Sista dagen i juli

Och hösten börjar krypa fram mer och mer. Usch. Jag brukar tycka att hösten är mysig men dte känns som att det kommer alldeles för fort i år och jag har inte hunnit njuta av sommaren, därför känns det så depp att det är höst redan.

Det var kallt i vattnet igår, doppade mig bara 2 gånger. Men varmt blev det i bastun - nästan 80 grader så det var nästan för varmt och jobbigt att vara där inne. Jag var dock tuffare än brorsan och hans kompis, jag klarade av att sitta där längre än dom :P 
Jag vågar inte tänka på hur höga vågorna måste ha varit på "utsidan" när det till och med var rejält med vågor inne i viken. Och brorsans kompis som skulle åka hem med sin lilla båt, i mörkret och med meterhöga vågor ute på havet. Haha shit alltså..

Funderar på att ge mig ut i blåbärsskogen en sväng, men det lär inte ge så mycket. De har nog inte varit rätt väder för blåbären i år.

Ikväll blir det iallafall bio, vi ska se "Inception". Popcorn + dumle blir mitt biogodis ikväll. Det söta möter det salta, faktiskt riktigt gott. Härmar en känd bloggerska nu jag hehe..

Någon som läser här egentligen?

Är det så? Är några av mina gamla läsare kvar? Anna, Nicklas, läser ni fortfarande? :P

Jaja.

Fyfan vad man blir lat på äldre dar. Och badkruka. Känns fruktansvärt jobbigt att ta sig ner till bastun ikväll, något som man gjorde flera gånger om dagen på somrarna förr i tiden utan de minsta problem. Haha. Åldringskrämporna har redan börjat komma, är såå trött och vill allra helst sitta i soffan vid tvn och med datan i knät och göra ingenting. Vilket är oerhört dumt eftersom dte är exakt vad jag gör när jag är i Umeå. Så bastu ska det bli ikväll ändå, trotsa tröttheten. Brorsan kommer väl hem snart så då drar vi dit, tror en kompis till han ska med också.

Jaja.

Ciao

Sommaren är på väg bort

Gcik ut en stund på baksidan av vårat hus för att jag såg Hugo-katten vid vägen. Han var gosig han, kramades som en tok. Det är varmt och skönt ute men tanken slog mig när jag satt där vid vägkanten och gosade med Hugo, att nu sjunger sommaren på sista versen. Trots värmen är det en speciell doft i luften, en doft som det bara skriker höst om (hur nu en doft kan skrika, ja ni fattar väl) och alla växter blir mer bruna/gula och mindre gröna. Det är alldeles dött här i byn. Och jag har missat allt liv och rörelse här. Sommaren har bara passerat förbi fortare än vanligt och jag har inte hunnit med. Snart väntar en lång och kall vinter igen :(  Suck, jag vill inte ha vinter igen!! Deprimerande.
Kommer dock njuta av att vara hemma nu, imorgon tex ska vi basta. DET är sommar för mig!

Ett år. Remember?

Continue

Jag vill fortsätta plugga..

Det kommer inte funka.. Eller? Hur? Ont i magen :( Är i en position jag inte vill befinna mig i.

Sökt massa lägenheter nu men jag kommer väl inte få nån. Och om jag får en, då har jag ändå inte råd att bo där själv. Jag behöver nån att bo med!! En 3:a på Kandidatvägen hade väl varit nåt..
Men det är en knepig sits jag är i. Ligger iallafall tvåa i kön på en etta, hade den legat på Ålidhem och varit 2000 kr billigare så hade jag blivit överlycklig! Nu ligger den istället på Tomtebo och kostar kring 5000 i månaden.

Och ingenting funkar som det ska. Det går inte ens att återställa fabriksinställningarna på mobiljäveln, måste ha en kod som jag inte har en aning om vars den är, förmodligen är den i katongen som är uppe i Umeå. Och spotify funkar inte heller, det jävla helvetet. Förbannad och på dåligt humör är precis vad jag är!

Okej. Nu vill jag verkligen hitta mitt livs kärlek, mannen som jag skulle kunna följa med oavsett om han måste flytta till Sydney i australien, nånstans i Tyskland eller till Kiruna här i sverige. Om det är något jag verkligen vill uppleva nu är lycklig kärlek. Besvarad kärlek. Är så grymt less på den icke existerande kärleken i mitt liv. Borde inte skriva såhär egentligen för då minskar väl chansen att träffa någon ännu mer bara för det, men det går inte att rå för. Jag är i behov av att känna mig älskad och trött på att vilja bli älskad av någon som det är kört för längesedan med.
Det finns säkert någon som tycker att jag inte förtjänar den den där lyckan som det innebär att ha någon men det ska jag säga er att jag förtjänar det minst lika mycket som någon annan.

Helvete helvete helvete helvete

OMG, Justin

Det här måste vara en av de snyggaste killarna som finns - Justin Hartley.



Bild: google.com

Han är med i Smallville, inte min favoritserie direkt men det händer att jag kollar på det. Fick upp ögonen för honom genom den serien. Herreguud vad han är läcker ;P Fjortisvarning på mig! Kanske han inte är allra snyggast på den där bilden men i serien.. OMG säger jag bara, haha.

Osäkert

Jag undrar hur det kommer bli framöver här. Jag vet fortfarande inte om det blir någon fortsättnign i höst. Det enda jag vet är att jag har pass i 3 veckor (från mitten av augusti). Jag vill gärna veta nu så att jag kan söka lägenhet på allvar. Börjar få lite smått panik nu, jag kan ju inte bo kvar här. Men om det inte blir jobb, vad fan ska jag göra då? Plugga? Kollade lediga platser nyss men fanns inga arbetsterapi-kurser :( Jag känner att jag gärna skulle fortsätta plugga och leva studentliv och ha det som jag haft det de senaste 3,5 åren, men samtidigt är det väl dags att bli "vuxen" på riktigt och börja jobba. Fast på riktigt blir det väl kanske inte helt förrän jag jobbar som det jag är utbildad till. Who knows where I'm going..

Btw, barbiedrog? Brun, smal och kåt? Öh, låter helt sjukt. Det är då ingenting som jag känner något behov av. Vill jag bli smal så är det bara att träna hårt, vill jag bli brun så finns brun utan sol att smörja in sig med eller så kan man resa utomlands. Det där sista behövs då ingen hjälp med iallafall :P haha!

Tisdag

Tycker om dig för mycket. Är nog därför jag blir sur ibland. Kanske, jag vet inte. Antar det. Tycker om... :(

Varmt och fuktigt ute idag. Blev väldigt förvånad när jag skulle gå till affären idag. Det är liksom lika varmt ute som det är inomhus. Åska igen kanske. Inatt var det rejält åskväder, det var rent ut sagt så att fönstrena vibrerade av smällarna hah.

Godnatt!1

Jag förstår verkligen inte varför jag inte kan göra nånting rätt :( Känner mig bara fel fel feeeel hela tiden.

Imorgon: tvätta, träna, bio. Förstår att ni antecknar nu intresseklubben!

Lördag

Är på jobbet. Grymt förbannat trött är jag. Hällt i mig kaffe men det hjälper nog inte mot tröttheten. Jag får kämpa på ändå som vanligt.
Vad ska man annars säga?
Nej jag tänker nog inte säga så mycket mer. Låter det vara osagt, det är nog det bästa. Från och med nu ska jag bara hålla tyst.
Hade förhoppningar om den här helgen men det sket sig ju ganska brutalt. Får väl bara acceptera att saker och ting är som det är. Nog har jag lärt mig att när jag vill någonting väldigt mycket så går det åt pipan. Gårdagen var dock bra.

Snark snark

Lördag

Jag måste tacka syrran med sambo för en trevlig kväll på stan igår :) Vi åt middag på Allstar, fast min mat var ingen höjdare faktiskt. Åt nachotallrick men chipsen var konstiga och inte så goda som på O´Learys. Guacamolen var god iallafall :P Fick ner en breezer plus en grymt god efterrätt också - amerikansk burboun (?) glass med chokladsås, grädde och vit chokladsås. Efter det tog vi en kaffe på Waynes för att piggna till, var sååå trött! Och sedan blev det bio, lite spontant sådär. Vi tänkte se Inception men det fanns bara splittade platser så det blev Knight and Day med Tom Cruise och Cameron Diaz. Den kan varmt rekommenderas! Gillar man mycket äventyr, pang pang och att få skratta, då ska man se den filmen ;)

Snart dags för ännu ett dygnspass då.

Livet är en dröm..?

Jag önskar verkligen att det hade varit lättare att lägga det gamla bakom sig och se framåt istället. Men det vet jag ju att det inte är någon lösning, att önska att det vore lättare. Det är jag själv som måste bli starkare. Jag är alltför svag ännu, har inte växt av tidigare erfarenheter.
Tänkte på en sak förut.
Ibland, när jag tycker mig ha haft något spännande i mitt liv och verkligen njutit av livet, då har jag kunnat tänka att "Tänk om jag bara drömmer, tänk om jag skulle vakna nu och inse att allting bara var en dröm?"
Men nu.. Just nu känner jag att jag nästan önskar att livet bara är en dröm som jag snart ska vakna upp ur..

En del i min samling

Haha. Från JC. Tycker den är lite cool..


Vad nu?

Kanske det är stressen, pressen, ångesten, alla tårar som gör att jag går ner i vikt. Kan det vara så? Såhär lite har inte jag vägt på väääldigt länge... Knasigt..

Ben & biceps x 2

Max två timmars sömn inatt. Hur ska detta gå?
Trots att jag nästintill inte sovit nåt och var/är svintrött så drog jag till gymmet efter att jag kommit hem imorse. Vad ska man göra annars liksom, dessutom har jag fått tillbaka gnistan så nu känns det riktigt kul att träna igen. Det blev lite ben, biceps och mage idag och gick faktiskt bra. Särskilt biceps. Jag gillar den där övningen i cable (pressa mot huvudet) den tar så bra. Har redan tränat ben och biceps denna vecka men det blev ju inte så värst seriöst då, därför blev det en extra gång nu. Och nu har jag nog fått inflammation/bristning i nåt muskelfäste strax nedanför svanskotan. Det gör satans ont när jag böjer mig ner. Fast ja, kände av dte för nån dag sen men det gick över. Nu när jag var i omklädningsrummet böjde jag mig ner för att jag typ skulle ta på mig skorna, då högg det till där. Och nu gör det ont mest hela tiden. Hade tänkt göra utfall idag men det hade inte fungerat så ajg struntade i det.
Ska väl hoppa in i duschen nu, efter det äta nåt och sedan lägga mig och sova en stund. Kanske gå ner till stan sen eller iallafall gå till sjukhuset och ta en latte. Längesen nu. Gott gott.

The only thing I liked about myself before, I truly hate right now. Strange, right?


I keep on fighting

Jag säger så många gånger att jag ska ge upp, hela tiden tänker jag att "jag klarar fan inte detta, jag ger upp nu". men likt förbannat kämpar jag på ändå, trots att allting känns så jäkla dåligt som det kan göra. Det finns ju inte så mycket som glädjer mig, förutom älsklingskissemissarna förstås och älskade byn (hade jag inte haft dessa glädjeämnen skulle jag nog gå under). Trots att allt är så jobbigt, att jag ständigt känner mig ledsen och allra helst skulle vilja sitta vid havet hemma på bastubryggan, vid stugan, eller på en klippa på kapellmala, så har jag lyckats ta mig igenom inskolning på nytt jobb och avklarat 2 dygns-pass själv vilket jag aldrig trodde att jag skulle klara av. Det är ingen lätt sak att tvinga sig själv att ta in en massa nya saker, lära sig och engagera sig när man inombords gråter floder och mår skit rent ut sagt. jag förtjänar medalj, enligt mig själv iallafall.
Jaja. Jag ska fortsätta kämpa.

Jobbar fram till den 28 juli, sedan vet jag inget mer just nu. Har på känn att det kan bli några pass till men sedan drar jag hem till Berghamn fför semester en vecka eller så. Ska bli gött. Trots att jag nyss var där. Men jag kan aldrig få nog av ett Berghamn i sommarskepnad :P Vintern är det ingen höjdare att vara där.

Yäyä.

Blir spännande att se om jag får någon del av N's dyrbara tid när han är här uppe. Om han ens kommer? Vad vet jag.


Fredag

Snart dags för jobb, ett dygn. Puh, känns segt.. Hoppas på att huvudet pallar detta och att jag får sova nåt inatt.
Orkar inte med nåt knas nu.

Det här är en dag som inte började så bra. Huvud/nacke/käkar som vanligt. 2 tabletter och kaffe gjorde dock susen, piggnade till och drog till gymmet efter ett tag, körde bröst och triceps. Kändes bra eftersom jag inte blivit svagare som jag trodde att jag blivit. Tummen upp på det.

Idag får jag skjuts av systers sambo till jobbet eftersom han ska hämta henne där. Riktigt snällt, så sparar jag in en bussresa :P toppen det.
Dom drar till Stockholm ikväll, jag är inte det minsta avundsjuk, neeheeej då, inte alls...
Eller, jo. Ganska mycket avis faktiskt.
Själv skulle jag ha dragit söderut den här helgen men det blev jobb istället. Jag undrar vad det är med den här veckan egentligen..

Ciao

Jag längtar hem. Redan..

Never say never

Tänk om det hade varit så enkelt som det sägs, att bara slappna av och följa med strömmen. Jag undrar hur man gör det. Vore kanske någonting för mig..

Men...

Don't let me go, don't let me go, don't let me go! Som The Fray sjunger...





"I'm in the corner, watching you kiss her. I'm right over here, why can't you see me?"



Jag har blivit en badkruka. Fötterna får räcka.


Listan växer

Har tyvärr tappat bort en hel del bra citat för att jag inte haft tillgång till att skriva ner dem. Då försvinner dom ut i tomma intet.

"Jaaa.. Fatta lagom.." (Dag-Otto i Bröllop och jäkelskap)
"I febu.. I febu.. I juni." (Dag-Otto)
"Nu är råttet mågat alltså..." Per Ledin
"In med dig din jävla idiot!" Filip Hammar till Fredrik Wikingsson
"One penny for your thoughts" Sheldon i Big bang theory
..."So Leonard, how are you enjoying anything-can-happen-thursday?" Sheldon, BBT

"Brunbjörnen är Härjedalens sällskapsdjur." Brorsan
"Man ska inte kasta glas i ett stenhus." Jag
"Ge mig en smäll på käften så mår jag bättre" Jag
"I want to hold a tail"
"Baltan"
"Jag har hånglat med Gunde Svan" Jag
"Det skrattar när jag gör ont i finnen." Jag
"När jag skrattar så gör det ont i den här finnen." Erika
" -Jag började inte springa efter killar förrän i gymnasiet (jag). - Sprang du fort?(pappa)"
"När jag protesterade mot att han kallade mig för Olle, då sa han Ulf istället"
"Han kan inte må bra inomhus" Jag
"Hon spela nån slags ond parfym" Jag
"Du och jag e som två gamla tanter med massa krämpor"A
"Det gör ont i kulorna" A
"Jag hade ont i huvudvärken idag." Jag
"Bittert!" Glommers
"Lallallalla! Glommers igen ;P
"Har du köpt kanariefågel?"
"Jag letar efter pappan till mina barn och ingen av dom är kandidater till det." Jag
"Jag fick in fel kanal" ( Brorsan, när han fick in fel VÄXEL då han körde bil)
"Min kaktus har fått punktering!" ( Nicklas)
"Ja då var det sommarlov" (Glommers om påsklovet) ;P
"Jag stoppar gärna löv i din häck" (Jag).
"Kom igen nu så fuskar vi!" (jag igen)
"Men sluta sväva!" (jag ännu en gång)
"Fan, 3 nycklar och ingen av dom funkar!" (bror)
"Hörselskydd.. Nää öronproppar.. Nää hörlurar menar jag.." (sagt av bror)
"Känner du hur det luktar dildo?" Sagt av okänd
"Du har ett diadem i baken" (Erika)
"Säg inte att jag är här" (sagt av mig då jag gömde mig för en geting)
"Va, har du också arne-bollar?" (jag)
"Oh aj aj aj där" (Fia)
"Vad är det för hastighet på skorna?" Mamma
"Vi får bråka sen för nu har jag inte tid" Mamma

För mycket

Every rose has it's thorn. Just like every night has it's dawn. Just like every cowboy sing the sad, sad song. Every rose has it's thorn.

Sitter för det mesta i min ensamhet som en bitter kärring, tycker inte alls om det. Det är nog någonting i mitt liv jag gör fel, som i sin tur leder till att jag får sitta här ensam och bitter. Undrar hur jag ska vända på det där?


Hassles nya låt Standing where you left me är så bra. Tycker inte ni det?



En tisdag med knasigt väder

Det började bra med vädret idag, men lagom till man anlände till stranden försvann solen och det blev kyligare. Sen blev det dimmigt och sådär trist ute. Vi for iväg en stund till Kramfors, var ingen höjdare men dte var riktigt varmt där iallafall, dte är det alltid. Samma sak i Nora, där var det grymt varmt. Så kommer vi hem, och det är mycket kyligare och trist, ingen sol. Även fast jag älskar havet så är det surt att vara här ibland :P

=)


Losing you

All I need is you..

Jag kan inte få tårarna att sluta rinna. De kommer ständigt fram när jag minst anar det. Ibland tårar som sakta rinner längs mina kinder, ibland som riktiga gråtattacker. Jag vill att det ska sluta :(
Vill vara glad igen..

Just det, en sak till. Någon skrev till mig en gång att jag ska skriva något gladare istället men vet ni vad? Det är ju min blogg, jag vill ha min frihet att skriva om precis vad jag vill och hur jag vill och om hur jag känner och mår just nu. Vill man inte läsa så behöver man inte heller. Det finns säkert ett antal läsare här som kommit och gått. Det är bara att välja.

Älskar Dead by April! Kan nog inte säga det nog många gånger. När jag lyssnar på deras låtar så mår jag bra, därför skulle jag ibland kunna stänga in mig på mitt rum och bara lyssna om och om igen. Så grymt bra låtar dom har, de sjunger så bra, spelar så bra och är så jävligt snygga allihopa ;) Mina favoriter, helt klart!

"Now I'm being something I'm not. Memories gone. I'm falling behind.."


...

I wish I had an angel, for one moment of love.
I wish I had your angel tonight.


Min räddning

Något som jag numer alltid kommer ha hemma och med mig i väskan är Eeze. Det är faktiskt det enda som hjälper mot mina smärtor. Nu ikväll fick jag ont både i nacken, käkarna och huvudet, tog 2 tabletter och nu känns det bättre. Det är fan min räddning det där, annars skulle jag inte kunna leva. Måste bara komma ihåg att köpa mer imorn innan jag drar till jobbet. Blir ett dygnspass nu. 15.30 imorgon till 15.30 på söndag. Puuh..

Saaaknaaaaar..

En liten röd stuga vid vattnet

Den här lilla stugan finnes vid gästbryggan hemma i byn, den är till för båtfolket att typ sitta och fika/äta i eller gå på dass haha. Iallafall, för många år sedan brukade jag, Fia och Madde alltid byta om där när vi skulle bada. Den där dörren var jävligt svår att låsa kommer jag ihåg, man fick ta i med alla sina krafter. Samma sak när man skulle låsa upp den hehe. Minns också att killarna i byn ofta försökte kika in genom fönstret när vi bytte om, fast såklart hade vi dragit för gardinerna så där gick dom på en nit :p hah.


Det är svårt att ta närbilder på katter

De blir oftast FÖR nära..



Min Mulle-gris <3

Dåligt väder här idag, grymt tråkigt. Och jag har absolut ingenting roligt att se fram emot som säkert många andra har som reser, besöker festivaler och så vidare. Det enda jag planerat var jag tvungen att ställa in, på grund av jobb men självklart är det ju kanonbra att jag får jobba. Vore bara skönt att få göra någonting kul nån gång..

RSS 2.0