Äntligen!

Ja nu har pappa köpt hem en tv, en 37 tums platt-tv. Sånt jäkla bråkande det varit om den där tvn haha, usch. Men nu sitter den på vardagsrumsväggen och tydligen valde han ett vinkelbart fäste tillslut, efter allt tjaffs kring storlek på tvn, sitta på väggen eller ej och isåfall, vinkelbart fäste eller ej. Haha. Jaja, jag är ju inte hemma så ofta så ajg kommer inte ha så stor glädje av den men när man väl kommer titta på tv där så ska det bli sååå skönt att slippa den gammla tjut-burken (ja den gnisslade/tjöt/rosslade emellanåt). Det var otroligt jobbigt för öronen och äntligen slipper man den. Tycker verkligen att det var på tiden att köpa en ny eftersom vi haft tjut-burken i säkert 14 år och den var en premie för sålda jultidningar, haha! :P

Så, äntligen!

En onödig grej att ta upp, men ändå

Alltså, jag har aldrig förstått mig på folk som kan sätta sig ner på exv gatan och luta sig mot ett hus när dom exempelvis väntar på bussen, eller sätter sig på en trappa på torget osv. Jag skulle aldrig kunna göra det, tycker det är äckligt. Jag menar, folk spottar ju till höger och vänster, både snus, bara spott, tuggummi, cigaretter och en del kräks nog här och där också. Nej fyy, jag står hellre upp än sätter mig ner på såna ställen. Tycker egentligen inte om att sätta mig på säten i bussar heller, särskilt ine när sätena är alldeles svarta av dynga och det stinker hemskt där. Haha. Jag har nästan fobi mot sånt där, men vissa ställen måste man ju sitta på ibland, om man är på restaurang eller ett cafe, och även när man åker buss.

Kul att veta va? :P

Nej nu drar jag till stan. Ciao!

Vad är detta?

Planerar jag en rolig resa, då är det något annat som dyker upp istället så det inte blir av.
Hittar jag ett sätt att träna kondition på som jag faktiskt tycker är roligt (dvs badminton), ja då kan jag inte längre utföra det för att jag inte har någon att spela med då min spelpartner övergett mig.
Och ont i huvudet ta mej fan varenda jävla dag.

Jaa, vad fan är detta?!

Tisdag

Jobbar första dygnspasset nu till helgen, nervöst! Men det ska nog gå bra.
Och vår planerade resa till Krokek blir inte av över huvud taget, jag blev erbjuden jobb under den veckan också så det måste jag ju ta. Tyvärr. Jag undrar när sjuttsingen vi ska kunna hälsa på Tobbe :/

Var på gymmet nu ikväll, äntligen! Det blev ben och biceps. Benen gick väl inte sådär jättebra med som vanligt men biceps kändes helt okej. Tog det lite lugnt nu eftersom jag inte tränat så bra på flera veckor. Lite lättare denna gång men nästa blir det tyngre och hårdare träning! Att det blev lättare på biceps idag berodde på att just de hantlarna jag skulle ha var upptagna. Men sånt är livet..

It's all crap

Allting går ju som bekant skit för mig. Och de människor jag vill ha nära mig, de ska självklart försvinna långt bort istället. Jag är ensam och ingenting fungerar för mig. Kul liv.. Bara klagar, det enda jag gör var eviga dag.  Hoppas bara på att jag får jobba, så jag får in lite pengar och kan göra någonting roligt för en gångs skull.


Söndag 27 juni

Den här dagen har gått åt till att njuta av det underbara vädret. Jag har solat alldeles för mycket, utan solskyddskräm. Har klarat mig ifrån att bränna mig men har fått lite färg på kroppen. Och även ökat chansen till att få hudcancer. Väldigt smart..
Älskar att vara här hemma, vill aldrig åka härifrån men tyvärr måste jag åka imorgon :( skit..


Midsommardagen

Alltid får jag hålla på att jaga folk. Saker och ting som känns bra ena stunden ändras tvärt också till det sämre. Kämpat i onödan.

Knäppt väder idag med växlande sol, moln, regn och blåst. Kunde bara ligga ute och sola en stund på förmiddagen och sedan blev det för kallt. Man måste ju klä på sig en del för att klara av att vara ute nu, grymt trist.


"Öh du, tjockis"

Nej det här går bara inte längre. Nu MÅSTE jag verkligen tvinga mig själv till att börja med mer konditionsträning för nu har jag blivit så tjock igen! :S Blää.. Tjockis, som Per Ledin ropade efter Tommy Salo efter en match för en del år sedan hehe.
Förresten så har jag rätt så stark träningsvärk i bröst/triceps idag, precis som jag trodde och det känns himla gött!

Sommarbilder

Jag är lite hemmakär..






Erik Grönwall på Kramfors Stadsfest











Bilder från idag:










Allting blir bara fel

Äntligen mår jag lite bättre, efter 4 Eeze-tabletter. Men nu när jag mår bättre och faktiskt skulle kunna ta tag i saker och ting här hemma, då gör jag ändå ingenting. Vet inte vart jag ska börja, det är så mycket. Ska jag vika ihop tvätten sedan sist jag tvättade, tvätta högen med kläder som hunnit bildas igen, diska, gå och träna, promenera? Allra helst vill jag gå på en promenad men jag kan inte slappna av. Blä, mitt liv är riktigt jobbigt just nu för att allting är emot mig. jag har försökt vända på det och försökt vara mer positiv men det är ganska omöjligt när allting bara blir fel.

Inte blir det väl bättre av att jag insett att saker och ting aldrig mer kommer bli som de var med en viss person. Kanske aldrig mer får träffa honom nu snart efter flytten. Han försvinner långt åt helvete förstås. Undrar vars jag tar vägen. Wanna be at the same place..

Jaja. Ultimata depp-låten: Need you now - Lady Antebellum. Har hunnit gråta massor till denna låt.

Klantade till det ganska mycket har ajg gjort idag. Flera gånger var jag otroligt nära på att droppa mobilen i ett glas med vatten (ja ni märker väl hur klar i knoppen jag är när jag mår sådär dåligt). Som tur var så fattade jag ju vad jag höll på att göra så jag la den bredvid på bordet istället. Såg senare att jag istället råkat lägga ena hörluren till headsetet i vattenglaset istället. Upptäckte även att den var lite trasig. Den lär väl inte fungera nu antar jag..

I cry every time I hear this

Jag gråter en liten skvätt varje gång jag hör den. Så fint..


It's not right

Ska börja med att säga: ajaj! Efter gårdagens tur till bastun där vi satt ett bra tag som resulterade i massa myggbett, så har jag kliat söner ett såklart (svårt att låta bli de helvetes kliande bölderna). Det gör ont! Men annars så var det så otroooligt härligt att sitta på den nästan nybyggda lilla verandan på bastun, älskar att sitta där. Det var lugnt på vattnet, behaglig temperatur och himlen var enormt vacker. Förutom myggen var det kanon. Älskar verkligen att tillbringa tid i byn, hur dum är då inte jag som sett till så jag måste vara i Umeå istället. Knäppskalle. Här är det för övrigt tomt och ensamt och jag vill ha som det var de senaste 2 veckorna hela tiden! Det sägs att om man önskar något tillräckligt mycket så slår det in. Kan inte stämma va? Det gör det då inte i mitt fall iallafall.

Tog mig till gymmet på kvällskvisten. Förresten, väldans mycket folk där jämt även nu under sommaren. Kul. Såg en Kramforsare där, herregud vilken biff ;) Fast de visste jag ju redan, den typen försökte hångla upp mig en gång på Kramm haha. Jaja. Det blev bröst och triceps för mig. Det gick som vanligt, ingen maxning på någonting. Men det borde kännas imorgon ändå. Rygg imorgon. Kanske kör axlarna när jag ändå är igång.
En sak jag måste skärpa till mig med är att inte ge upp så tidigt och bara köra på. Jag tänker alldeles för lätt och för tidigt att jag inte orkar men det är fan bara att kämpa! Sådär blir det speciellt vid benträningen, blir alldeles skakig och typ nervös innan exempelvis ett set med benspark haha. Inte bra det.


Need you

It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now.


Inte roligt

Jag undrar hur lång tid det kommer ta innan det slutar kännas såhär. Just nu har jag gråten i halsen hela tiden och vill bara åka hem. Det är inte samma sak längre, så himla tråkigt här. Och så kommer det vara nu framöver. Känns inte alls roligt.

Tomorrow back to lonelyness

Känns fan heeemskt.


Update

Tänkte bara uppdatera om det senaste som händer och sker i mitt liv. Ja vad ska man säga.. För det första så har lagen om alltings jävlighet kraftigt grepp om mig. Har även börjat jobba som personlig assistent, hade första inskolningen idag, nästa vecka tre dagar sedan får vi se om jag är redo att börja jobba själv, något jag hoppas på att jag kommer kunna klara. Imorgon blir sista badminton-passet vilket känns surt, han åker ju för fan härifrån i övermorgon och helt ärligt så känns det för jävligt men skit samma. Ja, det var väl det. Inget spännande som sker alls.

Söndag

Socker - Kent

Spelar det längre någon roll
Jag orkar inte slåss
Det är bortom min kontroll
Du lämnade mig ensam
Och självklart blev jag rädd
Min sista gnista hopp var att synas att bli sedd
Och jag glömmer bort att andas
För sex, musik och våld
var det vackraste som hänt mig sen själen min blev såld
Att synas utan att verka ser enkelt ut på håll
Men jag lever på impuls nu via fjärrkontroll
Men jag sa alltid nej

Men ingen, ingen, ingen, ingen hör...

Jaja. Strax dags för badminton igen. Får se hur det går, om man orkar nånting :P

Tänk aldrig på vad du är bra på medans du utför det

När man känner att det finns någonting man är bra på, då ska man inte tänka så under tiden man gör det man är bra på, för då kan det gå åt pipsvängen. Som det blev för mig idag: tänkte att jag är bra på att separera äggula från äggvitan när jag höll på att göra just det. Precis när jag började tänka på att jag är bra på det, då kraschar jag ägget totalt. Haha, det gick precis likadant som sist jag skulle göra det :P Så nu har jag lärt mig läxan.. Haha

Har såna problem med hälarna nu, dessa "blåsor" som bildats på sidorna. Vet inte om det är att jag trampat sönder dem eller om det är blåsor till följd av skoskav. Obehagligt som fan faktiskt, det pirrar, bultar och pulserar där. Så nur får jag i princip gå på tå :/
Har skrivit en hel lista på alla problem jag har som jag måste ta itu med nu, så på måndag ska jag ringa läkaren!

Onsdag

På aftonbladet idag kan man läsa att kvinnor vill ha tuffa killar som inte visra några tecken på svaghet. Jahapp. Då kan alla snälla och lugna killar komma till mig för jag vill då inte ha nån tuffing ;P hah

Nervös inför morgondagen, huua. Undrar hur dte ska vara inför introducering som arbetsterapeut nånstans, skulle väl skaka av nervositet. Det är iallafall det jag siktar på, att jobba som AT, jag vill och måste! För dte första utföra ett mycket meningsfullt arbete samtidigt som man tjänar lite pengar och för första gången i livet kan lägga undan lite pengar. Vore så jäääkla skönt.. Just nu känns det iaf att om dte här personliga assistentjobbet går bra så kan jag bli kvar där så länge det behövs, även i höst samtidigt som jag läser lite arbetsterapikurser. Men men, den som lever får se..

Det känns som att jag har massor att göra men vet inte vad riktigt. Kankse borde röja bland röran undre sängen men näe, orkar inte..

Längesen



Varje gång är som den första gång vi sågs

Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Längesen - Petter feat Veronica Maggio



Sjuk dag

Imorgon blir det mycket träning, fanken va gött. Ta igen för den här dagen då jag bara legat och bara gått mellan toan och sängen. Jag har varit som en zombie, kritvit i ansiktet och så kraftlös att jag med nöd och näppe kunnat ta mig till toaletten. Men då ska vi komma ihåg att jag mått ännu sämre, som i höstas då jag åkte på den där fruktansvärda magsjukan. De där hemma fick mata mig med dricka eftersom jag inte orkade hålla i en mugg eller ens en liten sked. Det var nog allra värsta sjukan jag drabbats av och det var tack vare att dom tvingade i mig vätska med en sked så överlevde jag det där.
Idag var väl ganska nära det, har haft så ont i huvudet och mina förbannade käkar, illamåendet har inte varit att leka med och några gånger kräktes jag. Inte kunnat äta nåt förrän klockan va sju på kvällen. Mår fortfarande inte helt bra. Förstår inte varför det blev så extremt den här gången, i vanliga fall brukar det gå över vid 4 på eftermiddagen men inte nu. Tackar Nicklas än en gång som var så snäll att handla några varor som jag behövde. Räddande ängel, verkligen.

Lite planer för mårgondagen, få hitta på nåt roligt efter den här hemska dagen. Träning på morgonen, sen käka lunch på Station och sen köpa badmintonracket. På kvällen blir det träning igen - spela badminton! Vilket jag inte gjort på hemskt många år så det ska bli spännande :P På torsdag vankas det inskolning på jobbet.
Och sen kommer jag deppa ihop, igen, när han drar härifrån. Blää.. 

I can't help it

Känner mig riktigt ilsken nu. Det är underligt hur känslorna kan styra så totalt över en. Jag vet att det är fel som jag känner, men jag rår inte för det.

Back tomorrow

Snart dags att sova. Har varit hemma i underbara Berghamn i 2 dygn och åker tillbaka till Umeå redan imorgon, jag måste vara totalt dum i skallen. Så är det iallafall, måste upp och ordna med sådant jag inte okat de senaste veckorna så det är anledningen. Det känns både bra och dåligt, lätt och svårt, roligt och tråkigt. Jag älskar min by på sommaren så det tar verkligen verkligen emot att spendera sommaren i Umeå istället, men ibland måste man göra ändringar i livet. Är så sjukt nervös inför nya jobbet bara. Var såå himla längesedan jag introducerades på ett nytt ställe, så längesen att jag knappt minns hur det var att vara ny och inte kunna nånting. Det jag känt de senaste åren är att jag kom in i allt på en gång i början och kunde mycket väldigt fort, jag har alltså totalt glömt bort hur jobbigt det är att börja med något nytt för så var det då inte. Det tog nog ett bra tag innan jag lärde mig. Började minnas idag hru det var de första åren jag jobbade, hur driven jag var i arbetet, jag tog på mig så mycket ansvar och fick lära upp andra, styra upp arbetet när det behövdes osv. Det var tider det, kan som inte förstå nu att jag kunnat vara sån. Allra första dagen på det jobbet kommer jag ihåg iallafall, hehe... :P

Från det ena till det andra. Vad höll jag på att skriva om egentligen? Jag råkade sväva ut lite för mycket där, ibland lever fingrarna sitt eget liv över tangentbordet (i samarbete med någon del i hjärnan som jag inte verkar ha någon kontroll över).

Jaja. Åker som sagt tillbaka imorgon igen. Packar med mig lite sommarkläder då alla jag äger varit här hemma. Lite shorts, highwaters och kjolar tar jag med mig. Får väl se om man får nån användning för dom i sommar hehe.
Btw så älskar jag klänningen jag hade på examen, den blåa med volanger och vita prickar på. Den var både skön och väldigt fin, den kommer jag använda mycket i sommar hoppas jag ;-)

Blir ju ledsamt att åka ifrån nissarna igen, men tur är väl att jag är van och att dom klarar sig otroligt bra utan mig.

Godnatt


Vad har jag gjort?

Jag har länge haft en känsla av att en person i klassen ogillat mig och så har det känts ända från början. Jag har fått konstiga kommentarer, lite kalla sådära och inte så glada blickar, till och med igår på examen. Jag kan inte för mitt liv förstå vad jag gjort denna person, har knappt ens pratat med denna person. Detta beror nog på att jag tagit avstånd på grund av att jag känt att något inte stämmer. Skulle så gärna vilja veta varför det varit på detta sätt. Jag måste göra mycket konstiga saker omedvetet i sådana fall, jag har inte den blekaste om vad det är dock. Jag är väl lätt att irritera sig på av någon anledning men visste jag vad det var så hade jag ju kunnat jobba på det, kan inte komma på alls vad det gäller. Jaja, det är väl så att man inte kan passa ihop med alla. Fats i mitt fall verkar jag inte gå ihop med någon...

En del av klassen, innan vi sjöng våran sång tror jag det var.


Vår examen kanske inte var lika "fancy" som vissa andras men det var ändå en EXAMEN VID UMEÅ UNIVERSITET! Och det är fan grymt! AT 2/07. Kommer alltid minnas första dagen, som Joel så fint höll tal om... haha

I will miss you... Komikern ;)


Arbetsterapeut!

Jaa hörni, nu har jag min examen som ARBETSTERAPEUT! Känns skitbra och det är nåt som ingen någonsin kan ta ifrån mig, att jag nu är arbetsterapeut. Det fattas bara att ansöka om legitimationen så man får kalla sig "leg. arbetsterapeut". Ikväll ska vi fira med middag på Mannaminne i Nordingrå.

I övrigt känner jag mig deppad, som vanligt. Känner mig jätteledsen just nu..

Reflektion

Reflekterar lite över dagen som gått. Allra sista skoljobbet är gjort (förutom revidering av uppsatsen), känns konstigt men samtidigt otroligt skönt. Det var en intressant dag och alla gjorde så bra ifrån sig tycker jag.
En annan sak blev helt fel och det känns inte bra när det blir så, men skyller på uppsatsen, det helvetet som vi bara vill lämna ifrån oss nu! Sedan november förra året har vi hållit på med denna, haha.
Dagen har verkligen fått mig att reflektera över mig själv och vem jag är. Jag har insett att jag kanske inte är den person jag hela tiden trott att jag är. Har också svårt att se mig själv från ett "yttre perspektiv" så att säga. Jag vill att folk ska vara ärliga och raka mot mig och säga precis vad de tycker om mig, vare sig det är bu eller bä, men då får man iallafall någon slags bekräftelse på vem man är. Även fast det inte är allt man ska lyssna på, utan även lyssna på sig själv för man vet att den personen man är verkligen finns där, bara att den kanske gömmer sig djupt inne i en mörk vrå eller något. Det gäller bara att försöka locka fram denna person.

Nu märktes det tydligt att det var nåt galet med en viss person, på dåligt humör. Men det får man ju så lov att vara när det är nåt som känns skit. Whatever that is.. Näst sista dagen blev inte som jag trodde och nu återstår bara en dag. Men men..

Haft en trevlig kväll med klassen på O'learys, drack lite cider, snackade, åt nachos, popcorn och skrattade en hel del. Vi satt på uteserveringen och det var grymt härligt till dess att solen försvann, då blev det kallt. Jag hade bara min kavaj på mig och den är inte så varm om man säger så..

Imorgon då? det blir kanske stan en sväng, sen kanske träning kring lunchtid, sedan skolan en sväng på eftermiddagen och sedan "the very last visit at Carlshem" på källen.

Det stinker vin här nu :P

Godnatt

Godnatt

Jag försöker med en privat blogg igen nu faktiskt, vid sidan om denna. Vill du läsa den, hör av dig, dvs skriv en kommentar så får du användarnamn och lösenord.
Kände att jag verkligen behöver en mer privat blogg nu där jag kan skriva av mig lite mer.

Ond cirkel

Jag förstår helt ärligt inte vad jag gör fel. Kan ingen tala om för mig vad det är? Något måste det vara, något som jag inte kan se själv. Jag räcker inte till för någon, duger aldrig, jag tvingas hålla tyst och vara inåtvänd. Det är inte så konstigt att man väljer att vara inåtvänd när man varje gång försöker ta ett steg mot det yttre och får man något elakt och dumt tillbaka. Då vänder man om igen.. Och stannar där tills nästa gång man vågar ta steget, för att bli nerslagen igen. Det är en ond cirkel som aldrig bryts.. 

RSS 2.0