Nån som vill?

Nu är det så att jag vill se "Iron Man 2" på bio. Någon som vill göra mig sällskap?

Och när blir det av att se Kick Ass? Så snart som möjligt hoppas jag!

Tjat om träning då

Jag vill bli liiite större än vad jag är, alltså större muskler vill jag ha :P Måste skaffa mer proteintillskott och skärpa till mig med maten rejält! Jag slarvar ju så in i helvete med maten, som igår då jag bara åt lunch som riktigt mål mat :S Trots mitt osunda leverne har träningen ändå gett resultat så jag undrar hur det skulle bli om jag skärper till mig? På måndag blir det en tidig träning iallafall, trots att jag inte börjar förrän klockan ett men det är lika bra att få det gjort. Och då blir det ett riktigt tufft pass med biceps och mage och så ska jag minsann springa en stund ;)
Ska även ta och gå på ett stepmuskelpass snart för att jämföra hur pass mycket starkare jag blivit och hur mycket mer jag orkar där. Spontant så känns det som att jag borde orka de tyngsta stängerna som finns i lokalen (om jag orkade 7 kilo när jag var otränad som fan, då borde jag orka en hel del mer nu) eller betydligt tyngre hantlar. Hehe, ska bli spännande att se :)
Min träning den här veckan har varit rysligt effektiv och jag har haft grymt skön träningsvärk överallt, framförallt i benen och vid skulderbladen. Har gått in med en helt annan inställning nu, att jag ska pressa mig hårdare och köra på med tyngre vikter. Känns kanon och jag är mer taggad inför fortsatt hård träning ;) Jag kör på såhär så får man se vad det leder till. Funderar på om jag kanske skulle kunna pressa mig till att ta 21 kilo i hantelrodden men då behöver jag nog såna där dragremmar.. Jaja, we'll see.. Handlederna gör ju ont nu igen vilket gör mig deprimerad, borde vila men det går inte, inte nu.

Jag skulle tro att ingen förstår vilken skillnad det är på mig nu jämfört med hur jag varit.. Det är en ENORM skillnad, jag var världens soffpotatis förut. =)


I've got this feeling

I've got this unpleasent feeling inside of me. Don't know where to go :(

Listen!

Chapter XJ – Resurrection - Jorn Van Deynhoven Remix Edit

Inna – Hot - Cahill Radio Edit

Gaby – My Show - Soundfactory Radio Mix

Lite annorlunda. En tjej som rappar och en kille som sjunger refrängen.

Kendi – Connected (Radio Edit)

Wanna stay there

Eftersom träning är det enda som får mig att må bra och känna mig glad så är det nog endast det som jag kommer blogga om framöver, tror jag. Ni får ha överseende med att det blir massa tjat om min träning här.
Och promenader, dessa underbara promenader. När solen skiner och de är lite kylig luft, lite blåst ute (jaja det får gärna vara varmt med, också skönt förstås), I love it. Promenader i mitt älskade Umeå. Varför har jag kommit på det alldeles för sent? Jag vill ju vara kvar i min stad!
Men tänk vad kul om man haft nån chans på det där jobbet i Sundsvall...


Träning makes me feel good

Träning är verkligen det enda som kan få mig att må bra. Det är bara när jag är på gymmet som jag känner mig glad. Och där får jag bara vara i några veckor till :( Usch så depp.. Nu måste jag börja älska konditionsträning igen. Ska göra det så fort jag kan gå..

La tortuga Heidi

Var hos syster idag en sväng. Sällskapade lite med Heidi, deras sköldpadda. Hon är så söt :)

Visst är hon fin? Springer ganska fort gör hon, inte sådär långsamt som man kan tro.


Hon blev väldigt nyfiken på mina byxor :P


Hon ville klättra lite...


Se där... Hehe =)


Om man går iväg följer hon efter en vart man än tar vägen. Hon har verkligen stenkoll ;)
Och varm å go är hon. Jag har aldrig förut hållit i en sköldpadda tidigare förrän nu så jag tycker det är lite coolt :P

En stund innan jag skulle gå hem när jag satt med henne på golvet blev hon tydligen riktigt arg på mina byxor och började bita i dom och jaga mig, haha. Jag kände hur det nöp till lite (jo det känns faktiskt så man måste nog vara försiktig med fingrarna i närheten av henne). Så då lyfte jag in henne i hennes bo igen.


Nu såhär på kvällskvisten har jag suttit och pluggat lite. Måste duscha efter mitt grymma axel/triceps-pass tidigare men det har jag inte orkat ännu.
Har lite ångest över det mesta just nu. Vill gå ut på en promenad känner jag men har inte tid :/

Onsdag

Så meningslöst nu.


Hittade en bild

Han var ju med i Skärgårdsdoktorn också kom jag på.
David Peterson. Var så "kär" i honom förr i tiden :P


Tisdag

Jag tror att jag kommer promenera mycket nu framöver. Har gått två vändor idag, och det kändes så bra. Vara ute i den fräscha luften med musik i öronen och försöka reda ut alla tankar som snurrar i huvudet är jättehärligt. Fast det sistnämnda fungerar inte så bra, det leder inte till några klarheter men det känns helt klart mycket lättare att hantera tankarna när jag är ute och går. Sitter jag inne känner jag mig mest bara deppad och tankarna blir tusen gånger jobbigare. Det blir promenad imorgon bitti, nu känner jag att jag börjar komma in i ett "flow" vad gäller att kliva upp tidigt på morgonen, det går riktigt bra faktiskt, så morgonpromenaderna ska jag klara av  nu framöver. Jag har dessutom känt mig ganska pigg de senaste dagarna med extremt lite trötthet (brukar annars vara helt död) och det kan jag inte minnas när jag kände så senast. Det lär väl inte hålla i sig så länge.
Kanske det blir lite löpning imorgon också. Nu jävlar ska jag köra på hårt verkar det som :)
Vädret blev ju kanoners idag vilket man inte kunde tro att det skulle bli då det regnade/snöade tidigare under dagen. Men det var då skönt att solen ville hålla sig framme idag.

Workout in the morning

Första morgonträningen avklarad, det kändes bra. Tränade med syrran för att visa henne lite övningar och så. Imorgon blir det ännu tidigare träning eftersom vi ska sätta oss och ändra i uppsatsen redan klockan åtta. Undrar hur fan jag ska orka, kliva upp halv 6 :P fyy pyton vad jobbigt det kommer bli men jag ska minsann göra det. Känns dock lite lättare att ta sig iväg när det är ljust på morgonen :)

Söndag

Det är inte lönt att ta det lugnt när man ändå blir bakis som aldrig förr!

Jag tycker det blev fint

Vad tycker ni?


Längtar

Längtar hem. Åker hem nästa helg. Umgås med lillasyster. Och gosa med katterna! Ta hand om lille Hugo som har det jobbigt just nu med en infektion i hela ansiktet :( Dom har satt ett drän i ansiktet på honom och han har en tratt runt huvudet. Det känns så hemskt att inte vara hemma med honom nu :(

The happening?

So, it has finally happened, right? And I know what will happen next if that's true dot dot dot

Blir så sugen på att gå ut på en promenad i den fräscha morgonluften och solen som skiner. Kanske tar mig en promenad ner mot stan istället för att åka buss, det var länge sedan jag gick dit så det är på tiden. Lite ärenden som ska fixas så det kommer flyga lite pengar tyvärr. Får se om jag hinner träna där emellan eller så blir det imorgon, om jag är pigg vill säga ;) Musklerna har blivit så småå! Känns inte braa!

Önskar er alla som förtjänar det en fin lördag!


Snart snart

Umeå snart.
Ska träna på söndag förmiddag, rolig information eller hur? Längtar lite nu.
Sen drar det igång i skolan igen på måndag. Hej å hå. Hur ska detta gå?

I give up, I give up, I give up, I give up.

Måste åka hem på sista april.

Onsdag 22 april

Go, it's time for you to get out!

Två dagar kvar nu bara.

Vet ni en sak.. Det känns himla jobbigt just nu.
Förstår det inte.

So far down

Cause now again I've found myself
So far down, away from the sun
That shines into the darkest place
I'm so far down, away from the sun


Måste

Jag måste verkligen börja lyssna på andra nu...


Någon som kan gissa vad jag drack för nåt?


I like you just the way you are

Is it true?
Oh, yes.

Gjorde några armhävningar förut, men inte riktiga inte, utan på knäna. Hade inga skor på mig och jag försöker vara försiktigt med händerna så det var därför. Gjorde 25 st bara för att liksom, och tysan vad jag saknat känslan i musklerna som blir efter man ansträngt sig lite. Gaah, inte bra, ännu mer taggad för att träna nu ju!! Fan fan! Kan nog inte vänta! Kanske jag måste ta ett sista pass på onsdag, kan inte låta bli. Kommer sakna det lilla gymmet faktiskt :(

Men jävla huvudontjävel, försvinn!!

Måndag

Nu när jag inte ens har honom att umgås med så känner jag en extra stor längtan efter att få komma hem till min älskade by, till familjen och mina älskade busigos-pojkar! Behöver verkligen få vara hemma nu ett tag men det vet jag ju att det inte går. Uppsatsen går i första hand så att den blir klar nån gång. Nu har jag varit i Umeå så lite att det är enormt skönt bara att vara där. Så det gör inte ens nånting att tvingas sitta på medicinska ( det tråkigaste stället jag vet) på helgerna. Lika bra det annars skulle jag bara åka till stan coh bränna pengar som jag inte har. Jag har blivit betydligt mer ekonomisk nu, det enda jag lägger pengar på är bussbiljetter och mat. Känner dock ett visst sug efter två stycken plastgräsbollar på Hemtex eftersom det skulle vara så snyggt bredvid lyktan i fönstret. Idag tänkte jag faktiskt gå och köpa dem men jag ångrade mig.

Nu när jag kommer tillbaka till Umeå måste jag fokusera på min hälsa för den är allt annat än bra. Jag har ju så många olika slag av huvudvärk som ofta hänger ihop med värk i käken, nacken eller helt enkelt spänningar i skallen. Måste kolla upp det där. Acnen måste det göras nåt åt också. Och en massa annat. Känne mig aldrig pigg.
Men handlederna börjar må bra igen, känns bra. Hoppas jag pallar att vara utan träning i en vecka till ;)

Koncentrationen är bortblåst

Kan inte koncentrera mig på det jag ska gör. Gissa hur oerhört omöjligt det är när det händer så mycket jobbiga saker hela tiden som tar energi från en.
Tycker så himla synd om min bror, det kan bara inte finnas någon som har sån grym otur som han har :( Känns för jävligt detta, det är inte klokt!

Bulan vid nacken har inte försvunnit och den är riktigt jäkla öm. Och inte kan jag smörja med orudis för då kan jag inte ta nån ipren om jag skulle behöva (vilket jag vet att jag kommer behöva, i såna här tider nästintill kn-arkar jag ipren för att orka vara uppe). Blir för mycket antiinflammatoriskt i kroppen då och det är inte bra.
Imorn måste jag tyvärr ta mig ner till stan för att handla och köpa alvedon. Men nog hade jag hellre gått på pulsen och tränat..

Ja ni ser ju varför jag verkligen inte borde ha en blogg..

Sovdags.

Gone

Första halvan av 2009 var så otroligt roligt, varför försvann allt det roliga?


Är jag dum eller?

Svar JA! Haha ja jag är så dum. Bara för att ett ex brydde sig så betyder inte det att ett annat ex gör det, vilket jag varit dum och trott. Haha, nog har jag lärt mig en läxa nu! Men jag överlever ;)

Älskar min fina lykta som står i fönstret! Använder ingen lampa i fönstret, jag kör på denna istället, mycket finare ;)


Fint halsband jag fick i present; en ängel med min månadssten i!

Hoppas

Hoppas det blir party nästa helg! Förfest, pipes och sedan daanssaaa hela natten! Grymt roligt det vore! Hoppas hoppas hoppas!! I need it!

Vill börja träna nu igen ju. Jävla handleder! Om en vecka ska jag minsann börja igen. Ibland ska jag ta styrketräningen på morgonen och springa utomhus på kvällarna, vill fan inte springa inomhus nu när det är vår.

Nu känns det som att jag har ett äpple under huden på vänstra trapezius och det GÖR ONT!!

Jag som skulle plugga, nu kan jag inte koncentrera mig :S Är alldeles för ledsen :(

Natti

Har extremt stora problem med båda skuldrorna och nackmusklerna på båda sidor, det gör så ont :( Och det är så svårt att sova, hur jag än ligger är det obekvämt och när jag väl somnat och vaknar på morgonen är jag så stel och stram och det är riktigt obehagligt. Blir galen på detta!

Upp tidigt imorn för plugg på medicinska hela dagen, weeii.

24 år.. Gammal nu, fyfan..

Godnatt

Just do it


You can't break a broken heart
So try your best now baby, try your best to break me
You can't break a broken heart
No damage you can do now
I'm immune to you now
You can't break what broke apart
There's nothing you can do to me no more
You can't break a broken heart...


Bye bye

Vet ni, jag måste lägga ner det här ett tag framöver :(

Varför?

You are the thunder and I am the lightning
And I love the way you know who you are,
and to me it's exciting
When you know it's meant to be

Everything comes naturally, it comes naturally
When you're with me baby
Everything's come naturally, it comes naturally
Bay-bay-baby



Jag vet inte.


You can't break a broken heart

You can't break what broke apart.

Blir så less. Förstår inte varför denna otur ska förfölja mig genom livet. Hatar det!


Min mamma är bäst

Min mamma är min bästa vän just nu. Är så glad att hon finns, hon stöttar mig i allt och är ett stort stöd när jag har det som jag har det just nu. Hon är helt enkelt bäst.

Imorgon blir det en springtur på löpbandet. Funderat på att springa ute men det vet jag inte om jag orkar eftersom det är så mycket backar här. Annars blir det lilla gymmet som hägrar, funkar det med. Jag har sett att det är fler Ume-studenter som tränar där ;)
Usch, jag har gått upp i vikt igen, bläää. Eller, det märks inte på vågen men jag känner det så :S

Hoppas på att få sova bättre inatt och inte vakna flera gånger med ångest.

Ska söka jobbet i Aneby. Och så fick jag nåt tips om Solle som jag måste kolla upp. Men vore inte helt fel att dra till Småland, snacka om att testa nåt nytt isåfall, första gången man flyttar så långt :P Men huvva så långt i förväg ska jag inte gå, det ska jag vara tyst om. Allra helst hade jag velat vara kvar i Umeå, känns typiskt att jag som verkligen VILL bo kvar där, jag kommer inte ha nån anledning att vara där längre. Ska bli så skönt att komma tillbaka dit nu efter praktikens slut iallafall.


Jag fick bli besviken. Ännu en gång. Besvikelserna haglar över mig.

Helgen

Världens tråkigaste helg väntar. Plugg plugg plugg. Men på fredag blir det lite födelsedagsfika, jag fyller ju 24 då och syster kommer och hälsar på. Alltid nåt.

You are the thunder and I am the lightning. Gud vad jag längtar tills jag hittar den som är "thunder" och jag är "lightning". Ni vet, det hör ju ihop. Längtar alltså tills jag träffar någon som jag hör ihop med! Vill fan inte ha fler meningslösa förhållanden, om man nu ens kan kalla det förhållanden. Nä det kan man nog inte göra.. Men iallafall.

I dagens samhälle kommer man ingenstans om man är snäll och mesig. Nä man ska vara elak och tuff. Jag har lite att jobba mot, att bli tuff ligger långt bort iallafall.

Jag borde försöka hitta nån människa som vill träffa mig.. hmm..

Men åååååh!!

Naturally - Selena Gomez & The Scene (Dave Audé club remix)
Grym jävla låt! Blir galet danssugen!

Ciao

Ingen kan komma mig nära.

Suecia es aburrido!!

Sad

Jag blev lite "gråtig" nu, ögonen svämmar över rent ut sagt. Jag förstår inte varför det ska behöva vara såhär jäkla jobbigt ibland.

Screwed!

Nu ska jag klanka ner på mig själv igen. Fyfan, jag är sämst i världen, sjukt dålig på att planera, alltid ute i sista stund typ. Jävlar, I'm so screwed!

Boring sunday

Det underbara vädret idag piggar iallafall upp litegrann, jag har precis varit ute på en promenad med bra musik i öronen, och så härligt det var.
Vill verkligen verkligen inte åka härifrån idag, jag vill vara kvar.
Igår kom jag fram till att jag nog är lite.. Ja, jag ska nog inte skriva vad här, men det är iaf inget som är bra.

Change me


Why would you try to change me, arrange me
Is that what you call love?
Maybe you need somebody different
Somebody who fits you like a glove
But don't change everything that you love
about me, when you know that I love you..


Skrämt upp mig själv!

Dagens träning gick inte så bra. Axlar och rygg blev det, men handledsjävlarna gör ju sig påminda hela tiden. och jag är en dumskalle som fortsatt träna med den där smärtan och rörelseinskränkningen. Iallafall så tog det stopp för mig när jag körde hantelrodd som sista övning, blev bara 2 set på 16 kg och efter det blev jag fan rädd. Lillfingret på högra handen pekade utåt nästan och handleden drog ulnart ganska rejält. Det kändes jättekonstigt så jag bara drog från gymmet. Det känns lite bättre nu som tur är. Men jag blev så skraj att nu får det bli ett slut på detta, jag fungerar ju knappt i vardagliga saker som ska göras (är extremt fumlig nu för tiden och som sagt, kan inte röra händerna på normalt sätt). Jag får väl deppa ihop då och göra nåt annat tråkigare istället. Yeeeiii.....

Adios

Every second counts cause there's no second try

Det är exakt detta jag försökt eftersträva.
Men det är som att slänga pengar i havet.

Nu ska jag fortsätta lyssna på HIM's nya skiva.

Adios


I miss it

Jag lär mig aldrig. Önskar att jag nån gång fick känna att jag betyder nåt för någon men jag försöker alltid hos fel personer verkar det som. Man kan inte tvinga nån att bry sig om en.


Och fan vad jag önskar att det fanns fler som J, så som han var "på den gamla goda tiden" :( Någon som han, och som allt bara kan bli bra med.. I wish I wish....




Wrong...turn?

Det känns lite som att jag valt fel väg i livet... Men jag är ju bara 24, det borde väl gå att ordna om det skulle vara så?

En tanke

Jag kommer ihåg när jag var tillsammans med E (vad mysigt det var!). Kom även att tänka på en som sms:ade mig när jag var hemma hos E ibland, och var lite, vad ska man säga.. Tyckte inte det var så roligt, om man säger så. På ett sätt tyckte jag om det, eftersom jag visste att han fick skylla sig själv som inte ville ha mig :p och då kunde han gott ta att jag träffat nån annan och var lycklig över det. Men ja, hur gick det sen då? Funkade inte för mig och E medans den där killen som sms:ade mig är stadgad sedan länge :P

Känner mig så himla dum som för in mig själv i jobbiga samtalsämnen som jag inte alls vill prata om men dte blir så iallafall. Knäppskalle...

Trött tisdag

Tänk att man aldrig kan få känna sig så pigg att träna inte känns som en pina. Blää!!

Wherever you will go

Nu vill jag tillbaka till att bo på endast ett ställe och få återgå till mina rutiner, är så less på det här nu..

Längtar tillbaka till att träna 5 kvällar i veckan, även om det kommer bli utan sällskap nu så längtar jag iallafall! Men nåt mer 40 kg i bänk kommer det inte bli, vågar knappast göra de när jag är själv. Synd det för det tog nåt jävulskt på bröstmusklerna.

Och att få ha mina saker på ett enda ställe längtar jag också efter. Det känns som jag inte har någon koll på nånting längre. Jag har mina saker i Umeå, här och hemma i Berghamn. Snurrigt..

Allt är kaos just nu..

If I could, then I would. I'll go wherever you will go..

Please?

Somebody save me..?

Nu är det nära. Aldrig har jag känt på detta vis. Fyfan.

"We are young. We are strong. We are fighting for where we belong. We are cool, we are free. And we're running with blood on our knees". Har fått denna låt på hjärnan - We are young med Mika (från filmen Kick-Ass. Sjunger på det där heeeela tiden. Ojojoj..

Vet ni hur skönt det var att ta bilen till ica och handla!? Tänk om man hade haft bil jämt!

Sitter här nu, ensam igen och har precis insett att det är kört =(


Snyftare

Vill gå hand i hand men min älskade på en sandstrand i ett varmt land, i solnedgången, klädd i en vit tunn sommarklänning...

=(


Ojoj

Det här med bloggande kommer jag verkligen inte ta på så stort allvar längre. Det finns verkligen ingenting att blogga om, har försökt så många gånger men fyfan så trist det blir jämt.
Återkommer när det finns nåt spännande att dela med sig av!

Söndag

Nu måste jag börja planera min träning bättre! Grunnar på ett schema, kanske blir såhär:

Tisdag: Biceps & ben
Onsdag: Axlar & rygg
Torsdag: Bröst & triceps + springa

Mage kan jag nog ta på kvällen hemma, som jag brukar göra :P

Högra skuldran besvärar mig enormt nu, den sitter så högt upp och det syns väldigt väl framförallt då jag tränar. Det andra jag ska göra när jag kommer till Umeå igen är att boka tid hos min sjukgymnast! Sen vet vi ju alla vad det allra första jag ska göra är ;) det vill säga ladda iksu-kortet!

Jag hatar folk som hellre ställer upp för andra än för sina egna barn.

Totalt värdelöst inlägg

Så kan det gå när en katt är i farten ;) Tur man är härdad!


Har börjat rensa ur mitt rum här hemma då jag vill att det mer ska vara ett gästrum än mitt egna socrum, det behövs ju som inte längre. Problemet är bara att jag har så mycket saker och mycket av detta har jag så svårt för att slänga, även fast det inte är saker som jag ens sett på många år. Men men, rensas ska det så massa grejer kommer åka ut ändå!
Idag slängde jag massa tidningar som jag sparat i flera år nu. Kände att det var dags! Alla dessa köpte jag under mina resor till J, har sparat dem som ett "minne" typ men nu har dom alltså åkt till tidningsinsamlingen! :P



Högst intressant inlägg va?

Gjorde precis ett dumt köp som jag ångrar nåt fruktansvärt men gjort är gjort, kan inte göra det ogjort...

Ångest..

Men eh...

Konstigt det har blivit, så jävla tråkigt. Me sad...

=(


Gamla inlägg

Läste precis några gamla inlägg från april förra året och började lipa, såklart.
Grattis.

RSS 2.0