Godnatt

Lyssnar på Aerosmith's I don't want to miss a thing och som alltid när jag lyssnar på den kommer tårarna. Jag blir alltid så känslosam när jag hör den.

Insett sanningen nu..

Godnatt

Tänk om man hade råd med 2 par





Bilder från junkyard.se

Jag passar nog inte i såna skor men vill ha iallafall.

Converse och elektronik i mängder

Nästa gång jag får pengar ska jag verkligen lägga en del av det till ett par converse! Ni anar inte hur länge jag velat ha ett par, faktiskt huuur länge som helst. Måste skaffa ett par nu till våren.
Och tänk om man hade haft bil, eller kände någon som har väldigt bra lokalsinne, så man kunnat ta sig till mediamarkt. Jag vågar inte åka buss dit, då kommer jag villa bort mig, stensäkert :P Åh jag vill ha en mobil, en dator (både stationär och bärbar), stoor tv, nintendo wii.. Jag vill nog ha allt skulle jag tro.
Kom på att jag vill ha en gitarr också.

4ever

Nähä, planerna går åt skogen hela tiden, varför är det så? Glömde köpa jäst så jag kan inte göra pizza, jag som var så sugen på det :( Nu blir det nudlar och quornfärs istället, boring..
Träffade nyss Anders en stund, alltid roligt :)
Och jag fick ångra mig än en gång att jag inte festat nåt i helgen haha.

Men baka vaniljmuffins med smält vit choklad ovanpå, det ska minsann bli av sedan! Men först duschen, hänga upp tvätt, tvätta lite till och röja upp här, det ser för jävligt ut rent ut sagt.

Söndag

Vad fan ska jag hitta på idag egentligen? Jävla deppsöndag, igen. Helgerna ser alltid likadana ut, det händer aldrig nåt roligt men när det väl gör det så mår jag dåligt.

Träna om en stund och då ska jag försöka springa lite, behöver förbränna några kalorier, blir några ryggövningar också, typ latsdrag och rodd. Jag borde verkligen prioritera ryggträningen för hållningens skull, det har ju blivit lite bättre nu men det är ändå inte bra.


Mer o mer

Hjalle & Heavy - Tänk att man lyssnade på dom en gång i tiden :P Haha!

Mer o mer "Jag snavade, jag halkade, jag drattade omkull" HAHA!




It's as simply as that

Fokusera på annat, helt enkelt.

Mina misstag

Jag gör misstag hela tiden, ständigt, konstant. Som igår, det vill säga knappt äta någonting under dagen och träna, samt knappt äta någonting efter träningen. Jag lovar, man mår som man förtjänar sen och det tar väldigt lång tid innan kroppen repar sig, jag har mått skit i mer än ett dygn nu. Har ändå försökt äta riktigt idag och det är ju väldigt viktigt att göra det, såklart. Nåja, jag ska väl inte behöva uppmana andra till att inte göra sådär, ni är väl knappast så dumma som jag är? ;) Mår lite bättre nu, iallafall fysiskt..

Nya fina tights med glittriga stenar på. Har en väldigt fin tunika som passar väldigt bra till dem, ska definitivt ha det på mig nästa gång det blir fest :P och självklart blir det bara svart svart svart :P


Lördag

Det blev inte mer människa av mig trots fikat på station, det hjälpte inte ett smack. Orkade inte dricka upp kaffet, åt halva mackan och halva chokladbollen. I vanliga fall skulle jag ätit upp allt och druckit två koppar kaffe :P men jag mådde för dåligt och dte gör jag nu med, mår FÖR JÄVLIGT!

Hoppas jag blir pigg snart och att det blir utgång ikväll, jag behöver det!

Orken tryter

Jag trodde aldrig att det skulle hända men det har det. Jag har tappat orken, jag orkar inte engagera mig längre.

Dumma huvudvärk, försvinn!


Fredag!

Sov väldigt dåligt inatt, en kombo av felplacerad säng, ledsna tankar och kyla skulle jag tro. Så idag har jag varit trött trött kan man säga. Seminarium på förmiddagen och sen drog jag iväg till stan och har fått håret klippt. Blev inte så jättestor förändring men det slitna håret är borta och ansiktet är lite inramat av håret där fram som är i lite olika längder. Jag är ganska så nöjd, det blev inte så som jag hade det i tanken men det kan bli nästa gång det, detta duger gott och väl. frågan är väl bara hur det ser ut efter att ha tvättat det när man inte har alla dessa produkter som frisörer kletar på i håret :P


Jag undrar vad fan det är för allvarliga fel på mig egentligen..

Kvällens träning

Gick ganska bra att träna axlar idag. 9 kilo på hantellyft åt sidan och 8 kilo på lyft framåt (brukar köra med 7 kilo i vanliga fall men jag kände att jag måste köra på lite hårdare nu eftersom det knappt brukar kännas att jag tränat, därför ökat med ett kilo, hehe). Lyft uppåt (vad det nu kallas) står jag still på 10 kilo och så får det väl vara, tänker inte pressa mig till tyngre för då förstör jag väl handlederna igen. Baksida axlar (framåtlutad hantellyft, vet inte vad det kallas heller eller om nån förstår vad jag menar), där har jag ökat lite till med 1 kilo så, 8 kilo och det känns skitbra! Från att knappt ha orkat lyfta 4 kilo så orkar jag det dubbla nu, yeei! Körde även både hantelrodd och skivstångsrodd men va de var för vikter vet jag inte, det var ganska tungt iallafall :P typ 16 och 13 kilo varierade jag mellan på hantelrodden.
4 dagars träning i sträck, blir väl en 5:e imorn.

Och klippa av håret imorn, huuuija :S

Nu: duschen!

Why you had to leave?

I just can't belive that one day you're here
The next you are gone
It's not that clear for me to see
Why you had to leave

Det finns några bra låtar på Cascadas nyaste skiva iaf ;)


Det hade kunnat bli raka vägen till akuten för min del

Det kommer lite efteråt nu, chocken alltså. Handen hade ju kunnat brännas sönder totalt.
Ibland är jag en fara för mig själv skulle jag tro.

Lycka och glädje

Kan man aldrig få en anledning till att vara glad?



Nattiii

Okej. Jag ska äntligen få håret klippt, på riktigt! :P Så på fredag är det dags, hoppas det blir bra och att jag blir nöjd! Ska bli kul med lite förändring :) Är sjukt less på hur jag ser ut.

Vädret är ju verkligen för jävligt just nu med denna blåst, kyla och snö överallt men vi trotsade vädret och drog till gymmet ändå, ibland är jag nog lite envis! Hehe.

Godnatt

Fika på fredag?

Någon som vill fika med mig på fredag, på Station?
Jag har ett ärende till stan och tänkte passa på att fika när jag liks är där, vore roligt med nå sällskap. Vilket ärende jag har, det kommer ni få veta tids nog men den som vill fika med mig får veta på en gång ;) Haha!

Jäkla storm ute. Ska ta mig iväg till gymmet ikväll ändå, jag bangar INTE, jag är en tuff brud (vi säger det iallafall) :P


Aktivering

Har kommit på att jag behöver aktivera mig mer om dagarna. Nu på senaste har jag varit igång hela dagarna, kommit hem sent sen dragit iväg på träning nästan på en gång och kommit hem rätt sent. Det har varit rätt skönt på nåt vis, att slippa sitta här på rummet och tänka på det som är jobbigt. Måste för sjutton aktivera mig på nåt sätt i helgen, har inga planer förutom plugg på dagen på söndag (tror de blev så) men va fanken jag ska göra av resten av helgen vet jag inte. Ingen som vill, eller kan, gå ut med mig så jag skulle nästan kunna gå ut med mig själv bara för att få dansa haha!
Imorn slutar vi klockan 17. Dagen börjar på Midgårdsskolan, sedan blir det nåt med "rörelser" på skolan, vad nu det innebär men dte lär vara en hel del som ska göras då vi har det 11-17! Trött man kommer vara men som sagt, bara skönt att få vara igång (jag som alltid bara suttit på arslet här hemma och inte gjort ett skit i onödan). Träning också på kvällen, yeah!

Och en sak till: arbetsterapi är sjukt bra!


Less

Nu är det slut på att vara så jäkla lat!!

Meningslöst shit

Fattar inte varför jag anstränger mig, till ingen som helst nytta.. Helt meningslöst.

På fredag.. Hoppas det går!


Hear you me


Kan inte någon bara ge mig en liten kram? Jag skulle bli så glad.. En liten, liten kram..



Hear you me - Jimmy Eat World

What would you think of me now,
so lucky, so strong, so proud?
I never said thank you for that,
now I'll never have a chance.
May angels lead you in.
Hear you me my friends.


I need a change

Det måste till en förändring nu och det ska jag minsann se till! Jag har en plan, om än väldigt osäker sådan då jag inte riktigt vet vilken riktning den kommer att ta men den ska bli av iallafall. Det kanske inte kommer gå fullt ut, främst på grund av pengabrist men på något sätt ska det gå iallafall. och nej, dte är inget betydande jag snackar om här, det är bara lite förändring som ska ske. Kanske blir något av en nystart för mig vilket jag så väl behöver! Det krävs större förändringar men detta lilla ser jag som ett steg i rätt riktning!

=)

Sitter på med-bibblan, anneli har sprunigt iväg för att köpa en latte åt oss var, kaffe behövs! Jga sliter med att försöka ta ur information från en avhandling och anneli sliter med andra referenser.
Jag har något panik över att uppgiften jag inte är klar med ska det vara seminarie på nu på fredag :P nåja, jag får skylla mig själv då jag inte läser i studiehandledningen i tid.

Vi flummade en liten stund och satt och kollade på bilder från husfesten på berghem som var i våras, haha väldigt roliga bilder en del :p huua, kommer fortfarande ihåg det där äcklet som drog med mig ut i korridoren och som var väldigt otrevlig, huvvaligen :S

okej, ikväll ska jag vara väldigt fokuserad på gymmet och göra de övningar jag verkligen känner att jag vill göra. Biceps och mage ikväll, kommer nog sluta ut den där kabel-övningen och kör med stång istället, det är mycket roligare och gör inte lika ont i handlederna då:) Jag tycker man ska tänka på vad som är roligt och meningsfullt att göra samtidigt som man är fokuserad på att få en så bra som träning som möjligt. Tycker man inte att det är roligt blir väl motivationen där efter och resultaten blir sämre än vad man hade hoppats på. Allt hänger nog ihop.. Men jag har slarvat med att ta ett konditionspass i veckan, det blir av nån anledning inte av, illa! Måste skärpa till mig.
Imorse tänkte jag kliva upp och promenera men sen kände jag att jag får ju en liten prommis till sjukhuset ändå :P blir samma imorn men jag ska försöka ta mig upp tidigt och gå ändå!

Jag vet vad det är

Att jag inte riktigt vet vem jag är. Jag försöker vara nåt jag inte är och blir så förvirrad att jag tillslut tappar bort mig själv. Jag önskar att jag var en driven människa och kunde ta för mig av allt jag vill göra, det är sådan jag vill vara men har sån liten tro på mig själv. Tro det eller ej, men det finns faktiskt massa saker jag vill göra.

Tänker på hur olika människor kan vara. Och hur lustigt det är att av alla människor i hela världens fanns min totalt raka motsats i umeå. Trots olikheterna har jag iallafall mestadels tyckt om att umgås med denna människa, något som snart kommer få ett slut men jag ska inte deppa för det är inget denna person kommer göra så då är det inget jag ska göra heller.

Jag kommer väl fortsätta drömma om att träffa riktigt rätt nästa gång. Ja, nästa gång ska det verkligen vara rätt och jag vet precis vad jag vill ha faktiskt. Träffar jag en kille som är genomsnäll, som inte ska rätta en i allt man säger och gör och som visar att han bryr sig, ja då är min lycka gjord! Jag får hoppas att han dyker upp när jag minst anar det, därför ska jag sluta leta efter drömprinsen nu :P Och jag vet att den här personen jag är så olik, inte var menad för mig. Attraktion is all there is, all I can say..

Hoppas på nån slags utgång till helgen, bror kanske kommer hit så då får man iallafall sällskap ut och slipper gå själv. Och i brist på andra får han duga som sällis :P Jag behöver verkligen ut och dansa nu, släppa loss för en kväll och inte tänka så mycket. Sjukt party-sugen så nu är det verkligen min tur att ha kul i helgen!

Tårar hela dagen

Vet inte vad det är med mig idag, jag bara gråter och gråter.

????

Why do I love you? Don't even want to.. :(


Halo

För jävligt..

Kan det finnas någon i denna vida värld som skulle uppskatta mitt sällskap? Nån som faktiskt vill umgås med mig?
Jag måste ha nåt fel.

Ny favoritlåt: Halo - Haley James Scott .. Mycket bra!

Just like this

All I want is a kiss, cause you look so fine
All I want is your lips next to mine
Just like this, it taste better than wine
Put your hands on my hips
Come on let's synchronize lips


Jag kommer snart bli grymt less på den låten, lyssnar på den om och om igen! Skitbra ju :P

Nexx -> Synchronize lips  Bodybangers Remix

I see you

Från Avatar. Mycket bra låt..


Hopp

Jag hade stora förhoppningar om den här tiden. Nu är det snart över och det blev inte som jag hade hoppats på. Nu väntar svårare tider och jag är inte beredd alls. Allt jag kan göra är att hoppas ännu en gång..

Insikt

Allt handlar om vilja, och du vill inte.

Så är det

Jag behöver någon annan. PUNKT.

All I wanted was your love love love love love love


Hate is a strong word, but I really really really don't like you
Now that it's over I don't even know what I liked about you
Brought you around, and you just brought me down
hate is a strong word, but I really really really don't like you.

 

Plain White T's - Hate (I really don't like you)

I don't care what people say, I like it anyway ;P

Romeo, take me somewhere we can be alone

I keep waiting..

Det blev ingen prommis imorse, jag var för trött :P Jäklar, jag måste ha mer disciplin på mig själv från och med nu!
Dricker kaffe nu för att det ska bli människa av mig idag och käkar mackor med keso på, yummie. Har fortfarande inte bestämt mig för om jag ska festa eller inte men film och godis lockar mycket mer faktiskt. Hade jag haft någon att vara med som jag vet inte struntar i mig så hade nog valet om vad jag ska göra ikväll varit lätt.

Städ-dag idag då, och tvätt. Håller tummarna för att det finns en ledig tvättmaskin nu!


Fredag, snart sovdags

Har spenderat några timmar på Carlshem, kikat på 2½ men och det var en trevlig stund som alltid. Det kommer bli hemskt tomt sen, önskar att jag kunde slippa tänka så och bara se positivt och framåt, men det är svårt det.

Imorgon är det då dags för morgonpromenad igen hade jag tänkt. Om jag går vid klockan 6 är jag hemma i lagom tid till att tvätta, inte för att jag bokat tvättmaskin men kan ju chansa på att 5:an är ledig. Jag borde ju ha vaknat till kring 7-tiden så att jag orkar tvätta :P Blä, tvätta är det tråkigaste och jobbigaste som finns att göra.

Vet ni vad jag är förbannad på mig själv. Jag var stressad då jag skulle med en buss och skulle föra över pengar med telefonbanken men jag lyckades inaktivera koden så nu kan jag inte använda skiten. Måste jag på banken bara för att fixa det? Och hur sjutton ska jag ha tid med det? :( Typiskt mig att klanta till det. Till råga på allt gick jag in i fel korre också då jag skulle skynda mig in och föra över pengar, det har aldrig hänt under mina 3 år här, inte förrän ikväll :P haha, kläntarsel number one!

Fredagsmys? Nja, inte som man hade önskat att det vore iallafall..

Beslutsångest

Fest imorn som jag hade tänkt gå på men nu har jag börjat tveka. Känner nog hellre för att sitta hemma, titta på film och äta godis, liksom bara ta det lugnt och inte göra nånting. Men jag borde ut och träffa folk när jag har chansen istället för att isolera mig som jag brukar göra annars, vet bara inte om jag orkar. Vad är det för mening om jag ändå måste ta det lugnt vilket jag måste göra för jag kan inte vara bakis på söndag, det går bara inte. Vet inte hur jag ska göra så det är ett stort problem just nu.

Tränat axlar och rygg lite idag, gick väl inte sådär jättebra direkt och det var inte så kul idag heller av nån anledning. Det enda roliga var väl att jag träffade Magnus där, vi träffas typ jämt på gymmet, lyckas träffa in våra pass samtidigt rätt ofta :P haha.

Det är som att få en dusch av isvatten. Flera gånger. Jag fryser ihjäl..

Fredag

Jag hade ont i huvudet när jag la mig igår kväll, försökte somna ändå men det gick inte och tillslut klev jag upp och letade desperat efter en värktablett. Jag sprang omkring och började nästan gråta för att jag inte hittade en enda och jag visste att jag skulle vara död idag om jag inte tog en tablett. Efter en lång stund hittade jag en ask ipren som jag av nån anledning gömt undan! Snacka om lycka! Tog en sån och la mig, vaknade utan huvudvärk idag, yeeeyii.

Vi sliter med våran uppsats just nu, herrejävlar vad vi ligger efter och vi har sjukt mycket jobb framför oss nu.

Träning snart - axlar och rygg! Träningen igår gick skitbra tycker jag, det blev 4 övningar på triceps och alla gick skitbra förutom sista där man ligger på en bänk med en stång och för den mot huvudet (vet inte om ni fattar men orkar inte förklara). Det känns som att jag börjar bli hyffsat stark iallafall i triceps, feeling gooood :P

What's going on?

Nu är det nåt fel på min blogg, den har ju blivit, som en bekant brukar säga: "Mupp"! Är det nån annan som uppmärksammat det? Jag borde kanske inte ha börjat pilla med designen..
Min dator är också "mupp". Tidigare idag tystnade spotify helt plötsligt väldigt länge, sen startade den men upprepade bara några få ord i låten, om och om igen. Och datorn är otrooooligt seg, blir knäpp på den!

Olikheten märks nu mer än nånsin! :( tufft..

Chasing something that is forever lost

Jag håller mig kvar vid något som inte längre finns.
Saknar det, väldigt mycket, det går inte att beskriva.
Sådan förändring, jag vill ha det gamla, inte det nya och främmande.
I'm chasing something that is forever lost.
Forever gone..
..Gone forever


Give me that place!

Hoppas jag får den där praktikplatsen, isåfall kan jag faktiskt bo kvar här i Umeå och pendla om det skulle funka, tänkte inte på det först. Men åh vad skönt det vore! Jobbigt att pendla, och dyrt. Börjar jag jobba klockan 7 så funkar ju inte dock, men om jag skulle börja senare så kanske det skulle göra de. Det gör inget om jag skulle behöva bo där heller, det är ju som mitt emellan hemma och Umeå, cirkus 1 timmes bussresa :D Säg att detta går min väg, snälla snälla snälla! Jag är så trött på all skit som händer och tycker faktiskt att jag förtjänar att nånting går bra nån gång.

Vet ni vad?

Jag förtjänar bättre, och det står jag för!

Iiisch, praktikplatserna har kommit! :S

I don't care if you're worried
I don't care if you're sad
I don't care if you're bored
I don't care if you're mad

Nu ska jag gå hem och ringa sjukgymnasten igen, samt söka efter artiklar!

Nu är det natt för mig

Avsked är det värsta jag vet. Detta kanske inte blir ett avsked som sådant utan det kanske mer bara helt plötsligt blir.. Tyst.. Och tomt.. Jag vet inte.

Nu är min vänstra axel också kaputt. Tack och godnatt

Dagens roliga

Min kompis berättade att hon sett en film som handlar om en tjej som låtsas vara en kille. Av den lilla informationen lyckades jag gissa vilken film det var på första försöket. Tog en liten stund innan jag kom på titeln bara. Kan DU gissa vilken film det var?

Get out

...
It's the end of you and me
It's too late and I can't wait for you to be gone
...

Fick för mig att lyssna på en ganska gammal låt.




I can't feel you

All the beautiful boys are forever taken

Gråten i halsen..

You're gone.

Onsdag

Blev inte särskilt pigg av den här morgonpromenaden, som för övrigt blev alldeles för kort. Av nån anledning kände jag mig stressad för att jag kom iväg så pass sent så jag kunde inte slappna av, ville bara hem. Men det var jättehärligt ute, 8 minusgrader och alldeles klart och fräscht, i motsats till igår.

Snart vandra iväg till sjukhuset då =( Vill gå och lägga mig igen.

Men nu först ska jag ringa till csn och beställa ändringsblankett.

Bye


Nattiii

Det är synd att det ska vara så svårt att lära känna människor. Istället är man beroende av några få som inte ens har tid för en. Som i alla tider får jag acceptera det, att man kommer i sista hand, kan ju inte göra annat. Nej, jag är ingne bitterkäring som sitter här och tycker synd om mig själv, sådär har det varit hela mitt liv och jag har överlevt ändå men det hade varit roligt om det kunnat vända nån gång. Men tro mig, jag har verkligen försökt göra något åt det...

Nu ska jag nog lägga mig, ska upp sjuukt tidigt imorn! Syster och jag ska nämligen börja med tiiidiga morgonpromenader. Imorgon blir det extra tidigt eftersom jag börjar halv nio.

Godnatt

Fattar inte riktigt hur det kan ha blivit så. Det är skillnad som natt och dag..

Haha!

Haft värsta tråkigt ikväll men kom på att Mammas nya kille finns att lyssna på. Job Andersson är ju så rolig att lyssna på :P HAHA! "Nå jääävulskt" :P

Tänkte förut att jag skulle lägga ner det här med träningen eftersom jag inte ska hålla på med belastande träning för handlederna. Men så sa syrran att det både syns och känns på mina armar att jag tränar så då känner jag att, jag ska nog inte lägga ner det. Imorgon kommer iallafall mitt nya hälsosamma liv börja, oh yes! Funderar på om jag ska starta min egen hälsoblogg eller nåt, om min förändring till att bli mer hälsosam. Tänker då vara långt ifrån de där kost och träningstokiga människorna, det kommer ligga på min egen nivå liksom.
Vad gäller kosten så kan jag säga att jag skulle kunna sluta äta pasta, potatis och ris då jag älskar fullkornsbulgur (skulle kunna leva på det) och det är väl nyttigare än det där andra. Mer grönsaker och mer protein ska jag försöka få i mig då jag känner att jag äter för lite av det. Sen så gäller det ju med att sluta med mina svagheter, sånt där som är hemskt onyttigt sött och gott. Kanske kan ha en dag i veckan då man kan äta nåtning sånt men mer strikt under andra dagar.
Hoho, jag bara babblar på, som om jag inte försökt bli mer hälsosam många gånger :P ska illafall jobba på riktigt med detta!
Det var nog som en liten boost för självförtroende och viljan av att höra att det syns på en att man tränar :) Känner och ser ju skillnad själv men det är inte alls samma sak som att höra det från någon annan. Förut var mina armar bara fläskiga typ, nu känns det att det finns muskler under som vuxit till sig lite ;) Och så är det säkert i resten av kroppen också men jag har ju alldeles för mycket kroppsfett så dte syns ju inte :/ Tyvärr har jag för dåligt tålamod och ork för att klara av konditionsträning men som sagt, imorn börjar mitt nya liv och jag ska kämpa som fan! Jag kommer nog ha som första mål att må bättre både fysiskt och psykiskt, och sluta känna mig så uppblåst. Styrketräningen på överkroppen måste jag skjuta på ett tag nu (känns riktigt surt) och får satsa på kondition och ben istället, så får det bli tills handlederna känns bättre. Hoppas det går fort!
Men shit vad långt det blev, inte nån har väl orkat läsa mitt svammel men det spelar ingen roll. Jag kommer gå tillbaka till detta inlägg när min motivation tryter och förhoppningsvis få en skjuts i att vilja och orka fortsätta.

It's time to take care of the body!

This is how I feel right now


Bild från google.com

Inget positivt inlägg



Det känns grymt ensamt nu..


Bild från google.com


Natti natt natt

Träningsvärk everywhere! Jag gillar't ;)
Så jäkla synd att man inte kommer få vara på Iksu på ett bra tag, jäkligt tråkigt är det. Kommer sakna gymmet ju. Jag ska ändå inte lägga ner med träning, kan ju inte förstöra det lilla jag åstadkommit de senaste månaderna.
Det ska inte bli som då jag var i Östersund i 5 veckor och det enda jag gjorde var att sitta i sängen med dator i knät direkt då jag kom hem från jobbet. Näe, ska jag iväg nånstans ska jag minsann införskaffa diverse träningsgrejs så jag kan fortsätta träna. Det blir ju inte samma sak som förut men bättre än inget. Buuhuu, depp depp =( Jag vill vara kvar i Umeå hela terminen ju!! Men det är helt omöjligt, suck..

Aja, godnatt till er alla


My head is saying...

..."fool forget him". My heart is saying "don't let go"..

Dagens träning gick faktiskt väldigt bra, förutom att dte inte fanns nån ledig bänk då jag tänkte göra en övning så den får jag testa en annan gång. Imorn blir det vila iallafall, skönt det.

Städat i bokhyllan!

Nu har jag städat nästan hela bokhyllan, ojoj vad jag varit duktig för dte är inte lätt gjort jobb ska ni veta. Förvaringslådorna jag har har fått sin plats nästan allihopa, det är skönt att kunna stuva undan massa skräp som man har men ändå inte vill slänga haha.
Nu blir det en sväng på affären iallafall så jag har nåt att äta sen. Idag blir det ganska nyttig mat iallafall, fullkornsbulgur igen för det var riktigt gött, och quorngryta med sallad på sidan. yes, det blir perfekt.
Har inget mer att säga för stunden, kanske det kommer mer sen. Ciao

Avatar

Alltså, grym film! Och den måste ses i 3D, jävligt häftigt var det.
Men det är ingen film för den som har noll fantasi och som inte tycker om sånt för denna var otroligt fantasifull.
Det var många extremt häftiga scener måste jag säga. Vacker historia också.
Jag vill vara kvar i Avatar-världen, på Pandora..



Godnatt

Great work out!

Det gick grymt bra att träna idag faktiskt, förutom att knölen i handleden har svullnat upp igen och gör ont.
Det blev iallafall axlar och rygg idag, tycker att jag körde på rätt bra, det kändes väldigt bra iallafall :) Nu tycker jag att det är kul att träna igen! Imorn kanske det blir ett konditionspass bara, kommer inte hinna träna nåt i början av veckan så och då kommer det väl bli att jag tränar hela överkroppen en dag och ben en annan. Får se hur det blir som.
Nu ska jag käka lite, det blir fullkornsbulgur och quornfärs.

Godmorgon lördag

Jag vaknade av sms inatt, och jag blev minst sagt förvånad över vem det var från. Känner fortfarande igen telefonnumret trots att det är kanske två år sedan vi smsade sist. Ja, det var från J, haha, jätteskoj att höra nåt från honom. Lustigt bara för jag tror att jag satt och funderade tidigare på dagen om jag fortfarande kommer ihåg hans nummer och så messar han samma natt :P Som sagt, roligt att han hörde av sig, jag tycker alltid det är roligt att höra från gamla bekanta.
Nu ska jag strax bege mig till iksu och köra lite axlar och rygg, kanske lite kondition också.

Ciao så länge

Addiction

Alltså, jag måste komma ifrån mitt kaffeberoende. Drack inget imorse och har varit helt knas i bollen hela dan, men nu börjar det ordna upp sig lite hoppas jag, ska ju snart iväg och träna! Måste bli pigg nu!

Grymt skönt med helg, ser inte fram emot nästa vecka då vi har heldagar måndag-onsdag men de ska jag inte tänka på nu utan bara slappa och ha det gött!
Tänk att jag har helt kommit ifrån suget efter att festa, iallafall just nu. Jag vill som mycket hellre vara hemma och ta det lugnt, mysa med lite film och självklart hade jag önskat att jag hade en sambo att krypa ihop med i soffan. Alkohol är ju ett jäkla gift som man mår skit av, det är inte bra på något sätt egentligen så det är väldigt onödigt att dricka. Ändå så gör man det ibland men som sagt har jag dragit ner på det. Jag har i och för sig en hel kasse med cider i garderoben som väntar på att drickas upp, får se när det blir av :P
Nää, helgerna ska jag ägna åt träning hädanefter, för på helgerna ska man ju göra nåt som är kul och träna är ju roligt så why not liksom. Hellre träning än supa mig full!
Ja så är det just nu iallafall men dte kan ju ändras framöver, jag stänger inga dörrar förstås haha.

Imorgon blir det iallafall tidig träning, vid typ 11-12 om jag orkar för då lär det vara väldigt lugnt på gymmet. Nice nice..

För dyrt men vill ha

Gick runt inne på Stadium idag och typ suktade efter massa snygga träningskläder som finns där. Och förbannar priserna, det är inte snälla priser minsann! Jag kunde inte köpa något tyvärr, det jag vill ha är alltför dyrt.
Hittade en rätt så snygg hoodie på gina, fast huvan var alldeles för stor så det såg bara konstigt ut, köpte den inte :P Blev lite annat kraffs istället, bekväma plagg.
Letar efter nåt tillfälle då jag kan använda min fina kavaj. Ge mig ett skäl till att använda den! :P

Ska man snart lägga sig då, deppig som vanligt.

I just wanna scream!!

I need to know!

Jag blir nog kvar här uppe. Kommer nog inte sträva efter att flytta nånstans på en gång utan det får komma när dte är dags eller nåt. Lyckas man få ett jobb tillslut så går väl flyttlasset dit men just nu känns det som att jag skulle vilja vara kvar i Umeå lite till.

Och jag vill hitta min framtida man NUUUUUUUU! Jag vill inte vara ensam längre och jag vill verkligen inte hitta några fler knasbollar, jag är less! Vars är han som jag ska gifta mig med och skaffa flera små barn ihop med???


Mhm ja, från och med nästa vecka blir det tråkigt, får umgås med mig själv istället då. Yippiee.. Not..

Men blablabla

Nu har jag ställt till det så att jag har massor med förvaringslådor men har ingenstans att förvara förvaringslådorna! :S Gosh vad jag är smart ibland.

Have you ever felt some kind of emptiness inside? You will never measure up to those people, you..

Snart helg, yeei! Den börjar med träning, sen typ nå film med nicklas på kvällen. På lördag ska jag och syster se Avatar på bio och på söndag vet jag inte hur det blir som. Måste få in nåt träningspass i helgen, typ på lördag..

Blablabla.. Ego..

Not fun being me

Buuhuu jag har så förbannat ont igen!! =( Man blir då helt slut av all smärta man går omkring med, huvvaligen. Igår kunde jag knappt gå hem efter träningen, det är nåt lurt med laterala ledbandet vid höger knä. Blää. Sedan all huvudvärk jag brukar ha, och värk i fötterna. Och handlederna förstås. Det är inte roligt att vara jag :( Har ont heeeela tiden..

ÅÅÅngest :(

Natti

Jag ska dra ner betydligt på benträningen i fortsättningen, punkt.

Nu ska jag fortsätta se på band camp och hinna duscha emellan.

Godnatt

Inside my heart is breaking

Blev lite deppig nu helt plötsligt, tårarna rinner nerför mina kinder.
Det är inte lätt med de dåliga erfarenheter man har i bakgrunden att vara självsäker och tycka om sig själv. Det är tyvärr väldigt ofta jag tycker illa om mig själv, mycket på grund av sådant jag varit med om i livet. Jag blir ledsen över att det faktiskt är så det är, jag vill inte vara sån. Det är som en negativ spiral; en dålig erfarenhet leder till dålig tanke, sedan kommer nästa dåliga erfarenhet och ytterligare dåliga tankar osv.
Ofta tänker jag att jag aldrig kommer att duga åt någon, det är faktiskt så det känns, deprimerande tankar. Blir ju lätt att man tänker så när man aldrig får uppleva något som är bra. Det blir alltid bara pannkaka av allt. Jasg kämpar alltid så hårt utan att det leder någonstans. Blää, depp depp..

Behöver fler besök

Jag tror jag kommer behöva fler besök hos sjukgymnast eller massör, känns inte bra nu heller faktiskt. Jag går nog omkring och spänner mig hela tiden på grund av ångest, nervositet, stress varje dag. Det är alltför mycket dåligt som händer i livet, kanske inga stora grejer men för en enstaka liten människa som mig kan det påverka väldigt mycket. Suck..

Är nöjd med hörlurarna jag köpte på clasohlson, det blir faktiskt kanonbra ljud med dem! Det är nog bättre att köpa ett par dyrare än massa billiga som bara blir skitdåliga efter ett tag ( ja, så har jag gjort hittills).

Haha jag är verkligen jordens klantigaste och mest fumliga människa då jag inte ens kan hålla i ett äpple utan att tappa det på golvet, flera gånger dessutom!

Onsdag

Idag var jag minsann duktig när jag var på affären och köpte bara massa nyttigt, typ frukt och grönsaker. idag blir det nyttig lunch och middag!

Och nu är mina skulderblad som dom ska vara. Det skiljde tydligen minst 3 cm i höjd mellan höger och vänster, det är rätt mycket det.

Huua, här måste det verkligen städas nu men hur ska jag orka? Måste transkribera klart också. Möte klockan ett idag, seegt..

Haha jag har noll koll på vilken dag det är idag, trodde det var tisdag :P

Najti

Ta på sig en frisyr.. Eller hur var det nu? :P

Måste fixa ett par nya hörlurar, eller två par behöver jag nog men dom är ju inte nå billiga tycker jag. Men jag måste ha, sådetså!

Imorgon ska jag komma ihåg att knata iväg till sjukgymnasten då..
Och fixa studieförsäkran borde jag nog göra också.

Enough now.

Tisdag

Hoho, Band Camp på onsdag :P Den går att se men efter den filmen spårar det ur fullständigt tycker jag. Den här är så rolig bland annat för att han som spelar huvudrollen är så sjukt jäkla lik Stifler i film 1-3, förut trodde jag dom var syskon på riktigt men det är dom tydligen inte :S haha.

Imorn ska jag äntligen till en sjukgymnast. Hoppas det går att få nån ordning på nacken/skuldrorna nu så man slipper ha så ont och vara så spänd.

Och nu ska jag göra ingenting..

Gör mig en liiiten tjänst, snälla?

Haha. Jag har en viss mängd besökare varje dag och jag vill veta hur många ni är som återkommer varje dag :P och om det är nån ny såklart. Kan DU inte bara skriva om du är ny läsare eller brukar läsa varje dag??
Vore skitkul att veta ju! Behöver inte skriva namn eller nåt.. Vore så hiimla roligt. Please, make me happy..? :P

Måndag

Jag vet precis vem jag vill se ut som nu, nämligen som Tyra Sjöstedt. Man kanske ska försöka träna så man ser ut som henne? :P Hur man nu gör det, haha.
Äh nä, jag ska ha som mål att gå ner nåt kilo iallafall. Det är mitt mål detta halvår, så man kanske vågar visa sig i bikini till sommarn haha! ;)

Blää, tröttheten är överhängande, och jag ska iväg till gymmet om drygt 2 timmar, hur ska de gå? Kanske ska sova en stund nu..

Jaja, plugg hela dagen har det vart och det är faktiskt jätteskönt att ha kommit igång med skolarbete igen, få in rutinerna igen att kliva upp tidigt och gå till skolan, så jag inte sover för länge och får ont i huvudet på grund av för mycket sömn :P Och då känner jag mig inte så jäkla onödig som jag annars brukar känna mig, som att jag borde göra nåt men gör ingenting, det hatar jag. Som sagt, härligt att vi dragit igång igen :)
Gjorde om vår fjärde intervju idag och det gick bra, diktafon skulle vi ha kört med på en gång! Dumt nog funkar det inte att lägga in ljudfilen i datorn, fattar inte varför, men det är klart att det jävlas - det är ju JAG som ska göra det och de vet vi ju alla att allt går åt fanders för mig. Haha, tragiskt.

Inget gym imorn!

Imorn skippar jag gymmet och kör på ett pass istället - stepmuskel! Det var grymt längesen nu så jag tänkte att nu jäklar ska jag på ett sånt pass! Ska bli kul att se om jag orkar köra på mer nu :P

Jag är nog inte riktigt klok egentligen, hittar på än det ena, än det andra.

Nu är det läggdags. Goodnight world

Shebang

Fick för mig att lyssna på gammal musik och i huvudet ploppade Shebang upp. Den här låten nedan är väldigt bra, väldigt sorglig och fin.

Echoing (in my head)

You were the petals, were the petals of my rose.
The most beautiful, beautiful part of the flower.
But you wilted, you wilted and fell to the ground
Where you couldnt breathe, couldnt breathe
You lost your power.

I know a place high above
Is it the place were you are now?

Your voice is echoing in my head
When im lying sleepless in my bed.
Not long ago, you were here
But you faded in the nigth.
Still you echoing in my head.



Jag vet att det är lönlöst att fråga om hjälp här

Jag menar, det är ju aldrig någon som svarar ;)
Men jag behöver lite hjälp nu faktiskt, de är inget viktigt som det handlar om utan bara om jag ska behålla skjortan eller inte. Vad tycker ni? Är den nåt att ha? :P



...................

Matthew Davies är yummie-yum-yum ;) Gaah vad snygg han är! En liten parentes bara :P

Heartbreak lullaby

Why can't I laugh
Why must I cry
Every time we say goodbye
Why does it rain
Here in my heart
Every day that we're apart
Why can't it be
Just you and me
What will it take to make you see
These are the words
To my heartbreak lullaby



Oh no :(

Nu blev jag ju jättedeppig :( Tusan också..

Söndag

Huvudvärk idag också, fy fan.. Jag undviker att dricka alkohol för att slippa vakna med huvudvärk på helgerna men det verkar inte hjälpa, mår skit även utan. Nää, läkarn nästa! Nu har jag samlat på mig massa problem som jag måste ta itu med, men jag tror knappast jag får söka om allt på en gång.

I skrivande stund häver jag i mig lite vitamindryck, dvs vatten + vitaminbrus, och lyssnar på Good Charlotte.
Ska försöka ge mig ut på en promenad snart, behöver lite luft och man får som passa på när det inte är så kallt ute. Och sen en sväng förbi affären.

Idag blir det ingen träning. Har kört på träning varannan dag denna veckan, det har känts rätt lagom. Till veckan blir det kanske 2 eller 3 dagar i sträck men blir inte varje dag som förut. Tror nästan jag ska ta helgerna till att köra kondition enbart och styrka under veckorna, kan det funka tro? Äh, får prova mig fram. Brorsan var ju jättesnäll som sa att det inte märks nånting på mina axlar, fast det är ju sant. Men jag vet inte hur jag ska göra, mina axlar klarar inte av så mycket för att det gör lite ont när jag lyfter vikter :S Får nog ta ännu lättare nästa gång. På baksida axlar klarar jag iallafall 6 kilo nu haha :P woow-faktorn är hög och intresseklubben antecknar förstås.
Aja, svamlar bara på i vanlig ordning.

Klockan r redan 10 minuter över tolv, tiden gå såååå fort! :S


Knappt en månad kvar

Känns overkligt att det tar slut då.
Jag hatar verkligen att jag i mitt liv har kommit till ett sånt här läge.
Jag hatar att det är bara jag som känner såhär.
Hatar allt.

 
M var här en stund, vi kikade på Baksmällan haha, aldrig sett den förut och den var ju minst sagt speciell :P hah!
Måste säga att det var snällt av honom att cykla så pass långt för att göra mig sällskap, men himla typiskt att man lär känna folk så sent, nu liksom när man snart ska lämna stan :/

Äh godnatt


Piiinsamt!

Pinsamt som fan när man går ut ur en affär och så tjuter det högt. Det var precis vad som hände mig idag, dom hade missat ett larm på skjortan jag köpte! Sånt händer lite då och då men det är sjukt pinsamt ju.
Just det, hittade en rutig, blå, lite längre skjorta på ginatricot, var tvungen att köpa! Lägger hellre pengar på nåt som jag verkligen vill ha och som kostar lite mer än på massa fula reaplagg (för det är vad de är, finns inget fint på rea). Köpte några blockljus och ett fat i chiffer (eller vad det heter) på lagerhaus också :) Mysigt när de är tända, har redan provat ;)

Träna ikväll, yeeei!

Aldrig få det jag vill ha

Det gick just upp för mig att jag aldrig kommer få det jag vill ha. Känns ju lite bittert, kan man säga.
Jag är så arg!

Marcus Birro - min favvo! Go Marcus!

Nu ska jag lägga mig en stund på yantramattan (smärtan, i love it!) och sedan ska jag sova, är så jäkla trött och har sån där jobbig trötthetshuvudvärk som inte går över.

godnatt

Ny lampa



Har ju en svart sådan också men jag tyckte den vita var så fin att jag var tvungen att köpa den också! Har ingen glödlampa så jag har lagt i en ljusslinga som ljuskälla just nu. Det blir väldigt mysigt på kvällen när den är tänd :)

Spin me

Redan hemma, mötet gick fort det. Vi har en realistisk syn på vår uppsats fick vi höra hehe, det känns bra ändå faktiskt. Vi kommer ju bli klara med den tillslut ändå så.

Uuuh, la en ansiktsmask för en liten stund sedan och fy tusan vad det sved i ansiktet denna gång! Det gjorde det inte förra gången, hoppas jag inte blir röd i fejjan så jag inte kan visa mig ute senare :P

Måste bara säga att Linda Sundsblads låt Let's dance är grymt bra! Lyssnar på den hela tiden så snart är jag nog less på den också.
Nu måste någon ge mig musiktips, jag är less på precis ALLT jag brukar lyssna på, going crazy snart!

Jag hade något bra på gång

Jag kände att jag hade nåt bra att skriva idag, nånting jag ville dela med mig av till er men hur jag än skrev så blev det inte bra. Jag har inte blivit tilldelad gåvan att kunna skriva saker på ett bra sätt och det jag ville skriva tycker jag ska vara på ett speciellt sätt, därför låter jag det vara. Åtminstone för nu.
Om några minuter ska jag bege mig ut i kylan och nu kommer jag vara lat och åka buss till skolan! Aldrig att jag tänker gå när det är så kallt.
Dricker enbart kaffe till frukost så magen kommer väl kurra högt under mötet men orkar inte bry mig.

Träna i eftermiddag då.


So desperate to find something to hold on to

Vad fan ska jag fortsätta blogga för? Allt det jag VILL skriva kan jag inte skriva här så what's the point liksom.
Kanske tar bort bloggen snart med den följden att allt jag skrivit tidigare försvinner och att jag inte kan gå tillbaka och läsa hur det var, bland annat från det jag skrev om i våras. Fast då tänker jag som så att, vad är det att gå tillbaka till egentligen?
Undrar hur många gånger jag tänkt ta bort bloggen egentligen. Det är nog en hel del gånger det skulle jag tro. Tänkte starta en ny blogg nu ikväll faktiskt, kom på det ultimata bloggnamnet men nä de går inte, jag har redan använt mina mailadresser som jag har till andra bloggar, vilket är tre eller fyra stycken. Så det sket sig ganska snabbt, orka skaffa ännu en mail bara för att göra en femte blogg.

there's nothing here to hold me anyway. cause I can do without the pain and sorrow.

När jag befinner mig i min lilla drömvärld är jag lycklig för en stund, och vill inte "back to reality"..


Vill ha tillbaka det där varma regnvädret som var!

Idag blir det nog ingenting gjort för mig, det känner jag på mig. Känns inte som att man vill ut i denna kyla i onödan, jag hade egentligen tänkt åka till stan men jag sov så länge och kylan ute sätter nog stopp för min plan. Jag tycker hemskt synd om alla stackars djur som tvingas vistas ute i denna hemska kyla :( Jag vet vad ni tänker, dom är anpassade för att klara kyla och hårda vintrar, men sån här kyla och under så lång tid som den hållit i sig, hur kan dom klara det? Och det är ju så mycket snö så dom får ju inte tag i någon mat. Jag önskar att jag hade kunnat ta in alla djur i värmen men det går ju inte förstås. Det enda man kan göra är att hoppas på att det blir varmare snart! Huua, såg en liiiten vovve här igår som gick med korta och snabba steg för att det var så kallt, tillslut satte den sig ner och vägrade fortsätta, då tog ägaren upp den i famnen. Det är ju klart att stackaren frös om sina små tassar :/
Ja, nu känns det nästan som att jag vill ha tillbaka det varma regnvädret som var så länge innan snön kom.

Snart dags för ännu en sömnlös natt

Blää, vill inte gå och lägga mig :( Behöver sömntabletter snart om det fortsätter såhär.

What to do?

Snacka om att jag är glad att jag tränade tidigare idag för nu är det ju för fanken 21 minus ute och jag hade verkligen inte klarat av att gå till iksu typ nu, i denna kyla.
det är så mysigt på mitt rum nu med alla ljus som är tända så jag vill inte gå härifrån heller. Men tråkigt som fan är det, vad tusan ska man hitta på?!

Hemme från gymmet

Det gick rätt bra idag tycker jag, fast handlederna gör ju väldigt ont förstås. Och rörligheten är väldig nersatt :/
Men men.. Biceps och mage + löpning 5 minuter - check.
Blir nog ingen benträning denna vecka då knät inte känns hundra, jag litar inte riktigt på det, höhö.
De bli väl axlar imorn då, ooh va kul :D

Nu ska jag precis få i mig sista slurken av proteingrejset, sen blir det duschen och efter det blir det käk. Klockan 4 är det dags för intervju, förmodligen den sista då vi nog inte kommer hinna med en till.

Ja det var min dagsrapport. Ska fundera ut nånting roligare att skriva här sen, åtminstone ska jag göra ett försök.

Onsdag

Det är inte klokt vad tiden går fort! Klockan är snart 11 och här sitter jag i pyjamas och äter frukost. Man hinner inte ens sucka innan det det är kväll liksom. Jag tänker iallafall trotsa den sibiriska kylan och vandra iväg till iksu om nån timme, börjar om med biceps och mage och då ska jag prova att köra med lättare vikter och fler reps istället för tyngre och färre reps. Mina handleder klarar nog inte av nåt tungt känns det som, de blir nog aldrig bättre. Segarslet, det vill säga jag, får ju aldrig tummen ur och ringer VC om det. Men imorn, då MÅSTE jag!

Det är ju röd dag idag, trettondagen. Undra om de var på den här dagen när vi var små som vi först brukade vara i kyrkan och efter det på "julfest" nere i gamla gympasalen/klubbrummet där det var dans kring granen, fiskdamm och tomten kom också. Mest minns man klädracen haha. Det var två lag, varje lag hade en väska full med kläder som man snabbt som attan skulle ta på sig PLUS ett par rullskridskor och så skulle man åka en vända fram till en kon och sedan tillbaka för att snabbt som attan ta av sig kläderna igen så att nästa person kunde göra likadant. Haha det var en rolig tradition som återkom år efter år då vi var mindre men det försvann, synd det. Jag tror att jag bara var med i racet en gång vad jag minns, va skitsvårt att åka på rullskridskor med 4 hjul, som var 20 nummer för stora :P haha!

Nä nu måste jag ta bortnagellacket, blev så jäkla fult igår då jag målade fransk manikyr för att man självklart kommer åt i allting så det blir utsmetat och fult. Så nu åker det bort och så får de bli röda naglar istället.

Ha en bra dag alla!

Mycket roligt klipp


Så galet roligt, you have to chek it out! ;P


Ensam

Det är så ensamt :( Jag vill åka hem igen!

En kavaj rikare

Huvudvärken har inte gått över än :( Ända sedan igår kväll har jag haft det, skitjobbigt.
Jag trotsade huvudvärken och åkte en sväng till stan, hittade en finfin kavaj på ginatricot, halva priset och den är jättefin faktiskt. Jag har aldrig ägt en kavaj förut ;) Tänker ha den på mig nästan jämt :P

Vet inte om jag tränar nåt idag när huvudet känns som det gör, dessutom får jag inget sällskap ikväll som jag trodde :( Tråååk. Får se hur jag gör, blir huvudet bättre så drar jag iväg!

Nu ska jag häva i mig kaffe och några pepparkakor!

Tisdag

Jag blir så frustrerad! Huvudet värker sedan igår kväll och det går bara innte över vilket resulterar i att jag är fruktansvärt seg och kommer aldrig iväg till stan som planerat. Jag orkar egentligen inte åka dit men jag måste göra nåt idag liksom. Usch, mår aldrig bra när jag är här i umeå verkar det som, både huvudet och nacken/axlarna blir helt i uppror så fort jag kommer hit..

Senare väntar transkribering och träning. Hoppas jag orkar med det.

Lägesrapport från antarktis

Ja det är väl nästan så det känns :P såå kallt ute. Det var en ren pina att gå till iksu i kylan när det dessutom blåste emot hela vägen, jag trodde jag skulle frysa ihjäl på fläcken alltså. Huua.
Iallafall så blev det ca 35 minuter på löpbandet, ca 4 kilometer sprang jag och liten del gick jag också för att orka med. Tyvärr pangade det till i kinät när jag skulle göra en övning då jag stretchade så nu har jag ont på utsidan av höger knä, precis vid ledbandet, som jag gjorde illa för nån månad sedan. Det har jag inte känt av alls men just ikväll bara högg det till där och jag är väldigt trycköm där kring ledbandet :( jäääkla skit.

Kallt och jäkligt är det i mitt rum också men tur att man har värmefläkt. Undrar hur sjutton jag ska våga lägga mig i sängen sen, lär ju vara iskallt i den, huuua!

Jag vill resa!

Ni kan inte ana hur sjukt sugen jag är på att resa nånstans! Jag är less på att vara här i sverige, jag vill se nåt nytt. Jag vill ha värme, vackra stränder och öar, se spännande saker, bada i varmt vatten... Ååh jag vill jag vill bort!
Men nä, det går ju inte, har inga pengar över till det :( dessa jävla pengar ställer alltid till det.
Önskar att jag förut hade varit mer som jag är nu, tänkt efter mer innan jag bränt pengar på onödiga skitsaker och sparat dem inför en framtida resa istället. Tyvärr tänkte jag inte så då, jag tänkte inte över huvud taget.

Frågan är om jag kan åka till ume idag när det snöar så mycket. Bussen lär ju inte komma fram, eller så är den väl fruktansvärt sen. Suck, jag vet inte hur jag ska göra. Hade sett fram emot att komma igång med träningen ikväll men jag kanske får vänta med det tills imorn. Och åka hem imorgon förmiddag istället alltså.. I don't know what to do..

Ingen bra kombo

Jag och träning alltså. Det känns fortfarande som en omöjlig kombo.
Vi passar fortfarande inte ihop. Men jag vill verkligen att det ska funka.
Jag gör bara illa mig hela tiden eftersom jag egentligen inte har en aning om vad jag håller på med.
Har ändå siktet inställt på att springa mer. Lite långsammare och under längre tid snarare än snabbare och under kortare tid. Blir nog lite blandat tror ja :)

Varför är det alltid jag som måste höra av mig?
Det verkar som att ingen vill ha med mig att göra ju =(
Jag måste vara hemsk på nåt sätt.
Kanske borde lägga ner hela skiten med facebook, twitter och msn.
Och bloggen med för den delen.


Symbol för att allting går åt helvete

Det läker fan aldrig vid örhängena och det ser jag som en symbol på att ingenting i mitt liv går MIN väg. Allt bara går käpprätt åt helvete. Det är faktiskt så. Ni lyckliga människor där ute har det bra ni.

Hatar att behöva gå omkring och vara orolig hela tiden. Been there before. Det värsta jag vet. Kan inte göra nånting för att det ska bli bättre, det är upp till någon annan, men verkar inte som att det kommer bli bättre.

Jag vet ingenting om nånting.
När nästa kurs börjar.
När praktiken börjar och vars jag ska vara.
Vad det ska bli av mig framöver.
Vars M tog vägen.
Och så det där andra som jag blir helt tokig på.
Jag vet bara inte..

Inte blir det bättre av att handlederna fortfarande gör ont, efter en månad. Jag har lyckats göra illa vänster axel också, på nåt vänster. Jag är ju bara för bra.

Hur kommer det sig?

Varför vill man alltid ha det man inte kan få?

Take me away from this!


A fool to wish that we could be more than just friends

Har inget att säga just nu..


Snart slut här

Lördag kväll. Jag skulle ha dragit till den där festen jag också men nä, blir alltid så feg så jag vågar inte, haha vad tragisk jag är. Men nån gång så.

Har kollat på både American pie (den första) och book of love, samtidigt hah. Har inte sett klart på den sistnämnda, tvshack kan man ju bara titta på i en timme sen måste man vänta en timme innan man kan fortsätta titta :S Iallafall så var den precis som jag trodde innan att den skulle vara.
De första 3 filmerna är de bästa, helt klart.

Är placerad i soffan i tv-rummet, lyssnar på musik och gör inte ett skit som vanligt, finns ju inget att göra.
Tuffs låg bredvid mig i soffan förut och ni ska bara veta hur go han är när han lägger sig på rygg och drar ihop tassarna, så jäääkla söt och han har sån mjuk gos-mage. Jag satt och klappade honom en bra stund medan han låg där och spann :) Min lille gosi-nosi..

Snart är man inte här hemma längre, snart dags för sista (?) terminen i Umeå. Känns konstigt att man snart ska lämna staden, det känns ju som de va nyss man flyttade dit. Jag minns den dagen vi åkte upp, tror att det var på nyårsdagen 2007. Det var ju spännande, första gången jag skulle flytta till ett eget litet ställe hehe. Minnesvärd dag på många sätt men framförallt minns jag de för bostaden-gubben som jobbade, han som inte trodde på mig när jag sa att sängbottnen till min säng var i två delar haha (den var trasig då jag flyttade in) och för att jag nästintill städade ihjäl mig den dagen (det var så skitigt och ostädat där, jag skulle ha klagat hos kvartersvärden). Och just den första tiden älskade jag mitt mysiga lilla rum, det gör jag inte nu kan man säga. Silverfiskarna, tapeterna och att jag har alldeles för mycket saker framme gör att jag inte trivs där längre så på ett sätt ska det bli skönt att lämna rummet. Samtidigt som jag kommer sakna det också, förstås.

Crash



Same thing over and over again..


Godnatt

Klockan är tolv på natten och här ligger jag och tänker på morgondagens matlagning. Vi har ingenting av det som behövs hemma så det lär bli storhandling imorn. Huua, dyrt kommer det bli. Men shit samma, det kommer bli kalas-gott, min specialgryta med fullkornspasta (självklart).
Samtidigt som jag funderar på detta lyssnar jag på the perishers. Jaa, jag är fast!

Det är nog dags att sova snart.

Just det, det är så mycket snö att hugo i princip va insnöad nere i ladugården. Tydligen satt han där och skrek för att han inte visste hur han skulle ta sig därifrån men när fia och mamma kom dit så vågade han sig på att hoppa i den meterhöga snöhögen som är där, dom sa att han nästan försvann i snön :S huua, stackars pojke. Nu ligger han iallafall där han ska vara, det vill säga på min dyra resväska (den billiga duger inte att sova på, har försökt få han till att ligga på den men det går icke).

Godnatt värld

Tränat och klart

Då var dagens träning gjord - biceps och axlar. Skönt. Inget seriöst dock..

Imorn hoppas jag att det slutat snöa så jag kan ta mig till kramfors. Lämnade kvar min tröja hos tobbe så den tänkte jag hämta (min favorittröja ju) och så ska jag köpa ett par träningshandskar i mindre storlek än dom förra, brorsan fick ta dom istället eftersom de var alldeles för stora för mig. Det är morgondagens planer det.


I have to

Come out of the shade - The Perishers

Was it love, or just something that reminded me of
Something that felt a lot like, but wasn't, love
Just friends, friends then, until the end
You know I still pretend, just friends.

Take a step and come out of the shade
I can tell you're no longer afraid
I'm helpless without your warming smile
Take a step and come out in the sun
I can tell it's already begun
I'm helpless without your warming smile

Was it love, I think it was but I'm far from sure
I'd never felt that way before, was it love?
Just friends, am I a fool to be asking for,
a fool to wish that we could be more than friends


What to do?

Funderar över vad jag ska göra med den här förbannade skiten.


Väntar på att börja må bättre snart så jag kan köra lite bicepsträning snart.. Ska väl få lite tips av min bror hur jag ska träna som och prova och se hur det fungerar, hittills har jag ju bara tränat lite som jag känt det själv och jag kan ju nada om träning. Därför passar jag på att fråga brorsan när han är här hemma, man har ju som ingen annan att fråga liksom och han har ju sina teorier som inte verkar alltför dumma. Det är ju värt ett försök iallafall och det kan då inte bli sämre än mina egna försök. På nåt sätt SKA jag minsann få in mer konditionsträning, vill ju får bort fett så mina små muskler syns åtminstone lite :p

Fredag

Ligger i min egen säng och bloggar. Det snöar ute och har gjort så i ett dygn nu, så mycket snö ute att om man går ut så försvinner man säkert (en ursäkt för att vara inne och lata sig hela dagen hihi). Jag kommer nog ligga här med datorn på magen heeela dagen. Det som känns mest skönt nu är att slippa bråket om vem som ska sitta vid datorn för just nu har vi 3 datorer här hehe. Ganska nice.

Det man kommer förknippa detta nyår med är brorsans show med raketerna, oojoj vad spektakulärt det var.. Haha, nej nu skojar jag lite, det var bara såna dära små fjuttiga saker som gav ifrån sig en liten knall som han fick för sig att smälla upp. Innan dess fick vi iallafall se lite vackra mönster på himlen :)

Jag är försås inte värd att komma ihåg..


RSS 2.0