergoda dressingen till. Gaah, give me :P
Den här veckan kan jag inte träna på mornarna :( så de blir eftermiddags/kvällsträningar istället men de får så lov att gå.

Nu vill jag inget hellre än att göra goshög tillsammans med mina 5 underbara kattpojkar! Åh så mysigt och underbart det vore att få krama på dom nu!

Det kommer bli ensamt.

The dress

Det var denna färgen jag ville ha först men som sagt alldeles för genomskinlig. Så det blev en svart sån här istället :)


Lovely!

Åååh, vilket underbart väder det varit idag, alltså helt otroligt! Så varmt som 23 grader i skuggan (kanske ännu mer på sina håll) och så varmt att jag blivit alldeles svettig, kommer inte ihåg hur det kan vara så jag är nästan i chock :P Men extremt glad, humöret är på topp bara för att vädret är så härligt. Har legat ute på gräsmattan hela dagen i solen och haft de gött. Fick sällis av N en stund.

Dessförinnan tog jag och A varsin latte på Kahls, lika god latte som alltid, och sedan drog vi ner på stan. Jag gjorde rejäla fynd på body shop - en deodorant och en parfym för sammanlagt 29,50. Inte fy skam de inte med tanke på att en deo kostar strax över hundralappen och parfymen kostar ca 150 spänn :) Köpte sittningsklänning också men den är extremt kort och väldigt tight så det vetti tusan om jag kommer behålla den. Jag har ju som slutat med att ha såna "avslöjande" kläder på mig när jag är ute och festar men kanske gör jag ett undantag denna gång? ;P

Åh känns så tråkigt att sluta och inte träffa klassen nåt mer. Man kommer ju sakna vissa extremt mycket, bland annat klassens roligaste person! Yeah, I will miss him. Han lyckas alltid med att få en att skratta utan att ens behöva anstränga sig. Så himla skön människa och såna finns det inte gott om! Så det känns tråkigt att splittras nu... Konstigt, jag har inte fattat att det är snart...

Nu blir det nog sängen, är så trött. Och en aning solbränd :P

Godnatt mina vänner

Btw, rolig felsägning: "Baltan". Haha, en blandning mellan balkong och altan, tydligen ;P tyckte de va lite roligt faktiskt..

Fredag

Varför i helvete har jag fortfarande ont i huvudet?!

Kan inte sitta inomhus nu när dte är 23 grader ute. Käka lite och sen ska jag lägga mig på gräsmattan och sola!
Ciao

Barndomsminnen

Hehe, satt och klickade runt bland gamla låtar på spotify och hamnade tillslut bland mitt gamla favoritband Ace of Base. Började minnas förr i tiden när man gick på låg/mellanstadiet och det var såna där soaréer och småstjärnorna och annat som anordnades på skolan där eleverna fick showa som man ville. Jag och min kompis Anna mimade till Ace of Base låt Lucky Love en gång kommer jag ihåg. Haha. Man var modigare förr när man inte fattade nånting.
Men de värsta jag gjort var väl när jag spelade huvudrollen i en teater som skolan satte upp. "Sopan" hette den och jag var Sopan, haha! Hade sopsäck och förkläde på mig. Handlade om att Sopan skräpade ner i naturen och massa människor skulle lära henne att hon gör fel och förstör naturen och hon lärde sig läxan tillslut. Haha..Just ja, vi fickl ju se den ordinarie uppsättningen på teatern i Kramfors innan och i dne ingick det att Sopan skulle vända sig mot publiken och vicka på röven i nån dans men det störtvägrade jag göra, haha! ;P

"Ajajaj, jag skurade mig. på foten.." Sopan hoppade runt och skar sig på en glasbit (en av mina mängder av repliker)

En av sångerna som jag sjöng (kommer inte ihåg exakt texten men i stora drag):
"Hej jag heter Sopan, kul att ni e här. Jag ska för er berätta, ja lyssna noga och lär. Hej jag heter Sopan, en glad och busig figur. Jag har lärt mig nya saker, kom, så ska jag visa er hur.."

Haha tänk att jag kommer ihåg de där efter så många år! Var ju bara 8 år på den tiden, 16 år sedan :S My god.. Jag vet att manuset ska finnas nånstans hemma men vart är frågan. Vore jättekul att se det igen!

Jag sa till alla innan att jag var inte ett dugg nervös, nä jag skulle spela tuff. Men sanningen att säga så var jag extremt nervös! ;)

Härliga minnen... Jag kanske skulle ha blivit skådespelerska :P

Onsdag

Blää, vet inte vad det är med mig idag då jag är så hemskt trött, jag vaknar aldrig till! Är inte pepp alls men jag måste läsa en uppsats och skriva klart cv/personligt brev och tvätta måste jag också göra. Det är alltså en hel del som ska göras så det är bara till att trotsa tröttheten!

För övrigt så vill jag hem till mina katter, dom små (stora) underbaringarna. Hörde hemifrån att Tuffe och Hugo blivit vänner nu, lille Tuffs som vill va vän med alla och alla vill vara vän med honom haha. Han är så snäll och söt :)

Jag vill ha pengar nu, shoppingsugen som tusan! Men det blir det inget av.
Hoppas fortfarande på TC på lördag! Billigt inträde och där är det alltid kul bara man mår bra :P Så jag hoppas stenhårt på att de blir av!

Väldigt skojigt inlägg detta blev då, som vanligt..


Kahls-killen

Alltså, killen som jobbar på Kahls.. Sjukt jävla söt! Han plus grymt go latte dom säljer där gör att jag vill sitta där jämt :P Vilket jag i och för sig redan gör ;) haha.. Verkligen jättesöt kille det där, åååh..

Måste väl börja skriva nu då.

Måndag

Min strävan att få i mig mer protein har gett lite resultat känns det som ;P haha! Gött.

I wanna be a billionaire so f.ucking bad! ;) Min favoritlåt just nu, helt awesome!!

Sitter nu och försöker få ihop ett CV, sen blir det ett personligt brev. Går väldigt segt, vet inte vad jag ska skriva. Nu prövas mitt självförtroende genom att skriva bra saker om mig själv och vad jag är bra på vilket jag annars har väldigt svårt för, och detta ska göras utan att ljuga. Hmm.. För mig är detta grymt svårt.


Fredagen i bilder

Låter bilderna tala för sig själva ;)























Har alltid så grymt roligt tillsammans med dessa två goa personer! :)

Söndag

Musklerna har växt till sig lite nu och det känns faktiskt ganska så bra. Men är bekymrad varför höger biceps bara blir mindre :S Weird.

Underbart väder har det varit idag. Det var första gången jag höll på att svettas ihjäl ute då jag gick till medicinska bibblan. Tyvärr var det inte lika varmt när jag kom hem och satt ute :/
Som vanligt har jag inte gjort nånting som jag skulle idag, förutom träna då.
Imorn börjar vi halv tio så då måste jag gå till gymmet tidigare för att hinna med mig. Det blir framsida lår och rygg, får se hur det går. Borde orka lite mer när inte axlarna ska tränas. Blir spännande detta ;) haha


Denna låt är SOMMAR

Utan kläder i regn - Niklas Wahlgren


Gårdagen

Vad dom luras. Rex var så jäkla kasst igår, ett pyttelitet dansgolv med skitdålig musik. Helt värdelöst.
Desto roligare var det innan vi gick ut :P Kvällen bjöd på en vinöppnare som gick av och ett innerligt kämpande med att få upp vinflaskan, trasiga vinglas, poledance (med bla träd, lyktstolpar och trappräcken) och vacker sång. Haha! Roligt var det :) Inte bakis idag, trots några shots igår :P

Idag har det varit tråkigt, bara suttit ute några gånger men det var lite kyligt. Känner mig lite depp.

Say goodbye to yesterday

Varför kan inte folk ta bort vikter när de använt dem? Lämna kvar 50 kilos vikterna, det är ju snällt.
Nu ska jag iallafall träna framsida och baksida ben var för sig. Blir nog bra det, kanske orkar mer på varje muskelgrupp då.

Den här dagen var seg som tusan. Jag var som ett frågetecken större delen av tiden. Dock blev det ganska roligt en stund, var skönt :) På rasten gick jag iväg och köpte mig en goood latte, fick lite luft och promenad på samma gång vilket var enormt skönt för att jag var så grymt trött och att bara sitta då gör ju inte saken bättre. Jag tror inte jag kan dricka vanligt kaffe nu längre, det måste vara en latte från Kahls :P Synd att det är lite dyrt...

Leave old pictures in the past.


Onsdag

Helg snart. Och jag ska unna mig en fika på Station för nu var det längesen jag va där!

Förstår inte varför vi inte kunnat få denna information i början av denna termin, dte som vi fått de senaste två dagarna. Nu känns det som alldeles för sent, värdefull information man velat ha för länge sedan. Nog kan man använda sig av det till att fortsätta söka jobb men för att ha en chans på jobb över sommaren är det ju för sent. Jag har aldrig sökt ett jobb "på riktigt" eftersom jag haft en trygghet i och med det jobb jag haft förut. Och därmed har jag inte nån erfarenhet om hur man skriver en ansökan. Det känns bittert att man nu vet vad man ska tänka på, nu när jag redan sökt ett jobb jag mer än gärna skulle vilja ha men som jag inte har en chans på eftersom min ansökan blev så kass :( Känns inte bra alls.


Träningen imorse gick inte så bra. Antingen har jag blivit mycket mer svag än jag var förut, eller så kör jag helt enkelt för tungt för att orka med rygg och axlar på samma pass numera. Kunde inte göra alla övningar så jag skippade några, orkade helt enkelt inte, och hade inte heller tid. Jag tror jag måste ändra det där faktiskt. Alltså, köra dom separat för att det ska bli bäst resultat. Det märks ju hur svag man är då man blir slut även fast man inte kör marklyft. Jag använder sån där "bänk" istället, vad sjutton den nu kallas, och håller i en 10 kilos vikt. Det känns gött i ryggen de.
Happ. Imorn blir det bröst och triceps, plus hantelrodd och skivstångsrodd då som jag inte orkade idag.

Bjuder på denna! :P

Fotograf: Anneli
 

Jag undrar varför jag har ögonen uppspärrade på nästan varenda bild jag är med på :S

Benen är trötta

Behöver tips på nåt energirikt man kan äta till frukost innan träning. Märker att jag inte har sån bra ork när jag tränar. Hjälp mig, snälla? :) Och om nån vet av nåt extra tillskott som är bra att dricka/äta innan/under träning så tala gärna om det också. Jag vill orka mer! Och bröstträningen måste jag lägga ner, känns inte bra i handlederna vid dom övningarna :( skit!
Benen är helt slut nu. Kommer kanske inte kunna gå imorgon :P Benträningen plus en timmes promenad, det känns nu kan jag säga.

Trötter.. Har suttit och skrattat gott åt massa bilder från förra helgen då vi festade. Var riktigt kul att se de bilderna =)

Jag hade ju förstått. Och infiltrerat det i mitt sinne. Nu har det rörts om igen, förstår inte. Vill inte. Klarar inte. Vet inte vad, vet inget alls. Fan.

No no

Det är fan inte lätt.

Partyhelgen

Det var en rolig kväll! Bra bild på Anneli, Ludde och mig =)


I've found the godaste latte there is!

Köpte världens godaste latte idag ;) Måste nog köpa mera, passa på när man kan liksom... iiihh

Trött nu, träningen känns i kroppen. Skönt som fan faktiskt.
Har skärpt till mig med kosten helt plötsligt. Weird. Men det är ju bra.

I've had enough.

Cute

Han är ju söt ;P



Bild: google.com

Sov gott my friends

I'm trying to find right love.. Good love..


Godnatt

Sittning

Snart är det sittning! 26 maj. Jäklar, sista som händer ju, innan examen. Fyfan vad sjukt det känns.
Nu måste jag ju hitta en fin klänning tills dess :P Tro vars man kan hitta det?
Det blir ett projekt det.

Måndag

Jag är inte motiverad för ett öre, känner mig bara helt tom. Vill jobba, orkar inte med skola längre.
Drömscenariot hade ju varit att jag träffade en kille som har ett bra jobb nånstans och tjänar bra med pengar, och så följer jag med honom dit och hoppas på att det finns jobb som arbetsterapeut där :P Haha, såå jäkla omöjligt så det finns inte!

Tränade imorse ändå även om jag nästan ställde in på grund av huvudvärk när jag vaknade. Men det gick över som tur var. Det blev ett bra biceps/mage pass idag. Körde nog på alltför hårt med biceps, 5 övningar är kanske lite mycket? Det märktes ju när jag inte orkade så mycket på scottcurlen :p Känns som det blev ett grymt pass iallafall. Imorn blir det rygg/axlar, mitt favoritpass, I löööv it ;)

Ska diska undan lite nu och sedan blir det nog ut för en springtur. Är lite oförståendes till varför musklerna i mina ben är så strama och ömmande när jag stretchar bättre än nånsin. Särskilt höftböjaren på vänster sida trilskas :/ Jobbigt ju.

Natti natti

Känner mig lite nöjd med mig själv som helt spontant drog mig ut och sprang.
Nu ska jag nog gå och lägga mig, är hungrig men har inget att äta och dessutom är det för sent för det :/ Så om jag somnar tidigt slipper jag ju känna att jag är hungrig.
Käkade mackor med äggvita på tidigare så nån till sån kan det inte bli nu. Om jag hade haft ett äpple eller nåt då.. Gaaah! :P
 
Förresten, idag provade jag keso med äpple/päron/vanilj smak och den var ingen höjdare tyvärr. Men ska ge den en chans till imorn, kanske den funkar till gröten?

Tomt och ensamt. Jag saknar... Tyvärr.

Goodnight

Nu ska jag verkligen försöka komma i form ordentligt!

Haha!
Var ute och sprang för en stund sedan, min vanliga vända vid Carlshem. Det gick hemskt segt eftersom det blåste så förbannat hela vägen, typ motvind konstant :S Annars hade jag nog kunnat springa liiite fortare. Tog det ikväll istället för imorgon då jag inte hinner med det då.
Imorn bitti blir det ett snabbt pass med biceps/mage på gymmet, får stressa lite men det är som det är. Ska nog gå bra, får duscha fort som faan sen :P Huvudsaken är att musklerna får jobba ordentligt under tiden man är i gymmet. Vet fan inte när jag ska hinna iväg och köpa proteinpulver, har inte så mycket kvar utav det jag har så jag måste köpa mer! Kanske tisdag eftermiddag, hoppas det går då.
Önskar att jag hade ordnat det för mig här i Umeå så jag hade kunnat stanna och upprätthålla träningsrutinerna. Nu är allt så jävla osäkert, känns dumt att dra igång och bli mer seriös nu när jag inte vet vars jag ska vara :S Men det borde vara bättre än ingenting.

Parachute


Train – Parachute

I'll open up and be your parachute
And I'll never let you down
So open up and be my human angel
And we'll only hit the ground running



RSS 2.0